Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Kutlu: 'Oyuncularımı kutluyorum'
Kutlu: 'Oyuncularımı kutluyorum'
Altıparmak: ‘Erzurumspor'u tebrik ediyorum’
Altıparmak: ‘Erzurumspor'u tebrik ediyorum’
Erzurumspor iç saha yenilmezlik serisini sürdürdü
Erzurumspor iç saha yenilmezlik serisini sürdürdü
ATAUNİ’de araştırma Hastanesi gündemi
ATAUNİ’de araştırma Hastanesi gündemi
Oltu 'merhamet'i konuştu
Oltu 'merhamet'i konuştu
HABERLER>SPOR
17 Haziran 2012 Pazar - 06:56

ASA’dan Ardahanspor’a destek

Ardahan 1. Amatör Futbol Ligi 2011-2012 sezonunu Şampiyonlukla tamamlayıp Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele etmeye hak kazanan Ardahan spor’a Anadolu Spor Akademisi Genel Koordinatörü Özcan Şimşek’ten malzeme desteği geldi.

ASA’dan Ardahanspor’a destek

OLGUN YILDIZ
ARDAHAN (İHA) - Ardahan 1. Amatör Futbol Ligi 2011-2012 sezonunu Şampiyonlukla tamamlayıp Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele etmeye hak kazanan Ardahan spor’a Anadolu Spor Akademisi Genel Koordinatörü Özcan Şimşek’ten malzeme desteği geldi.
Şimşek, Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele edecek olan Ardahan spor kulübüne forma, istasyon malzemesi, sırt çantası, malzeme çantası, eşofman ve spor ayakkabısından oluşan takım hediye etti.
Sporun desteklenmesi gerektiğini belirten Şimşek, Ardahanlı iş adamlarını, Ardahanlı hemşerilerimizi katkıya bekliyorum ve çok küçük katkı demesinler. Bir top bile bir katkıdır. En uzun yollar bir adımla başlar diyerek şunları kaydetti:
’’Bugün Ardahan spor ile birlikteyiz. Sayın Başkanımız Uğur Kaçar kardeşimizi ziyaret ettik ve elimizden geldiği kadarıyla malzeme yardımında bulunduk. Ben aslen Çıldır’ın Sabah oldu köyündenim. Ardahanlıyım, Ardahanlı hemşerilerimizi, sayın valimizi, Sayın Belediye Başkanımızı ve Milletvekillerimizi Ardahan sporumuza destek olmaları için buradan çağrıda bulunuyorum. Birlik ve beraberlik ile futbol kolektifliğini ortaya koyup Ardahan sporumuzun bizim turizmimize katacağı katkıları düşünerekten başarısı için elimizden gelen bütün destekleri beraberce siyaseten bütün siyaseten her şeyin üzerinde olan Ardahan sporumuza destek vermemiz gerekir. Ayrıca bizi sevindiren bir tarafta Uğur kardeşimizin genç ve aktif birisi olması, genç kardeşimizin moral motivasyonunu yükselterek ona bir ağabeylik yapıp destek vererek Ardahan sporumuzu belki de kimsenin hayır etmediği bir pozisyona getirerek Sayın Anadolu Spor Hukuk Danışmanım Selim Mesut Atılgan beyefendi gönüllü olarak her zaman bizim bu çalışmalarımızda yanımızda oldu. Bu anlamda gurbetteki Ardahanlı iş adamlarını, Ardahanlı hemşerilerimizi katkıya bekliyorum ve çok küçük katkı demesinler. Bir top bile bir katkıdır. En uzun yollar bir adımla başlar. Bir top bir adımdır. Bir adım atarlar, ondan sonra bir sürü şey gelir. Onun için turizm anlamında Ardahan’ımızı en iyi şekilde temsil edecek Ardahan Sporumuza herkesin destek vermesini canı gönülden istiyorum’’ diye konuştu.
Yardımlarından dolayı Sayın Özcan Şimşek ve Sayın Selim Mesut Atılgana teşekkür eden Ardahan spor Kulüp Başkanı Uğur Kaçar, aynı duyarlılığı il dışında yaşayan Ardahanlı iş adamlarından da beklediklerini kaydetti.

 
E-80'de eylem sona erdi
 
Murat Nehri 2 can aldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Haziran sıcağında buz eğitimi
Erzurum Gençlikspor Kulübü’nün ABD’li antrenörü Mc. Adams Keiht’in davetlisi ...
ERZURUM 2 Mayıs’ta duyurmuştu
31 Temmuz 2011'de Erzurum’da oynanması gereken, şike soruşturması sebebiyle ...
Süper Kupa Finali Erzurum’da
Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa Finali 11 Ağustos’ta Erzurum’da
 
Ciritte 4’üncü hafta heyecanı
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ...
Judoculara milli görev
Erzurumlu judoculara milli takımdan davet geldi. Üç sporcu Milli takım ...
Judocular Erzurum’da kamp yaptı
Türkiye’yi 2012 Londra Olimpiyatlarında ağır siklet bayanlarda temsil ...
 
Akti Olimpiyat kapısında
Erzurum Gençlikspor’un cep herkülü Gülbeyi Akti, Olimpiyat Vizesi aldı. ...
Köyler arası futbol istişaresi
Aziziye Belediyesi tarafından düzenlenen köyler arası futbol turnuvasına ...
Yaz Oyunlarında geri sayım
7. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Oyunları, 28 Haziran-4 Temmuz tarihleri ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri