Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Kaçakçılara darbe
Kaçakçılara darbe
‘Nemrut’un Develeri’ görsel şölen oluşturdu
‘Nemrut’un Develeri’ görsel şölen oluşturdu
8 kilo uyuşturucu ele geçirildi
8 kilo uyuşturucu ele geçirildi
Jandarmadan terör operasyonu
Jandarmadan terör operasyonu
Babalık bu değil!
Babalık bu değil!
HABERLER>SİYASET
15 Nisan 2021 Perşembe - 01:24

AK Parti’den Belediyelere genelge

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin imzasıyla 798 AK Partili belediyeye Ramazan ayı genelgesi gönderildi.

AK Parti’den Belediyelere genelge

 AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin imzasıyla 798 AK Partili belediyeye Ramazan ayı genelgesi gönderildi.
AK Partili belediyelere gönderilen Ramazan genelgesinde belediye başkanlarının Ramazan ayını tebrik eden AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, “Biliyoruz ki bu mübarek ayda bereket kapıları açılır. Hayırseverlik, iyilikseverlik, yardımseverlik, diğergamlık duyguları en doruk noktaya ulaşır. Paylaşmanın verdiği mutluluk ve manevi haz en fazla Ramazan ikliminde anlam bulur. Ramazan, hayatımıza yeni bir düzen kurar. Ramazan ayında insan nefsinin ihtiyaçlarını disiplin altına alırken ruhunu basamak basamak yükselteceği bir imkân elde eder. Bu yükseliş, tek başına yürütülen bir sefer değildir. Müminlerin bir bütün olarak fakiriyle, zenginiyle, ihtiyarıyla, genciyle, çaresiz ve kimsesizleriyle birlikte bir topyekûn yükseliştir” dedi.
“ŞEHİRLERİMİZİ ULVİ HİSSİYATIN MERKEZİ HALİNE GETİRMELİYİZ”
Genelgede belediye başkanlarından bu ay şehirleri ulvi hissiyatın merkezi haline getirmelerini isteyen Özhaseki, “Şehirlerimizi kardeşlik ve dostluk merkezi, fakir ile zenginin buluştuğu bir mekan, yaratılmışlara olan sevgimizin adeta taşıp coştuğu bir belde haline getirmeliyiz” ifadelerini kullandı.
“ÖZELLİKLE KENAR MAHALLELERİMİZE ZİYARETLERİMİZİ YAPMALIYIZ”
Ramazan ayının iki yıldır pandeminin gölgesi altında idrak edildiğine vurgu yapan Özhaseki, “Pandeminin bütün olumsuzluklarını yaşadığımız bu dönemde belediye hizmetleri de adeta yeni bir boyut kazanıyor. Gönül belediyeciliği diye çıktığımız bu yolda ortaya koyduğumuz yeni hedeflerimiz şimdi daha da bir önem kazandı. Vakit daha çok dua alma, daha çok gönül alma ve daha çok gönülle buluşmak vaktidir. Pandemi kurallarına riayet ederek özellikle kenar mahallelerimize ziyaretlerimizi yapmalıyız. Yardım faaliyetlerimizi gösterişten uzak ve bir medya şova dönüştürmeden artırmalıyız. Bazı siyasi çevrelerin hiçbir hizmet yapmadan algı operasyonları yapması nasıl bir anlam taşımıyor ise sadece algıdan ibaret hiçbir işleme asla pirim vermemeliyiz” dedi.
“BORÇLARINI YATIRAMAYAN AİLELER VARSA HESAPLARI KAPATILMALIDIR”
“Biz bugüne kadar işin algı tarafında değil, hizmetin esasında ve ifasında yer alan bir anlayışa sahip olduk” diyen Özhaseki, “İhtiyaçlı olan her sofrada bir tas çorbamız bulunacak, kuruyan her dudağa bir bardak su olacak şekilde hizmetlerimizi genişletmeliyiz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın alışveriş yaptığı esnaflar sessizce ziyaret edilmeli, borçlarını yatıramayan aileler varsa hesapları kapatılmalıdır. Hayırsever vatandaşların yapacakları yardımlara da öncülük yapılmalı ve yol gösterilmelidir” ifadelerini kullandı.
“İmkânlarımızı İhtiyaç Sahibi Aileler İçin Seferber Etmeliyiz”
Toplu organizasyonlara gelen kısıtlamaları da hatırlatan Özhaseki, “Pandemi kuralları çerçevesinde toplu organizasyonlar yapmayacağız. Ama telefonla arayarak mahzun gönüllere misafir olabiliriz. İmkânlarımızı ihtiyaç sahibi aileler için seferber etmeliyiz. Aziz milletimizin bağrından doğan bir siyasi hareket olarak her zaman güzel hizmetlere öncülük ettiğimiz gibi bu pandemi ortamında da üzerimize düşeni en iyi şekilde hayata geçireceğimize inanıyoruz. Bu çerçevede Ramazan-ı Şerif’inizi tebrik ediyorum. Şehrimize, ülkemize ve İslam alemine bereket ve esenlikler getirmesini Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum” dedi.

 
Erbaş’tan Geert Wilders’e sert tepki
 
Aydemir: ‘İslam düşmanları insanlık düşmanlarıdır’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Milletvekili Aydemir: ‘Erzurum Vefa şehridir’
Erzurum'un vefa kenti olduğunu dile getiren Milletvekili Aydemir, "Türkiye'nin ...
Bahçeli, 'Ramazan bereket vahası; paylaşma vadisidir'
Bahçeli, 'Ramazan, üç ayların sonuncusu, 11 ayın sultanıdır. Bir kez daha ...
Aydemir: ‘Rabbimize hamdediyoruz’
AK Parti Erzurum Milletvekili Aydemir, ‘Ramazan ayının manasında buluşmanın ...
 
‘İyilik bulaşıcıdır’
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, “Kızılay, ...
Öz: ‘Ramazan korunma ve sakınma ayıdır’
AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Ramazan ayı nedeniyle yayımladığı ...
Karataş’tan Ramazan ayı mesajı
Karataş , “Bu mübarek ayda paylaşmanın bereketiyle hanelerimize bolluk, ...
 
Sekmen: ‘Ramazan berekettir, paylaşmaktır’
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “İlahi rahmetin bol bol ihsan ...
Aydemir: ‘Bunun adı edepsizliktir’
AK Parti Milletvekili Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, ...
Aydemir: ‘Halk nezdinde bir itibarları yok’
Milletvekili Aydemir, ‘Muhalefet, birikim, bilgi, proje, plan yoksa ne ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri