Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Kutlu: 'Oyuncularımı kutluyorum'
Kutlu: 'Oyuncularımı kutluyorum'
Altıparmak: ‘Erzurumspor'u tebrik ediyorum’
Altıparmak: ‘Erzurumspor'u tebrik ediyorum’
Erzurumspor iç saha yenilmezlik serisini sürdürdü
Erzurumspor iç saha yenilmezlik serisini sürdürdü
ATAUNİ’de araştırma Hastanesi gündemi
ATAUNİ’de araştırma Hastanesi gündemi
Oltu 'merhamet'i konuştu
Oltu 'merhamet'i konuştu
HABERLER>ASAYİŞ
3 Mart 2012 Cumartesi - 02:43

Buz sarkıtı can aldı

Erzurum'un Palandöken ilçesinde başına buz kütlesi düşen 11 yaşındaki Muhammet Emin Yılmaz, hayatını kaybetti.

Buz sarkıtı can aldı

AHMET AKBUĞA (İHA) - Erzurum'un Palandöken ilçesinde başına buz kütlesi düşen 11 yaşındaki Muhammet Emin Yılmaz, hayatını kaybetti. Olay geçen çarşamba günü saat 17.00 sıralarında merkez Palandöken ilçesi Yunus Emre Mahallesi'nde meydana geldi. Arkadaşlarıyla birlikte oturdukları apartmanın önünde oyun oynayan Muhammet Emin Yılmaz, düşen buz sarkıtının altına kaldı. Muhammet, annesi Havva Yılmaz ve apartman görevlisi Zeki Küçüklü tarafından Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aziziye Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Muhammet Emin Yılmaz, doktorların tüm çabalarına karşın kurtarılamayan küçük çocuk, dün öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

 
Esad’ı protesto ettiler
 
‘Erzurum ziyareti ufkumuzu açtı’
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Yaşar AKSAKAL 4 Mart 2012 Pazar 15:23

Çok değerli hemşehrilerim, Köşe yazarlarımız,bizler yorum yapıyoruz sanki hiç birimiz bu memlekette yaşamıyoruz işin özü yanlış ve hatalı yapılan binalardan ve bizim duyarsızlığımızdan kaynaklanıyor her şeyi Belediyeden, itfaiyeden beklememiz ne kadar doğru? Binalarımızı yaparken çatıların eğimini kime hesaplattırdık? Kuzey-Güney yönüne hangimiz baktık? Şu an var olan çatı ısıtma sistemini kim kurdurmuş(Şükrü paşada bir iki binade var)boş yere konuşuyoruz.Yerel yönetim bir proje dahiline bu işi ciddiye alsın zaruriyet olsun diyorsanız ey vallah ama temizlik diyorsanız imkansız bir iş. Kapının önünü süpür sokak temiz olsun. Sokağını temiz tut mahallen temiz olsun. Mahalleni temiz tut şehrin temiz olsun. Şehrini temiz tut ÜLKE temiz olsun. Teşekkürler.

Yorumu oyla      6      4  
çaykolik 3 Mart 2012 Cumartesi 23:29

Nasıl yani, olmaz böyle şey! bu haberden nasıl haberim olmadı?Sanıyorum göstereceğim tepkiden dolayı olmalı.Ne yazayım ben ne yazayım kime kızayım ,kimi suçlayayım.Giden gitti hemi.Yazıklar olsun.Çok şey var yazacak.Yakışmadı bu haber benim memleketime hem de hiç yakışmadı.Belediye çalışanlarına,apartman sakinleri,görevlisine, konu komşuya çok sözüm olacak ama şimdi hırsımı,üzüntümü,öfekemi yenecek kadar ağlıyayım.Ailesine başsağlığı vereyim acıların en büğüğünü evlat acısını yaşıyorlar Allah sabır versin.

Yorumu oyla      6      4  
yoncalik, 3 Mart 2012 Cumartesi 15:47

söyleyecek söz yok...sehirdeki herkesi siraya cekip bagirasim geliyor...söylecek söz yok...Ey sorumlu, bunun bombadan ne farki var...orda bekliyor, birinin canini alacak..sorumlusu sensin, yetkili..sensin cati mesülü, sensin susan, benim yazmadan baska hic bi halt edemeyen ben...hepimiz katilis ve serbesttiz...böyle bi sehir iste...

Yorumu oyla      6      4  
Mökkem dadaş 3 Mart 2012 Cumartesi 13:06

belediye gelmiyor arkadaşlar. Oturduğum apartmandan biliyorum yönetici iki kere aradı ikisindede biz her arayana gitsek vaktimiz olmaz dediler. İtfaiyenin kayıtlarında mevcuttur bu durum.

Yorumu oyla      6      4  
feride 3 Mart 2012 Cumartesi 12:01

Talihsiz,zamansız bir ölüm !Bu tür kazalar hep oluyordu hala da oluyor .Ders alınmıyor,illa birilerinin ölmesi sakat kalmasımı lazım.Belediye ekipleri ,apartman sakinleri tarafından çağrılsa haber verilse kesinlikle mudahale edeceklerine inanıyorum.Nedir bu basiretsizlik?Bu çocuğun kimlerde kul hakkı kalarak göç ettiğini sizler yastığa başınızı koyunca düşünün,uyuyabilirseniz eğer iyi uykular.Kış boyu sarkıtlardan,çatılardan kar kaymasından pek çok hayvanlar ölürdü zaten önemli değil di çünkü onlar hayvan ,kedi,köpekti değil mi? Onları hiç düşünmedik bakıp geçtik.11 yaşında Muhammet hayatını kaybetti,ocağına ateş düştü,başka Muhammetler ölmesin artık...Allah ailesine sabır versin ,başsağlığı dilerim.Muhammet Emin Yılmaz Cennette olduğununa eminim ,bütün yıldızlar hep senin yanında olsun!Büyüklere de acı bir ders olsun !

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Gümüşhane yolunda kaza: 4 yaralı
Gümüşhane'de Erzurum’a seyir halindeki kamyon ile kamyonet karla kaplı ...
Yemek için 2 km yürüyorlar
Oltu İlköğretim Okulu öğrencilerinin öğle yemekleri çileye dönüşüyor.
Yavuzay Trafik Bilincini anlattı
Oltu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Oltu İçe Emniyet Müdürlüğünün birlikte ...
 
Emniyetten broşürlü uyarı
Narman İlçe Emniyet Amirliği Toplum Destekli Polis bürosunca vatandaşlar ...
10 bin paket sigara yakalandı
Erzurum Köprüköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen operasyon ...
Emniyetten dolandırıcılık uyarısı
Pasinler İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Bürosu, vatandaşları ...
 
Yine telefonlu dolandırıcılık
Erzurum’da kendisini polis olarak tanıtan şüpheli, cep telefonuyla aradığı ...
ESOB davasında yeni süreç
Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde (ESOB) 2008 yılında meydana ...
Kız Yurdunda yangın paniği
Erzurum Kredi Yurtlar Kurumu 9. Kız yurdunda çıkan yangın, yurtta kalan öğrencileri korkuttu.
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri