Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
İspir’de feci kaza: 1 ölü
İspir’de feci kaza: 1 ölü
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
HABERLER>GUNCEL
15 Ekim 2021 Cuma - 15:51

Aydemir: ‘Yerel gazeteler bizim için can simididir’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Vergi Usul Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifinin kabul edilmesiyle birlikte, yerel gazetelerin ilan alma sürecinin devam edeceğini belirterek, ‘Yerel gazeteler bizim için can simididir’ dedi.

Aydemir: ‘Yerel gazeteler bizim için can simididir’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Vergi Usul Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifinin kabul edilmesiyle birlikte, yerel gazetelerin ilan alma sürecinin devam edeceğini belirterek, ‘Yerel gazeteler bizim için can simididir’ dedi.

 Milletvekili Aydemir, ‘Mükelleflerimize huzur enjekte eden 280 sıra sayılı Vergi Usul Kanunu Teklifimiz, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı. Hayırlı olsun’ niyazını paylaştı.

AYDEMİR STK’LARIN MİNNETTARLIĞINI DİLE GETİRDİ

Basın toplantısı sonrasında TBMM Genel Kurulu’nda söz alan Milletvekili Aydemir, “Yerel Basın”ın kamu ilanı alma hakkına ve Çiftçilerimizin geriye dönük stopajlarını iadeye dönük kanuni düzenlememize teşekkür eden STK’ları dile getirerek, ‘Biz de hak teslimi yapan STK’larımıza minnettarız.’ ifadesine yer verdi.

AYDEMİR’İN BASIN TOPLANTISI

Milletvekili Aydemir, Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM)’de düzenlediği basın toplantısında, TBMM Genel Kurulu'nda görüşülen Vergi Usul Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nde, yerel gazetelerin ilanlarını ilgilendiren bir madde olduğunu anımsattı.

YEREL GAZETELERİN İLANLARI KESİLMEYECEK

Bu maddenin Cumhur İttifakı'nın verdiği önergeyle değiştirildiğini ve yerel gazetelerin ilanlarının kesilmesinin söz konusu olmayacağını belirten Milletvekili Aydemir, "Biz hakikatin üstünü açan her gazeteciye saygı duyduk. Bizden önce gazetecilere kan kusturduklarını biliyoruz. Yerel gazeteler bizim için can simididir. Onların yaşaması için ne lazım gerekiyorsa yaptık ve yapacağız." diye konuştu.

ÇİFTÇİLERE YÖNELİK TEŞVİKLER

Yasayla birlikte, Çiftçilere dönük teşviklerden alınan verginin artık alınmayacağını ve şimdiye kadar kesilen paraların da iade edileceğini dile getiren Milletvekili Aydemir, bunun tüm Türkiye'deki çiftçilerde memnuniyet yarattığını söyledi.

AK Parti kadrolarının hep milletin içinde olduğunu vurgulayan Milletvekili Aydemir, gelecek dönemin çok daha özel ve güzel gelişmelere gebe olduğunu kaydederek, ‘Ak Parti icraatlerinin tamamını liyakat esaslı götürmüştür.’ vurgusunda bulundu.

‘LİYAKATLERİ YOK’

Aydemir, bir soru üzerine, bir partinin genel başkanı olmanın Cumhurbaşkanı adayı iddiasını ortaya koymak anlamına geleceğini belirterek "Muhalefet halen bir aday ifade edemiyorsa bunların bu ülkeyi yönetmeye becerileri yok demektir, buna layık değiller, liyakatleri yok. Genel başkanlarından sıkılıp utanıyorlar, ismini açıklamaktan imtina ediyorlar. Sadece ve sadece Cumhur İttifakı, AK Parti umuttur." dedi.

AYDEMİR TBMM GENEL KURULUNDA SÖZ ALDI

TBMM’deki basın toplantısı sonrasında Genel Kurul’da söz alan Milletvekili Aydemir, Vergi Usul Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin kabulüyle birlikte yasa kapsamında yer alan meslek teşekkülleri ve ilgili STK’lardan gelen teşekkür mesajlarını paylaştı.

AYDEMİR’DEN HAK TESLİMİ VURGUSU

Milletvekili Aydemir, ‘Milletçe en önemli özelliklerimizden biri hak teslimi yapmaktır. Şimdi, şu anda Meclis gündeminde olan kanun teklifi için çok sayıda teşekkür mesajı alıyorum. Özellikle yerel basını koruduğumuzdan dolayı Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu, Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti, Doğu Anadolu Basın Konseyi, Erzurum Gazeteciler Cemiyeti minnettarlıklarını ifade etmişler, AK Parti’ye, Cumhur İttifakı’na, Cumhurbaşkanımıza, Meclisimize. Bunun yanında, çiftçi için stopajların geriye dönük ödenecek olmasından dolayı da çiftçiler, Ziraat Odası başkanlarımızın teşekkürleri var. Özellikle burada paylaşıyorum ve Sayın Cumhurbaşkanımıza, Cumhur İttifakı’na, AK Parti’ye, Milliyetçi Hareket Partisine yüreğimden kopup gelen muhabbetlerimi ifade ediyorum. ‘  dedi.

 
13 terörist etkisiz hale getirildi
 
Atatürk Üniversitesi akredite edildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum 2. Aşıda sarı kategoriye geçti
En az 2 doz aşı olmuş 18 Yaş ve üstü nüfus verileri açıklandı. Erzurum’da ...
Erzurum’da Turkovac'ın Faz-3 çalışması başladı
Covid-19'la mücadele kapsamında ilk çalışmaları Kasım 2020'de başlatılan ...
Erzurum vaka sayısında 28’inci sırada
ERZURUM GAZETESİ - ÖZEL - 18 -24 Eylül aralığında 312.68 olan vaka sayısının ...
 
Erzurum’da 2’inci doz aşı oranı yüzde 63.9’a erişti
ERZURUM GAZETESİ - ÖZEL - En az 2 doz aşı olmuş 18 Yaş ve üstü nüfus verileri açıklandı.
Vefatının 41’inci yılında Şehit Pehlivanoğlu’na vefa
12 Eylül 1980 darbesi sonrası idam edilen Ülkücü Mustafa Pehlivanoğlu’nun ...
Erzurum’a 9 hakim ve savcı atandı
ERZURUM GAZETESİ -ÖZEL - Adli Yargı Kararnamesiyle 9 hakim ve savcı Erzurum’a ...
 
Erzurum 2’inci doz aşı oranı yüzde 63,0’e yükseldi
En az 2 doz aşı olmuş 18 Yaş ve üstü nüfus verileri açıklandı. Erzurum’da ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan tarihi tespitler
Erdoğan, "Küresel yönetişim mekanizmaları işlemez durumda. Bir yönetişim ...
Erzurum 2’inci doz aşıda 7’inci sırada
En az 2 doz aşı olmuş 18 Yaş ve üstü nüfus verileri açıklandı. Erzurum’da ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri