Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
HABERLER>SİYASET
7 Aralık 2013 Cumartesi - 13:52

AK Parti’nin aday vizyonu

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) bu güne kadar açıkladığı 68 ilin belediye başkan adaylarından sadece 22 tanesi, mevcut belediye başkanlarından oluştu. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler aday gösterilmeyen başkanlar arasında yer aldı.

AK Parti’nin aday vizyonu

İSTANBUL (İHA) - Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) bu güne kadar açıkladığı 68 ilin belediye başkan adaylarından sadece 22 tanesi, mevcut belediye başkanlarından oluştu. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler aday gösterilmeyen başkanlar arasında yer aldı.

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından peyderpey açıklanan 68 adet il belediye başkan adayları arasında sadece 22’si mevcut başkanlardan oluşuyor. Geri kalanları ise mevcut bakanlardan, milletvekillerinden, valilerden, ilçe belediye başkanlarından ve parti mensuplarından oluşuyor. AK Parti Gaziantep ve Hatay Büyükşehir Belediyeleri için kabinedeki en başarılı bakanlardan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ve Adalet Bakanı Sadullah Ergin’i aday gösterdi. AK Parti Diyarbakır, Ordu, Balıkesir ve Çanakkale Belediye Başkan adaylıklarına milletvekilleri Galip Ensarioğlu, Enver Yılmaz, Ahmet Edip Uğur ve Mehmet Daniş'i aday gösterdi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne bir süre önce valilik görevinden istifa eden Celalettin Güvenç aday gösterilirken, Erzurum, Adana, Adıyaman ve Karabük’e ise eski Milletvekilleri Mehmet Sekmen, Abdullah Torun, Hüsrev Kutlu ve Mehmet Ceylan aday gösterildi.
AK Parti'nin açıkladığı 68 ilden 41 tanesinde şu anda AK Parti'li belediye başkanları görev yapıyor. AK Parti’nin mevcut belediye başkanlarını aday gösterdiği 22 il ve adaylar şunlar: "İstanbul Kadir Topbaş, Afyonkarahisar Bahattin Çoban, Ağrı Hasan Arslan, Amasya Cafer Özdemir, Ankara Melih Gökçek, Bilecik Selim Yağcı, Bitlis Fehmi Alaydın, Bolu Alaaddin Yılmaz, Çankırı İrfan Dinç, Kayseri Mehmet Özhaseki, Kırşehir Yaşar Bahçeci, Konya Tahir Akyürek, Malatya Ahmet Çakır, Samsun Yusuf Ziya Yılmaz, Trabzon Fevzi Gümrükçüoğlu, Bursa Recep Altepe, Kocaeli İbrahim Karaosmanoğlu, Sakarya Zeki Toçoğlu, Yalova Yakup Koçal, Nevşehir Hasan Ünver, Çorum Muzaffer Külcü, Ardahan Faruk Köksoy." AK Parti Zonguldak’ta, Kozlu ilçe Belediye Başkanı olan Ali Bektaş’ı aday gösterdi.
AK Partinin diğer il adayları ise şunlar: "Aksaray H. Şahin Yazgı, Artvin Mehmet Kocatepe, Bartın Seyfettin Kalay, Batman Emin Ekmen, Bingöl Yücel Barakazi, Düzce Mehmet Keleş, Erzincan Cemalettin Bşsoy, Erzurum Mehmet Sekmen, Eskişehir Harun Karacan, Giresun Yılmaz Can, Gümüşhane Ercan Çimen, Hakkari Osman Kızılban, Iğdır Mustafa Buluş, Kahramanmaraş Fatih Mehmet Erkoç, Kastamonu Tahsin Babaş, Kütahya Kamil Saraçoğlu, Mersin Mustafa Sever, Muğla Mansur Harmandar, Rize Reşat Kasap, Şırnak Hamdi Yıldırım, Sivas Sami Aydın, Tokat Eyüp Eroğlu, Van Osman Nuri Gülaçar, Mardin M. Vejdi Kahraman, Tekirdağ Mustafa Yel, Bayburt Mete Memiş, Sinop Hamza İnce, Kırıkkale Mehmet Saygılı, Siirt Ali İlbaş, Niğde Faruk Akdoğan, Kırklareli Selahattin Minsolmaz, Edirne Prof. Dr. Ahmet Günşen, Muş Feyat Asya, Yozgat Dr. Kazım Arslan, Elazığ Mücahit Yanılmaz."

 
TYB Reyhani’yi anacak
 
Konaklı’da pist çalışmaları tamamlandı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ibrahim 12 Aralık 2013 Perşembe 15:47

Her işte olduğu gibi, belediyelerde de , emaneti ehline vermeli, zannımca küçüklere değil büyüklere vermeli, çünkü küçükler küçük büyükler hep büyük düşünmüştür. arif olanlara saygılarımla.

Yorumu oyla      7      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP seçime yoğunlaştı
AK Partinin Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Erzurum dışından bir aday ...
Yakutiye harabelerden temizleniyor
Yakutiye Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yer alan, çevreye tehlike ...
‘Meclis Erzurumlu sporcuların yanında oldu’
Taşkesenligil, Büyükşehir Belediyeler Yasası ile işlevi sona eren İl Genel ...
 
Altıparmak'a memurların sorunlarını aktardılar
Memur-Sen’e bağlı Büro Memur-Sen Erzurum Şubesi Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ı ...
AK Parti 4 eski milletvekilini aday gösterdi
Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) açıkladığı 47 ilin belediye ...
Kentsel dönüşümde 2’inci süreç
Aziziye Belediyesi’nin vizyon projelerinden biri olan Eski Mahalle ikinci ...
 
İstanbulkapı’yı kurtarma operasyonu
Ahmet Hamdi Tanpınar’ın ‘dört kapılı şehir’ diye tanıladığı Erzurum’un ...
Ülkü Evlerinde Kur’an dersi verilecek
Yakutiye Ülkü Ocakları Başkanı Nihat Uğurlu, Ülkü evleri projesini hayata ...
Seçim hazırlıkları başladı
30 Mart 2014 tarihi Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri