Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
U16 Millî Takımı Erzurum’da toplanacak
U16 Millî Takımı Erzurum’da toplanacak
Erzurum ülke ortalamasını geçti
Erzurum ülke ortalamasını geçti
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ATAUNİ yerli ilaç üretiminde lokomotif olacak
ETÜ’nün çevre dostluğu tescillendi
ETÜ’nün çevre dostluğu tescillendi
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
Çintimar: 'Aday olmayacağım'
HABERLER>SPOR
8 Haziran 2013 Cumartesi - 19:35

Büyükşehir’de İncedal dönemi

TFF Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da yönetim ön anlaşma yaptığı Gümüşhanespor Teknik Direktörü Yavuz İncedal ile ön protokol imzaladı.

Büyükşehir’de İncedal dönemi

ERZURUM (İHA) - TFF Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da yönetim ön anlaşma yaptığı Gümüşhanespor Teknik Direktörü Yavuz İncedal ile ön protokol imzaladı. Yöneticilerinde hazır bulunduğu imza töreninde Yeni Teknik Direktör Yavuz İncedal Mavi-beyazlı ekibe bir yılı opsiyonlu olmak üzere iki yıllık sözleşmeye imza attı.

Kulüp Başkanı Saim Özakalın, “Sezon bittikten sonra gündemimize dört beş hoca aldık ve yönetim olarak Yavuz İncedal’da karar kıldık ve uzun görüşmelerin ardından hocamızla anlaştık” dedi.Teknik Direktör Yavuz İncedal ise “Taraftarın beklentisini biliyorum ve onun için Erzurum’a başarılı olmaya geldim” dedi.

İNCEDAL KİMDİR?

1961 Konya Ereğli doğumlu olan Yavuz İncedal, futbola Ereğlispor altyapısında başladı ve 1970'li ve 1980li yillarda Ereğlispor, Konyaspor ve Bartinspor'da forma giydi. Teknik Direktörlük kariyerinde önemli başarılara imza atan İncedal, kariyeri boyunca Endüstrispor, Aksaray, Tarsus İdmanyurdu, Tokatspor ve Eskişehirspor’da şampiyonluklar yaşadı. Çanakkale Dardanelspor, Konyaspor ve Gümüşhanespor’da da görev alan İncedal geçtiğimiz sezon Gümüşhanespor’un playoff’a kalarak ikinci lige yükselmesinde önemli rol oynadı.

 
Kışın ayrı, yazın ayrı güzel
 
Aziziye Kolejinden akıl oyunları
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ebb 13 Haziran 2013 Perşembe 17:13

teknik direktör seçimini iyi yapmışlar.ebb alabileceği en iyi ismi almış.darısı futbolcu transferlerine.gs-fbnin altyapılarını bedava kiralayalım.hem oyuncu gelişsin hem ebb. gs-fbde erzurumlulara hitap etmek istiyorlarsa azcık destek çıkmalı ebbye

Yorumu oyla      6      4  
Misafir 10 Haziran 2013 Pazartesi 21:57

Erzurum bb spor galatasarayın A2 takımından ozan arif önalla antlaşma imzaladı.Futbolcu hakkında kısa bilgi verecek olursak futbolcumuz ya karslı ya Erzurumlu .A2 klasman grubunda toplam 20 maç yapılmış ve tüm maçlarda bu futbolcu oynamış.Orta sahada görev yapıyor.

Yorumu oyla      6      4  
Akıl var, yakın var 10 Haziran 2013 Pazartesi 14:28

bir futbolcu 3 üncü ligde bile yılda en az 100 milyar para kazanıyor asgari ücretlinin 100 katı, çalışanın kırk katı peki ne yapıyorlar hiç, böyle iyi düşününce lüzumsuz bir iş ama biz seyirci olarak taraftar olarak, bunların gazetelerini okuyarak adamları lüzumsuz iş yaptıkları için ödüllendirip para kazandırıyoruz kime ne yararı var insanlık için din için dünya için onların paralarını konuşuyoruz zenginliklerini kıskanıyoruz ama parayı biz kazandırıyoruz bu enerjiyi bu aklımızı başka işe yorsak herkes kazanacak biz ise üç direk arasına atılacak bir meşin topun derdindeyiz 22 adam çocuk gibi bir topun peşine gidiyor biz bu işi millet devlet meselesi ediyoruz onlar trilyonları götürüyor hemde bizim cebimizden bu işleri bırakmak lazım öldüğümüzde bize hangi takımın taraftarı olduğumuzu mu soracaklar hayır bu lüzümsuz işe zamanımızı paramızı niye harcadığımızın hesabını vereceğiz yıllarca tahsil yapıp bilim öğrenenler sürünürken bir top peşinde koşanlara milyarlar akıtmak vebaldir hepimizin vebali var

Yorumu oyla      9      7  
Bilge KAĞAN 10 Haziran 2013 Pazartesi 12:00

Öncelikle Erzurumumuzun futbolda başarılı olması için takımın en az yarısının Erzurumlu futbolculardan oluşması gerekiyor.Bunu sağlamak içinse teknik direktörün Erzurumlu olması lazım. Bırakın yabancı hayranlığını...

Yorumu oyla      6      8  
yoksul 10 Haziran 2013 Pazartesi 05:46

ÖNcelikle Erzurum'umuza hayırlı uğurlu olmasını dilerken ,çok sayın zengin iş adamlarımız dernekler vakıflar herkes üzerine düşeni yapsın gerekli meddi destekler sağlanıp bı takımı 2. lige bankasya değil süper lige çıkarmanın yolları aranmalı ,çok üzülüyoruz Erzurum şehrinin süper ligde olamamasına şuan süper ligde 3 büyükleri saymazsak ,bir sivas bir elazığ ,antep,karabük,konya Allah aşkına neyimiz eksik onlara yakışıyorda bize yakışmıyor mu en iyisine layık bu şehir ve herşeye rağmen insanı da lütfenn artık herkes bir el atsın ,futbol endüstrisi denen durum varsa herkes üzerine düşeni yapsın ısrarla altını çiziyorum ! milletvekillerimiz-belediye başkanımız valimiz HERŞEY ERZURUM İÇİN !!!

Yorumu oyla      9      4  
cırcırlı fanatikler 9 Haziran 2013 Pazar 09:24

dünyanın en ateşli en cefakar en iyi taraftarı olan erzurum spora hoş geldiniz

Yorumu oyla      9      4  
misafir 8 Haziran 2013 Cumartesi 20:34

Ayrıca şunu söylemek istiyorum 10 veya 15 gün önce yavuz hoca 3.ligin en iyi hocası ödülünü aldı.Bir takımda da sadi hocanın yardımcılığını yapmış geçmişte

Yorumu oyla      7      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
SEM’de piknikli veda
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sporcu Kamp Eğitim Merkezi’nde ...
15 kickboksçu Erzurum’u temsil edecek
Erzurum GHSİM tarafından Kick Boks İl Birinciliği maçları sona erdi. Müsabakalarda ...
Şampiyonun adı: TEİAŞ
Erzurum GHSİM’nin ev sahipliğinde gerçekleşen ve Buz Pateni Federasyonu ...
 
'Çevre emanettir'
5 Haziran Dünya Çevre Günü Erzurum’da çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Gençlikspor’da kupa sevinci
Curling Birinci Lig’inde şampiyon olan Erzurum Gençlikspor erkek takımının ...
Korkmaz 3 bin metrede barajı aştı
Erzurumlu Milli atlet Enis Korkmaz, dünya kupası baraj yarışlarını kazanarak ...
 
Şimşek’ten bronz madalya
Liselerarası Taekwondo Türkiye Şampiyonası’nda Erzurum Lisesi öğrencisi ...
10 milliden 5’i Erzurumlu
Yıldızlar Avrupa Güreş Şampiyonası’nda mücadele edecek olan on sporcudan beşi Erzurumlu.
Bayburt Topuzoğlu ile anlaştı
Geçen sezon Yakutiyespor’la birlikte BAL 1’inci gurupta mücadele eden ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri