Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 5 - Yeni Malatyaspor: 1
Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 5 - Yeni Malatyaspor: 1
Atatürk Üniversitesi yeni döneme hazır
Atatürk Üniversitesi yeni döneme hazır
Aziziye'ye kapalı semt pazarı ve otopark yatırımı
Aziziye'ye kapalı semt pazarı ve otopark yatırımı
Yerlikaya 8 aylık operasyon verilerini paylaştı
Yerlikaya 8 aylık operasyon verilerini paylaştı
 ‘1'inci Türk Dünyası Yazarlar Buluşması'
 ‘1'inci Türk Dünyası Yazarlar Buluşması'
HABERLER>KÜLTÜR-SANAT
7 Ekim 2011 Cuma - 01:32

‘Din Görevlisi etrafına ışık saçmalı’

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ kapsamında Ankara’da ‘Cami Görevlileri Çalıştayı’ gerçekleştirildi.

‘Din Görevlisi etrafına ışık saçmalı’

ERZURUM
Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ kapsamında Ankara’da ‘Cami Görevlileri Çalıştayı’ gerçekleştirildi. Çalıştaya Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez de katıldı. Başkan Görmez, çalıştayın açılış konuşmasında ülke çapında yaklaşık 100 bin din görevlisinin görev yaptığını söyleyen Başkan Görmez, her din görevlisinin etrafına ışık saçan bir fener olması gerektiğini belirterek, bunun başarılması halinde Türkiye’de manevi sorunların biteceğini söyledi. Türkiye’de sorunların bitmesinin İslam dünyasında da bitmesi anlamına geleceğini ifade eden Başkan Görmez, bunun da sonuçta tüm insanlığı huzur ve saadete götüreceğini bildirdi. Toplumun manevi hayatını ayağa kaldırmakla görevli bir kitlenin kendi manevi hayatını ve eğitimini ihmal etmemesi gerektiğini söyleyen Başkan Görmez, aksi takdirde başarının mümkün olamayacağını vurguladı.
GÖRMEZ’İN VURGUSU
Yılda bir kez düzenlenen hizmet içi eğitim kurslarının yeterli olmadığını da bildiren Başkan Görmez , “Hizmet içi eğitimler bizleri yenileyen bir süreç olmak zorundadır. Bu eğitimlerde kendi kalbimizi, kendi nefsimizi unutuyoruz. Hizmet içi eğitimlerde edindiğimiz bilgi ve birikimi sürekli canlı tutabilmemiz için neler yapılabileceğini değerlendirmeli ve her caminin etrafını ders halkalarına dönüştürmek için elimizden gelen tüm gayreti göstermeliyiz” dedi.
Camiler Haftasının daha önceki yıllarda işlevsiz bir meslek haftası gibi kutlandığını hatırlatan Başkan Görmez, bu yıl tıpkı Kutlu Doğum haftasında olduğu gibi bu haftanın da Diyanet hizmetlerini geliştirme noktasında daha etkin kutlandığını anlattı.
Çalıştaya Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. H. Kamil Yılmaz’ın yanı sıra Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Yaşar Yiğit, Cami Hizmetleri Daire Başkanı Yusuf Doğan ve Türkiye genelinden 40 din görevlisi katıldı.
AHLAT'TA 'CAMİ VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI' KUTLAMALARI
Bitlis'in Ahlat ilçesinde "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle din görevlilerine yönelik bir konferans verildi.
Ahlat İlçe Müftülülüğü tarafından düzenlenen ve din görevlilerinin yoğun ilgi gösterdiği konferans Akçaören Köyü İmamı Bülent İhbar'ın Kur'anı Kerim okuması ile başladı. Ardından Ahlat İlçe Müftüsü Zahit Demirel, konferans vermek için Iğdır Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden gelen Yrd. Doç. Dr. Zeki Tan ve Yrd. Doç. Dr. Necmettin Şeker'e geldikleri için teşekkür etti. Konferans başlayan Yrd. Doç. Dr. Necmettin Şeker, Peygamber Efendimiz Mekke'den Medine'ye Hicret edince kendine ev yapmadan öne ilk yaptığı işin Mescidi Nebevi'yi inşa etmesinin çok önemli olduğunu ve camilerin İslamiyet'te çok önemli bir yere sahip olduğunu belirtti. Şeker, "Külliye tarzında yapılan camilere baktığınız zaman yanında hamam, medrese ve yemekhane gibi her türlü ihtiyacın karşılanacağı şekilde hizmete sunulmuş. Peygamber Efendimizin başlattığı Osmanlı Devleti'nin de devam ettirdiği çok amaçlı camiler inşa edilmelidir. Günümüzün şartlarına göre imkanı olan yerlerde en azından caminin bir köşesine kütüphane, okuma salonu, mümkünse bir internet bırakarak çağın ve teknolojinin her türlü imkanlarından faydalanmak iyi olur. İnsanların parklarda, çay bahçelerinde vakit geçirmeleri yerine camilerimizde bulunan imkanlardan faydalanmaları daha iyi olur" dedi.
TAN’IN KONFERANSI
Iğdır Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden Yrd. Doç. Dr. Zeki Tan ise, Cenabı Allah'ın yeryüzünde ilk inşa ettiği mekanın cami olduğunu ve bununda camilerin ne kadar kutsi mekanlar olduğunu gösterdiğini belirterek, "Sadece mescit değil bütün dinlerin mabetleri Kur'an tarafından dokunulmaz olarak ilan edilir. Mabedin böyle bir özelliği var. Mabet yeryüzündeki bütün insanları bir araya getiren bir mekandır. Cinsleri, renkleri, ırkları, mezhepleri ve meşrepleri farklı insanlar bir araya geliyor. Bu kadar farklılığı bir araya getiren ikinci bir mekan yeryüzünde tesis ve temin edilmemiştir. Peygamber Efendimizin problem çözdüğü, medeniyeti inşa ettiği yer camilerdir. Camiler sıradan bir mekan olmadığı gibi imamlarda sıradan bir insan değildir" ifadelerini kullandı.
Hafta münasebetiyle düzenlenen 'Cami ve Çevresini Güzelleştirme' yarışmasında Bitlis genelinde birinci seçilen Ahlat Yeşil Kümbet Cami görevlisine ise hediye verildi.
ÜNLÜ HAFIZLAR AHLAT'TA KUR'AN ZİYAFETİ SUNDU
Bitlis'in Ahlat ilçesinde ünlü hafızların sunduğu Kur'an ziyafeti vatandaşlar tarafından ilgiyle dinlendi.
Ahlat İlçe Müftülüğü tarafından 'Camiler ve Din Görevlileri Haftası' nedeniyle düzenlenen Kur'anı Kerim ziyafeti vatandaşlar tarafından ilgi görüyor. Ahlat Müftülüğü tarafından davet edilen ünlü hafızlardan, Diyarbakır Kayapınar Merkez Camii İmamı Rıfat Anbay, Diyarbakır Sur Cami İmamı M. Emin Mülayim ve İstanbul Laleli Cami İmamı Emrullah Akbaş tarafından Akkoyunlu Cami ve Ulu Cami'de vatandaşlara Kur'an ziyafeti sundular.
Vatandaşlar ilgi ile dinledikleri Kur'an ziyafetini oldukça beğendiklerini belirterek, hafızlara ve etkinliği düzenleyen Ahlat Müftülüğü'ne teşekkür ettiklerini söylediler.
HAYIRSEVER VATANDAŞ ÜZÜMLÜ’DE CAMİYE ŞADIRVAN YAPTIRDI
Erzincan’ın Üzümlü İlçesi Fatih Mahallesinde bulunan Süleymaniye Camisinin yeni ve modern şadırvanı ilçenin hayırsever vatandaşlarından Hacı Mehmet Demirbaş tarafından yaptırıldı.
Şadırvan, yapılan tören ile hizmete girdi. Törene Üzümlü Belediye Başkanı Av. Sami Sertadım, İlçe Müftüsü Bedir Aydın, şadırvanı yaptıran Hacı Mehmet Demirbaş, müftülük personeli ve vatandaşlar katıldı.
Törende açılış konuşmasını yapan Müftü Bedir Aydın şadırvanı yaptıran Hacı Mehmet Demirbaş’a teşekkür ederek şadırvanın hayırlı olmasını diledi. Ardından konuşan Belediye Başkanı Av. Sami Sertadım, yapımı gerçekleşen şadırvanın Süleymaniye Camisine yakışır bir şekilde yaptırıldığını belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.
Törende şadırvanı yaptıran Demirbaş’a Müftü Aydın tarafından teşekkür belgesi verildi. Yapılan duaların ardından şadırvan protokol üyelerinin açılış kurdelesini kesmesiyle hizmete girdi.
KELEŞ’TEN CAMİİ VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI MESAJI
Türkiye Diyanet ve Vakıf Hizmetleri Kolu Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası Erzincan Şube Başkanı Ömer Keleş, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla bir açıklama yaparak, “Camilerimiz dua ve ibadetlerimizin topluca Allah’a arz edildiği, gönüllerin huzur bulduğu, elem ve sevinçlerin paylaşıldığı, birlik ve beraberliğimizin temininde vazgeçilmez, kutsal mekânlarımızdır.” dedi.
CAMİLER HAFTASI COŞKUSU
Keleş açıklamasında “1986 yılından beri her yıl Ekim ayının ilk haftası “Camiler Haftası olarak kutlanırken, 2003 yılından itibaren de bu hafta,“Camiler ve Din görevliler Haftası” olarak kutlanmaktadır. Bu haftanın ülkemiz, milletimiz, tüm meslektaşlarımız ve üyelerimiz için hayırlara vesile olmasını Allah’tan niyaz ediyorum. Camilerimiz dua ve ibadetlerimizin topluca Allah’a arz edildiği, gönüllerin huzur bulduğu, elem ve sevinçlerin paylaşıldığı, birlik ve beraberliğimizin temininde vazgeçilmez, kutsal mekânlarımızdır.Bilindiği üzere Diyanet İşleri Başkanlığımızın kuruluş amacı, bütün siyasi görüş ve düşüncelerin dışında kalarak İslam dininin inanç, ibadet ve ahlak esasları ile ilgili işleri yürütme, Din konusunda toplumu aydınlatma ve ibadethaneleri yönetme, görevini yerine getiren kuruluştur. Diyanet İşleri Başkanlığımızın, Kuruluşundan bu zamana kadar olduğu gibi, bundan sonra da güvenilir, tutarlı, siyasetin üstünde, tarafsız olma durumunu devam ettirmesidir. Bu konuda herkesin sorumlu ve duyarlı olması, Diyanet İşleri Başkanlığının itibarlı olması bakımından son derece önemlidir. Çünkü Diyanet İşleri Başkanlığımız 74 milyonun Diyaneti, Din adamlarımızda 74 milyonun imam-hatibidir.Diva-Sen olarak; hiçbir siyasi partinin içinde ve karşısında olmadan, milli ve manevi değerlerden asla taviz vermeden diyanet ve vakıf çalışanlarının ekonomik, sosyal ve özlük haklarının korunması anlayışı ile yola çıktık, bu anlayışımızdan kuruluşumuz olan 2005 ten beri taviz vermedik, vermeyeceğiz de. “Toplumu; İslam dini hakkında bilgilendirmek ve irşat etmek, din, dil, ırk, mezhep, cemaat ve siyasi fikir ayrılığına girmeden ülkemizin birlik ve beraberliğini devam ettirmesi, saygı ve hoşgörü ortamının sağlanması için şartlar ne olursa olsun sorumluluğumuzun bilincinde olarak görevimizi yerine getirmeye devam edeceğiz.” dedi.
DİN ADAMI İNSANLARIN DERTLERİNE ÇÖZÜM ARAYAN PSİKOLOG KONUMUNDADIR
Açıklamasını sürdüren Keleş, “Din adamı; bu önemli görevin yerine getirilmesin de, yurt içinde ve yurt dışında her türlü olumsuzluk ve zor şartlarda bile olsa, mesai mefhumu tanımdan görev yapan, insanlarımızın gece gündüz yanında bulunarak üzüntülü anlarında dertlerine çözüm arayan bir psikolog konumundadır. Düğünün de, nişanın da, sevinçli anında onlarla beraber gülen, insanımız arasında uzlaştırıcı ve bütünleştirici bir tutum sergileyen, dini konularda ve sosyal problemlerinde onlara çözüm arayan, Ülkemizin geleceğinde sigorta görevi yapan, üslendiği Peygamber misyonunun bilincini, hiç bir zaman kaybetmeden, toplumun her kesimi ile diyaloga giren Diyanet Çalışanı arkadaşlarımızın çok önemli sorumlulukları vardır. Camilerimiz de, Peygamberimizin döneminde olduğu gibi, sadece ibadet edilen bir yer değil, dini bilgilerin verildiği, her kesimin hizmet aldığı, bir okul gibi hizmet vermeye hazır hale getirilmektedir.
DİNİ BİLGİLERİN EHİLLERİNCE VERİLMESİ GERÇEĞİ
Dini bilgiler ehil insanlar tarafından verildiği müddetçe, hurafeler ve cehalet son bulacaktır.Din adamını katleden, tek derdi bölge insanını eğitmek olan öğretmenlerimizi kaçıran, çoluk-çocuk, kadın-ihtiyar demeden cana kıyan, ülkemizin birlik, beraberlik, huzur ve barışına kurşun sıkan vatan hainlerinden dolayı Camiler ve Din Görevlileri Haftasını maalesef, içimizden gele gele, kutlayamıyoruz. Millet olarak acımız büyük! Ülkemizin başına musallat olan terörü şiddetle lanetliyor ve kınıyoruz.Diyanet çalışanları olarak; Kurtuluş Savaşında olduğu gibi, bu günde Yüce milletimiz ve Yüce Ordumuzun tam destekçisi olmaya devam edeceğiz. Askerimize ve Polisimize kahpece kurşun sıkanlar, bu güne kadar cezalarını almışlardır ve bundan sonrada almaya devam edeceklerdir. Yüce Türk Ordusu, bu vatan hainlerini inlerinde bulup imha edecektir, bundan hiçbir kimsenin şüphesi olmasın. Camiler ve Din Görevliler Haftası münasebetiyle ahirete irtihal etmiş Diyanet Çalışanları ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Diyanet Çalışanı arkadaşlarımızın ve milletimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutluyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.
MÜFTÜLÜĞE EN ÇOK İBADET VE AİLE İÇİ ŞİDDET SORULARI SORULUYOR
Malatya Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Fatma Geçici, müftülüğe telefonla gelen soruların başında ibadet ve aile içi şiddet konularının sorulduğunu söyledi.
Malatya Kent Konseyi'nin Fethi Gemuhluoğlu Salonu'nda Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Malatya Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Fatma Geçici, tarafından Kadın ve Aile Konulu bir konferans verildi.
KENT KONSEYİNİN ETKİNLİĞİ
Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından organize edilen konferansa konuşmacı olarak katılan Din Hizmetleri Uzmanı Fatma Geçici, İl Müftülüğü olarak bayanlara rehberlik anlamında vermiş oldukları hizmetler hakkında bilgi verdi. Geçici, vatandaşların sorularına İslami ölçüler çerçevesinde yardımcı olduklarını ve çeşitli konferans, seminerlerle bilgilendirdiklerini söyledi.
Geçici, camilerde çocuklara yetişkinlerin tahammül edemediklerine değinerek bu tutumun yanlış olduğunu, çocukların zamanla camide nasıl davranılması gerektiği bilincini camiye gelerek kavrayacağını belirtti.
Ramazan ayı içerisinde telefonla gelen soruların çoğunlukta olduğunu belirten Fatma Geçici, bu soruların en başında ibadetle ilgili sorular olduğunu ve diğer bir sorunun ise aile içi anlaşmazlıklar olduğunu, bu sorular ve sorunlara dini emeller ve yasaklar ölçüsünde yaklaşarak çözüm önerdiklerini veya ilgili kurumlara yönlendirerek vatandaşlara yardımcı olduklarını söyledi.
Aile içi anlaşmazlıkların başında manevi eksiklik ve 'ben haklıyım' düşüncesinin neden olduğunu belirten Fatma Geçici, "Eğer haksız olan bizsek bunu kabul etmeli ve o sorunu büyütmeden karşı tarafın anlayacağı bir üslupla anlatmalı ve gerekirse özür dilemeliyiz."dedi.
Din Hizmetleri Uzmanı Fatma Geçici, kadınların soru ve öneriler için İl Müftülüğü'ne telefon veya dilekçe yazarak münacatta bulunabilecekleri gibi Müftülüğe bizzat gidip ilgili birimler ve kişilerle de görüşebileceklerini söyledi. Konferansa Kadın Meclisi Başkanı Nazire Dirikolu ve Kadın Meclisi üyeleri katıldı.
VAN'DA CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI
Van Müftülüğü, 'Camiler ve Din Görevlileri Haftası' kutlama etkinlikleri çerçevesinde 19 okulda davet ettiği 250 öğrenciye camileri anlattı.
Hz. Ömer Camii'ne davet edilen öğrencilere, Van İl Müftüsü Nimetullah Arvas ve cami görevlileri tarafından mihrap, minber, kürsü, minare ve şerefe gibi camilerin kısımları hakkında bilgiler verildi. Camilerin, Müslümanları toplayan, bir araya getiren ve birleştiren yerler olduğunu kaydeden Arvas, öğrencilere bütün bölümleri tek tek gezdirerek bilgi verdi. Arvas, camiyi gezen öğrenci ve öğretmenlere Diyanet İşleri Başkanlığı yayınları olan çeşitli dini kitaplar hediye etti.
TORTUM MÜFTÜSÜ SARIKAMIŞ’TA KONFERANS VERDİ
Erzurum'un Tortum İlçe Müftüsü Celal Büyük, "Camiler birlik ve beraberliğin sağlamlaştırıldığı kutsal mekanlardır" dedi.
Sarıkamış İlçe Müftülüğü'nce "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" kapsamında Sarıkamış Halk Eğitim Merkezi salonunda "Din Hizmetlerinde Gönüllülük"konulu konferans düzenlendi.
Okunan Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından Sarıkamış İlçe Müftüsü Hamdi Uzunharman, yaptığı konuşmada "Camiler ve Din Görevlileri Haftasının" önemine değindi.
İslam dininin samimiyet dini olduğunu belirten Uzunharman, bu gerçeği içtenlikle benimseyen ve buna uygun davranışlar içinde bulanan, misyonuna sahip çıkarak gelişmeler ışığında vizyonunu oluşturan din görevlilerine önemli görevler düştüğünü kaydetti.
Büyük de, şehitler Diyarı Sarıkamış'ta bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Hazreti Peygamber'in (S.A.V) camilere verdiği önemi ve yaptığı çalışmaları anlatan Büyük, şunları kaydetti: "Camilerin birlik ve beraberliğin sağlamlaştırıldığı kutsal mekanlardır. Orada görev yapanlar ise gönüllüğü kendine esas edinen, cemaatinin derdiyle dertlenen önemli şahsiyetlerdir. Din adamlarımız, İmamlarımız Peygamber efendimizi örnek alarak, güler yüzlü, hoş görülü ve sabırlı olması gerekir."
Konferansın ardından, din görevlileri ve katılımcılar, İlçe Müftülüğü'nce Sarıkamış Öğretmenevi'nde düzenlenen yemeğe katıldılar.
AĞIRMAN KONFERANS VERDİ
Bayburt İl Müftülüğünce "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" dolayısıyla program düzenlendi.
Şair Zihni Kültür Merkezindeki programa Bayburt Valisi Hasan İpek, Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, İl Müftüsü Aksoy, din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Vali İpek, yaptığı konuşmada, Bayburt'ta camilerin temizliği ve bakımı konusunda gerçekten iyi olunduğunu belirterek, "Gittiğimiz her camide bunları görüyoruz, bunlara devam etmenizi diliyorum. Yani bizzat kendiniz yapabileceğiniz ve bunun sevabını alabileceğiniz gibi, çevrenizde bu sevabı kazanmak için bekleyen insanları bu konuda yönlendirirseniz ve camilerimiz temiz olursa, hem bir yönetici olarak hem de bir Müslüman olarak bizler de mutlu oluruz. Sizlerin problemlerinin çözümünde her zaman yanınızda olduğumu bilmenizi istiyorum" dedi.
Konuşmaların ardından Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Ağırman, "Cami ve Din Görevliliği" konulu konferans verdi.
ÖĞRENCİLER CAMİYLE TANIŞTIRILDI
Van'da Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla 250 öğrenciye kent merkezindeki Hz. Ömer Camisi gezdirildi. Kentteki 19 ilköğretim okulundan alınan 250 öğrenci, servislerle Beşyol Meydanı'ndaki Hz. Ömer Camisi'ne getirildi.
 Müftü Nimetullah Arvas, gazetecilere yaptığı açıklamada, 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla kentte çeşitli etkinlikler düzenlendiğini söyledi.
 Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri gözetiminde okullardan alınan öğrencilere Van'ın en güzel ibadethanelerinden olan Hz. Ömer Camisi'nin gezdirildiğini bildiren Arvas, "Çocuklarımız camiyi gezdiler, neşelendiler. Camide kullanılan terimleri kendilerine anlattık. Çıkışta da çocuklarımıza çeşitli hediyeler verdik" dedi.
TAŞLIÇAY'DA CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI
Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde 'Camiler ve Din Görevlileri Haftası' düzenlenen törenle kutlandı.
İlçe Müftülüğü tarafından Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen program Kuran-ı Kerim okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı İlçe Müftüsü Dr. Ali Kumaş yaptı. Yapılan konuşmanın ardından Diyanet Vakfı tarafından hazırlanan 'Yaşasın Camiye Gidiyorum' isimli sinevizyon gösterisi izletildi. Düzenlenen tören tarihte yer edinmiş abide din görevlileri hakkındaki konuşmanın ardından son buldu.
Etkinliğe İlçe Emniyet Amiri Hakan Kılıçaslan, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Kaya, daire amirleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 
Kuvay-ı Milliye Sahnede..
 
Yaşlı kadın evinde ölü bulundu
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
mehmet 7 Ekim 2011 Cuma 16:21

EDİTÖR: SEHVEN YAPILAN HATA UYARINIZLA DÜZELTİLMİŞTİR. UYARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDER, SAYGILAR SUNARIZ.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kuvay-ı Milliye Sahnede..
Erzurum Devlet Tiyatrosu "Kuvay-i Milliye" adlı Oyunu sahneliyor.
Erzurum Blues'un Ustaları’nı ağırlayacak
20 şehir ve 24 konseri kapsayan Efes Pilsen Blues Festival 22, Gaziantep'in ...
Obeziteyle sanatlı mücadele
Erzurum'da obezite ile mücadele kapsamında Sağlık Müdürlüğü tarafından ...
 
A.Ü’de akvaryum balıkçılığı atılımı
Erzurum'da, Atatürk Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi bünyesindeki akvaryum ...
Farjad'dan Atatürk'e Övgü
Dünyaca ünlü İranlı keman sanatçısı Farid Farjad bir dizi konser vermek ...
Kongre Binası restore edilecek
Vali Öztürk tarihi Kongre Binasında incelemelerde bulundu. Öztürk TBMM’ye ...
 
Doğu Anadolu’da Camiler Haftası coşkusu
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl düzenlenen camiler ve din ...
Mülteciler hayırseverlere minnettar
Erzurum'daki sığınmacılara, bir dernek tarafından ayakkabı yardımı yapıldı. Erzurum ...
Palandöken’den Şehitlere vefa
Palandöken Belediyesi, Şehit isimlerini yaşatma geleneğini sürdürdü. Palandöken ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri