Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
 Trendyol 1. Lig: MKE Ankaragücü: 2 - Sakaryaspor: 1
 Trendyol 1. Lig: MKE Ankaragücü: 2 - Sakaryaspor: 1
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
HABERLER>SPOR
1 Ekim 2013 Salı - 17:04

ASKF başarılı sporcuları ödüllendirdi

Erzurum ASKF tarafından 2013 yılında Uluslar arası spor müsabakalarında başarılı olan sporcular ve antrenörler plaketle ödüllendirildi.

ASKF başarılı sporcuları ödüllendirdi

(Erzurum-GHSİM)Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen ve Türkiye’de 81 ilde yapılan Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsında Erzurum’da kortej yürüyüşü ve spor gösterileri yapıldı. 30 Eylül-6 Ekim 2013 tarihleri arası gerçekleştirilen Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Erzurum’da yapılan kortej yürüyüşü ve spor gösterileri büyük bir ilgi gördü. Ayrıca Erzurum ASKF tarafından 2013 yılında Uluslar arası spor müsabakalarında başarılı olan sporcular ve antrenörler plaketle ödüllendirildi. Atletizm, eskrim, karate, güreş, bilek güreşi, judo, kick boks ve short track  branşlarındaki başarılı sporculara ödülleri Yakutiye Kent Meydanı’nda törene katılan protokol tarafından verildi.

KENT MEYDANINDA KUTLAMA

Çifte Minareli Medrese önünden başlayan Kortej Yürüyüşü, Kent Meydanında tamamlandı. Burada Amatör Spor Hatfası ile ilgili konuşmalar yapıldı. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Fuat Taşkesenligil, bu yıl ilki düzenlenen ve 30 Eylül 06 Ekim 2013 tarihlerini kapsayan Amatör Spor Haftası’na büyük önem verdiklerini söyledi. Taşkesenligil, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızca bu yıl ilki düzenlenen ve bundan böyle  her yıl 30 Eylül 06 Ekim tarihleri arasında kutlanacak olan Amatör Spor kutlamalarına katılmanız bizleri onurlandırmıştır. Sporun ve sporcunun önemini her yerde ve her zaman dile getirmek amacıyla bugün burada toplanmış bulunmaktayız. Her insanın profesyonel olmasa da spor yapmanın önemini bilmesi gerekmektedir. Bu vesile ile Erzurum ve ülkemiz için nice spor dolu günlere dileği ile hoşça kalın” diye konuştu.

Erzurum ASKF Başkanı Selahattin Codur da, Amatör Spor Haftasının gençlere spor kültürünü daha iyi kavraması yönünde ışık tuttuğunu belirterek,  “Gençler bizim geleceğimizdir. Eğer sağlıklı ve dinç bir geleceğimizin olmasını istiyorsak, geleceğimiz, yarınlarımız olan gençlere gereken değeri verip onları yetiştirmeliyiz. Şuan aramızda bulunan 2013 yılında uluslar arası müsabakalarda başarılar elde etmiş sporcularımızı ve emek veren değerli hocalarını tebrik ediyor diğer sporcularımıza gerek ahlaki yönden gerekse de göstermiş oldukları başarılarıyla örnek olmasını temenni ederim” dedi.

SPOR GÖSTERİLERİ NEFESLERİ KESTİ

Yakutiye Kent Meydanı’nda Erzurum GHSİM Gençlik Merkezi Bar Ekibi tarafından halk oyunları gösterisi yapıldı. Karate, kick boks, jimnastik, eskrim, güreş, boks, taekwondo branşlarında sporcular gösteri maçı yaptı. Alkış alan gösterilerin ardından tören sona erdi. Amatör Spor Haftası Kutlama törenine Erzurum GHSİM Müdür Vekili Memduh Ceyhan, TFF Erzurum Bölge Müdürü Metin Codur, ASKF Başkanı Selahattin Codur, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Fuat Taşkesenlioğlu, Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz, Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz, Spor Koordinatörü Yaser Taşkesenlioğlu ile diğer davetliler katıldı. Amatör Spor Haftası etkinliklerinde Erzurum GHSİM’de dört ayrı spor branşında özel turnuva düzenleyecek.

 
DAP Gölet Çalıştayı başladı
 
İbrahim Hakkı: Batmayan Güneş
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Karateciler farklılığını gösterdi'
Erzurum’da kamp yapan Karate Milli takımı sporcuları, Endonezya’da yapılan ...
‘Hedefim Avrupa şampiyonluğu’
Polonya’da yapılan Kick Boks Avrupa Şampiyonası’nda üçüncü olarak bronz ...
B.şehir geçen sezonun gerisinde
RECEP DAĞ-Büyükşehir Belediyespor bu sezon, 2012-2013 sezonuna göre beş ...
 
Büyükşehir’den 2-1 serisi
RECEP DAĞ-Erzurum Büyükşehir A2 futbol takımı deplasmanda oynadığı Samsunspor ...
Amatör Spor Haftası başlıyor
Spor Genel Müdürlüğü ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu ...
Ozan Arif 3’üncülük maçı kadrosundaydı
U23 Milli Takımımız, Endonezya'da düzenlenen 3. İslami Dayanışma Oyunları'nın ...
 
Sakaryaspor şokta..!
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’la aynı gurupta yer alan ve Spor Toto ...
Büyükşehir 8’incilikte kaldı
Erzurum Büyükşehir Belediyespor kendi evinde karşılaştığı 68 Yeni Aksarayspor’la ...
Düzyurt liderliği korudu
Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci Gurupta 5’inci hafta maçları tamamlandı. Düzyurtspor ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri