Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
HABERLER>SPOR
11 Aralık 2013 Çarşamba - 01:57

Büyükşehir BS iç sahada lider

RECEP DAĞ-ÖZEL-Erzurum Büyükşehir Belediyespor, genel toplamda gurupta üçüncü durumda olmasına rağmen, iç saha maçları gurup sıralamasında 17 puanla lider durumda.

Büyükşehir BS iç sahada lider

Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci gurupta 16’ıncı hafta sonunda en fazla galibiyet alan takım 9 maçla Düzyurtspor, en fazla beraberliği bulunan takım 8 maçla Çıksalınspor ve 68 Yeni Aksarayspor; en fazla yenilgisi bulunan takım ise 11 maçla Elazığ Belediyespor oldu.

GURUBUN EN’LERİ

Gurupta 16 maçlık periyotta 9 maçlık galibiyetle Düzyurtspor ilk sırada yer alırken, bu takımı 8 galibiyetle Çorum Belediyespor, 7 galibiyetle Büyükşehir Belediyespor, Sandııklıspor ve Orhangazispor izliyor.  En az galibiyeti olan takımlar ise bir maçla Çıksalınspor, 3 maçla Elazığ Belediyespor ve Maltepespor olarak sıralanıyor.

BERABERLİK REKORU ÇIKSALIN’DA

2’inci gurupta en fazla berabere kalma rekoru 8 maçla Çıksalınspor ve 68 Yeni Aksarayspor’a ait. Bu takımları 7 beraberlikle Hacettepespor, Darıca Gençlerbirliği, Sancaktepe Belediyespor, Bursa Nilüferspor izliyor.  Gurupta beraberliği en az olan takımlar ise 3 maçla Orhangazispor, Batman Petrolspor, 4 maçla Balçova Belediyespor ve Ünyespor. 2’inci gurupta en fazla yenilgisi bulunan takım 11 maçla Elazığ Belediyespor, en az yenilgisi olan takımlar ise 2 maçla Düzyurtspor, 3 maçla Çorum Belediyespor, Hacettepespor, Darıca Gençlerbirliği.

BÜYÜKŞEHİR GOL SAYISINDA BEŞİNCİ

Büyükşehir Belediyespor 2’inci gurupta en çok sayıda gol atan takımlar sıralamasında 22 golle beşinci durumda bulunuyor. 2’inci gurupta gol krallığı rekoru 28 golle Manavgat Evrensekispor’a ait. Bu takımı 26 golle Hacettepespor, 24 golle Çorum Belediyespor izliyor.  En fazla golü kalesinden çıkaran takım ise 38 golle Elazığ Belediyespor olurken, bu takımı 27 golle Maltepespor, 25 golle Balçova Belediyespor takip ediyor.

İÇ SAHANIN LİDERİYİZ

Erzurum Büyükşehir Belediyespor, genel toplamda gurupta üçüncü durumda olmasına rağmen, iç saha maçları gurup sıralamasında 17 puanla lider durumda. Büyükşehir Belediyespor’U aynı puanla Çorum Belediyespor, Sancaktepe Belediyespor ve Elibol Sandıklıspor izliyor. Lider Düzyurtspor ise iç saha maçları sıralamasında 15 puanla 7’inci.

İÇ SAHA GALİBİYET SIRALAMASI

Erzurum Büyükşehir Belediyespor iç saha galibiyet sıralamasında 5 maçla Çorum Beledeyispor, Sandıklıspor ve Orhangazispor ile ilk sırada yer alıyor. İç saha maçlarında galibiyet sayısı en az olan takım bir maçla Çıksalınspor. Kendi evinde en fazla sayıda berabere kalan takım 5 maçla Sancaktepe Belediyespor olurken, evinde en az sayıda beraberlik elde eden takım ise bir maçla Orhangazispor.  Kendi sahasında hiç yenilmeyen tek takım Sancaktepe Belediyespor. Bu takımı 1 yenilgi ile Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Çorum Belediyespor, Elibol Sandıklıspor, Darıca Gençlerbirliği, Düzyurtspor ve Bursa Nilüferspor ve Maltepespor izliyor. Evindeki maçlarda  en fazla gol kaydeden takım 16 golle Orhangazispor, en az gol atan takım ise 4 golle Elazığ Belediyespor. Evinde kalesinde en az gol gören takımlar ise 2 golle Darıca Gençlerbirliği, 3 golle Düzyurtspor ve 4 golle Erzurum Büyükşehir Belediyespor.

 

 

 

 
Aylıkta artış, yıllıkta düşüş
 
‘Bayrağımızın rengi şehidimizin kanıdır'
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
misafir 12 Aralık 2013 Perşembe 15:38

Erzurum bb sporun bu haftaki maçı olan çorum belediyespor maçının hakemleri açıklanmıştır.Hakemler izmir bölgesindendir.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum Büyükşehir için bir fırsat daha
RECEP DAĞ-Gurupta zirve yarışında tüm dikkatler 2’inci sıradaki Çorum ...
Kulüp -Okul Futbol Projesi eğitim seminerleri başladı
Seminerler, 11 Aralık'ta Kayseri, Adana ve Bursa, 13 Aralık'ta Malatya, ...
Taekwondo’da atılım dönemi başlıyor
GHSİM-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, taekwondo ...
 
Arısoy’dan ‘heyecan’ çağrısı
GHSİM-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy, kurumda ...
Her şey bu maça bağlı
RECEP DAĞ-Batman Petrolspor’u yenerek liderlik potasına yeniden giren ...
Palandöken BS Gaziantep’ten mağlup döndü
Şahinbey Belediye Spor Voleybol Takımı, Erzurum Palandöken Belediye Spor’u ...
 
Buz Hokeyi’nde Narmanspor farkı
Erzurum Buz Arena’da düzenlenen Bayanlar Buz Hokeyi Şampiyonasın da, Narmanspor ...
Dünya Bilek Güreşi Şampiyonuna destek sözü
2012 Londra Paralimpik Oyunları üçüncüsü Milli Halterci Doğan Hancı ile ...
Yakutiyespor 12’inciliğe indi
Beşikdüzüspor’a 4-0 yenilen kırmızı siyahlı ekip 6’ıncı yenilgisini aldı. ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri