Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
ATAUNİ’de araştırma Hastanesi gündemi
ATAUNİ’de araştırma Hastanesi gündemi
Oltu 'merhamet'i konuştu
Oltu 'merhamet'i konuştu
Tarımda Halk Elinde Küçükbaş Hayvan Islahı Projesi
Tarımda Halk Elinde Küçükbaş Hayvan Islahı Projesi
 ER-VAK kadın komisyonundan eğitime destek
 ER-VAK kadın komisyonundan eğitime destek
Şehit polisler mevlitle anıldı
Şehit polisler mevlitle anıldı
HABERLER>SPOR
20 Temmuz 2012 Cuma - 03:43

‘B. Belediyespor’a hayırlı olsun’

İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz İç transferde sözleşme yeniledikleri Fatih Gültekin’in Erzurum Büyükşehir Belediyesine transferini değerlendirdi.

‘B. Belediyespor’a hayırlı olsun’

SALİH BAKICI
BURSA (İHA) - Önümüzdeki sezon Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan İnegölspor, yeni teknik direktör Mehmet Bulut ve yardımcılarıyla resmi sözleşme imzaladı. Bulut, sözleşme imzalanmasının hemen ardından kolları sıvayarak işbaşı yaptı.
İnegölspor Transfer Komitesi üyeleri Fahrettin Öztürk ve Ersin Bahçeci’nin de katıldığı imza töreninde konuşan Başkan İlhan Korkmaz, “Geçen yıl 3. Lig 1. Grup'ta şampiyon olup 2. Lige çıktıktan sonra herkesinde bildiği gibi Taşkın Güngör ve ekibi ile karşılıklı görüşerek yollarımızı ayırdık. Emeklerinden dolayı kendisine bir kez daha teşekkür ediyoruz. Bu boşalan kadroyu, yine kendilerine, kişiliklerine, futbol bilgilerine sonuna kadar güvendiğimiz Mehmet Bulut önderliğindeki teknik ekibe teslim ediyoruz. Onlarında en az geçen yılki kadar başarılı olacaklarına inancımız tamdır. Kendilerine başarılar diliyorum” dedi.
İnegölspor’un yeni Teknik Direktörü Mehmet Bulut ise, “Zor bir görev aldık. Şampiyon bir takıma geldik, sorumluluğumuzu biliyoruz. İnegöl’de olmaktan mutluluk duymaktayım. Takımı buraya getiren Taşkın Güngör hocaya ve ekip arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Bizlerde öncelikle hedefler doğrultusunda öncelikle ligde kalan bir takım olmak, keyif veren bir takım olmaktır. Öncelikli hedeflerimiz bunlardır. İlk yıl hedefimiz ilk 5 içerisinde yer alabilmek, daha sonraki uzun vadede ise Bank Asya Ligi hedefimiz olacaktır. Hep birlikte yönetimi, teknik heyeti, taraftarı ile el ele vererek inşallah İnegölspor’u layık olduğu yere getirmeye çalışacağız” diye konuştu.
İç transferde sözleşme yeniledikleri Fatih Gültekin’in Erzurum Büyükşehir Belediyesine transferini değerlendiren Başkan İlhan Korkmaz da, “Fatih kardeşimiz iç transferde görüşüp, yolu devam etme kararı aldığımız bir oyuncumuzdu. Bu işin imza kısmını bütün arkadaşlarımız ile toplandığımız zamana bıraktık. Düne kadar bu konuyla ilgili hiçbir bilgim yoktu. Erzurumspor Başkanı bonservisi konusunda beni aradığında ısrarla Fatih Gültekin ismini söylüyor, bende Fatih ile anlaştık, Oktay olmasın diye ısrar ettim. Hayır Başkanım Fatih Gültekin dedi. Hepsinin bizde emekleri çok oldu ama üzülerek söylüyorum ki, çokta fazla hoşlandığım durum değil. Fatih kardeşimiz İnegöl’e geldiğinde, Taşkın Güngör ile olan sıkı diyalogunu bilen birisiyiz. Kendisine şunu söyledim, gitmeyi düşünüyorsan biz iki tane stoper alacağız, kalırsan bir tane alacağız. Bütün hedefleri buna göre yapıyoruz dedik. Fatih kardeşimizde, İnegöl’de kalmak istediğini, İnegöl’ü sevdiğini söyledi. Şartlarda, her şeyde hayırlaştık. Düne kadar bu olayla alakalı hiçbir bilgiye sahip değildim. Erzurumspor Başkanı aradı, onlarda İnegölspor olarak her türlü kolaylığı yapabileceğimiz insanlar. Kimseyi zorla İnegölspor’da tutmayız, hayırlı olsun dedik. Hocamızın da kararlarını aldıktan sonra, şuanda üç tane stoperimiz var, birde Alişan var 4. Hocamızın kararları doğrultusunda gerekirse bir tane daha düşünürüz. Hocamız bunlar bana yeter derse, başka mevkilere takviye yaparız” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından, Teknik Direktör Mehmet Bulut, Yardımcı Antrenörler Ferit Altıparmak ile Özgür Şahin ve Kaleci Antrenörü Gökhan Gökkaya ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

 
6 ayda 17 kişiyi kaybettik
 
Karaçoban yenileniyor..
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
misafir 25 Temmuz 2012 Çarşamba 14:13

erzurumbb spor forvet oyuncusu olan fatih arat ile görüşmelere başlamış.internetten araştırdığım kadarıyla oyuncuyu mehmet özdilek tarafından ortaya çıkarılmış ve 2010 yılında Trabzon ve Bursaspor tarafından istenilmiş ayrıca 2010-2011 yılında başarılı grafik çizmiş fakat 2011-2012 yılında bazı sebeplerden dolayı olsa gerek başarılı olamamış.

Yorumu oyla      6      4  
çetin 19 Temmuz 2012 Perşembe 23:42

alt yapımızdan gelen 4 oyuncu takımdan gönderildi.Ayrıca volkan ayrıldı ve kaptanda maraşla anlaşmış.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Özbey Avrupa 5’incisi
Erzurum Güreş Eğitim Merkezi (GEM)’in güreşçisi Rıdvan Özbey, Avrupa’da ...
Büyükşehir Belediyespor gurubun favorisi
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta yer alan Erzurum Büyükşehir Belediyespor ...
Tenis ilgi odağı
Erzurum teniste dev bir adım başlattı. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor ...
 
Yaz sıcağında kışa hazırlık
Erzurumlu kızakçılar, bunaltıcı sıcaklara rağmen, kış sezonuna hazırlanıyor. ...
Hedef: Süper Lig
Aksak, geçmişte olduğu gibi Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un, Süper ...
Özbey’e milli görev
Erzurum Güreş Eğitim Merkezi’nin yıldız güreşçisi Rıdvan Özbey, 42 kiloda ...
 
Yılmaz Avrupa ikincisi oldu
Erzurum Türk Telekomsporlu Nurcan Yılmaz 63 kiloda Boğaz İçi Avrupa Kupasında ...
Curling kampı başladı
Rus Antrenör Olga Andrianava’yı Curling Milli Takımı’nın başına getiren ...
Short Trackçılar ortak kampta
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün Türk Telekom Atlama ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri