Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
HABERLER>SİYASET
21 Haziran 2011 Salı - 08:01

‘Başarı, vatandaşın gönlüne girmektir’

Ak Parti Milletvekili Aksak, halkın 12 Haziran’da siyasi partilere karne verdiğini, AK Parti’nin büyük başarı göstererek ülkede her iki seçmenden birinin oyunu aldığını belirtti. Aksak, ‘siyasette başarının ölçüsü halkın gönlüne girmektir. AK Parti bunu başarmıştır.” dedi.

‘Başarı, vatandaşın gönlüne girmektir’

ERZURUM gazetesi
AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Seçim sürecinde ilçede yaptığı ziyaretlerde halkın belediyeden memnuniyetini dile getirmesinin kendisini mutlu ettiğini belirten Aksak, “Aziziye’de belediyecilik anlamında yapılan atılımlar, başkanın partimizin mensubu olması nedeniyle bizleri gururlandırmıştır.” dedi.
AKSAK’IN SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ
Halkın beklentilerinin karşılık bulmasından dolayı Aziziye bölgesinde rahat bir seçim çalışması geçirdiklerinin altını çizen Milletvekili Aksak, “Dadaşkent’te altyapı ve üstyapı anlamında yapılan çalışmalar, çocuk oyun grupları, Gezköy’deki kentsel dönüşüm başarısı bizleri heyecanlandıran çalışmalardır. Ilıca’yı neredeyse başta aşağı yenileme adına yapılan atılım görülmeye ve takdir edilmeye değer projelerdir. Bu çalışmaları yaparken, vatandaşla kurulan gönül ve güven köprüsü ayrıca önemlidir. Bizler Aziziye bölgesinde rahat bir seçim dönemi geçirdik.” diye konuştu.
“Erzurum’da, Aziziye’de, Yakutiye’de ve Palandöken’de değişim ve dönüşümü yakından izliyoruz.” diyen Aksak, Erzurum’un yapılan güzel hizmetlerle marka bir şehir olma yolunda ilerlediğine vurgu yaparak, Başkan Cengiz’i başarılı çalışmalarından dolayı kutladı.
AKSAK’IN BELEDİYECİLİK AVANTAJI
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz ise, AK Parti iktidarından Erzurum’da güzel hizmetler gerçekleştiğini ve şehre önemli yatırımlar yapıldığını ifade ederek, “Hemşehrilerimiz, sayın Başbakanımızın Erzurum’a verdiği önemi sandıkta karşılıksız bırakmamıştır.” dedi.
Aksak’ın belediyecilikten gelen bir milletvekili olarak Ankara’da bulunmasının şehir için ayrı bir avantaj olduğunu kaydeden Cengiz, şunları söyledi: “Biz geçmiş dönemde şehrimize ve belediyelere önemli katkı sunduğunuza bizzat şahit olduk. En sıkıntılı dönemlerimizde bizim yanımızda oldunuz, desteklediniz ve moral verdiniz. Sizler gibi, şehrin sorunlarını kendisine dert edinen, ortak paydası Erzurum olan milletvekilleriyle çalışmaktan mutluluk duyuyoruz. Geçmiş dönemde bunun mutluluğunun yaşadık, yeni dönemde de heyecanımız devam ediyor. Artık projelerimizle kapılarınızı sürekli aşındırmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da desteklerinizi sürdüreceğinize yürekten inanıyoruz. Sizleri tebrik ediyor, yeni dönemde başarılarınızı devamını diliyorum.”

 
Türkçe’nin çiçekleri Erzurum’da açacak
 
'Bunun adı millete saygısızlıktır'
YORUMLAR
 Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yılmaz mazbatasını aldı
açıklaması yapan Yılmaz, “Erzurumluların emrindeyim” dedi
Palandöken Kent Konseyi resmileşti
Palandöken İlçe Kent Konseyi 1. Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı. Palandöken ...
Kent meydanı Ramazan etkinliklerine açılacak
Yakutiye Belediyesi tarafından planlanan ve son rötuşları yapılan Yakutiye ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri