Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’da konut satışları düştü
Erzurum’da konut satışları düştü
Erzurumspor 6 puanlık maça çıkacak
Erzurumspor 6 puanlık maça çıkacak
Erzurumspor 2. Yarıda 4’üncü sırada
Erzurumspor 2. Yarıda 4’üncü sırada
Türkiye 3 aday gösterdi
Türkiye 3 aday gösterdi
Gazze'de can kaybı 33 bin 970'e yükseldi
Gazze'de can kaybı 33 bin 970'e yükseldi
HABERLER>ARAŞTIRMA İNCELEME
17 Aralık 2022 Cumartesi - 18:36

ABAF’dan 2023-2025 Stratejik Plan Çalıştayı

Erzurum’da, Anadolu Büyük Aile Federasyonu tarafından "Stratejik Bağlarımız Güçleniyor" projesi kapsamında "2023-2025 Stratejik Plan Çalıştayı" gerçekleştirildi.

ABAF’dan 2023-2025 Stratejik Plan Çalıştayı

Erzurum’da, Anadolu Büyük Aile Federasyonu tarafından "Stratejik Bağlarımız Güçleniyor" projesi kapsamında "2023-2025 Stratejik Plan Çalıştayı" gerçekleştirildi.
Erzurum, Malatya, Ağrı, Muş ve Bingöl illerde bulunan yurt ay dernekleri tarafından kurulan Anadolu Büyük Aile Federasyonu, Erzurum’da toplandı. Özel bir otelde, Avrupa Birliği Sivil Düşün desteği ile "Stratejik Bağlarımız Güçleniyor" projesi kapsamında "2023-2025 Stratejik Plan Çalıştayı" düzenlendi.
Çalıştayda konuşan Doğu Anadolu Büyük Aile Federasyonu Başkanı Mehmet Çolak, "Federasyonumuz ve bağlı derneklerin kurucu ve üyeleri devlet koruması altında yetişmiş gençlerden oluşmakta olup, devlet koruması altında kalan çocuklar ve bir zamanlar devlet koruması altında kalan gençler ile ilgili çalışmalar yapmak amacıyla kurulmuş, özel bir amaca hizmet etmek için faaliyet göstermektedir. Bu kapsamda örgütümüz, çocuklar ve gençlerin sosyal hayata uyumunu sağlamak, bakım sonrası yaşamlarını kolaylaştırmak ve ihtiyaçlarına daha iyi cevap vermek amacıyla haklarını savunmak, çalışmalarımızı disipline etmek, kurumsallaştırmak ve yol haritası ortaya koymak amacıyla stratejik plan hazırlayacağız. Bu çalışmamız ile birlikte 3 yıllık stratejik plan geliştirip uygulayarak faydalanıcıların ihtiyaçlarına daha iyi cevap verip, daha verimli bir iş üretmiş olacağız Hazırlanacak olan stratejik plan ile birlikte işbirliğimizi güçlendirerek, hedef kitlemize yönelik çalışmalarda açık ve net mesajlar vererek kitleleri harekete geçirmek için çalışmalarımızı disipline etmeyi, ortak sorunlara ortak çözüm önerileri ve söylemler geliştirmeyi beklemekteyiz. Ayrıca örgütümüz bu çalışma ile birlikte ilk defa uzun vadeli stratejik plan hazırlamış ve uygulamış olacaktır. Çalışmalarımız ile birlikte örgütümüze bağlı dernekler, dolayısıyla bu derneklerin hedef kitlesi olan devlet korumasında kalan çocuklar ve bir zamanlar devlet koruması altında kalan gençlerin faydalanmasını istiyoruz. Bizlerin, bir zamanlar devlet korumasında kalan kişiler olarak hedef kitlemiz ile empati kurabilecek bir yaşam hikayemiz vardır. Hedef grubumuz ile iletişim kurmada, rol model olmada yaşamsal tecrübelerimiz vardır. Bu nedenle neye ne zaman ihtiyaç duyduklarını bilmekteyiz. Bu çalışmamız ile birlikte örgütümüzü iyi hazırlanmış bir stratejik plan ile güçlendirerek anılan ihtiyaçlara cevap vereceğiz. Bu çalışmamız ile birlikte aşağıda belirttiğimiz yol ve faaliyetler gerçekleştirilecektir. Stratejik plan 3 yıllık olarak 2023-2025 yıllarını kapsayacak şekilde hazırlanacaktır" dedi.
Konuşmaların ardından Sivil Düşün Uzmanı Medeni Sungur tarafından federasyon yönetim kurulu üyeleri, dernek üyeleri ve gönüllü katılımcılara "Stratejik Planı" anlatırken, daha sonra görev dağılımı yapıldı.

 
Bakan Bilgin’den asgari ücret açıklaması
 
Anaokulu’nda Yerli Malı zamanı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bilimsel teşvik ödülleri sahiplerini buldu
Yayın, patent, proje ve firmaları ile bir adım öne çıkan akademisyenlerini ...
Türkiye, doküman sayısını en fazla artıran ülkelerden
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, “Türkiye, 2021 ...
ATAUNİ’de TÜBİTAK Destek Programı gündemi
Sosyal Bilimlerde proje kültürü oluşturmak ve geliştirmek için Atatürk ...
 
2022 Nobel Ödülleri sahiplerini buldu
İsveç'in başkenti Stockholm'de 2022 fizik, tıp, kimya, edebiyat ve ekonomi ...
'Türk Dünyası yeni bir ufka açılıyor'
Ahmet Yesevi Üniversitesi tarafından diplomatik ilişkilerin 30’uncu yılında ...
5 zincir market savunma yaptı
Aralarında 5 zincir marketin de bulunduğu hızlı tüketim malları sektöründe ...
 
865 Aile Okulu öğretmenine eğitim verildi
Erzurum’da eğitime alınan 12 öğretmenin tamamlanan eğimleri sonrasında ...
‘Odak nokta Türkiye markasını güçlendirmek’
Kamu Diplomasisi Koordinasyon Kurulu, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun başkanlığında toplandı
ETÜ’de kadına yönelik şiddetle mücadele gündemi
Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) ile Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri