Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
HABERLER>SİYASET
17 Ocak 2014 Cuma - 07:25

Aydın’dan ‘Marka Şehre, Marka Yaklaşım sözü

DİLEK BAYRAK-Doğu Anadolu Sanayici ve İşadamları Derneği(DOSİAD)’ni ziyaret eden MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, Erzurum ekonomisine yaklaşımlarını ve Büyükşehir bazında öngördükleri sosyo-ekonomik projeleri paylaştı.

Aydın’dan ‘Marka Şehre, Marka Yaklaşım sözü

Doğu Anadolu Sanayici ve İşadamları Derneği(DOSİAD)’ni ziyaret eden MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, Erzurum ekonomisine yaklaşımlarını ve Büyükşehir bazında öngördükleri sosyo-ekonomik projeleri paylaştı.
MHP Büyükşehir belediye Başkan adayı Kamil Aydın sivil toplum örgütleri ziyaretlerini Doğu Anadolu Sanayici ve İşadamları Derneğini ziyaret ederek sürdürdü.
AHİLİK YAKLAŞIMI
Erzurum kent merkezinde ticaret sektörüne, ahilikle günümüz yaklaşımı senteziyle alternatifler sunacak açılımlarda bulunacaklarını belirten Aydın, seçilmesi durumunda Büyükşehir Belediyesi olarak Erzurum’un tarihi ipekyolu vizyonunu yeniden canlandıracaklarını kaydetti. Kentte ticaretle turizm sektörünü buluşturacak ciddi atılımlara ihtiyaç olduğunu vurgulayan Aydın, ‘Marka Şehire Marka Yaklaşım’ sözü verdi.
MARKA İLÇELER SÖZÜ
Büyükşehir Yasası kapsamında Büyükşehir Belediyesi hizmet sınırlarının ilçeleri de kapsadığına işaret eden Aydın, ilçeler ölçeğinde bir değerler yaklaşımı sergilenmesinin gerekli olduğunu, ilçe merkezlerini cazibe alanları haline dönüştürerek yaşanılır hale getirmeyi hedeflediklerini söyledi. Son yıllarda kırsaldan kente göç hareketliliğinin artış kaydettiğine dikkat çeken Aydın, ‘ Biz ilçelerimde yaşam kalitesini artırarak, bu göçün tersine akışını sağlayacağız’ dedi.
ERZURUM’UN EKONOMİK VASATI
Beraberinde MHP eski İl Başkanı Şimşek Akpınar olduğu halde DOSİAD yetkilileriyle bir araya gelen Aydın,  çalışmalarında İş adamlarına dönük geliştirdiği projeler olduğunun altını çizerek, “Erzurum’da her alanda olduğu gibi iş sahasında da ciddi sorunlar yaşanıyor, ekonomik şartların diğer bölgelerle kıyas kabul etmeyecek ölçüde zor olduğu bir vasatta yaşıyoruz. İş adamlarımız günü kurtarmanın hesabı içindeler. Mali açıdan her anlamda açmazlar içinde bulunulurken bir de, maliyenin denetimleriyle iyice zora giren esnafı, sanatkarı dinlemek, var olan sorunlara siyaset kurumunun bir temsilcisi olarak çözüm üretmek gayretindeyiz.” değerlendirmesinde bulundu.
RUHSAT ERZURUMLUDAN, HİZMET BİZDEN
2009 seçimlerinde de Belediye Başkan adayı olduğuna vurgu yapan Prof. Dr. Kamil Aydın, “Seçimi kaybetmiş olsak da, Erzurum’un sorunlarına çözüm arayışlarımızı bitirmedik. Her günümüz, doğup büyüdüğümüz İl’imizi nasıl kalkındırırız, Erzurum insanını hak ettiği hizmetlere nasıl kavuştururuz endişesiyle geçti. Şehrin alt yapısı, üst yapısı ve rutin belediyecilik hizmetlerine dönük özgün projelerimizin dışında, her kesimi içine alacak ve huzur ve sükun temin edecek projelerle geliyoruz. 30 Mart’ta Erzurumlunun vereceği ruhsatla, sözde değil özde bir marka şehir konumuna getirilecek Erzurum sözü veriyoruz” dedi.
HERKESİ KUCAKLIYORUZ
Erzurum’un en ücra köyünden haberdar olduklarının altını çizen Aydın daha sonra şunları söyledi; “Karaçoban’dan İspir’e Şenkaya’dan Çat’a bütün ilçeler bizim için hizmet götürülecek mübarek mekanlardır. Hiçbir ilçemiz ve vatandaşımız için ayrımcılık içinde olmadık, olmayacağız. Göreve gelmemiz halinde gece gündüz kavramı bizim için geçerli olmayacak, günün 24 saati hizmet çabasında olacağız. Erzurum’un sadece merkeziyle ilgili değiliz; ilçe ilçe köy köy tarama yapıp sorunları yerinde tespitle çözümler üretiyoruz. Hizmette parolamız, Hz Peygamber efendimizin “Bir insanı dünya dertlerinden kurtaranı, Allah, ahiret dertlerinden kurtarır” mübarek hadisidir. Bu ölçü içerisinde olacağımızı taahhüt ediyor, Erzurumlu hemşerilerimizin bu defa hizmet bayrağını tarafımıza teslim edeceklerine inanıyoruz.”

 

 
Kar yok, yalnızca soğuk var…!
 
İlginç yeteneğiyle ilgi odağı oldu
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
hakim 18 Ocak 2014 Cumartesi 13:49

erzurum prof belediye başkanı denedi halktan uzak oluyorlar yeni isim lazım bu şehre hangi partiden olursa olsun genç bu şehri bilen biri olsun

Yorumu oyla      7      5  
Aydının karnesi 18 Ocak 2014 Cumartesi 04:46

Yapılmayanları yapılıyormuş gibi göstermek, ya da sıradan seçim çalışmalarını HİRA DAĞINA TIRMANIŞ gibi gösterme samimiyetsizliği tüm kalbimle inanarak yazıyorum ki, faydadan öte milliyetçi camiaya ,teşkilatlara ve sahada her daim olması gerektiği halde ,suya sabuna elleşmeden(!) sıradan seçim turları atan adaylar için en büyük hayal kırıklığına ve zarara yol açacak vebali ağır olacaktır milletvekili olmak için değil belediye başkanı olmak için çalış Kamil Aydın yoksa bir daha ne senin ne de isminin esamesi okunmayacak

Yorumu oyla      8      4  
Sabri TOPDAĞI 18 Ocak 2014 Cumartesi 01:24

Şehrimizde bu güne kadar insana değer verildiğini görmedim. Örneğin; Havuzbaşı'nda yapılan otopark inşaatını hepimiz gördük. Yayaların rahat yürümesini bırakın, araçların altında kalmaması için kaldırımdaki reklam panosunu dahi kaldırmayı düşünmediler. Hem de belediyemize 100 m. mesafede. İnsana değer veren bir yerel yönetim dileğim. Bu yolda çalışacak, gayret edecek kişileri seçebilmemiz için siyasi düşünceden çok, adayın kendisine bakmalı ve çantada keklik olmadığımızı göstermeliyiz.

Yorumu oyla      11      4  
Mami 17 Ocak 2014 Cuma 23:31

Erzurum un bir duruşu olması gerekiyor. Erzurumluya değer verilmeli. Çevre kirliliği, su, alt yapı vb. Biz bu çağda bu sorunları hak etmiyoruz. Çağdaş yaşanabilir sosyal faaliyetleri çok gerçek bir olimpiyat şehri olmalı.

Yorumu oyla      10      4  
misafir 17 Ocak 2014 Cuma 21:27

bu hava kirliliğinde pis su ile nasıl marka olacak.buda küçüklerin ve akp nin sayesinde oldu.aslında çözüm çok basit.boğula boğula akp ye oy vermeniz çok şaşırtıcı.aydın iyi bir seçim olacak bence.hem bilgili hem efendi.

Yorumu oyla      10      7  
Uykusuzun karnesi 17 Ocak 2014 Cuma 17:15

Göreve geldiğinde 2500 olan belediye personelini 1800e düşürdüğü için övündü durdu. Birtane ülkücü genci iş sahibi etmedi. Ahmet Küçükler o gençlerin elinden tuttu. Aydınla uykusuzun ne farkı olacak ki bunların kendilerine destek veren gençlere bakışı budur. ikinciside bu şehir profösör belediye başkanı da gördü üstelik tarımcıydı, Aydın ingilizceci.

Yorumu oyla      10      7  
Uykusuz mu? 17 Ocak 2014 Cuma 14:37

Bu şehre gelmiş geçmiş en başarısız belediye başkanı uykusuz olmuştur. Sırf o sebepten dolayı artık MHP'ye oy vermiyorum. Bu seferde yine Mahmut Uykusuz'u aklıma getirdiğiniz için oyum MHP'nin olmayacak! Belli ki, bunlar birbirlerine benziyor. Bir daha öyle rezil bir dönemdense şimdiki hal daha iyi.

Yorumu oyla      10      7  
Ankara'da Misafir 17 Ocak 2014 Cuma 14:30

Erzurum insanı Sn. Uykusuz'u başkan yaptı, kısa sürede yapılan hizmetleri gözü ile gördü ve memnun oldu. Daha sonra iki dönem başkasını "hatır için"getirdi bin pişman oldu. Şimdi Kamil AYDIN gibi bir değerli Dadaşı iyi değerlendirmek gerekir. Öyle bir Dadaş ki, tam YERLİ yerinde.

Yorumu oyla      11      7  
Ekrem Öztürk 17 Ocak 2014 Cuma 10:41

Erzurum'da akliselim bu sefer galip gelecek ve parti ayırımı yapmadan Kamil Aydın'ı seçecek.2009'da kaçırdığı fırsatı bu sefer kaçırmayacak inşallah.

Yorumu oyla      12      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Özkılıç projelerini paylaştı
Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Yakutiye Belediye Başkan adayı Nurullah ...
Kamu-Sen üyeleri bordro yaktı
Türkiye Kamu Sen Üyeleri Erzurum’da maaş zammını protesto etmek için bordro yakma eylemi yaptı.
Erzurum'a 10 yılda 328 milyon ödenek
Mahmut AKDAĞ-Erzurum Büyükşehir Belediyesi 2004-2013 yılları arasındaki ...
 
Kazanç, Pazarda vatandaşlarla buluştu
İhsan KUMRU-Milliyetçi hareket partisi (MHP) Palandöken Belediye Başkanı ...
Altıparmak OBM’den brifing aldı
Erzurum’da bulunan kurumlara yönelik ziyaretlerini sürdüren Vali Dr. Ahmet ...
Sekmen dua ve destek istedi
Girdiği işyerinde, sokakta, kahvede karşılaştığı her vatandaşın elini ...
 
Oltu Esnaf Odası’nda Durgun dönemi
Oltu Esnaf ve Sanatkârlar Odası Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. ...
Özkılıç DOSİAD’ı ziyaret etti
MHP Yakutiye Belediye Başkan Adayı Nurullah Özkılıç ziyaretlerini sürdürüyor. ...
‘İnsanlığın Mevlid mesajına ihtiyacı var’
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler: "Kutsal günleri ve ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri