Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Kutlu: 'Oyuncularımı kutluyorum'
Kutlu: 'Oyuncularımı kutluyorum'
Altıparmak: ‘Erzurumspor'u tebrik ediyorum’
Altıparmak: ‘Erzurumspor'u tebrik ediyorum’
Erzurumspor iç saha yenilmezlik serisini sürdürdü
Erzurumspor iç saha yenilmezlik serisini sürdürdü
ATAUNİ’de araştırma Hastanesi gündemi
ATAUNİ’de araştırma Hastanesi gündemi
Oltu 'merhamet'i konuştu
Oltu 'merhamet'i konuştu
HABERLER>GUNCEL
19 Mayıs 2012 Cumartesi - 17:34

Çiçek’e Erzurum ikramı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) bahçesinde kurulan Erzurum standında, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı,Türkiye Odalar ve Borsalar (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile çok sayıda delege ve misafire, Erzurum bölgesi ile bütünleşen “Meşhur Erzurum Kadayıf Dolması Cağ Kebabı ve Civil Peynir ” ikram edildi.

Çiçek’e Erzurum ikramı

ERZURUM (İHA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) bahçesinde kurulan Erzurum standında, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı,Türkiye Odalar ve Borsalar (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile çok sayıda delege ve misafire, Erzurum bölgesi ile bütünleşen “Meşhur Erzurum Kadayıf Dolması Cağ Kebabı ve Civil Peynir ” ikram edildi.
Erzurum Ticaret Borsası tarafından Coğrafi işaret belgeleri alınan ve TOBB'un Ankara'da gerçekleşen 67. Genel Kurulu kapsamında ikram edilen ürünler yoğun talep görürken, değişik illerin oda ve borsaları tarafından oluşturulan stantlarda da kendi yörelerine özgü ürünler tanıtıldı.
Erzurum Ticaret Borsası 2010 yılında tescilli hale getirdiği ve coğrafi işaretini almaya hak kazandığı “Meşhur Erzurum Civil peyniri “ ile 2012 yılında ise tescilli hale getirdiği “Kadayıf Dolması” ve yine Erzurum’a özgü “Cağ Kebabı” standı , tüm katılımcıların ilgi odağı oldu.
Erzurum standında, hazırlanan “ Meşhur Erzurum Civil Peyniri, Kadayıf Dolması ve Cağ Kebabı ” ikramı yoğun talep nedeniyle adeta izdihama neden oldu.
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı Erzurum standını gezerek Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İ.Hakkı Hınıslıoğlu’n dan bölgesel ürünler hakkında bilgi aldılar.
Daha sonra ETB Başkanı İ.Hakkı Hınıslıoğlu , Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek ‘e, Erzurum Kadayıf Dolması ,Cağ Kebabı ve Civil Peyniri hakkında bilgi verdi.
İkram edilen ürünleri tadan Meclis Başkanı Çiçek , "İkram ettiğiniz tüm ürünler çok güzel emeği geçen herkesi kutluyorum. Özellikle de “Erzurum’a, özgü ürünleri tescilleyerek, gelecek nesillere aynı damak tadıyla sunulmasını sağlayan Erzurum Ticaret Borsası’na teşekkür ediyorum. Her bölgenin, Erzurum gibi , Kadayıf Dolması Cağ Kebabı ve Civil Peyniri gibi yöresel ürünlerine sahip çıkması, bu ürünlerini Türk Patent Enstitüsü (TPE) ‘ne tescil ettirmesi çok önemli bir gelişme . Erzurum Ticaret Borsası, bu anlamda diğer bölgelere de güzel bir örnek olmuştur" ifadelerini kullandı.
Öte yandan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Kurulu bünyesinde açılan standa ,Erzurum Ticaret Borsası Meclis Başkanı Selman Çizmelioğlu , Yönetim Kurulu Başkan vekili Kemal Aras, , Yönetim Kurulu Üyeleri Kıyasettin Yüksel,Necmi Dursun, Vedat Altunkaynak, , ile Meclis Başkan Vekili Mehmet Akgün, İbrahim Turan ile Meclis Üyesi , Mehmet Nuri Hınıslıoğlu ve Zihni Durakoğlu da iştirak ettiler.
Öte yandan Borsa Başkanı Hınıslıoğlu, TBMM Başkanı Cemil Çiçek’e ,Anayasa Platformu tarafından geçtiğimiz ay Erzurum da gerçekleştirilen ve bu programa katılan Meclis Başkanı Çiçek ziyareti sırasında Borsa Başkanı Hınıslıoğlu ile çekildiği çerçeveli bir resim hediye etti.

 
ETB’den marka tanıtım
 
Yıldızkent’te futbol şöleni
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
necla yavuz 20 Mayıs 2012 Pazar 10:22

emekliye zam vermesinler kendileri çoluk çucuk yurt içi yurt dışı gezsinler bakalım

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Kiralık Orkestra’ konser verdi
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nce Gençlik Haftası etkinlikleri ...
Ticarette yüzde 3 gerçeği...!
Erzurum’da aktif vergi mükellefi sayısının toplam nüfusa oranı yüzde 2.6’da kaldı.
19 Mayıs Şöleni iptal edildi
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Yakutiye kent ...
 
Havuzbaşı’nda coşkulu tören
19 Mayıs Gençlik ve Sor Bayramı etkinlikleri kapsamında Havuzbaşı’ndaki ...
Şenkaya’da milli coşku
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Şenkaya İlçesi'nde düzenlenen ...
Osmanoğlu, at bindi, cirit attı
Osmanlı Hanedanı'ndan Osman Selahaddin Osmanoğlu, Erzurum’da at bindi cirit attı.
 
Akdağ'dan duygusal mesaj
Bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Çanakkale'ye gelen Sağlık Bakanı Prof ...
Aksak gençliğe seslendi
- Gençlik Haftası dolayısıyla bir açıklama yapan Erzurum Milletvekili ...
Yılmaz: '19 Mayıs kahramanlık destanı’
AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, yayınladığı mesaj ile Erzurumlu ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri