Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
HABERLER>SİYASET
19 Temmuz 2011 Salı - 03:07

Bölücülere ortak tepki

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde eli kanlı terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen hain saldırı, Türkiye’nin dört bir yanında lanetleniyor. 13 askerin şehit olduğu, 7 askerin de yaralandığı melun saldırı, siyasetin de gündemini oluşturdu. Siyasi partilerin Erzurum’daki temsilcileri; Diyarbakır’daki hain saldırının, ülkenin üzerinde oynanan çirkin oyunların bir uzantısı olduğu görüşünü dile getirdiler

Bölücülere ortak tepki

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde eli kanlı terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen hain saldırı, Türkiye’nin dört bir yanında lanetleniyor. 13 askerin şehit olduğu, 7 askerin de yaralandığı melun saldırı, siyasetin de gündemini oluşturdu. Siyasi partilerin Erzurum’daki temsilcileri; Diyarbakır’daki hain saldırının, ülkenin üzerinde oynanan çirkin oyunların bir uzantısı olduğu görüşünü dile getirdiler.
KILIÇ: KARDEŞLİK ORTAMINDAN RAHATSIZ OLANLAR VAR…
AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, Diyarbakır’daki hain saldırıda şehit düşen askerlere rahmet dileyerek yaptığı açıklamada, söz konusu saldırının, Türkiye’deki huzur, barış, kardeşlik ve istikrar ortamına sıkılan bir kurşun anlamına geldiğini söyledi. Türkiye’nin, son yıllarda gündem belirleyen bir ülke olduğunu ve her sorunun üzerine kararlılıkla gidildiğini vurgulayan Başkan Kılıç, “Türkiye’de terör sorununu ortadan kaldırmaya yönelik olarak atmaya çalıştığımız çok önemli adımlar var. Bu adımlar, birlik, beraberlik ve kardeşlik ortamının oluşmasını istemeyen bir takım çevreleri rahatsız ediyor.” diye konuştu.
Terörle mücadelenin devam edeceğini, hangi alanda olursa olsun sorunların ancak ve ancak hukuka ve insan haklarına yakışır bir zeminde çözüleceğini kaydeden Başkan Kılıç, farklı beklentiler içerisinde olanlara karşı iyi niyetli bir yaklaşımın kesinlikle sergilenmeyeceğini ifade etti.
KÜMBET: TERÖR SORUNUNU ÇÖZMEK MİLLİ GÖREV
HAS Parti Erzurum İl Başkanı Teoman Kümbet, terörün Türkiye’de yıllardan beridir büyük bir sorunu teşkil ettiğini belirterek, “Bu illet, yıllardan beridir millete büyük acılar yaşatmaktadır.” dedi. 
Türk Silahlı Kuvvetleri’nin, terörle mücadele konusunda fedakar ve kararlı bir tutum sergilediğini kaydeden HAS Parti Erzurum İl Başkanı Kümbet, “Yıllardır yaşadığımız bu acının sona ermesi için başta siyaset kurumu olmak üzere devletin bütün kurumlarına ve Silahlı Kuvvetlerimize büyük görevler düşmektedir. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terörle mücadele konusundaki fedakârlığını ve kararlılığını takdir ediyoruz. Tüm milletimiz bu kararlılığın arkasındadır. Bu hain saldırıyı gerçekleştirenlerin en kısa sürede yakalanarak hak ettikleri cezayı alacaklarına inanıyoruz.” diye konuştu. Diyarbakır’daki hain saldırıda şehit olan 13 askere Allah’tan rahmet niyazında bulunan HAS Parti Erzurum il Başkanı Teoman Kümbet, “Bu sıkıntılı günleri hep birlikte ve beraberce aşacağız. Bu süreçte hepimize düşen görev sağduyulu davranmak olacaktır.” dedi.
 

 
Yol-İş’te endişeli bekleyiş
 
Bulutlar dua alıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yol-İş’te endişeli bekleyiş
Yol-İş Sendikası Erzurum 2 Nolu Şube Başkanı Kıyas Daşkaya, yerel yönetim ...
Yakutiye Ramazan’a hazırlanıyor
Yakutiye İlçe Belediyesi Ramazan ayı için etkinlik yapma çalışmalarına başladı.
İl Genel Meclisi’nden Çanakkale çıkarması
Erzurum İl Genel Meclis Başkanı Bülent Taşkesenligil ve meclis üyelerinden ...
 
Akdağ terörü lanetledi
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, terör örgütünün kanlı bir yüzü ve halka karşı ...
TBMM’de teröre karşı ortak tavır
AK Parti, CHP ve MHP, terör konusunda ortak bir bildirinin altına imza ...
Hacıcuma’ya kent kimliği
Erzurum'un tarihi mahallelerinden biri olan Hacıcuma ve Taşmescit mahallelerinde ...
 
‘Erzurum’un ufku büyük’
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Erzurum’un giderek büyüyen ...
Erzurum’dan Bartın’a siyaset köprüsü
Erzurum İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Taşkesenligil, Bartın İl Genel ...
Kamuda yeni yapılanma
12 Haziran’da yapılan seçimlerin ardından kurulan hükümet, beraberinde ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri