Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Kutlu: 'Oyuncularımı kutluyorum'
Kutlu: 'Oyuncularımı kutluyorum'
Altıparmak: ‘Erzurumspor'u tebrik ediyorum’
Altıparmak: ‘Erzurumspor'u tebrik ediyorum’
Erzurumspor iç saha yenilmezlik serisini sürdürdü
Erzurumspor iç saha yenilmezlik serisini sürdürdü
ATAUNİ’de araştırma Hastanesi gündemi
ATAUNİ’de araştırma Hastanesi gündemi
Oltu 'merhamet'i konuştu
Oltu 'merhamet'i konuştu
HABERLER>SİYASET
21 Şubat 2012 Salı - 01:07

Cengiz: 'Önce Fair Play'

Erzurum İkinci Amatör kümede mücadele eden Aziziye Belediyesi’nin Ilıca İdmanocağı Beldespor Kulübü yeni transferleriyle Belediye Başkanı Fatih Cengiz’i ziyaret ettiler.

Cengiz:  Önce Fair Play

ERZURUM (İHA) - Erzurum İkinci Amatör kümede mücadele eden Aziziye Belediyesi’nin Ilıca İdmanocağı Beldespor Kulübü yeni transferleriyle Belediye Başkanı Fatih Cengiz’i ziyaret ettiler. Aşkale 3 Mart Beldespor’dan Fatih Çıplak ve Şekerspor’dan da Murat Vanlı ile Feyzullah Akpunar’ı transfer ederek sezona başlayan Ilıca İdmanocağı Beldespor, Süper Amatör Lig hedefiyle sezona başladı. Kulüp Başkanı Ömer Karslı ile Yönetim Kurulu Üyeleri Yaşar Çıplak, Hasan Sezai Aydoğan, Yılmaz Meral, Kaptan Yunus Aydın, yeni transferlerle birlikte Başkan Cengiz’i ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdiler.
SPOR SALONU, SPORA VERİLEN ÖNEMİN İFADESİDİR
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, ilçenin sportif alanda elde edeceği başarının genç nesil açısından büyük önem arz ettiğini ifade ederek, “Gençlerimizi kahve köşelerinden kurtarmak, spor yapmaya yönlendirmek adına elimizdeki imkanları en iyi şekilde kullanıyoruz. Bu bağlamda ilçemize kazandırdığımız 500 kişilik spor salonu, ilçemizde sporun gelişmesi anlamında atılmış somut adımlardan birisidir. Belediye olarak gençlerimizin spora yönlendirilmesi noktasında üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmenin gayretinde olacağız.” dedi.
BAŞKAN CENGİZ’DEN CENTİLMENLİK VURUSU
Ilıca İdmanocağı Beldespor’un da bu yıl gücüne güç katarak sezona başladığına vurgu yapan Başkan Cengiz, ilk etapta hedeflerinin Süper Amatör Lig olduğunu ve bunu başaracak bir kadro oluşturulduğuna inandığını ifade etti. Yönetimi, teknik heyeti ve futbolcusuyla birlik beraberlik içerisinde çalışarak, takımın kısa vadede Süper Amatör Lig’e, önümüzdeki yıllarda da profesyonel liglere yükseleceğine yürekten inandığını kaydeden Başkan Cengiz, “İlçemizin ekonomik ve sosyal alanda gelişmesine sportif alandaki başarıların da katkı sunacağı kanaatindeyim. Bunun için futbol gibi diğer amatör spor branşlarının da kısa sürede kurularak ilçemizin sportif alanda gelişmesi sağlanacaktır.” şeklinde konuştu.
Futbolculardan da centilmence mücadele etmelerini isteyen Başkan Fatih Cengiz, sporun dostluk ve kardeşlik ilkesine vurgu yaparak, futbolculardan sporun gereklerine uygun olarak sahada en güzel şekilde mücadele etmelerini, maç sonrasında da rakip oyuncularla sahada kucaklaşacak centilmenliği göstermeleri gerektiğini sözlerine ekledi. Başkan Cengiz, Ilıca İdmanocağı Spor ile birlikte amatör liglerde mücadele eden tüm sporculara yeni sezonda başarı diledi.
KULÜPTEN TEŞEKKÜR PLAKETİ
Kulüp Başkanı Ömer Karslı ise, Başkan Cengiz’e kulübe desteklerinden dolayı teşekkür ederek, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ve bunu başaracak takıma sahip olduklarını kaydederek, “Belediye Başkanımızın ve taraftarımızın desteği, futbolcularımızın özverisi ve gayretleriyle hedefimize ulaşacağımıza yürekten inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.
AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ahmet Gül’ün de katıldığı ziyarette Kulüp Başkanı Karslı, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Başkan Cengiz’e teşekkür plaketi sundu.
Öte yandan Ilıca İdmanocağı Spor, Birinci Amatör Lig’deki ilk maçında Kombinaspor’u 3-0 mağlup ederek, lige süper bir başlangıç yaptı.

 
'Aslı kalbimizdesin'
 
Masa Tenisi’ne teşvik yaklaşımı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
MURAT ÇALMAŞUR 21 Şubat 2012 Salı 08:41

Tebrikler, Bu yola baş koyan başta Belediye Başkanımız FATİN Cengize'e ve Kulüp yönetimine teşekkür ederim.Saygılarımla

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Valilik iddiaları yalanladı
Erzurum Valiliği’nden bazı gazete ve internet sitelerinde çıkan “Atatürk’ün ...
SP yoksul aileleri sevindirdi
Saadet Partisi Yakutiye İlçe teşkilatı ve Anadolu Gençlik Vakfınca ihtiyaç ...
MHP İlçe Kongreleri tamamlandı
Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) Erzurum İlçe Kongreleri tamamlandı.
 
Palandökenli Gençler sandığa gitti
Palandöken Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi 1. Olağan Genel Kurulu’nu ...
Kentsel dönüşüm’de 2012 yaklaşımı
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, “Uyguladığımız kentsel dönüşüm ...
Palandöken’de demokratik atılım
Palandöken İlçe Kent Konseyi Gençlik Meclisi 1. Genel Kurulunu, Sağlık ...
 
Muhtarlar seçime gitti
Türkiye Muhtarlar Derneği Oltu Şubesi 9. Genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. Kaymakamlık ...
Öztürk Kurtuluş coşkusunu paylaştı
Erzincan’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 94. Yıldönümü dolayısıyla her ...
Palandöken’de Yapar dönemi
Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Palandöken ilçesi 10. Olağan kongresi yapıldı.
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri