Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’da FETÖ operasyonu
Erzurum’da FETÖ operasyonu
Tortumspor için ‘BAL’ hazırlığı
Tortumspor için ‘BAL’ hazırlığı
Oltu’da altyapı seferberliği
Oltu’da altyapı seferberliği
Erzurum’da Gaziler günü kutlandı
Erzurum’da Gaziler günü kutlandı
Ambulans helikopter imdada yetişti
Ambulans helikopter imdada yetişti
HABERLER>SİYASET
16 Temmuz 2015 Perşembe - 21:06

Aydemir,'Merhum İnan öncümüzdür'

Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Toplumumuzun feraset, basiret ve aklı selimini temsil eden Memur Sen’in Kurucusu Değerli ağabeyimiz Mehmet Akif İnan’, ve aynı mukaddes dava uğruna ömrünü harceden yol arkadaşlarımızı rahmet ve minnetle yad ediyorum.”dedi.

Aydemir, Merhum İnan öncümüzdür

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Toplumumuzun feraset, basiret ve aklı selimini temsil eden Memur Sen’in Kurucusu Değerli ağabeyimiz Mehmet Akif İnan’, Ve aynı mukaddes dava uğruna ömrünü harceden yol arkadaşlarımızı rahmet ve minnetle yad ediyorum.”dedi.

AYDEMİR MEMURSEN İFTARINDAYDI

Memur Sen Erzurum İl Temsilciliği, Mübarek Ramazan Ayı nedeniyle iftar yemeği verdi. Abdurrahman Gazi Türbesi'nde bulunan özel bir restoranda gerçekleşen iftar yemeğine, Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Memur Sen Erzurum İl Temsilcisi Abdullah Duman, Memur Sen İl Yönetimi, ilçe başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

DUMAN’IN SUNUMU

İftar yemeği sonrası konuşan Memur Sen Erzurum İl Temsilcisi Abdullah Duman, Ramazan Ayı’nın önemine değinerek, mazlumlara, mahsunlara ve muhtaçlara daima yardım ettiklerini söyledi. Ramazan’ın birlik, beraberlik, kardeşlik ve yardımlaşma ayı olduğunu dile getiren Duman, “Dostlukların sevgi ile beslendiği bu mübarek Ramazan ayında, bugün bir arada olmanın vermiş olduğu derin mutluluk ve hissiyat içinde olduğumu belirtmek isterim. Bugüne kadar toplumun her kesimiyle birlik ve beraberlik içerisinde olduk bundan sonrada öyle olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile bizleri yalnız bırakmayan, Milletvekilimiz İbrahim Aydemir’e ve tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

AYDEMİR’İN KONUŞMASI

Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir de, Toplumun tüm paydaşlarının bir araya geldiği ramazan ayının maneviyatına değinerek,"Manevi atmosferinden daha fazla istifade edebilme adına siz değerli dostlarımla bir arada olmak istedim. Ramazan ayının son günlerinde, bayram arifesinde, birlik ve beraberliğimizin pekişmesi adına kurduğumuz bu iftar sofrasına katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bir kusurumuz varsa affedin. Bu vesileyle hepinizin Ramazan Bayramı'nı kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum" şeklinde konuştu.

İNAN’I RAHMETLE ANIYORUZ

Konuşmasında memur Sen’in misyonuna değinen Aydemir, ‘Yüksek Bir vicdan ve irfan terbiyesinin ifadesi,  tefekkür ve iman ocağı,Vahdet motifli, mübarek bir idealin adresi olan Memur Sen’in değerli yönetici ve mensuplarını selamlıyorum. Tevhidçi şevk ve heyecanla buluştuğumuz, birleyici ve bütünleştirici bir tefekküre kavuştuğumuz Toplumumuzun feraset, basiret ve aklı selimini temsil eden Memur Sen’in Kurucusu Değerli ağabeyimiz Mehmet Akif İnan’, ve aynı mukaddes dava uğruna ömrünü harceden yol arkadaşlarımızı rahmet ve minnetle yad ediyorum.”dedi.

PAYDAMIZ AYNI

Aydemir, ‘Aynı ciğer sızısı, aynı yürek yangınını çekmiş, haysiyet, vakar ve vefa abidesi olan benliğini ahde vefada buluşturmuş sizlerle Ramazan neşve ve coşkusunu paylaşmayı ömrümün bir iftihar tablosu olarak kaydediyorum. Mübarek bir hareket ve davanın bereketi olan sizlerle, aynı duaları terennüm etmenin, aynı dualara amin demenin manevi hazzını yaşıyorum. Kulluk ve fanilik tevazusu içinde, müşterek iman ve ideal ile, aynı kutlu adrese yönelen, siz dava ve yol arkadaşlarımın bu iftar sofrası vesilesi ile Ramazan Bayramlarını da tebrik ediyor, hepinize saygılarımı sunuyorum.’ Diye konuştu.

 

 

 
Gözyaşlarıyla uğurlandılar
 
Sevüktekin’den kutlama mesajı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aydın: ‘Duamız milli birliğimizin güçlenmesidir’
MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, Ramazan bayramı münasebetiyle ...
Aydemir: ‘Adresimiz dadaşlık ve gardaşlıktır’
Aydemir, ‘‘Ramazan Şehri, Oruç Şehri Erzurum’un manevi atmosferi içinde ...
'Bayram birlik ve beraberliğimizi tazeleme günüdür'
AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt Ramazan bayramı dolayısıyla ...
 
Sekmen: ‘Erzurum için birlik zamanı’
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Büyükşehir Belediyesi ...
Çalık: ‘Birlik ve beraberliğimiz Bayram etsin’
Saadet Partisi il Başkanı ve GİK Üyesi Faik Çalık, ‘ Başı rahmet, ortası ...
Palandöken’de 500 Aileye yardım eli
Palandöken Belediyesi Ramazan dolaysıyla yetim, fakir ve muhtaç ailelere ...
 
Büyükşehir yetim ve öksüzleri sevindirdi
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, öksüz ve yetim çocuklara bayram ve karne ...
Sekmen’den Erzurum Medyasına övgü
Sekmen, “Erzurum basını, kentte kamuoyu oluşturmada oynadığı rol, siyasi, ...
Sevüktekin: ‘Kadir gecesi ilahi nimettir’
AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ertuğrul Sevüktekin Kadir Gecesi dolayısıyla ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri