Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Atatürk Üniversitesi yeni döneme hazır
Atatürk Üniversitesi yeni döneme hazır
Aziziye'ye kapalı semt pazarı ve otopark yatırımı
Aziziye'ye kapalı semt pazarı ve otopark yatırımı
Yerlikaya 8 aylık operasyon verilerini paylaştı
Yerlikaya 8 aylık operasyon verilerini paylaştı
 ‘1'inci Türk Dünyası Yazarlar Buluşması'
 ‘1'inci Türk Dünyası Yazarlar Buluşması'
‘Türkiye'nin huzurundan taviz veremeyiz”
‘Türkiye'nin huzurundan taviz veremeyiz”
HABERLER>GUNCEL
26 Ekim 2011 Çarşamba - 06:07

Aksak: 'Gün bugündür'

AK Parti Erzurum Milletvekili Aksak, Van ve Erciş'te meydana gelen deprem nedeniyle bir mesaj yayınladı. “Gün bugündür” diyen Aksak, toplumsal duyarlılığın vakit geçmeden hayata geçmesi gerektiğini söyledi.

Aksak:  Gün bugündür

ERZURUM (İHA) - AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, Van ve Erciş'te meydana gelen deprem nedeniyle bir mesaj yayınladı. “Gün bugündür” diyen Aksak, toplumsal duyarlılığın vakit geçmeden hayata geçmesi gerektiğini söyledi.
AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, "Pazar günü, tüm ülkeyi acıya boğan bir deprem yaşadık. Van ilimizde meydana gelen depremde yüzlerce vatandaşımız yaşamını yitirdi, bir o kadar da yaralananlar oldu. Vefat edenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum" dedi.
Aksak, şöyle devam etti: "Olayın meydana gelmesiyle birlikte sayın Başbakanımız başta olmak üzere, hükümetimiz insanlarımızın yanında olmuş, devletin imkanları Van'a ulaşmaya başlamıştır. Kızılay da olayın meydana gelmesiyle birlikte depremzedelerin imdadına yetişmiştir. Sivil toplum kuruluşlarımız, yardım teşekküllerimiz ve insanlarımızın duyarlılığı, bir anda dayanışma ve kardeşliği yeşertmiştir. Van'da mağdur olan insanlarımız destek olmak, onların acılarına ortak olmamız gerekiyor. Tüm vatandaşlarımızı düzenlenecek yardım kampanyalarına katılmaya çağırıyorum. Hükümetimiz ve yardım kuruluşları ne kadar depremzedelere destek olurlarsa olsunlar, hem çetin kış şartları çok yakın, hem de mağdur olan insanlarımız, bu ülkenin insanlarını yanında görmek ister. Zor zamanda koşmak gerek, gün bugündür, destek böyle zamandadır, yardımlaşma ve dayanışma böyle günlerde çok daha anlamlıdır."
YAPI STANDARTLARINI YAKALAMALIYIZ
AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, "Bundan sonra yapılarımızın gerekli evrensel standartlarda inşası için devletimiz ve Hükümetimiz her türlü öncelikli çalışmayı da gerçekleştirecektir, milletimizin bu konuda hiçbir tereddütü olmasın. Daha birkaç gün önce Çukurca'da kaybettiğimiz şehitlerimizin acısı yüreklerimizde soğumamışken; Van'da yaşanan 7,2 büyüklüğündeki depremle yeniden sarsıldık. Zor günler geçiriyoruz ancak milletimizin yüksek dirayetinin bu kötü günleri de sabır ve sevgiyle aşacağına inanıyorum. Her zaman olduğu gibi birbirimize kenetlenmeli ve birbirimizden destek ve dualarımızı esirgememeliyiz. Kaybedilen her vatandaşımız; bizim bir parçamızdır; canımızdır. Her biri için kendi evlatlarımız, kendi anamız, babamız, ağabeyimiz gibi ıstırap duyuyor, rahmet okuyoruz. Devletimiz bütün kurumlarıyla deprem bölgesinde yerini alarak hemen yaraların sarılmasına başlamıştır. Kriz masalarımız ve görevli personelimiz masalarının başındadır, tüm Vanlı kardeşlerimiz için metanet içinde geceli gündüzlü her türlü yardıma hazırdırlar. Bundan sonra yapılarımızın gerekli evrensel standartlarda inşası için devletimiz ve Hükümetimiz her türlü öncelikli çalışmayı da gerçekleştirecektir, milletimizin bu konuda hiçbir tereddütü olmasın" ifadelerini kullandı.

 
AK Parti’de yardım seferberliği
 
Şehit Ailelerinden milli ders..!
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
tec dağlı 26 Ekim 2011 Çarşamba 17:15

EDİTÖR:SAYIN DAMLARKAYA ATTIĞINIZ TÜM YORUMLAR YAYINDADIR

Yorumu oyla      6      4  
vatandaş 26 Ekim 2011 Çarşamba 12:57

terörist için yavuz milletimiz için yunus olacağız.

Yorumu oyla      6      4  
Mustafa Damlarkaya-b 26 Ekim 2011 Çarşamba 11:06

Bu depremde ölen Vanlı Kardeşlerimizin yanında, Manisalı, Antalyalı,Aydınlı Öğretmen, polis ve başka meslek sahipleri de vardır.Hepsi de orada bu ülkenin birlik ve beraberliği için varlardı.Peki bu ırkçı söylemleri bazı densizler nasıl yaparlar? Bunlara da mı "oh olsun" diyorlar? Böyle söyleyen faşist zihniyetler,hâşâ, yüce Allah'ın gazabını herhalde yok sayıyorlar.Bu sadistler,hâşâ Kadir ve Kahhar olan yüce Rabbimize kafa mı tutuyorlar? Bu tür zındıklara kim itibar eder ki? Marmara depreminde de bu ülkenin birçok vatandaşı hayatını kaybetti.Bunların içerisinde de Türk,Kürt,Çerkez,Laz vb vardı.Peki bu faşist söylemciler böyle bir ayrımı nasıl yapacaklar? Sayın Milletvekilim, bu İlâhî afette hükümetimizin hiç vakit kaybetmeden başta Sayın Başbakanımız olmak üzere orada olması ve acil müdahale,gerçekten de hem kayda hem de övgüye çok değer. Zaten dünya bunu takdir etti. Şimdi yardım, birlik, beraberlik zamanı dır.Teröre lanet, depreme hayır. Ölenlere rahmet,ailelere sabır diliyoruz.

Yorumu oyla      6      4  
Mustafa Damlarkaya-a 26 Ekim 2011 Çarşamba 10:37

Evet Sayın Milletvekilim,"Gün bugündür" Bugün millet olarak kenetlenmenin, dosta, düşmana karşı birlik olmanın tam zamanıdır.Irkçı söylemlere sonuna kadar karşıyız ve kabul etmiyoruz.Bizim düsturumuz " Bütün müminler kardeştir" yüce düsturdur.Kavmiyet,etnik yapı, ırkçı,şövenist söylemler hiçbir zaman bizim ölçümüz olamaz ve olmamıştır.Bazı yazılı ve görsel medya mensuplarının söylemlerini şiddetle kınıyoruz.Allah'ın afetinden kimse, bu tür ırkçı söylemler çıkarıp da tüm millete mal edemez,bu söylemleri şiddetle reddediyoruz.Gün oradaki kardeşlerimize yardım ve dua günüdür.Bu aziz millet bir bütündür, bazılarının söylediği gibi ayrılık gayrılık yoktur.Doğulusu,batılısı, kuzeylisi,güneylisi hepsi, bu ülkenin etle tırnak gibi ayrılmaz bir parçasıdır. Kimse böyle bir günde bir takım densiz söylemler yapamaz.787 bin km2 lik bu cennet vatanda herkes göğüs göğüse bir İstiklâl Savaşı vermiş ve kazanılmıştır.Türk,Kürt,Laz,Çerkes vb. ayrımı yapılmamıştır.Bu ayrımı da kimse yapamaz.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dadaşlar Van için tek yürek
Van'da yaşanan 7.2 şiddetindeki depremin ardından Erzurum Palandöken ilçesi ...
Aziziye’de Van seferberliği
Aziziye Belediyesi, Van depremi sonrası bölgeye yardım için seferber oldu. ...
‘Biz gerçekten milletiz’
Atatürk Üniversitesi’nde konferans veren ve kendisini “Kişisel Gerileyiş ...
 
Gurbetteki dadaşlardan milli tepki
İzmir Şehit Aileleri Derneği ve Ege Erzurum Dernekleri Birliği Fedarasyonu ...
Memleketindeki depremde ekipleri yönetiyor
Bursa Valiliği, Van'daki depremden 1 saat sonra, daha önceki birçok depremde ...
Afet evlerini Büyükşehir taşıyacak…
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Van’da dün meydana gelen 7,2 şiddetindeki ...
 
Erzurumlu hayırsever dua aldı
Van'da meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depremin ardından bölgede yaşanan ...
Kemerkaya’da yol sevinci
Erzurum’un Oltu İlçesine bağlı Kemerkaya köylüleri uzun zamandan beri ...
‘Gerçekle Yüzleşme’ çağrısı
Van’da meydana gelen, çok sayıda vatandaşın ölümü ile sonuçlanan ve Erzurum’da ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri