Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Atatürk Üniversitesi yeniden akredite edildi
Atatürk Üniversitesi yeniden akredite edildi
ETD ve  Türk Ocakları’ndan 24 Nisan tepkisi
ETD ve  Türk Ocakları’ndan 24 Nisan tepkisi
TÜBİTAK başarıyı ödüllendirdi
TÜBİTAK başarıyı ödüllendirdi
Tunceli yolunda heyelan tehlikesi
Tunceli yolunda heyelan tehlikesi
Ermenilerin katlettiği şehitler dualarla anıldı
Ermenilerin katlettiği şehitler dualarla anıldı
HABERLER>SİYASET
29 Mayıs 2023 Pazartesi - 08:05

Doğu Anadolu Bölgesinde ‘Erdoğan Coşkusu’

Erdoğan’ın 13. Cumhurbaşkanı olarak yeniden seçilmesi Tüm ülkede olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesi illerinde de büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Vatandaşlar milli iradenin galip geldiğini belirterek, Dünya Lideri Erdoğan ufkunda yürüme kararlılığını  ortaya koyuyor.

Doğu Anadolu Bölgesinde ‘Erdoğan Coşkusu’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 13. Cumhurbaşkanı olarak yeniden seçilmesi Tüm ülkede olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesi illerinde de büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Vatandaşlar milli iradenin galip geldiğini belirterek, Dünya Lideri Erdoğan ufkunda yürüme kararlılığını  ortaya koyuyor.

 

KARS’TA ERDOĞAN SEVİNCİ

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu oylaması sonunda Kars’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik destek veren vatandaşlar sokaklara döküldü.

Ellerinde Türk bayraklarıyla birlikte Faikbey Caddesi üzerindeki AK Parti İl Başkanlığı önüne gelen vatandaşlar, burada sloganlarla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek verdi. AK Parti İl Başkanlığı önünde toplanan kalabalığı seslenen Milletvekili Adem Çalkın, vatandaşların destekleriyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeniden başkan seçildiğini söyledi. Çalkın, “Siz yedi düvele karşı Amerika’ya, Avrupa’ya, FETÖ’ye karşı hepsine karşı millet olarak, millet olarak ne dedi cumhurbaşkanımız; ‘topunuz gelin’ dedi. Allah’ın izniyle, Allah’ın yardımıyla ve sizin desteklerinizle, bu aziz milletin, bu necip milletin, bu eli öpülesi milletin destekleriyle Cumhurbaşkanımızın yeniden seçtiniz” dedi. Çalkın, “Başlasın Türkiye Yüzyılı, 1923’te nasıl ki yedi düvele karşı o zaman Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları nasıl ki mücadele ettiler. Bugün sizlerde milletimiz için, vatanımız için, bayrağımız için, devletimiz için birlik oldunuz, beraber oldunuz ve cumhurbaşkanımızı yedirmediniz” diye konuştu.

BİNGÖL’DE AK PARTİ SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ ÖNÜNDE KUTLAMA

Kesin olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimleri önde tamamlamasıyla Bingöl’de AK Parti’nin seçim koordinasyon merkezinde kutlamalar yapıldı.

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde kesin olmayan sonuçlara göre, seçimi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önde tamamlayınca, Bingöl’de AK Parti SKM önünde toplandı. Gençlerden oluşan kalabalık davul, zurna, halaylar ve meşalelerle kutlama yaptı.

AHLATLILAR CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN ZAFERİNİ KUTLADI

Bitlis’in Ahlat ilçesinde vatandaşlar Cumhurbaşkanlığı 2'nci tur seçim sonuçlarını kutlamak için cadde ve sokaklara akın etti.

Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimi yüzde 52 ile zaferle tamamlamasının ardından Bitlis’in Ahlat ilçesinde vatandaşlar kutlama yaptı. Kent sokaklarında vatandaşlar ellerinde bayraklar araçları ile konvoy oluşturdu. Şehir merkezine akın eden binlerce Cumhur İttifakı’na gönül veren vatandaşlar daha sonra ilçenin Selçuklu Çarşısı’nda bulunan Ahlat Park AVM önünde kutlama programı düzenledi. Burada toplanan vatandaşlar davul-zurna eşliğinde halaylar çekerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden cumhurbaşkanı seçilmesini kutladı.

Burada konuşma yapan Ahlat Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban, “Bugün 80 milyon kazandı, tüm ülke kazandı. Kazanan sadece biz değiliz tüm Ortadoğu’dur. Kazanan aynı zamanda tüm İslam coğrafyasıdır. Kazanan aynı zamanda tüm mazlum milletlerdir. Cumhurbaşkanımız bütün dünyaya diyordu ki dünya beşten büyüktür. Tüm mazlumların ahını biz soruyoruz ve diyoruz ki Allah’ın izniyle bu ülkede kaybeden yok. Bir tek şey istiyoruz bu ülkenin selameti için, şu devletin bekası için şu milletin bekası için kandırılan ve hatta aldatılan o vatandaşlarımızın da selameti için Cumhurbaşkanımıza kuvvet verin. Bir uydurma hikaye uydurdular ülkede z kuşağı dediler. Bizde asil bir millet gençlik bizimle dedik o gençliği yürekten tebrik ediyoruz, kutluyoruz. Cumhurbaşkanımızı seçerek, Cumhurbaşkanımızın yanında durarak tüm Avrupa’ya şunu ilan ettiniz. Türkiye sadece 780 bin metre kare topraktan ibaret değil tüm bölgesinin hamisi bir Türkiye var ve ümmetin ümidi bir Cumhurbaşkanı var. Türkiye yeni bir gündeme giriyor. 2023 artık bir milat ve bu milletin elinin tersiyle ittiği tüm yabancı mihrakları ülkemizi karıştıracak efsanevi tuzaklarına eyvallah etmediği kadar güçlü bir sestir. Bugün seçiminiz yeniden hürriyetinizdir, yeniden bağımsızlığımızdır, yeniden geleceğimizdir. Mübarek olsun diyorum” dedi.

AK Parti Ahlat İlçe Başkanı Mesut Subaşı ise, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek verip seçen ve yanlarında olan tüm ilçe halkına teşekkür etti. Vatandaşlar ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçilmesinin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

ERDOĞAN’IN ZAFERİ BİTLİS’TE KUTLANDI

Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerini resmi olmayan sonuçlara göre kazanan Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferi Bitlis’te de kutlandı.

 

Seçim sonuçlarının büyük bir kısmının açıklanmasının ardından AK Parti Bitlis İl Başkanlığı bir kutlama programı düzenledi. AK Parti önünde düzenlenen kutlama programına Bitlis Milletvekili Turan Bedirhanoğlu, Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, AK Parti İl Başkanı Engin Günceoğlu ve partililer katıldı. Havai fişek gösterileri ve halayların çekildiği programda AK Parti İl Başkanı Engün Günceoğlu, Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay ve Bitlis Milletvekili Turan Bedirhanoğlu birer konuşma yaptı. Program konuşmalar ve şehir turunun atılmasının ardından son buldu.

ERZİNCAN’DA ERDOĞAN’IN ZAFERİ KUTLANDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kesinleşmemiş sonuçlara göre 13. Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanmasının ardından Cumhur İttifakı taraftarları adeta Erzincan’da sevince boğuldu.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. turunda açılan sandık sayısının yüzde 95’leri geçmesinin ardından resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 52 civarında oy olarak 13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önde götürüyor.

Türkiye genelinde sandıkların açılması ve seçim sonuçlarının netleşmesi ile birlikte Erzincan’da Cumhur İttifakı taraftarları Dörtyol Meydanına gelerek zaferi kutlamaya başladı. Davul zurna eşliğinde Erdoğan lehine sloganlar atan vatandaşların yanı sıra cadde ve sokaklarda uzun konvoylar oluşturuldu.

ELAZIĞ’DA SEÇİM SONUCU COŞKUYLA KUTLANDI

Seçim sonuçları Elazığ’da Cumhur İttifakı tarafından coşkuyla kutlandı.

14 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanı seçiminde adayların salt çoğunluğu alamaması nedeniyle Türkiye, yeni cumhurbaşkanını belirlemek için tekrar sandık başına gitti. Türk siyasi tarihinde ilk kez yaşanan Cumhurbaşkanı seçimi 2. tur oylaması için oy verme işlemi 17.00'de sona erdi. Sandıkların şu ana kadar yüzde 99'u açılırken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oy oranı yüzde 52.10, Kemal Kılıçdaroğlu'nun oy oranı ise yüzde 47.90 olarak açıklandı. Bunun üzerine Elazığ’da Cumhur İttifakı’nı destekleyen partililer araçlarıyla konvoy yaparak şehir turu attı. Ardından AK Parti İl Başkanlığı önüne platform kurularak kutlama yapıldı. Kutlamaya yüzlerce vatandaş katıldı. Yağmura rağmen ellerinde meşaleler ve Türk bayrakları ile sloganlar atan partililer seçim sonuçlarını coşkuyla kutladı.

Kutlamalarda vatandaşlara seslenen AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, “Bir kurgu geliştirdiler, senaryo yazdılar, tuzak kurdular ama tuzak kuranların en hayırlısının rabbimiz olduğunu unuttular. Aziz milletimiz sizin tuzaklarınızı başınıza yıktı. Adına millet ittifakı dediler ama milletimiz dışında orada ne kadar hain ve melun yapı varsa hepsini içerilerine aldılar. Bir tarafta Cumhur İttifakı vardı vatanına, milletine, bayrağına ve devletine aşık insanlar vardı. Diğer tarafta Kandil’den FETÖ’den DHKPC’den ve terör örgütlerinden mesajlarla ve talimatlarla istikameti çizilen Millet İttifakı vardı. Milletimiz kararını verdi. 28 Mayıs akşamı milletimiz yeniden bir daha Recep Tayyip Erdoğan” dedi.

Kendilerine 28 Mayıs Demokrasi şölenini yaşatan Allah’a hamd olsun diyerek cümlelerine başlayan Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Sandığa giden demokrasimize, milli irademize ve geleceğimize sahip çıkan kutlu zaferimize imza atan siz değerli hemşerilerime canı gönülden şükranlarımı sunuyorum. Bugün 85 milyon vatandaşımız, demokrasimiz, eser ve hizmet siyaseti kazandı. Bugün Türkiye ve cumhurbaşkanımıza gece gündüz dua eden dünya mazlumları kazandı. Milli iradenin üstünlüğüne inanan milletin adamı kazandı. Bugün Kandil’e sırt dayayanlar kandilden talimat alanlar kaybetti. Milletiyle el ele kol kola yürüyen Recep Tayyip Erdoğan kazandı” diye konuştu.

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ve Mahmut Rıdvan Nazırlı, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile Cumhur İttifakına destek veren diğer siyasi parti temsilcilerinin konuşmasının ardından parti önündeki kutlamalar sona erdi.

YÜKSEKOVA'DA ERDOĞAN'IN KAZANMASI HALAYLARLA KUTLANDI

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 2. tur seçimlerinde Cumhurbaşkanlığını resmi olmayan sonuçlara göre kazan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı vatandaşlar halaylarla kutladı.

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Yüksekova ilçesinde de sabah saatlerinde vatandaşlar Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi için sandık başına gitti. Saat 08.00'da başlayan oy verme işlemleri 17.00'da tamamlandı. Türkiye geneli oyların çoğunu alan Recep Tayyip Erdoğan'ın önde götürmesi sevinçle karşılandı. Bunun üzerine Yüksekova İpekyolu üzerinde bulunan AK Parti teşkilatı akşam saatlerinde bulundukları bina önünde toplayarak davul zurna eşliğinde saatlerce halay çektiler. AK Parti teşkilatının binasına da Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük resmini astılar. Kutlama havai fişek ve halaylarla devam etti.

ARDAHAN’DA SEÇİM KUTLAMALARI BAŞLADI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerini kesin olmayan sonuçlara göre zaferle tamamlamasının ardından Ardahanlı vatandaşlar, partinin il binası önüne akın etti.

Ardahanlılar resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimi kazanmasının ardından sokaklara döküldü. Oy kullanma işlemlerinin son bulmasının ardından parti binası önünde toplanan vatandaşlar, parti müzikleri eşliğinde Kongre caddesinde yürüdü. AK Parti milletvekili Kaan Koç, AK Parti Ardahan İl Başkanı Ersin Yılmaz ve Cumhur İttifakı'nın parti temsilcileri de vatandaşlarla birlikte yürüdü. Kongre caddesinde toplanan kalabalık davul zurna eşliğinde parti binası önüne kadar yürüdü.

Parti binası önünde toplanan kalabalığa hitap eden AK Parti Milletvekili Kaan Koç, ikinci yüzyılı olan Türkiye yüzyılı başlıyor. Ardahan ve Türkiye’ye hayırlı olsun dedi.

Koç, ’’Biz kazandık, Ardahan kazandı ve Türkiye kazandı. Mazlumların umudu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden sizlerin oylarıyla seçildi. Hepinize teşekkür ediyorum. 20 yıl içerisinde yapılan hizmetlerin üzerine daha da çok çalışarak daha da fazlasını yapmak için çok çalışacağız. Ve Cumhur ittifakı olarak bunu birlikte başaracağız. Teşkilatlar olarak bundan sonra da daha çok çalışarak 2024 yılında yapılacak olan Belediye seçimlerini de alacağız’’ dedi.

Davul zurna eşliğinde halay çeken vatandaşlar kazanılan seçimi kutladı.

IĞDIRLILAR ERDOĞAN'IN ZAFERİNİ KUTLADI

Iğdır'da Cumhur İttifakı'nı destekleyen vatandaşlar, resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kazanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferini kutladı.

Sabah saat 08.00 itibariyle başlayan oy verme işleminin saat 17.00 itibariyle tamamlanmasının ardından oyların büyük bir kısmı sayıldı. Türkiye geneli açılan sandıkların resmi olmayan sonuçlarına göre seçim, Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferiyle sonuçlanırken, Zübeyde Hanım Bulvarı'nda toplanan vatandaşlar davul zurna eşliğinde halay çekti. Bazı vatandaşlar da şehirde konvoy turu yaptı.

MALATYA’DA VATANDAŞLAR SOKAKLARA DÖKÜLDÜ

Malatya’da Cumhurbaşkanlığı 2'nci tur seçimlerinin kesinleşmeyen sonuçlarını kutlamak isteyen vatandaşlar cadde ve sokaklara akın etti.

Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde kesin olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimi yüzde 52 ile zaferle tamamlamasının ardından Malatya’da vatandaşlar cadde ve sokaklara akın etti. Kent sokaklarında vatandaşlar ellerinde bayraklar araçları ile konvoy oluşturdu. Şehir merkezine akın eden binlerce Cumhur İttifakı’na gönül veren vatandaşların kutlamaları devam ediyor.

MUŞ’TA KUTLAMALAR BAŞLADI

Muş’ta vatandaşlar, Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın resmi olmayan sonuçlara göre seçim zaferini kutlamaya başladı.

Cumhurbaşkanı seçimi 2. turunda oy verme işleminin sona ermesinin ardından resmi olmayan sonuçlara göre oyların çoğunluğunu alan Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferini kutlamak için sokaklara döküldü. Muş Belediyesi önünde toplanan vatandaşlar, sevinç gösterisinde bulundu.

rdoğan’ın zaferi Van’da coşkuyla kutlanıyor

VAN’DA SEÇİM KUTLAMALARI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resmi olmayan sonuçlara göre zaferi, Van’da Cumhur İttifakı’nı destekleyen vatandaşları sevince boğdu.

Van’da AK Parti İl Başkanlığı önünde toplanan yüzlerce kişi davul zurna eşliğinde seçim sonuçlarını kutlamaya başladı. Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde açılan sandık sayısı yüzde 99’lara ulaşırken, resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yüzde 52’nin üzerinde oy alarak seçimi önde götürüyor.

Van’da da Cumhur İttifakı üyeleri, seçim sonuçlarının netleşmeye başlamasıyla birlikte il başkanlığı önüne akın ederek kutlamalara başladı. Davul zurna eşliğinde ‘Erdoğan’ sloganları atıp şarkılar söyleyerek seçim sonuçlarını kutlayan kalabalık, Erdoğan’a destek verdi. Ayrıca kalabalık kentin en işlek caddelerinden olan Cumhuriyet Caddesi’nde konvoyla kutlamalarını sürdürdü.

BAYBURT'TA DAVUL ZURNALI SEÇİM KUTLAMASI

Sandıkların açılmasının ardından Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a ikinci turda resmi olmayan sonuçlara göre Bayburt'tan yüzde 82 oy çıktı. İlk turda yüzde 78 oy oranıyla Türkiye'de Erdoğan'a oy veren birinci il olan Bayburt, kendi rekorunu yeniden kırarak yüzde 82 oyla yeniden birinci il oldu. Recep Tayyip Erdoğan'ın Bayburt'ta kazanmasını kutlayan vatandaşlar kutlamalara erken saatlerde başladılar. Vatandaşlar, Cumhuriyet Caddesi'nde uzun araç kuyrukları oluşturarak şehir turu atıp kutlamalarını sürdürürken, bir grup ise tarihi Saat Kulesi önünde de davul zurna eşliğinde bar oynayarak, meşaleler yakarak coşkulu bir şekilde kutlamalarına devam ettiler. Osman Kıraç isimli vatandaş, kutlamaların sabaha kadar devam edeceğini söyleyerek, "Ezan okunuyor, şimdi mola verdik. Ezan bitince yine devam edeceğiz. Bugün buradayız, sabaha kadar da buradayız" dedi.

83 yaşındaki Fatma Aslan isimli bir Bayburtlu, "Bugünlere geldiğimiz için şükürler olsun" diyerek, "Şükür secdesine kapandık. Tayyip Erdoğan'ı Allah başımızdan eksik etmesin. Allah'ım hayırlı ömürler versin ona. Bütün Müslümanları Allah korusun içlerinde de Recep Tayyip Erdoğan'ı korusun" ifadelerini kullandı.

GÜMÜŞHANE’DE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İÇİN KUTLAMALAR

Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre mevcut Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a en büyük desteği veren 2’nci il olan Gümüşhane’de kutlamalar başladı.

Sandıkların açılmasından kısa bir süre sonra ellerinde Türk bayrakları ve parti flamalarıyla AK Parti İl Başkanlığı önünde toplanan partililer ve yöneticiler davul zurna ve müzik eşliğinde halay çekerek kutlama yaptı. Meşalelerle birlikte vatandaşların halay halkasına giren AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, AK Parti Milletvekili Celalettin Köse ve Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’de coşkuya ortak oldu.

Kesin olmayan sonuçlara göre sandıkların yüzde 99’unun açıldığı Gümüşhane’de Recep Tayyip Erdoğan yüzde 78.71, Kemal Kılıçdaroğlu ise yüzde 21,29 oranında oy aldı. Gümüşhane bu sonuçla Bayburt’un ardından Recep Tayyip Erdoğan’a en fazla destek veren 2. il oldu.

Kutlamaların ülke genelinde sonuçların kesinleşmesiyle birlikte artarak devam etmesi bekleniyor.

 
Ciritçiler atlarıyla kutlamaya katıldı
 
Şehit Gün Sazak rahmet niyazlarıyla anıldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aydemir: ‘Kazanan Yüce Türk Milletidir’
Ak Parti 27’inci dönem Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Millet iradesi, ...
Aydemir: ‘Cumhurbaşkanımıza vefada ahdimiz bir’
Aydemir, ‘21 yıldır Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Liderliğinde sürdürülen ...
Osmanlı Ocaklarından Erdoğan’a destek
Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, “28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız ...
 
Aydemir: ’Haydi Dadaşlar, lidere vefa zamanı’
Aydemir, ‘Aşkale’den Horasan’a, Pasinler’den Oltu’ya, Hınıs’tan Çat’a, ...
Yurdagül: ’Siyasi mevta olacaklar’
MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, 28 Mayıs seçimlerine sayılı günler ...
Çakır seçmenlere seslendi
MHP’den 28. Dönem Erzurum Milletvekili adayı olan Mehmet Musa Çakır, Pasinler’de ...
 
Çat ‘tan Türkiye Yüzyılı vurgusu
Yeniden Refah Partisi Milletvekili adayı, MKYK üyesi ve Erzurum sorumlusu ...
Bahçeli: 'Noktalı siyaset olmaz'
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ...
Aydemir: ‘Cumhurbaşkanımız Milli İradenin lideridir’
AK Parti Erzurum 25, 26 ve 27’inci dönem Milletvekili İbrahim Aydemir, ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri