Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’da ‘Kıskaç-11’ operasyonu
Erzurum’da ‘Kıskaç-11’ operasyonu
Ambulans kaldırıma çarptı: 2 yaralı
Ambulans kaldırıma çarptı: 2 yaralı
İlk mektuplarını Mehmetçiğe yazdılar
İlk mektuplarını Mehmetçiğe yazdılar
Horasan’da Ramazan bereketi
Horasan’da Ramazan bereketi
POMEM öğrencileriyle iftarda buluştular
POMEM öğrencileriyle iftarda buluştular
HABERLER>SİYASET
5 Ekim 2022 Çarşamba - 15:00

Aydemir: ‘Eser siyasetinden taviz vermeyeceğiz’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, CHP'nin "milleti bölme gayesinde olanlarla aynı safta bulunduğunu" söyledi. Milletvekili Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, 23 milyar dolarlık Eylül ayı ihracatının, tüm zamanların rekoru olarak kayda geçtiğini ifade etti.

Aydemir: ‘Eser siyasetinden taviz vermeyeceğiz’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, CHP'nin "milleti bölme gayesinde olanlarla aynı safta bulunduğunu" söyledi. Milletvekili Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, 23 milyar dolarlık Eylül ayı ihracatının, tüm zamanların rekoru olarak kayda geçtiğini ifade etti.

‘BU MİLLET KENDİNİ ZİRVEYE TAŞIYAN ERDOĞAN’IN UFKUNDADIR’

İktidarın, ülke yararına projelere imza atmayı sürdürürken "muhalefetin bu projeleri ve kalkınma faaliyetlerini karalama çalışmalarına devam ettiğini" belirten Aydemir, "Kalkınmayı durdurmak ve yükselen projeleri yok etmeye ayarlı bir beyinleri var. Ama ne derlerse desinler bu millet kendisini zirvelere taşıyan, doruklara taşıyan liderini buldu. Bundan sonra daha da mesafe alacağız inşallah." dedi.

TÜRKİYE EKONOMİ MODELİ

Üretim, istihdam ve ihracat eksenli Türkiye Ekonomi Modeliyle, ülkede büyüme sürecinin devam ettiğini kaydeden Milletvekili Aydemir, ‘Eylül ayı ihracat rakamları bütün zamanların en iyi sonucunu verdi. Yaklaşık 23 milyar dolarlık bir değere ulaşan ihracat kaydedildi. Eğer üretim yaparsanız, eğer yatırımı desteklerseniz, eğer istihdam artsın diye bir gayret koyarsanız ardından ihracat geliyor. Ardından büyüme rakamları geliyor. Bundan dolayı iftihar ediyoruz. Sayın Ticaret Bakanımıza da teşekkür ediyoruz. ‘ dedi

BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE HEDEFİ

Hükümetin, ‘Büyük ve Güçlü Türkiye’ hedefinde eserler ortaya koyduğu, reform ve yatırımlarla Türkiye Yüzyılı seferberliğine girdiğini, muhalefetin ise yapılanlara kara çalma peşinde olduğunu bildiren Milletvekili Aydemir, ‘Biz bunları yaparken. Muhalefet neyle uğraşıyor? Muhalefet kara çalma ile uğraşıyor. Bakın nevzuhur bir adam çıkmış İHA'larla, SİHA'larla, Akıncılar'la, Kızıl Elmayla derdi olduğunu ortaya yere koyuyor. Probleminin onlar olduğunu ortaya koyuyor ve Kızıl Elma için, ‘perşembe pazarından alınacak bir şey’ diyor. Bu kadar ucuz konuşan, ucuz, düşünen, basit düşünen bir yaklaşımları var.’ dedi.

‘ESER SİYASETİMİZDEN TAVİZ YOK’

Milletvekili Aydemir, ‘Onlar ne derlerse desinler, Milli, Yerli otomobilimizi karalasınlar. Onlar İHA'ları, SİHA'ları lekelemeye çalışsınlar. Onlar doğalgaz keşfinden dolayı rahatsızlıklarını dile getirsinler. Onlar Akkuyu Nükleer Enerji Santralinden dolayı ızdırablarını orta yere koysunlar. Onlar Dünya harikası havalimanımızla uğraşsınlar. Biz ülkemize mesafe aldırmaya devam edeceğiz. Terörle mücadeledeki azmimizi ortaya koyacağız. Başarıyı çok daha ileri noktalara taşıyacağız. ‘ diye konuştu.

‘MUHALEFET YATIRIMLARDAN RAHATSIZ’

Milletvekili Aydemir, Muhalefet partilerinin özellikle yerli otomobil TOGG'u ve savunma sistemlerini karaladıklarını, Akdeniz'deki doğal gaz keşfinden rahatsızlık duyduklarını ve bunu her fırsatta dile getirdiklerini belirtti.

‘ÜLKEMİZE MESAFE ALDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

Milletvekili Aydemir, "Onlar ne derlerse desinler, ülkemize mesafe aldırmaya devam edeceğiz, terörle mücadeledeki azmimizi ortaya koyacağız. Başarıyı çok daha ileri noktalara taşıyacağız. Özellikle milletin bölünmesi gayretinde olanlarla aynı safta olan bir CHP var. Atatürk'ün kemiklerini sızlatan bir CHP var. Yönetimin bunların eline geçmesi durumunda emin olun bir hafta sonra teröristler Kandil'den, şuradan buradan şehirlere akın edecek. Şehirlerde terörist faaliyetler alıp başını gidecek. Yaptıkları açıklamalar bunun göstergesidir. Öyleyse terörle mücadeleye destek veren herkes, partisi ne olursa olsun şu CHP'nin tavrına bakmalı, şu 6'lı ittifakın yaklaşımına bakmalı." dedi

BAHÇELİ’YE TEŞEKKÜR

Sunumunda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin tespitlerine yer veren Milletvekili Aydemir, ‘

Sayın Bahçeli Grup Toplantısında çok özel mesajlar verdi. Bu arada ona minnettarlığımızın da altını çiziyorum. İttifak nasıl olur, Sayın cumhurbaşkanımızla beraber Sayın Bahçeli çok berrak bir biçimde ortaya koyuyor. Konuşmalarıyla, tavırlarıyla, tarzlarıyla gittikleri her yerdeki yaklaşımlarıyla. Sayın Bahçeli’ye teşekkür ediyoruz. ‘ dedi

CUMHUR İTTİFAKIYLA 6’LI MASANIN FARKI

Aydemir, ‘Sayın Bahçeli, ‘Gittiğimiz her yerde, en ücra noktada bile sonuna kadar adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır diyeceğiz’ dedi. Biz işte böyleyiz. Biz karşı taraf ne yapıyor? Sayın Bahçeli'nin düştüğü kayıt var altılı masayla ilgili. ‘Masanın üstünde birbirlerine gülüyorlar ama alttan tekme atıyorlar birbirlerine.’  Bu masadan bereket gelir mi? Bunlar ülke yönetebilirler mi?’ diye sordu.

AYDEMİR 6’LI MASANIN ÇELİŞKİLİ HALİNE İŞARET ETTİ

Milletvekili Aydemir, ‘Sayın Kılıçdaroğlu, ‘Aday edeceğimiz Cumhurbaşkanı kendi ihtiyarı ile davranmayacak’, diyor. ‘Onu bu masada bulunanlar bu altılı masada bulunanlar şekillendirecekler, ona direktifleri bu altılı masa verecek ve o ona göre yönetecek’ diyor. Böyle bir yönetim tarzı olabilir mi, yani bu Cumhurbaşkanı seçilse bile bu ülkeyi yönetebilir mi? O altılı masayı biliyoruz. Biri sağa biri sola çekiyor. Öyle değil mi? Zaten meclise yansıyan tavırları var. Tezkerelerde birisi ret verirken öbür evet diyor. Peki o Cumhurbaşkanı nasıl bir yaklaşım sergileyecek? Hasılı bunlar dalga geçiyorlar, milletle. Ama milletimizin reseptörleri de o kadar açık, o kadar belirgin ki, bu olanı biteni çok net bir biçimde görüyor. ‘ dedi

‘CUMHURBAŞKANIMIZ MİLLETİMİZİN YÜREĞİNDE’

Milletvekili Aydemir, ‘Dikkat edin, bir kaç isimle uğraşıyorlar? Selçuk Bayraktar ile uğraşıyorlar, dertleri Selçuk Bayraktar, niye Selçuk Bayraktar? Çünkü bu milletin evlatlarının şehit olmasının önüne geçti Selçuk Bayraktar. Çünkü bu millet için yeni bir ufuk ortaya koydu. Ve bu milletin neler yapabileceğini, teröristleri inlerine tıkmanın nasıl gerçekleşebileceğini hayata yansıttı. Bir başkası İçişleri bakanımız Süleyman Soylu. Bu mücadelede, terörle mücadelede öylesine sabitkadem duruşu var ki ondan rahatsız oldular. Cumhurbaşkanımızın her halinden rahatsızlar. Sadece onlar mı? Bütün Türkiye düşmanları, milletimize düşman olan herkesim sayın cumhurbaşkanımızdan rahatsız. Ama millet tam tersi yüreğine almış, yüreğine raptetmiş Sayın Cumhurbaşkanımızı. ‘ kaydını düştü.

 
Erzurumspor – Malatya maçını Cinek yönetecek
 
ETÜ’de sağlık gündemi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti Yakutiye Gençlik Kollarında Bekmez dönemi
AK Parti Yakutiye Gençlik Kolları İlçe Başkanlığına Ubeydullah Bekmez atandı.
Bahçeli: ‘Milletimiz ne diyorsa onun gereğini yaparız’
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Anketler şunu söylemiş, bunu söylemiş, ...
Aydemir Erzurum Büyükşehir’i gündeme taşıdı
Milletvekili Aydemir, İstanbul, İzmir ve Ankara Büyükşehir Belediyelerinin ...
 
Aydemir: ‘Gazetecilik tarif edilebilir hale getirilmeli’
AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir TBMM’de düzenlediği basın toplantısında ...
‘Milli Mücadele yüce gaye ve imanın ifadesidir’
TBMM Başkanı Şentop, ‘Milli Mücadele, Anadolu'yu vatan kılan yüce gayenin ...
Aydemir: ‘İnşallah terör bütünüyle yok olacak’
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Mersin'in Mezitli ilçesindeki ...
 
TBMM, 6’ıncı Yasama yılında
TBMM Genel Kurulu, 27. Dönem 6. Yasama Yılı için bugün özel gündemle toplanacak.
Şentop, 27. Dönem 5. Yasama Yılı'nı değerlendirdi
TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, "Meclisimiz, 1 Ekim 2021'de başladığı ...
Şentop, gündeme ilişkin soruları cevapladı
TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, 27. Dönem 5. Yasama Yılı değerlendirme ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri