Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Kuaförlerde hafta tatili düzenlemesi
Kuaförlerde hafta tatili düzenlemesi
Türk tarihinde bozkurt sembolü
Türk tarihinde bozkurt sembolü
‘Erzurumspor için ya tamam ya devam’
‘Erzurumspor için ya tamam ya devam’
Erzurum ihracatta 3’üncü sırada
Erzurum ihracatta 3’üncü sırada
Gazze'de can kaybı 37 bin 953'e yükseldi
Gazze'de can kaybı 37 bin 953'e yükseldi
HABERLER>EKONOMİ
2 Temmuz 2024 Salı - 07:48

Aşkale Çimento’ya ihracat şampiyonu ödülü

Aşkale Çimento Grubuna bağlı Kavçim Çimento’ya, Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) tarafından “İhracatını En Fazla Arttıran Şirket Ödülü” verildi.

Aşkale Çimento’ya ihracat şampiyonu ödülü

Aşkale Çimento Grubuna bağlı Kavçim Çimento’ya, Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) tarafından “İhracatını En Fazla Arttıran Şirket Ödülü” verildi.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) bünyesinde faaliyet gösteren Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen İhracatın Şampiyonları Ödül Töreninde, “İhracatını En Fazla Arttıran Şirket” ödülü, Aşkale Çimento Grubuna bağlı Kavçim Çimento San. Ve Tic. A.Ş.’ye verildi.

Törene, ödülleri vermek üzere Ticaret Bakan Yardımcısı Özgür Volkan Ağar, TİM Başkanı Mustafa Gültepe ÇCSİB, Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz, ÇCSİB Başkan Yardımcıları Tansu Kumru ve Abdulhamit Akçay’ın katıldığı görülürken, törendeki büyük coşku da dikkatlerden kaçmadı. Açılışta yapılan konuşmalarda, çimento, cam ve seramik ürünlerinde 2023 yılında gerçekleştirilen 4,9 milyar dolarlık ihracatın içinde yerli katma değer oranının % 80 gibi rekor bir düzeyde olduğu vurgulanırken, çimento sektörünün de son 10 yılda ihracatının % 96 arttığı ifade edildi.

“Kavçim ihracatın lokomotifi”

Kavçim Çimento fabrikasının aldığı ödül sonrasında, bağlı bulunduğu Aşkale Çimento Grubunun İcra Kurulu Başkanı Fatih Yücelik, 2023 yılının ihracatçılar açısından oldukça zor bir yıl olduğunu belirterek, “Bir yandan finansman maliyetleri ve işletme sermayesinin devamlılığı noktasında yaşanan güçlükler, diğer yandan döviz kurunun ihracat yapmayı kolaylaştırmadığı bir dönemde, ihracatını en fazla arttıran şirket olarak bu ödülün bize takdim edilmiş olması memnuniyet vericidir. Kavçim fabrikamız, şirketimize ait 6 fabrikadan biri olarak Grubumuzun ihracat lokomotifidir. Ukrayna’da yaşanan savaş hâlinin sona ermesinin ardından, ihracatımızı katlayarak artıracağımızın da farkındayız. Bu başarıya atılan imzanın bir parçası oldukları için tüm çalışma arkadaşlarımızla gurur duyuyorum ve hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

“Türkiye’nin en büyük dördüncü grubu”

Geçtiğimiz günlerde Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası tarafından İş Sağlığı ve Güvenliği alanında ikisi birincilik biri ikincilik olmak üzere üç ödüle birden layık görülen Aşkale Çimento’nun, en son Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin açıklandığı “İSO İlk 500” sıralamasında 30 sıra birden yükseldiği görülmüştü. Peş peşe gelen bu başarıları azim, dinamizm ve stratejik planlama ile açıklayan İcra Kurulu Başkanı Fatih Yücelik, kendilerine bir yol haritası çizdiklerini, bu yol haritasına göre zamanın ruhuna uygun olarak geliştirdikleri kurumsal politikalar sayesinde önümüzdeki yıllarda daha fazla ödüle talip olduklarını da ifade etti. Türkiye’nin en büyük dördüncü çimento üreticisi olarak Aşkale, Gümüşhane, Van, Samsun, Trabzon ve Erzincan’daki çimento fabrikaları ve 8 hazır beton tesisiyle üretim yapan Aşkale Çimento, Erzurum merkezli Erçimsan Holding bünyesinde faaliyet gösteriyor.

 
Erzurumspor’da sessiz bekleyiş
 
Damal Şenlikleri'nin 25'incisi başladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
KUDAKA’dan proje teklif çağrısı
Erzurum, Erzincan, Bayburt  illerinde faaliyetlerini sürdüren KUDAKA, ...
Son gün 29 Ağustos
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından uygulanan ...
Şimşek’ten asgari ücret açıklaması
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “Türkiye’de asgari ücret düşük ...
 
Erzurum ilk 5 ayın lider ili
**ERZURUMGAZETESİ ÖZEL HABERİDİR - Erzurum Ocak ayından bugüne iktisadi ...
Tasarımda Erzurum farkı
**ERZURUM GAZETESİ ÖZEL HABERİDİR - Erzurum tasarım sayısı düzeyinde Doğu ...
Erzurum Faydalı Model verileri açıklandı
**ERZURUM GAZETESİ ÖZEL HABERİDİR - Erzurum’dan bu yılın Mayıs ayında ...
 
ETSO Meclisi toplandı
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ETSO) Haziran Ayı Meclis Toplantısı, ...
Erzurum KGK’da e-ticaret gündemi
Erzurum Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, aylık olağan toplantısını yaptı.
Erzurum SMMMO’da Köseoğlu dönemi
500 üyesi bulunan Erzurum Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’da öncelik ne olmalı?

Mevcut kadro korunmalı
Önce Hakan Kutlu ile sözleşme yenilenmeli
Tüm takım yenilenmeli
Yeni Stadyum inşaatı başlamalı
Büyükşehir Taraftara Erzincan’a ulaşım desteği vermeli
Erzurumspor’a mali destek kampanyası başlatılmalı
Erzurumspor’un mevcut kadrosuna özel pirim verilmeli


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri