Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
HABERLER>SİYASET
27 Temmuz 2011 Çarşamba - 06:18

Aziziye’de altyapı yoğunlaşması

Aziziye Belediyesi, ilçenin tarihine damga vurmuş sorunları birer bire çözüme kavuşturmaya devam ediyor.

Aziziye’de altyapı yoğunlaşması

MAHMUT AKDAĞ/ERZURUM gazetesi
 Aziziye Belediyesi, ilçenin tarihine damga vurmuş sorunları birer bire çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Altyapısı olmayan ilçede her yağmur yağdığında su baskınlarına maruz kalan vatandaşların bu sorununu çözmek için her yıl bir mahallenin altyapısını yapıyor. Geçtiğimiz yıl Ahmet Yesevi Mahallesi’nde 2,5 kilometre yağmursuyu drenaj kanalını yapan belediye, şimdi de Dadaşkent Bilali Habeş ve Ilıca Bahçelievler Mahallesi ile Abdulhamit Han Mahallesi’nin sorunlu olan bölümünde 1,5 kilometre uzunluğunda yağmursuyu drenaj kanalı yapıyor.
SORUNLARA ÇÖZÜM YAKLAŞIMIAziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, ilçenin sorunlarını çözmek için göreve talip olduklarını ve günü değil, ilçenin geleceğini kurtarmak için çalıştıklarını belirtti.
Her yağmur yağdığında su baskınlarına maruz kalan Dadaşkent’te bu önemli sorunu çözmek için geçtiğimiz yıl çalışma başlattıklarını ifade eden Başkan Cengiz, “Geçtiğimiz yıl en sorunlu bölgelerimizden olan Ahmet Yesevi Mahallesi’nde altyapı çalışması yaptık ve ciddi yağmur yağdığı zaman ne kadar faydalı bir çalışma yaptığımızı gördük. Şimdi Bilali Habeş Mahallemizin altyapı çalışmasını yapıyoruz. Abdulhamit Han Mahallemizin bir bölümünde de bu çalışma yapılıyor ve Ilıca’da da Bahçelievler Mahallemizin altyapısı yapacağız. Bu çalışmalarla ilçemizin önemli bir sorununu çözmüş olacaktır.” dedi.
ALTYAPIYA 500 BİN TL’LİK YATIRIM
İki yılda altyapı çalışmalarına yaklaşık 500 bin TL harcandığının altını çizen Başkan Cengiz, “Mali durumu iyi olmayan bir belediye olmamıza karşın, hizmet noktasında hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Günü kurtarma gibi bir derdimiz olsa altyapıya harcadığımız para ile ilçemizde ciddi manada asfalt ve kilitli taş çalışması yapabilirdik. Fakat biz hiçbir zaman popülizm yapma çabası içerisinde olmadık, olmayacağız da… Biz samimi bir şekilde, sorunları çözülmüş, yarınları aydınlatılmış bir ilçe oluşturmak için yola çıktık. Çok şükür geride bıraktığımız görev süremizde önemli sorunlara çözüm ürettik. Bu yıl yaptığımız çalışmayla ilçemizde yüzde 80 oranında altyapı sorununu çözmüş oluyoruz. Hemşehrilerimize daha yaşanabilir, hayat standardı yüksek, sağlıklı ve temiz bir çevre, parkı, bahçesi, caddesi, sokağı, yeşil alanıyla örnek bir ilçe sunmanın gayretindeyiz. Bunun için tüm imkanlarımızı seferber etmiş durumdayız. Hizmet adına yapılması gereken ne varsa, ilçemizin öncelikleri nelerse ona göre hizmet üretiyoruz. Biz biliyoruz ki, hemşehrilerimiz hizmetin en güzeline ve en mükemmeline layıktır. Yağan her yağmurda, hemşehrilerimiz su baskınlarına maruz kalıyor, sıkıntı yaşıyorsa bu sorunu çözmek bizim en asli görevimizdir. Ciddi borç yükü altındayız. Biz bu makama bahane değil, hizmet üretmek için geldik ve geride bıraktığımız hizmet döneminde belediyecilik adına ne yapılması gerekiyorsa, elimizden geleni yaptık. Sorunları çözüme kavuşturulmuş, geleceğe umutla bakan, yarınları daha aydınlık bir ilçe oluşturmanın gayretindeyiz. Bunu da hemşehrilerimizin desteği ve duasıyla başarıyoruz.” şeklinde konuştu.

 
DSİ’de görev değişimi
 
Goalball heyecanı başladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DSİ’de görev değişimi
Devlet Su İşleri (DSİ) Erzurum 8. Bölge Müdürlüğü’nde nöbet değişimi yapıldı. ...
"Biz Türk Milletinin Partisiyiz"
Ekonomi Bakanı Çağlayan, “Bizim için önemli olan vatan sevgisidir, millet ...
‘Erzurum, kalkınmada da marka ’
“Yeni istihdam alanları oluşturuluyor, Erzurum ekonomisi büyüyor” diyen ...
 
Memursen'den Doğu çıkarması
Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, BDP ile ilgili olarak, "Milletimiz, ...
Yılmaz Basın Bayramı’nı kutladı
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle ...
'Erzurum Kongresi milli ışığımız'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Milli sınırlar içinde vatan bir ...
 
Tortum Belediyesi'nden Sünnet Şöleni
Tortum Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen sünnet şöleninin ...
OSB'lere meslek liseleri kurulacak
Sanayi Bakanı Ergün, OSB'lerdeki meslek liseleri kurulma uygulamasının ...
‘Türkiye Seninle Gurur Duyuyor’
KKTC’de Bayraklarıyla meydanı dolduran, "Türkiye seninle gurur duyuyor" ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri