Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurumspor maçı kırılma noktası oldu
Erzurumspor maçı kırılma noktası oldu
Kene bir can daha aldı
Kene bir can daha aldı
2 genel başkan partisine veda etti
2 genel başkan partisine veda etti
‘Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek’ için yarıştılar
‘Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek’ için yarıştılar
Jandarmadan uyuşturucu operasyonu
Jandarmadan uyuşturucu operasyonu
HABERLER>SİYASET
16 Ağustos 2022 Salı - 14:33

Aydemir: ‘Eser siyasetimiz devam edecek’

Milletvekili Aydemir TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, AK Parti’nin 21’inci Kuruluş Yıldönümü coşkusunu paylaştı, süreçte Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde gerçekleştirilen reform ve yatırımları gündeme taşıyarak, ‘Eser siyasetimiz devam edecek. ‘ dedi.

Aydemir: ‘Eser siyasetimiz devam edecek’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, AK Parti’nin 21’inci Kuruluş Yıldönümü coşkusunu paylaştı, süreçte Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde gerçekleştirilen reform ve yatırımları gündeme taşıyarak, ‘Eser siyasetimiz devam edecek. ‘ dedi.

‘HANGİ SÖZÜ VERDİYSEK TUTTUK, NE DEDİYSEK YAPTIK’

Milletvekili Aydemir, AK Parti'nin, 21. kuruluş yıl dönümü olduğunu, kurulduğundan bu yana Türkiye'nin her yerine hizmet götürdüğünü anlattı. Yaptıkları hizmetlerle iftihar ettiklerini, bu hizmetlerin devam edeceğini dile getiren Milletvekili Aydemir, ‘Hangi sözü verdiysek tuttuk, ne dediysek yaptık’ kaydını düştü.

‘ABİDE LİDERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ’

‘AK Parti olarak 21 yılda verdiğimiz her sözü yerine getirdik; millet Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı “Sözünün eri” diye tanımladı.’ diyen Milletvekili Aydemir, ‘Ya muhalefet?’ sualini yönelterek, ‘CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun Erzurum ziyaretinin  ve Edirne’deki bol kepçe vaatlerinin aldatma içerdiğine işaret etti.

‘GURUR DUYUYORUZ’

AK Dava mensubu olmanın gururunu yaşadıklarını kaydeden Milletvekili Aydemir, ‘2001 yılında AK Parti Erzurum Teşkilatlarını şekillendiren Kurucu İl Yönetiminde olmak bir büyük nasipti. Rabbimize şükrümüzün hududu yoktur. Vefa ve sadakat duygularımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşlarının millet yüreğindeki sarsılmaz tahtına vesiledir.’ dedi.

‘CENABI HAKKA ŞÜKREDİYORUZ’

Milli iradenin AK Parti’nin 21’inci kuruluş yıldönümüne duaları ve coşkularıyla ortak olduğunun altını çizen Milletvekili Aydemir, ‘Ben şahsen bireysel olarak Cenabı Hakka şükrettim ki bu partinin Kurucu heyeti içerisinde yer aldım. Bu davanın. 2001 yılında Erzurum'daki Kurucu İl Yönetimi içerisinde il Başkan Yardımcısı olarak görev aldım. Bu bir büyük nasipti. Elbette sonrasında katılanlar oldu. Biz bu kutlu davada yol arkadaşımız olan Herkese ama herkese minnettarız. Dahası oylarıyla destek olan milyonlar. Her dönem her seçim döneminde bizi destekleyen insanımız var. Onlara müteşekkiriz, onlara medyum şükranız ki 21 yılda 200 yılı aşkın zaman dilimine yayılacak hizmetlere vesile oldular. Onlar da oylarıyla destek oldular. ‘ diye konuştu.

BU MİLLETİN HER UNSURUNA AŞIĞIZ’

‘Biz davamızın gereği ve değişmez ilkesi doğrultusunda bu aziz milletin her unsuruna minnettarız. ‘diyen Milletvekili Aydemir, ‘Herkese şükran duyuyoruz. Yani oy versin vermesin herkese minnettarız. Çünkü milletimizin her parçasına biz aşığız. Sayın Cumhurbaşkanımız her vesileyle bunun altını çiziyor. ‘ ifadesini kullandı.

‘BİZ ESERLERİYLE ORTADA OLAN BİR SİYASİ YAPIYIZ’

Milletvekili Aydemir, ‘Biz eserleriyle ortada olan bir siyasi yapıyız. Biz hizmetleriyle tarif bulan bir siyasi yapıyız. Biz insanlarımıza katkı sunmuş bir siyasi hareketiz. Ve biz vefanın, biz sadakatin sembolü bir siyasi hareketiz. Dolayısıyla da. Milletimizin her parçasına vefalıyız. Her parçasına sadakati ifade ediyoruz. Bakın hangi alana giderseniz gidin, şu 21 yılda AK eserleri göreceksiniz. Millete vefanın, değerlerine bağlılığın yatırımlarla hayata kazandırıldığını göreceksiniz. Sağlıktan ulaşıma enerjiye e, turizme ticarete nereye varırsanız varın mutlaka AK davanın mührünü göreceksiniz. Ak hizmetleri göreceksiniz. Ak eserleri göreceksiniz. Bunlarla iftihar ediyoruz. Ama yetmez,  dahasını, dahasını yapacak, Aziz Milletimize sadakatimizi eserlerle kaydetme kararlılığımızı sergileyeceğiz. ‘ dedi.

İNANÇ, FİKİR VE TEŞEBBÜS HÜRRİYETİ

21 yıllık süreçte yalnız fiziki ve maddi planda eser üretmekle kalınmadığı, inanç, fikir ve teşebbüs hürriyetlerine vurulan prangaların kırıldığını, özgürlükçü bir dönemin başladığını belirten Milletvekili Aydemir, ‘Bakın 2001’den önceki zaman dilimini hatırlayın. Demokrasinin kırıntısı yoktu bu ülkede. İnsanlar ağızlarını açamazlar, dışarı çıkamazlardı. Bakın kılık kıyafetiyle tarif edilen, konuşlandırılan, konumlandırılan insanlar vardı. Hayat hakkı tanınmayan kesimler vardı. Şimdi herkes, toplumun her kesimi, bizim yanımızda olsun olmasın, her kesimi 2001’den sonraki haline şükrediyor. Ondan sonraki vasatın ne kadar düzgün hale geldiği, vesayet odaklarının sükuta duçar edildiği, tam demokrasinin yerleşmiş olduğu bir zemin var. Bundan dolayı halkımız bizi her gördüğünde, bizimle her mülâki olduğunda müteşekkir olduklarını ifade ediyor. Sayın Cumhurbaşkanımıza ve siyasi tarzına medyumu şükran olduklarını her vesileyle söylüyorlar. ‘ kaydını düştü.

EKONOMİ

Yaptıkları hizmetlerle iftihar ettiklerini, bu hizmetlerin devam edeceğini dile getiren Aydemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde birçok üründe indirim yapıldığına işaret etti. Milletvekili Aydemir, "Önümüzdeki zaman diliminde başka kalemlerde indirim olacak, gelişecek. Bütün derdimiz milletimizin, insanların huzur üzerine yaşaması, bunu da temin ediyoruz. Önümüzdeki zaman dilimini herkes takip etsin, görecek iktisadi açıdan çok daha ferahfeza bir hal ortaya çıkacak." ifadelerini kullandı.

MUHALEFETE TEPKİ

Basın toplantısında muhalefetin içinde bulunduğu durumu niteleyen Milletvekili Aydemir, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayını açıklamamasını eleştirerek, muhalefetin projelerinin bulunmadığını, vaatlerinin de "yalan" olduğunu söyledi. Millet İttifakının cumhurbaşkanı adayını açıklamamasını eleştiren Milletvekili Aydemir, milletin bu "yalanlardan" rahatsızlık duyduğunu sözlerine ekledi. İYİP Genel Başkanı Akşener’in garabet yüklü “İmamet” ifadesine ilişkin kayıtlar düşen Milletvekili Aydemir, ‘Demans belirtileri mi? yoksa, milletle, milletin değerleriyle alay mı?’ sualini açtı.

 
Türkmen Şöleninde Erzurum gündemi
 
Ermenistan sıfır noktasında mehteran sesleri yükseldi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bahçeli’den Çavuşoğlu’na destek açıklaması
Bahçeli, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ...
Aydemir: ‘AK Dava milli ve manevi değerlere vefadır’
Aydemir, ‘AK Dava Aziziye’den Çanakkale’ye milli ruhun dirilişi; Yüce ...
Aydemir’den ‘Sahada Köy Buluşmaları’
Aydemir, ilçe, mahalle buluşmalarıyla birlikte ‘Sahada Kırsalla buluşma’ ...
 
MHP’de Oltu Buluşması
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından organize edilen 'Adım Adım ...
Aydemir Mahallelerin nabzını tuttu
AK Parti Milletvekili Aydemir, yaz dönemi Erzurum Saha Çalışmaları kapsamında ...
'Bölgemizde önemli bir lojistik ve üretim üssüyüz'
Çavuşoğlu, "Bölgemizde önemli bir lojistik ve üretim üssüyüz. Önemli pazarlara ...
 
Arslan’dan Akyaka sınır kapısı açıklaması
Türkiye-Ermenistan sınırında bulunan Kars’ın Akyaka ilçesine ziyarette ...
'Aç kalsak bile huzurumuz olsun yeter'
Abdullahoğlu, 'Ben Tanal'a, 'AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ...
AK Parti’de Dadaş – Gakkoş buluşması
AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, yardımcıları ve yönetim ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri