Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum yaşlı nüfusu en az olan 24’üncü İl
Erzurum yaşlı nüfusu en az olan 24’üncü İl
Tekin öğrencilerle iftar yaptı
Tekin öğrencilerle iftar yaptı
Aydın, Cumhur İttifakı için destek istedi
Aydın, Cumhur İttifakı için destek istedi
 ETÜ’lü öğrenciler dünya finalinde
 ETÜ’lü öğrenciler dünya finalinde
MSB: '1 PKK’lı terörist daha teslim oldu'
MSB: '1 PKK’lı terörist daha teslim oldu'
HABERLER>GUNCEL
5 Mart 2023 Pazar - 14:35

Aydemir, ‘Rabbim kardeşliğimizi daim kılsın’

İslamiyet’in tevhid ve vahdet dini olduğu, Türk Milleti ve İslam Aleminin bu hakikati bir kardeşlik imanıyla deprem afeti sürecinde de ortaya koyduğunu belirten Milletvekili Aydemir, ‘Rabbim kardeşliğimizi daim, yüce milletimizi ebediyen payidar kılsın.’ niyazında bulundu.

Aydemir, ‘Rabbim kardeşliğimizi daim kılsın’

AK Parti Milletvekili Aydemir, ‘Mübarek üç aylar iklimi içinde idrak ettiğimiz Berat Gecesi’nin hayırlar getirmesini niyaz ediyor, İslam Aleminin manevi coşkusunu paylaşıyor, asrın afetinde yaşamını yitiren şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. ‘ dedi.

VAHDET, TEVHİD VE KARDEŞLİK

İslamiyet’in tevhid ve vahdet dini olduğu, Türk Milleti ve İslam Aleminin bu hakikati bir kardeşlik imanıyla deprem afeti sürecinde de ortaya koyduğunu belirten Milletvekili Aydemir, ‘Rabbim kardeşliğimizi daim, yüce milletimizi ebediyen payidar kılsın.’ niyazında bulundu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MİLLİ İRADENİN LİDERİDİR

AK Parti Milletvekili Aydemir TBMM’de gerçekleştirdiği basın toplantısında gündemi değerlendirdi. Milli iradeden aldığı güçle Cumhur ittifakının ortaya koyduğu dirayeti, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gösterilen teveccüh ve kaydedilen sadakat ve vefayı dile getiren Milletvekili Aydemir, ‘Milli iradenin eşsiz ferasetine teslimiz’ dedi

CUMHUR İTTİFAKININ ÖNCELİĞİ MİLLETE HİZMETTİR

Seçim sürecinde Cumhur İttifakı'nın ne istediğini bildiğini ve adayının net olduğunu dile getiren Milletvekili Aydemir, "Cumhur İttifakı'nın siyaset orijininde millet vardır. Millete hizmet vardır ‘ dedi

Muhalefetin hala bir cumhurbaşkanı adayı belirleyemediğini belirten AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, İYİ Parti'nin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığına itiraz ettiğini belirterek, "Çünkü Kılıçdaroğlu aday olursa onun ardından büyük bir hayal kırıklığı çıkacak." dedi.

Milletvekili Aydemir, "Milletimiz kararını vermiş durumdadır. İnşallah çok daha özel ve yüksek bir oy oranıyla Cumhurbaşkanımızı yeniden seçeceğiz. 2028 yılına kadar ülkemiz çok daha özel mesafeler alacak." dedi.

TÜRK MİLLETİNİN CUMHURBAŞKANIMIZA OLAN GÜVENİ TAMDIR

Türkiye’de asrın afetinin yaşandığı, 11 ilin depremden etkilendiğini belirten Milletvekili Aydemir, ‘Bir deprem fırtınası yaşandığına vurgu yaparak, ‘Bu depremin yaralarını kim sarar, bu yaşanan yıkıntıyı kim ayağa kaldırır? Elbette Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ayağa kaldırır. Cumhur ittifakı, AK Parti kaldırır. Yaraları sarar, şehirleri yeniden inşa ve ihya eder. Milli iradenin basiret ve feraseti bunu söylüyor. Allah'ın izniyle bu noktada da milli irade kendisine her daim önder olan Sayın Cumhurbaşkanımızı tercih edecektir. ‘ dedi.

MUHALEFETİN RED VE İNKAR YAKLAŞIMINA TEPKİ

Yalan ve iftira siyasetiyle deprem bölgesinde devletin gerçekleştirdiği hizmetleri, sergilenen olağanüstü çabaları inkara yoğunlaşan bir muhalefet olduğunu belirten Milletvekili Aydemir, ‘Bakın muhalefet içinden hak teslimi yapanlar da var. Bornova belediye başkanının açıklamaları var, CHP’li bir Belediye Başkanı. ‘Büyük bir yıkım yaşandı, devletimiz anında olaya müdahale etti’ diyor. ‘Anında devlet sahiplendi bu olayı’ diyor. Milletimiz de bunu görüyor. Depreme müdahaledeki duruşumuzun çok esaslı olduğunu, bundan sonraki hali de izale etme noktasında gerekli atılımların ancak ve ancak AK Parti ve Cumhur İttifakı tarafından yapılacağını biliyor. Seçimlerde de buna dönük özel bir karar verecek inşallah. ‘ diye konuştu.

TÜRK DÜNYASININ EŞSİZ YAKLAŞIMI

Yaşanan deprem sonrasında Türk Dünyasının küresel boyutta gıpta ile izlenen bir yaklaşım sergilediğini kaydeden TÜRKPA üyesi ve TBMM Türkmenistan Dostluk Grubu Başkanı Milletvekili Aydemir, ‘Türk Dünyasının süreç içerisindeki duruşu bir araya gelişi birlikteliği eşi emsali olmayan bir noktayı ifade ediyor. Tarihimizde hiç olmadığı kadar Türk Devletleri bir araya geldiler. Yüreklerini birleştirdiler. Deprem sürecinde bizde yaşanan Kırgızistan'da yaşanmış gibi Kırgızistanlı kardeşlerimiz olayı sahiplendiler. Özbekistan hakeza öyle, Kazakistan öyle, Türkmenistan öyle, KKTC öyle. Azerbaycan zaten halen daha sahada. Bu birlikteliği tesis eden Sayın Cumhurbaşkanımıza Türk dünyasından bir büyük şükran borcu var, saygı ve güven var. Bunu her vesile ile ifade ediyorlar.’ dedi.

ALİYEV’İN MACRON’A YAPTIĞI ÇAĞRIYA DESTEK

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in Fransa Cumhurbaşkanı Macron’a yaptığı, ’Afrika'da yaptığınız soykırımdan dolayı özür dileyin’ çağrısının haklı ve yerinde olduğunu belirten Milletvekili Aydemir, ‘İlham Aliyev Cumhurbaşkanımızı yürekten tebrik ediyorum. Bizim de hissiyatımızı dile getirmiştir. Fransızlar. Afrika'yı sömürmüşlerdir. Afrika'daki insanları soykırıma tabi tutmuşlardır. Macron Afrika halkından özür dilemelidir. ‘ kaydını düştü.

Basın toplantısında Kırgızistan Cumhuriyeti'nin Ulusal Bayrak gününü tebrik eden Milletvekili Aydemir, ‘Dünya durdukça bağımsız olarak kalsınlar. Dünya durdukça milletler camiasında çok lider pozisyonu alsınlar. ‘ niyazında bulundu.

 

 

 
Dağlara adanmış şiir dolu bir hayat
 
32 suç kaydı bulunuyordu, Bolu'da yakalandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dadaşça duyarlılık
Ekinci toplantının açılışında yaptığı konuşmada, Erzurum’da deprem felaketinden ...
İlk kazma vuruldu
Kurum, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ağır hasar alan Malatya’da ...
Erzurum depremzedeler için tek yürek
Erzurum tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla deprem bölgesine destek vermeye ...
 
'Kadim coğrafyayı yeniden ayağa kaldıracağız'
Bakan Kurum, ‘El birliğiyle şehirlerimizi yeniden kalkındıracağız. Tarihiyle, ...
Türk Dünyası Depremzedeler için yürek yüreğe
Tatar, "Deprem bölgesindeyiz ama bundan sonra inşaatlarda yapılacak olan ...
Kurum: 'Türkiye genelinde 202 bin bina acil yıkılacak'
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Tüm Türkiye’deki ...
 
Aziziye Belediyesi’nden ‘Kardeş Belediye’ kararı
Aziziye Belediye Meclisi, Adıyaman Belediyesi ile Hatay Antakya Belediyesi’ni ...
Utanç tarihi: 28 Şubat 1997
TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, 28 Şubat darbesinin yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Kızılay’dan çadır üretimi açıklaması
Türk Kızılayı tarafından yapılan açıklamada, Kızılay Çadır-Tekstil Grubu’nun ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri