Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Sivas Valiliği uyardı: ‘Keneyi hafife almayın’
Sivas Valiliği uyardı: ‘Keneyi hafife almayın’
Göçmen kaçakçısı tutuklandı
Göçmen kaçakçısı tutuklandı
Kût’ül Amâre Zaferi 108’inci yılında
Kût’ül Amâre Zaferi 108’inci yılında
Silah ticareti yapan 4 kişi yakalandı
Silah ticareti yapan 4 kişi yakalandı
Tarihi eser operasyonu: 2 gözaltı
Tarihi eser operasyonu: 2 gözaltı
HABERLER>ASAYİŞ
12 Mayıs 2023 Cuma - 07:43

Akar: 'Bizi durduramayacaklar'

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Güçlü ve büyük Türkiye için hep beraber çalışacak ve terör belasından kurtulacağız. Terör konusunda taviz yok, sonuna kadar gideceğiz. Teröristler ya teslim olacak ya gömülecekler” dedi

Akar:  Bizi durduramayacaklar

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Güçlü ve büyük Türkiye için hep beraber çalışacak ve terör belasından kurtulacağız. Terör konusunda taviz yok, sonuna kadar gideceğiz. Teröristler ya teslim olacak ya gömülecekler” dedi.
AK Parti’den Kayseri milletvekili adayı Akar, eski sanayi sitesinde esnaf ile bir araya geldi, Erciyes Anadolu Holdingin “Yaza Merhaba Şenliği”ne katıldı. Büyük ve güçlü Türkiye için çalıştıklarını belirten Bakan Akar, başta terör örgütleri olmak üzere bunu engellemeye çalışanların olduğunu belirtti. Milletin sevgisi, güveni ve duasıyla tüm engelleri aşacaklarını, hedeflerine ulaşacaklarını aktaran Akar, Mehmetçiğin terörle mücadelesinin kararlılıkla devam ettiğini söyledi. Terörle mücadelede önemli kazanımların elde edildiğini, bunların kaybedilmemesi gerektiğini vurgulayan Bakan Akar, “Eğer kazanımlarımızı kaybedersek 20 sene geri gideriz. Bunun geri dönüşü yok. Buna bu millet ‘evet’ demeyecektir” diye konuştu.
Terör elebaşlarının 14 Mayıs’taki seçimlerden “medet umduğunu” ifade eden Akar, "Büyük panik halinde oldukları için yardım istiyorlar. ‘Mehmetçiği durdurun’, ‘Bize silah verin’ diyorlar. Teröristlere ne verirlerse versinler, bizi durduramayacaklar. Teröristlere de ‘seçimlere kadar sabredin’ diyorlar. Seçimlere umutla bakıyorlar. Niye? Çünkü teröristlerle irtibatlı bir parti, o parti ile irtibatlı İttifak var. Bunlar teröristlere taviz veriyorlar, vaatlerde bulunuyorlar. ‘Teröristleri tahliye edeceklerini’ söylüyor, ‘özerklik’ vereceklerini belirtiyorlar. Bizim asil milletimiz feraseti ile buna asla müsaade etmeyecektir” şeklinde konuştu.

“Bu beladan hep birlikte kurtulacağız”
14 Mayıs’ta önemli bir seçime gidildiğini, ‘Bu seçimde bir de şunu deneyelim’ denilemeyeceğini ifade eden Akar, şunları kaydetti:
“Herkes hesabını iyi yapsın gidişatı iyi görsün. Teröristlerle iş birliği yapanlar, onlarla oturanlar, konuşanlar, yol yürüyenleri, iyi görmek gerekiyor. Kazanımlarımızı elimizden almaya çalışmalarına müsaade etmeyeceğiz. Güçlü ve büyük Türkiye için hep beraber çalışacak ve terör belasından kurtulacağız. Terör konusunda taviz yok, sonuna kadar gidecek ve teröristler ya teslim olacak ye gömülecekler. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu milletin başına 40 senedir bela oldular, Allah’ın izniyle bu beladan hep birlikte kurtulacağız.”
Sözlerinin sonunda alandakilere “Cumhurbaşkanımızı yeniden seçiyor muyuz? Cumhur İttifakı’nı en yüksek oy oranı ile Meclis’e gönderecek miyiz?” sorularını yönelten Akar’a alandakiler bir ağızdan “Evet” yanıtını verdi. Bunun üzerine Akar, “Bu iş bitmiş, Kayseri kararını vermiş” diye konuştu.
Akar’a gerek eski sanayi sitesinde gerekse şenlikte yoğun ilgili gösterilirken vatandaşlar, “Kayseri’nin gururu Hulusi Paşa”, “Kayseri seninle gurur duyuyor” sloganları ile sevgi gösterilerinde bulundu.

 
'Artık vakit yaklaştı, çember daraldı, sandık göründü'
 
Altun Türkiye İletişim Modelini paylaştı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
14 organizatör tutuklandı
'Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti' yaptığı tespit edilen şahıslara ...
Dürümlü şehitleri rahmetle anıldı
Diyarbakır’da 2016 yılında PKK terör örgütü tarafından içinde 15 tonluk ...
Ailelerin evlat nöbeti bin 346’ncı gününde
Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca dağa kaçırıldığını iddia eden ...
 
Taşmağazalar esnafından Emniyete teşekkür
Erzurum’un Taşmağazalar kuyumcular çarşısında yaşanan hırsızlık olayı ...
MİT’ten DEAŞ’a operasyon: 4 terörist yakalandı
Milli İstihbarat Teşkilatının (MİT) Suriye'de terör örgütü DEAŞ’a düzenlediği ...
227 Afgan göçmen sınır dışı edildi
Ağrı’da yasa dışı yollarla ülkeye giriş yapan 227 Afgan göçmen, sınır ...
 
Çocukları dağa kaçırılan aileler nöbette
Muş’ta çocuklarının terör örgütü PKK tarafından kandırılarak dağa kaçırılmasından ...
Bin 107 uyuşturucu organizasyonu çökertildi
Soylu, '2017'den beri bin 107 uyuşturucu organizasyonunu çökerttik.' dedi
Evinde ölü bulundu
Erzurum’un Aziziye ilçesi Ilıca mahallesinde yaşlı adam evinde ölü olarak bulundu.
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri