Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
ATAUNİ’de araştırma Hastanesi gündemi
ATAUNİ’de araştırma Hastanesi gündemi
Oltu 'merhamet'i konuştu
Oltu 'merhamet'i konuştu
Tarımda Halk Elinde Küçükbaş Hayvan Islahı Projesi
Tarımda Halk Elinde Küçükbaş Hayvan Islahı Projesi
 ER-VAK kadın komisyonundan eğitime destek
 ER-VAK kadın komisyonundan eğitime destek
Şehit polisler mevlitle anıldı
Şehit polisler mevlitle anıldı
HABERLER>SİYASET
11 Ağustos 2012 Cumartesi - 15:44

Aydın gündemi değerlendirdi

Saadet Partisi Erzurum İl Başkanlığı’nca düzenlenen iftar yemeğine katılan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, hükümete yönelik eleştirilerde bulunarak, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Aydın gündemi değerlendirdi

EMRAH AKKAYA
ERZURUM (İHA) - Saadet Partisi Erzurum İl Başkanlığı’nca düzenlenen iftar yemeğine katılan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, hükümete yönelik eleştirilerde bulunarak, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Palandöken Kayak Merkezi’ndeki bir otelde düzenlenen iftar yemeğine Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın ve İl Başkanı Faik Çalık ve çok sayıda partili katıldı.
İftar yemeği Kur`an- Kerim tilavetiyle başladı. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, ''Bu ülke bizim. Her bir insanımızın, durumu, duruşu, ırkı ne olursa olsun hepsinin barış ve huzur içinde yaşama hakkı vardır. Hükümetin de bu ortamı temin etmelidir” dedi.
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR
Saadet Partisi Erzurum İl Başkanı Faik Çalık ise konuşmasında, “Bizler güzel İslam medeniyetinin bir kardeşlik numunesi olarak bu iftar yemeklerini düzenliyoruz. Ama biz bu toplantıları yaparken, iftarlarda bir araya gelirken batıl zihniyete sahip insanlarda dünya ya ahlaksızlığı yaymak, kötülükleri yaymak, Kan ve gözyaşını arttırmak için bir araya geliyorlar. Bir bütün haline gelmesi gereken İslam âlemini nasıl parçalarız diye toplantılar yaparak çalışmalar düzenlemektedirler. Özellikle son günlerde artan terör hadiseleri ve hemen yanı başımızda Suriye’de, Irakta, Afganistan’da, Müslüman kardeşlerimizin kanlarının akması ve şimdi de ülkemiz içerisinde nerdeyse hemen hemen her gün şehit haberleriyle iftarlarımızı açamaz hale geldik. Ramazan başlarken basın yoluyla belediyelerimizi uyardık. Dedik ki şu Ramazan ayının manevi tadını bozmayın, manevi iklimini bozmayın ve Ramazan ayının eğlence ayı olmadığını bu kardeşlerimize hatırlattık. Ama bizi dinlemediler. Bir tek Büyükşehir belediyemiz programlarını iptal etti. Bu davranışlarından dolayı da Büyükşehir belediyemizi tebrik ediyoruz. Bizler Ramazan ayının eğlence ayı olmadığını tekraren söylüyoruz. Ama bazı ilahiyatçılar çıkıp bu konuda açıklama yaptılar. Açıklamalarında dediler ki bu yapılan etkinlikler örfümüze, dinimize uygundur dediler. Bizde buradan tekrar haykırıyoruz ve diyoruz ki bizim örfümüzde kürdün kızı diye seslendirilerek oynanan oyunlar hiçbir zaman olmamıştır ve örfümüzde olmayacaktır. Teravih saati eğlence olmaz.” şeklinde konuştu.

 
Şehit Aileleri iftarda buluştu
 
Kadın atlı polis görevde
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
23 Ağustos 2012 Perşembe 02:47

bu ne yemekmiş ya hala konuşuluyor saadet önce dua etsin numan akp li olsun o zaman hsp liler gelir

Yorumu oyla      6      4  
Saadet partisi aziziye ilçe başkanlığı 22 Ağustos 2012 Çarşamba 14:48

Yorum yapan arkadaşlara duyarlılıkları ve paylaşımları için çok teşekkür ediyoruz, Şunun idrakindeyiz her hafta bu ülkenin bu şehrin islam coğrafyasındaki tüm müslümanların dertlerini sorunlarını dile getirdiğimiz basın toplantıları bir çok basında kasıtlı olarak yer verilmezken, faaliyetlerimizi halkımızın durarlılıkla takip etmesi bizi ziyadesiyle memnun etmektedir. çaykolik rumuzlu kardeşimin eleştirine cevaben, aynen sizin dediğiniz şekilde duyarlı davrandık sadece aziziyede 250 yardıma muhtaç aileye nakdi ve aynı yardımda bulunduk ama hiç bir basın mensubunu çağırıp reklam olarak kullanmadık bunuda bizim diğerlerinden farkımız olarak kabul ederseniz bu konudaki duyarlılığımızı da taktir edeceğinizi ümit ediyorum

Yorumu oyla      6      4  
Mökkem dadaş 13 Ağustos 2012 Pazartesi 23:51

ola baba 3 gündür abu haberi ariraram benide davet etmişlerdi ama o gün acile gittiğim için gidemedim daha sonra arkadaştan bilgi aldım tıklım tıklımmmış sanırım beklenenin çok üzerinde misafir gelmiş böyle oluncada ek salonlar açılmış arkadaş yemekleri beğenmiş ama çorba nasip olmamış burdan il başkanına seslenirem bir çorba borcuz var:)

Yorumu oyla      6      4  
ekrem dağcı 13 Ağustos 2012 Pazartesi 13:38

çaykolik saadet dışında dünyadaki mazlumlar için organizasyon yapan para toplayan başka parti var mı ? tebrik ediyorum saadetlileri allah yardımcıları olsun

Yorumu oyla      6      4  
mert çolak 12 Ağustos 2012 Pazar 13:46

çok yoğun ve kalabalık bir yemekti.eski dostların tamamınına yakını orda gördüm.saadet herşeye rağmen tüm bölme ve böldürme senaryolarına rağmen güçleniyor hamdolsun.türkiyede gelecek saadetin dir.zaten başka adayda çıkaramıyorlar görüyorsunuz.bizim den kopradıkları ile yetiniyorlar ama göreceksiniz aslı gelince istinsahlar gidecek.işbirlikçilik değil sanayileşen ve bağıumsız güçlü türkiye o zaman kurulacak.Şimdi bunalrda milli görüşten ayrıldı diye oyalıyorlşar ama eski milli görüşçüler suriye ve libya olayalrında gördüki bunalrın da dış politakada diğerlerinden farkı yok.selam ve saygılar.mutlu ve güçlü türkiyede bulumak dileği ile..

Yorumu oyla      6      4  
kamusal alan 12 Ağustos 2012 Pazar 11:12

Erzurumun yarısı saadetlidir fikir olarak ama akp ye kaptırıyorlar seçmenlerini bu seçimde ahmet aday olursa saadetin şansı var , iftarı niye dağda yapmışlarki millet gitmesin diyemi ?

Yorumu oyla      6      4  
çaykolik 12 Ağustos 2012 Pazar 09:50

çok üzüldüm serviste aksama olmuş.Körler sağırlar birbirini ağırlar.Fakir fukaradan haber var mı?Hele dünya haritasına dikkatli bakın ki gelecek bayramda nereye yardım yapacağız hazırlık yapalım.Caminin içi varken dışına haramdır.Memura fıtre zekat düşen bir ülkede bu yardımlar da neyin nesi.Di yeter.Kendi vatandaşınıza bakın biraz da.komşumuz aç mı tok mu haberi olmayan bir toplum olduk.Vah halımıza ki vahhh vahhhh.yediğiniz içtiğiniz afiyet olsun yarasın.

Yorumu oyla      6      4  
Gazeteci 12 Ağustos 2012 Pazar 02:03

Polattaki iftara katılıp ordan palana geçtik davete icabet ve mesleğimiz icabı ama palan otelin salonları tıklım tıklımdı otel görevlisinden bilgi aldık 1200 civarında kişiye servis yapıldığını söyledi kalabalıktan dolayı geri dönen yada dışarda iftarını açanlarda olmuş bu sene katıldığım en kalabalık iftar programı oldu. Yerel seçimler yaklaşırken sanırım heyecanlı bir seçim dönemi geçireceğiz

Yorumu oyla      6      4  
hamdi köroğlu 11 Ağustos 2012 Cumartesi 23:19

saadet partisi 800 kişi davetli idi.ama maşallah 1500 kişi geldi.grçekten çok üzel oldu.ama biraz kalabalıktan ötürüserviste gecikme oldu ama çok feyzli ve breketli birgce idi.saadet her zamankinden daha fazla büyüyerek güçleniyor.inşallah gelecek seçimde erzuurmda belediyeciliğe güçlü girecek.

Yorumu oyla      6      4  
ali balta 11 Ağustos 2012 Cumartesi 21:22

saadet partisi iftarmı verdi mitingmi yaptı o salaona bin beş yüz kişinin soğmayacağını birileri saadet yetkililerine anlatması laızmdı

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sendikacılar iftarda buluştu
Demiryol-İş Sendikası Şube Başkanı ve Türk-İş İl Temsilcisi Yusuf Gökçan, ...
Baba Reis Orhon unutulmadı
Rize eski belediye başkanlarından Ekrem Orhon vefatının 29. yıldönümünde ...
Hilalkentpark’ta yoğun tempo
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Erzurum’a ikinci mesire alanı olarak ...
 
Hem veda, hem teşekkür
Erzurum İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Taşkesenligil, Erzurum İl Özel ...
Aziziye Meclisi iftarda buluştu
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, meclis üyeleri ve personelle iftar ...
‘Erdoğan bir Dünya Lideri’
Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Sarıkamış’ta yaptığı konuşmada “Bugün ...
 
‘Türkiye’yi kıskananlar var’
Türkiye’deki barış ve huzur ortamını bozmak isteyenler olduğunu ifade ...
Palandöken yolları yenileniyor
Palandöken Belediyesi’nin başlattığı asfalt seferberliği tüm hızıyla sürüyor. ...
Babacan gündemi değerlendirdi
Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Kardelen Televizyonu'nun konuğuydu.
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri