Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Kutlu: 'Oyuncularımı kutluyorum'
Kutlu: 'Oyuncularımı kutluyorum'
Altıparmak: ‘Erzurumspor'u tebrik ediyorum’
Altıparmak: ‘Erzurumspor'u tebrik ediyorum’
Erzurumspor iç saha yenilmezlik serisini sürdürdü
Erzurumspor iç saha yenilmezlik serisini sürdürdü
ATAUNİ’de araştırma Hastanesi gündemi
ATAUNİ’de araştırma Hastanesi gündemi
Oltu 'merhamet'i konuştu
Oltu 'merhamet'i konuştu
HABERLER>KÜLTÜR-SANAT
14 Mayıs 2012 Pazartesi - 12:39

100 Temel Eser ödülleri dağıtıldı

Okumaya olan sevginin ve ilginin arttırılması ile öğrencilerin birbirleriyle tanışıp, kaynaştırılmasının sağlanması amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “100 Temel Eser Okuma Yarışması”nda ödül kazanan ilköğretim ve lise öğrencilerine ayrı ayrı altın, gümüş ve bronz olmak üzere toplam 20 madalya ve çeyrek altın, kol saati, resim panoları, kitap setleri ve flash bellek gibi ödüller verildi.

100 Temel Eser ödülleri dağıtıldı

AHMET AKBUĞA
ERZURUM (İHA) - Okumaya olan sevginin ve ilginin arttırılması ile öğrencilerin birbirleriyle tanışıp, kaynaştırılmasının sağlanması amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “100 Temel Eser Okuma Yarışması”nda ödül kazanan ilköğretim ve lise öğrencilerine ayrı ayrı altın, gümüş ve bronz olmak üzere toplam 20 madalya ve çeyrek altın, kol saati, resim panoları, kitap setleri ve flash bellek gibi ödüller verildi.
“100 Temel Eser Okuma Yarışması” ödül töreni Erzurum Lisesi Kültür Sitesi Salonu’nda yapıldı. Törene Vali Yardımcısı Mehmet Gök, Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, ilçe milli eğitim müdürleri, yönetici, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Yarışmada 6, 7, 8'nci sınıfların yanı sıra; 9, 10 ve 11'nci sınıf öğrencileri katıldı. Erzurum ili ve ilçelerindeki tüm ilköğretim okulları ve orta öğretim okullarından öğrencinin katıldığı yarışmada; “ 100 Temel Eser” listesinde yer alan 10 kitaptan 100 sorunun yer aldığı,120 dakikalık sınavda öğrenciler yarıştı.
Okumaya olan sevginin ve ilginin arttırılması ile öğrencilerin birbirleriyle tanışıp, kaynaştırılmasının sağlanması amacıyla düzenlenen yarışmada; ödül kazanan ilköğretim ve lise öğrencilerine ayrı ayrı altın, gümüş ve bronz olmak üzere toplam 20 madalya ve çeyrek altın, kol saati, resim panoları, kitap setleri ve flash bellek gibi ödüller verildi.

 
Kentsel dönüşümde 2’inci adım
 
AÖF’te sanat buluşması
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
VELİNİZ 15 Mayıs 2012 Salı 16:24

Böylesine değerli bir projede okulun İl birinciliği alması biz velileri son derece duygulandırdı.Okul Müdürümüze , öğretmenlerimize ve öğrencimize teşekkür ederim. Başarılarının devamını dilerim.

Yorumu oyla      6      4  
fatih 15 Mayıs 2012 Salı 14:23

merkez okullar arasından sıyrılarak il birinciliği ile altın madalya kazanan TAŞKAYNAK KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU öğrencisi Duygu BAKIRCI' yı tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.

Yorumu oyla      6      5  
Ali KILIÇ 15 Mayıs 2012 Salı 13:51

Teknolojinin yaygınlaştığı bu çağda, okumak, ne yazık ki unuttuğumuz ve yitirdiğimiz güzelliklerden birisi oldu. Her unuttuğumuz güzellik bizi noksanlaştırıyor. Her yitirdiğimiz güzellik bizi geriletiyor. Oysa gerek toplum olarak ve gerekse birey olarak gerilemeye tahammülümüz yok. Bilindiği gibi kitaplar;çağdaş uygarlık seviyesinin temel taşlarıdır. Bu bağlamda 100 Temel Eser Okuma Projesi çok anlamlı ve yerinde bir uygulama olmuştur. İlerleyen yıllarda da devam ettirilmesi gereken bir etkinliktir. Bu projeye hayatiyet kazandıran ve emek verenlerin tümüne teşekkür ediyorum. Bu çerçevede, projeye destek veren Okul Müdürümüz Sayın Bahriye DUYMUŞ'a teşekkür ediyor, okulumuza il birinciliğini kazandıran öğrencimiz Buse Nur ÇAĞATAY'ı tebrik ediyorum.

Yorumu oyla      7      4  
ÖĞRENCİ VELİSİ 15 Mayıs 2012 Salı 13:27

Şehrimizde yapılan okuma yarışmasında okul olarak il birinciliği almanız eğitim camiasında büyük yankı bulmuştur.Emeği geçen tüm insanlara sonsuz teşekkürler ediyorum.

Yorumu oyla      6      4  
DİLEK 15 Mayıs 2012 Salı 12:11

Değerli Müdürümüz Bahriye DUYMUŞ a İMKB İnönü İlköğretim Okuluna ve öğrencilerine vermiş olduğu destek ve katkılardan dolayı teşekkür ediyor. Saygılarımızı sunuyoruz.

Yorumu oyla      6      4  
SERAP 15 Mayıs 2012 Salı 11:52

100 Temel Eser Okuma Yarışmasında Okulumuza İl Birinciliğini getiren değerli öğrencimiz Busenur ÇAĞATAY a ve İMKB İnönü İlköğretim Okulu Müdürümüz Sayın Bahriye DUYMUŞ a ve Öğretmen arkadaşlarımıza verdiği destekten dolayı teşekkür eder ; Saygılarımı sunarım.

Yorumu oyla      7      4  
Bahriye DUYMUŞ 15 Mayıs 2012 Salı 07:56

Küçük yaşlarda kitap okuma alışkanlığına sahip olan gençlerin hayatı çok daha anlamlıdır. Gençlerimiz bu hazineyi ne kadar erken kullanırlarsa o kadar yarar sağlayacaklardır.Kitap okuyan ve okuduğunu çok iyi değerlendiren öğrenciler diğer öğrencilere göre daha başarılıdırlar.İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından başlatılan ve düzenlenen 100 Temel Eser Okuma Projesinde İlimizde geniş kapsamlı bir katılım olmuş ve bütün okullar yarışmaya katılmışlardır.Bu yarışmaya katılan bütün okulları kutluyorum. Ayrıca ; Okulumuza İl Birinciliğini kazandıran İMKB İnönü İlköğretim Okulu 7/K Sınıfı öğrencilerinden Buse Nur Çağatay ı da kutluyorum. Altın Madalya , altın ve çeşitli ödüller kazanmıştır. Öğrencimize teşekkür ediyor hayat boyu başarılarının devamını diliyorum. Erzurum Lisesi Kültür Sitesi Salonundaki törene katılan Sayın Vali Muavini Mehmet Gök, Sayın Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge,Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürleri ,İdareci Öğretmen ve Öğrencilerime çok teşekkür ederim.

Yorumu oyla      7      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Sağlık Olsun Tiyatro Kulübü’ Erzurum’da
Doktorlar, yazıp oynadıkları, “Suçlu Kim?” adlı tiyatro oyununda hem düşündürdü, ...
İ.Hakkı Hz.lerine vefa
İbrahim Hakkı Hazretleri, doğumunun 309. yılı dolayısıyla Erzurum İbrahim ...
Erzurum değerleri belgeselleşti
TRT Belgesel Kanalı, Yakutiye Kent Meydanında Erzurumlularla buluştu. ...
 
A.Ü konserleri devam ediyor
Atatürk Üniversitesinde “Bahar Şenlikleri” kapsamında düzenlenen Türk ...
Aile haftası başlıyor
Aile Haftası bir dizi etkinliklerle kutlanacak
Aktemur Bölge Tarihi’ne ışık tuttu
Atatürk Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Yönetim Birimince desteklenen ...
 
GSF’den Perspektif Sergisi
Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Sahne ...
GSF’de Tiyatro adına bir ilk
Proje sorumlusu ve 4 büyük tiyatro oyununun da yönetmenliğini yapan Yard.Doç.Dr. ...
‘Doğu’da Batmayan Güneş’
Erzurumlu İbrahim Hakkı Hazretleri Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri