Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
HABERLER>SPOR
19 Ekim 2013 Cumartesi - 14:10

Büyükşehir Manavgat sınavında

Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci gurupta 8’inci hafta maçları yarın oynanacak. Erzurum Büyükşehir Belediyespor yarın saat 15:00’te Manavgat Evrensekispor’la deplasmanda karşılaşacak.

Büyükşehir Manavgat sınavında

Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci gurupta 8’inci hafta maçları yarın oynanacak. Erzurum Büyükşehir Belediyespor yarın saat 15:00’te Manavgat Evrensekispor’la deplasmanda karşılaşacak. 16 puanla gurupta ikinci sırada bulunan ve oynadığı 3 iç saha maçında da galip gelerek rakiplerine puan vermeyen Evrensekispor karşısında, deplasmanda sadece bir maç kazanabilen  ve 10 puanla 9’uncu sırada bulunan mavibeyazlı ekip gurupta var olma mücadelesi verecek.

EVRENSEKİSPOR’UN PERFORMANSI

Kendi evinde oynadığı 3 maçta Maltepespor’u 3-2, Elazığ Belediyespor’u 5-1 ve Çıksalınspor’u ise 2-1 yenen,  attığı 10 gole karşılık 4 golü de kalesinde bulan Evrensekispor iç sahadaki tüm maçlarında kalesinde gol gördü. Evindeki 3 maçı da kazanarak 9 puan toplayan Evrensekispor iç saha maçları gurup sıralamasında 3’üncü sırada yer aldı.

Manavgat Evrensekispor deplasmanda 4 maç oynadı. Bu maçların ikisini kazanan, birinde de berabere kalan ekip, sadece Düzyurtspor deplasmanından puansız döndü. Dış sahada 68 Yeni Aksarayspor’la 1-1 berabere kalan takım Sakaryaspor’u 3-1, Darıca Gençlerbirliği’ni 2-0 mağlup etmeyi başardı. Evrensekispor Düzyurtspor’a ise 1-0 yenildi. Deplasman maçlarında 6 gol kaydeden ve üç golü kalesinden çıkaran Evrensekispor dış saha maçlarında 7 puan toplayarak, gurup deplasman maçları puan sıralamasında 2’inci oldu.

EVRENSEKİSPOR KUPADA DA İDDİALI

Bu sezon bir yandan ligde şampiyonluk mücadelesi veren Manavgat Evrensekispor, aynı zamanda Ziraat Türkiye Kupasında da oldukça başarılı sonuçlar alarak 3’üncü tura yükseldi. Tekirova Belediyespor ve Denizlispor’u eleyen Evrensekispor, 3’üncü turda Karabükspor’la eşleşti.

ŞAMPİYONLUK SİNERJİSİ YOK

Aldığı istikrarsız sonuçlar ve kendi evinde oynadığı maçlarda gösterdiği düşük performansla şampiyonluk sinerjisini önemli ölçüde yitiren Erzurum Büyükşehir Belediyespor ise gurupta iç saha maçları sıralamasında 7 puanla 6, dış saha maçları puan sıralamasında da 3 puanla 7’İnci sırada kalırken genel klasmanda 10 puanla 9’unculuğa indi.Elibol Sandıklıspor’u 1-0, Nilüferspor’u 4-0 yendikten sonra iç sahada Aksarayspor’la berabere kalan, Düzyurtspor’a ise mağlup olan mavibeyazlı ekip, Erzurum’da oynadığı maçlarda 5 puan kaybetti. Dış saha maçlarında ise Ünyespor’a 1-0, Maltepespor’a 2-1 yenilen Büyükşehir Belediyespor, gurubun en iddiasız takımı olan ve son sıraya demir atan Elazığ Belediyespor’u ise deplasmanda 2-0 yenerek, tek deplasman galibiyetini elde etti.

BÜYÜKŞEHİR GEÇEN SEZONUN GERİSİNDE

Erzurum Büyükşehir Belediyespor, bu sezon aldığı sonuçlar ve topladığı puan bakımından 2012-2013 sezonunun oldukça gerisine düştü. Bu sezonda gurupta 10 puanla 9’uncu durumda bulunan ve 7 maçında 3 yenilgi alan mavibeyazlı ekip geçen sezon ilk yedi maçında 4 galibiyet ve 2 beraberlik almış, sadece bir maçını kaybederek 7’inci haftayı 14 puanla 6’ıncı sırada tamamlamıştı. Bu sezonda oynadığı 7 maçta 9 gol atan ve 5 golü kalesinde gören mavibeyazlı ekip bir önceki sezonda çıktığı 7 maçta 10 gol atmış, kalesinde ise 4 gol görmüştü.

HAFTANIN MAÇLARI

Düzyurtspor - Orhangazispor  1-3

Maltepespor - Balçova Belediye Spor  15-16

Ünyespor - Çorum Belediyespor  13-10

Elibol Sandıklıspor - Sakaryaspor A.Ş.  8-11

Çıksalın Spor - Darıca G.Birliği  17-12

M.Evrenseki Spor - Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor  2-9

68 Yeni Aksaray Spor - Hacettepe Spor  4-6

Elazığ Belediyespor - Sancaktepe Belediye Spor 18-7

Bursa Nilüferspor A.Ş. - Batman Petrolspor  14-5

 

 
Ada, şehit ailelerinin gönlünü aldı
 
7 dağa, bir bağa…
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
dadaş 21 Ekim 2013 Pazartesi 20:47

geçen yıl ilk 7 maçta yok böyleymiş yok şöyleymiş ya kardeşim ne amaçla yazmışın belli sonuç elde var sıfır play off bile oynayamamış bir takım oldu erzurumumuz yukardaki kritiği kim yazdıysa bu işleri bilmediği belli yazmak için ve kasıtlı yazılmış bir yaztdoğru dürüs seyircisi bile olmayan bizim 10 da birimiz gümüşhane bu işi becerdi gitti siz daha geçen yılı şöylede böylede vs vs yazıyosun geçen yıl bizim için kara bir yıldı sn yorum yapan arkadaşım.

Yorumu oyla      6      4  
misafir 19 Ekim 2013 Cumartesi 18:14

adamlar hem kupada hem de ligde süper gidiyorlar hemde bizim bütçemiz kadar da bütçeleri yoktur belki de .Maça gelirsek puan almamız zor .Eğer alırsak sürpriz olur

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
PFDK Büyükşehir’e ceza yağdırdı
RECEP DAĞ-PFDK Erzurum Büyükşehir Belediyespor A2 takımına ceza yağdırdı. ...
Evrenseki maçını Soykan yönetecek
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un deplasmanda oynayacağı Manavgat Evrensekispor ...
Mc Bride’nin çantası ilgi odağı oldu
Erzurum’da yapılan Basketbol'da Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası C Grubu ...
 
KASKİ gurup lideri
Erzurum’da devam eden ve son gün maçları oynanan Basketbol da, Spor Toto ...
Beşiktaş kupaya havlu attı
Erzurum’da yapılan Basketbol da, Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası C Grubu ...
Büyükşehir şokta: 1-2
Haftaya 10 puanla beşinci sırada giren Büyükşehir Belediyespor kendi evinde ...
 
Düzyurt liderliği kaptırmadı
Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci gurupta 7’inci hafta maçları tamamlandıİşte ...
Yakutiye 13’üncülüğe indi
BAL 1’inci gurupta Yakutiyespor deplasmanda Bayburtspor’a 2-0 yenilerek ...
Beşiktaş bu kez kazandı
Basketbol da, Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası C Grubu karşılaşmalarında ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri