Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Kutlu: 'Oyuncularımı kutluyorum'
Kutlu: 'Oyuncularımı kutluyorum'
Altıparmak: ‘Erzurumspor'u tebrik ediyorum’
Altıparmak: ‘Erzurumspor'u tebrik ediyorum’
Erzurumspor iç saha yenilmezlik serisini sürdürdü
Erzurumspor iç saha yenilmezlik serisini sürdürdü
ATAUNİ’de araştırma Hastanesi gündemi
ATAUNİ’de araştırma Hastanesi gündemi
Oltu 'merhamet'i konuştu
Oltu 'merhamet'i konuştu
HABERLER>SİYASET
18 Kasım 2011 Cuma - 21:20

AK Hükümet 10'uncu yılında

AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle AK Parti’nin ilk Hükümeti olan 58. Hükümetin göreve başlamasının yıldönümü dolayısıyla bir açıklama yaparak “14 Ağustos 2001 de “Uzun ince bir yoldayız, gidiyoruz gündüz gece” diyerek yola çıkan, Milletimizin gözündeki son umut ışığı AK Partinin ilk Hükümeti olan 58. Hükümetin göreve başlamasının yıldönümü olan 18 Kasım’da Ülke geleceğe daha umutlu, daha güvenli bakmaya başlamış, “ Millet Eksenli Siyaset” yürütme merciine hakim olmuştur.” dedi.

AK Hükümet 10 uncu yılında

FATİH GÜLNAHAR(İHA) - AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle AK Parti’nin ilk Hükümeti olan 58. Hükümetin göreve başlamasının yıldönümü dolayısıyla bir açıklama yaparak “14 Ağustos 2001 de “Uzun ince bir yoldayız, gidiyoruz gündüz gece” diyerek yola çıkan, Milletimizin gözündeki son umut ışığı AK Partinin ilk Hükümeti olan 58. Hükümetin göreve başlamasının yıldönümü olan 18 Kasım’da Ülke geleceğe daha umutlu, daha güvenli bakmaya başlamış, “ Millet Eksenli Siyaset” yürütme merciine hakim olmuştur.” dedi.
KARAKELLE’NİN DEĞERLENDİRMESİ
Milletvekili Karakelle açıklamasında; “AK Parti Hükümetleri, Ülke sevdasını en üst düzeyde hissedenlerin, ülke ve milletin büyük ideallerini bir an unutmayanların partisi olarak, son 10 yıla büyük başarılar sığdırmış, ülke geneline güven ve istikrar hakim olmuştur.Son 10 yılda hizmet siyasetinin adresi olarak AK Parti, değişimin, kalkınmanın , gelişmenin olduğu, seviyenin, demokratik duruşun, toplumsal kalkınmanın ve özgürlüklerin teminatı olarak girdiği bütün seçimlerde milletimizin teveccühüne mazhar olmuştur.Bu bağlamda 58. Hükümetle başlayan icraatlar listelere sığmıyor, nereden nereye gelindiği, Yüce Milletimiz tarafından takdir ediliyor, bütün dünya tarafından da bilimsel bir veri olarak izleniyor.Son 10 yılda ülke ekonomisi tek haneli enflasyonla tanıştı. Merkez Bankasının kasası doldu. Küresel Krizler ülkemiz açısından hep teğet geçti. Vatanın her köşesi bölünmüş yollarla sarılırken Türkiye hızlı trenle tanıştı. Denizler birer Türk gölüne dönüştü. Eğitim rekor bütçelerle çağı yakalarken, savunmada ithalat çarkı, ihracat çarkına dönüşerek rekorlar kırmaya başladı.KEY gibi kronik problemler tek tek çözüldü. 2B Arazileri , bedelli askerlik gibi problemler de çözülme aşamasına gelmiştir.Türk’ün ve Türkiye Cumhuriyetinin vakarına yakışır, “ Büyük Ülke” imajı artık dünyada tekrar konuşulurken komşularla “sıfır problem” noktasına doğru gidilmektedir. Söz edilen değil, sözü dinlenen rehber ülke konumuna geldik.Hamdolsun ki hedeflere bir bir ulaşırken, Cumhuriyet tarihinin en büyük Anayasa değişikliği de ilgili bütün Kurum, Kuruluş, Sivil Toplum Örgütleri ve Akademisyenlerin katımıyla AK Parti iktidarına nasip olacaktır.AK Parti olarak ülkemizde yaşanan her türlü sıkıntının çözümünün, demokrasiye sürekli işlerlik kazandırmaktan geçtiğine inanıyoruz.Bu bağlamda demokrasinin en temel şartının diyalog, müzakere, uzlaşı aramak, yaşanan problemlere çözüm üretmek açısından önceliğimiz olmaya devam edecektir.Bu anlamlı yaklaşımlar neticesinde, demokrasi tarihimizi yazanlar, AK Partinin demokrasiyi muhafaza etmek ve yüceltmek noktasında verdiği mücadelenin altını kalın çizgilerle çizerek tespit edeceklerdir.Büyük ülke olarak Türkiye’miz 2023 Vizyonumuzla dünyanın 10 büyük ekonomisi arasında yerini mutlaka alacaktır. Tarımda dünyanın ilk 5 ülkesinden biri olacak, “Demir ağlarla ördük anayurdu dört baştan” dizelerini 10.000 km hızlı tren yoluyla taçlandıracağız. Üç tarafı denizlerle çevrili bir ülke olarak, dünyanın en büyük limanları ülkemizle anılacak, bütün Avrupa yurdumuzdaki enerji koridorlarından faydalanacaktır. Sosyal Hayatta kişi başı 25.000 Dolar Gelire ulaşacaktır.AK Parti geçen 10 yılda olduğu üzere gelecekte de milletin elinden tutmaya devam edecek, milletimizde AK Partiyi değişimin, dönüşümün,yeniliğin, reformcu yaklaşımın ve demokratik sıçrayışın adresi olarak, iktidarda tutacaktır.Nice AK Yıllara.” şeklinde konuştu.

 
Buzlu yollar trafik ekiplerini de kaydırdı
 
Tipi yolları kesti
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İsmet Çakır 19 Kasım 2011 Cumartesi 15:10

erzurum milletvekillerinden niye ses yok. 18 kasım AKP için önemli bir tarih. ama nedense bizim vekiller açıklama bile yapmıyorlar yoksa bilmiyorlar mı

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cengiz personeliyle vedalaştı
Aziziye Belediye Başkanı Cengiz, norm kadro fazlası personelin başka kurumlara ...
Kafkas’tan Palandöken çıkarması
Erzurum`a gezi ve incelemeler de bulunmak üzere gelen Sağlık Bakanlığı ...
‘Türkiye altın çağını yaşıyor’
Sağlık Bakanı Yardımcısı Agah Kafkas, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz’i ...
 
Dikmen’e “Fahri Hemşehrilik Beratı”
Palandöken’de yeni kurulan Xanadu Hotel’i Erzurum’a kazandıran İşadamı ...
Kafkas'a belediyecilik brifingi
Erzurum'a çalışma ziyaretinde bulunan Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcısı ...
Aziziye’de kentsel dönüşüm başarısı
Aziziye Belediyesi kentsel dönüşümde attığı somut adımlarla ilçeye yeni ...
 
Erzurum, medeniyetler şehri”
Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, “Erzurumlu olsun olmasın, herkesin ...
Sıra Erzurum’da
Tunceli Belediyesi, Van'da, 9 Kasım'da meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki ...
Aksak’ın üzerine yürüdüler
TBMM Genel Kurulu'nda CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin'in; konuşmasında, ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri