Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’da ‘Kıskaç-11’ operasyonu
Erzurum’da ‘Kıskaç-11’ operasyonu
Ambulans kaldırıma çarptı: 2 yaralı
Ambulans kaldırıma çarptı: 2 yaralı
İlk mektuplarını Mehmetçiğe yazdılar
İlk mektuplarını Mehmetçiğe yazdılar
Horasan’da Ramazan bereketi
Horasan’da Ramazan bereketi
POMEM öğrencileriyle iftarda buluştular
POMEM öğrencileriyle iftarda buluştular
HABERLER>SİYASET
18 Eylül 2021 Cumartesi - 10:40

Aydemir: ‘Dadaşlarla iftihar ediyoruz’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir Erzurum Sahada İstişare Programı kapsamında haftayı Oltu ziyaretiyle tamamladı.

Aydemir: ‘Dadaşlarla iftihar ediyoruz’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir Erzurum Sahada İstişare Programı kapsamında haftayı Oltu ziyaretiyle tamamladı. Oltu ilçe merkezinde partilileriyle bir araya gelen Milletvekili Aydemir, ilçenin Başbağlar, İnanmış, Çamlıbel, Özdere, Yarbaşı ve Tutmaç Mahallerine konuk oldu, yerleşim alanları sakinlerinin genel ve bölgesel gündeme ilişkin tespitlerini aldı.

AYDEMİR’DEN OLTU BULUŞMASI

Oltu İlçe Başkanı Efdal Gülcü, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Çetin Gözütok, Gürbüz Keleş ve Cevdet Yeşilyurt, AK Parti Oltu Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Oltu’nun nabzını tutan Milletvekili Aydemir, ‘Oltu ilçe ziyaretimizde yürek dilleriyle bizi sarıp sarmalayan hemşehrilerimize minnettarız. ‘ dedi.

OLTU’DA AK GÜNDEM

Oltu ilçe Merkezinde AK Parti Yönetimiyle bir araya gelen Milletvekili Aydemir, ilçe siyasi, ekonomik ve sosyal gündemi hakkında bilgi alışverişinde bulundu, TBMM ve Bakanlıklar nezdinde Oltu’yu ilgilendiren projeler, yatırımlar ve ilçe vizyonuna dönük programlı çalışmalar kaydında girişimlerini paylaştı.

OLTU ESNAFINA SELAMLAMA ZİYARETİ

İlçede esnafa selamlama ziyaretinde bulunan Milletvekili Aydemir ve AK Parti Heyeti salgının yol açtığı ekonomik kayıpları önlemek, oluşan kırılganlığı gidermek amacıyla Hükümet tarafından verilen Sosyal Koruma Kalkanı destekleri çerçevesinde esnaf, çiftçi ve vatandaş memnuniyetini sorguladı, beklentileri kayda geçti.

AK HEYETTEN BAŞBAĞLAR İSTİŞARESİ

AK Parti Heyetinin Oltu kırsalında ilk ziyaret durağı Başbağlar Mahallesi oldu. Mahalle sakinleriyle köy evi ve kahvehanelerde bir araya gelen heyet, ülke, bölge ve il gündemine ait vatandaş görüşlerini dinledi. Milletvekili Aydemir yaptığı değerlendirmede, ‘ Başbağlar, Oltu ilçemizin şirin köyü.

Ziyaretten aldığımız hazzın tarifi yok. 19 Yıllık hizmet dönemimizi bizden çok daha güzel anlattılar. Bu vefa sinerjisine minnettarız. ‘ yorumunu yaptı.

İNANMIŞ’TA AK DAVAYA VEFA GÜNDEMİ

Başbağlar ziyareti sonrası Oltu İnanmış’a geçen AK Parti Heyeti, yoğun ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılandı. İnanmış Mahallesi buluşmasında gündem siyasetteki son gelişmeler, ekonomide kaydedilen çabalar ve tarımsal desteklerdi. İstişare ziyareti sonrasında açıklama yapan Milletvekili Aydemir, ‘Oltumuzun İnanmış köyünde ismiyle özdeş iman ehli dadaşlarla kucaklaştık.

Muhalefetin müfteri tarzı hemşehrilerimizin AK Parti ‘ye olan bağlılıklarını çok daha perçinliyor.’ kaydını düştü.

ÇAMLIBEL’DE AK SAMİMİYET

Oltu Kırsal alan istişare programının üçüncü etabı Çamlıbel Mahallesi oldu. Selamlama ve ağırlamalardan sonra Mahal sakinleriyle bir araya gelen heyet, vatandaşlarla bire bir ve yüz yüze görüşerek talepleri aldı, gözlem ve tespitleri dinledi, mahalle yönelik beklentileri kaydetti. Milletvekili Aydemir  Çamlıbel ziyareti sonrasında yaptığı değerlendirmesinde, ‘ Oltu Çamlıbel Köyümüzün nüfusu yaz aylarında birkaç kat artıyor. Sebebi, dillere destan fiziki güzelliği. Mukim hemşehrilerimizin niteliğini tarife kelimeler yetmiyor.  Bir daha ziyaret etmeyi ve dadaşlarla kucaklaşmayı nasip eden Rabbimize şükrediyoruz.’ ifadesine yer verdi.

ÖZDERE’DE TARIMSAL ÜRETİM ELE ALINDI

Milletvekili Aydemir ve AK Parti Heyetinin Özdere ziyaretinde gündem tarımsal üretim, patates üreticilerinin beklentileri, tarımsal ürünler üzerinde oynanan fiyat oyunları ve spekülatif yaklaşımlar oldu. Aydemir yaptığı paylaşımında, ‘Dünya’da Patates’in kalitesini isminden aldığı Oltu’daki köyümüz Özdere’yi de ziyaret ettik.  Yapılan hizmetleri şükranla karşılayan hemşehrilerimizin, helal-haram bilmeyen fırsatçıların ürün fiyatlarına dönük manipülatif yaklaşım uyarıları ne kadar haklıydı.’ dedi.

YARBAŞILI DADAŞLARDAN ESER VE HİZMET SİYASETİNE ÖVGÜ

AK Parti Heyeti Özdere Mahallesi saha çalışması sonrasında Yarbaşı buluşmasını gerçekleştirdi. Özdere sakinlerinin ortak görüşü, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ufkunda buluşmanın, eser ve hizmet siyasetine ve onun mimarlarına vefa olduğuydu. Milletvekili Aydemir ziyaret sonrasında yaptığı açıklamasında, ‘Yarbaşı, Oltumuzun bir başka eşsiz güzellikteki köyü.  Teşkilatımızla ziyaret ve hemşehrilerimizin taleplerini, tespitlerini öğrenip gereği için gayret sarf etmek huzur katsayımızı artırdı.  Dadaş kardeşlerimizle iftihar ediyoruz.’ dedi.

TUTMAÇ’TA AK MEŞVERET

Milletvekili Aydemir ve AK Parti heyetinin Oltu saha çalışmasındaki son güzergahları Tutmaç Mahallesi oldu. Kazım Karabekir Belediyesi Başkanı Dursun Şahin’in de katıldığı meşverette, AK Parti ve Cumhur ittifakının Büyük ve Güçlü Türkiye hedefine ulaşma kararlılığı ve küresel vicdanı uyandırıcı duruş ele alındı. Milletvekili Aydemir yaptığı paylaşımında, ‘ Oltu Tutmaç Köyü ziyaretimizi daha özel kılan eski Kazım Karabekir Belediye Başkanımız Dursun Şahin Hocamızla mülaki olmaktı. Müfteri güruha karşı uyanık olmayı hemşehrilerimize tembihlerken Hucurat 6. Ayete vurgusu ve fasıklara dikkat çekmesi çok anlamlıydı. Şükran. ‘ ifadelerine yer verdi.

 

 
1 örgüt mensubu teslim oldu
 
‘Terörle mücadelemiz kararlılıkla devam ediyor’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti’den 81 ilde ortak basın açıklaması
AK Parti, merhum Başbakan Adnan Menderes, Dışişleri Bakanı Fatin Rüştü ...
Aydemir’den ticarette ‘Erzurum Ekolü’ vurgusu
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Eylül Ayı Erzurum Saha ...
‘Menderes, Zorlu ve Polatkan milletimizin gönlünde’
Erdoğan, “Nezaketleri, kibarlıkları, insani hasletleriyle gönüllerde yer ...
 
Sekmen'e hizmet teşekkürü
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i ziyaret eden Türkiye Emekliler ...
Oltu Belediye Başkanı Taşçı’ya proje ödülü
Elif Tilbaç “Kent & Başkan Ödülleri” 42 ilden Malatya’ya gelen 78 Belediye ...
Aydemir ETSO ve ESOB’un tespitlerini aktardı
Aydemir, "15 Temmuz, 12 Eylül damarının uzantısıydı, bir daha asla olmayacak." ...
 
Destici: ‘Akşener’den bir özür bekliyoruz’
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, İYİ Parti Genel ...
Aydın: ‘Millet İttifakı HDP ile birlikte’
MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Aydın, Millet İttifakı'nı ...
Palandöken’de Hizmet seferberliği
Palandöken’de yeşil dönüşüm devam ediyor. İlçede mahalle aralarında bulunan ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri