Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurumspor’un efsaneleri buluştu
Erzurumspor’un efsaneleri buluştu
Erzurum Pulur Köy Enstitüsü mezunuydu
Erzurum Pulur Köy Enstitüsü mezunuydu
Eroğlu’ndan bilimsel başarı
Eroğlu’ndan bilimsel başarı
JASAT’tan kaçamadılar
JASAT’tan kaçamadılar
44 ilde uyuşturucu tacirlerine operasyon
44 ilde uyuşturucu tacirlerine operasyon
HABERLER>BÖLGEDEN
30 Ağustos 2024 Cuma - 12:34

Doğu Anadolu Bölgesinde Milli Coşku

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü tüm vatan sathında olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesi illerinde de milli heyecan ve coşkuyla kutlandı. Elazığ’dan Erzurum’a, Tunceli’den Hakkari’ye, Kars’tan Van’a, bölge illerindeki törenler vatandaşların yoğun ilgisi ve katılımıyla gerçekleşti

Doğu Anadolu Bölgesinde Milli Coşku

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü tüm vatan sathında olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesi illerinde de milli heyecan ve coşkuyla kutlandı. Elazığ’dan Erzurum’a, Tunceli’den Hakkari’ye, Kars’tan Van’a, bölge illerindeki törenler vatandaşların yoğun ilgisi ve katılımıyla gerçekleşti.

 

BİNGÖL'DE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLANDI
Ülke genelinde olduğu gibi Bingöl'de de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı.
30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Bingöl'de Hükumet Konağı önünde tören düzenlendi. Törene Vali Ahmet Hamdi Usta, Belediye Başkanı Erdal Arıkan, MSB Askeralma Genel Müdürü Tümgeneral Hurşit Ağırcan, kamu kurum müdürleri, STK temsilcileri, jandarma, emniyet personeli, gazi ve şehit aileleriyle vatandaşlar katıldı.
Törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajının okunmasının ardından, Atatürk Anıtı'na Valilik ve Bingöl Belediyesi çelenkleri sunuldu. Günün anlam ve önemine binaen yapılan konuşmanın ardından İstiklal Marşı okunarak saygı duruşunda bulunuldu.

AHLAT’TA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI TÖRENLE KUTLANDI

Bitlis’in Ahlat ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü törenle kutlandı.

Tören sabah saatlerinde Ahlat Kaymakamlığı önünde Atatürk heykeline çelenk sunumuyla başlayarak, saygı duruşunda durulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma Ahlat Komando Tabur Komutanlığında görevli Piyade Üsteğmen Hakan Kunduzcu tarafından yapıldı. Daha sonra öğrenciler tarafından şiirler okundu.

Tören, Ahlat Kaymakamı Batuhan Bingöl’ün tebrikleri kabulüyle birlikte sona erdi.

Törene; Garnizon Komutanı Topçu Binbaşı Serkan Sarılar, Ahlat Belediye Başkan Yardımcısı Tahsin Gülsar, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Can Fidan, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

BİTLİS’TE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARI

Bitlis’te 30 Ağustos Zafer Bayramı törenle kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen tören, Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu ve Bitlis Belediye Başkan Vekili Gökhan Tokmak’ın Atatürk heykeline çelenk bırakması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden program, günün anlam ve önemini belirten konuşmalarla devam etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Zafer Bayramı kutlama mesajının okunduğu program, öğrencilerin şiir okumasıyla sona erdi.

Törene Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul, vali yardımcıları, Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, İl Emniyet Müdürü Ortaç Şekeroğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Genç, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve askeri erkan katıldı.

ELAZIĞ’DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUSU

Elazığ’da 30 Ağustos Zafer Bayramı düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Yurt genelinde olduğu gibi Elazığ’da da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı. Çelenk bırakma ve tebriklerin kabulü sonrası belediye önünde geçiş töreni düzenlendi. Eski Öğretmenevi önünde düzenlenen törende Vali Numan Hatipoğlu, 8. Kolordu Komutanı Tümgeneral Tamer Atay ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, araç üzerinde törene katılanları selamladı. İstiklal Marşı'nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajı okundu. Daha sonra etkinlik Belediye Mehteran Takımı, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü folklar ekibi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü eskrim ve jimnastik takımı gösterileri ile devam etti. Etkinlik çerçevesinde Jandarma Komando Tabur Komutanlığı’na bağlı komandolar silahlı gösteri yaptı ve ardından İl Jandarma Komutanlığı Köpek Timi tarafından gösteri gerçekleştirildi. Etkinlik tören geçişinin yapılmasıyla son buldu.

Törene Vali Numan Hatipoğlu, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 8. Kolordu Komutanı Tüm General Tamer Atay, AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, protokol üyeleri, STK temsilcileri kurum amirleri, jandarma ve emniyet personeli, gaziler, şehit aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

YÜKSEKOVA'DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI TÖRENLE KUTLANDI

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı törenle kutlandı.

Hükümet Konağının bahçesinde düzenlenen törende, Atatürk heykeline çelenk sunulurken, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve öneminin belirtildiği konuşmanın ardından tören son buldu.

Törene Yüksekova Kaymakamı Mustafa Akın, Yüksekova İlçe Jandarma Komutan Vekili Emirhan Bedir, Yüksekova Cumhuriyet Başsavcısı Hanifi Kul, Esendere Belde Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri, STK başkanları katıldı.

HAKKARİ’DE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUSU

Hakkari'de 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yılı törenle kutlandı.

Valilik önünde düzenlenen tören, Atatürk heykeline çelenk sunulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, Cumhurbaşkanlığı mesajı okundu. Türk Silahlı Kuvvetleri adına günün anlam ve önemine binaen yapılan konuşmanın ardından Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik makamında tebrikleri kabul etti.

Programa Vali Ali Çelik, vali yardımcıları, Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Ferat Vural, Adalet Komisyon Başkanı Bahadır Sami Nesil, İl Emniyet Müdürü İdris Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, siyasi parti temsilcileri, dernek başkanları, kurum müdürleri ve öğrenciler katıldı.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI POSOF’TA KUTLANDI

30 Ağustos zafer bayramının 102. Yıldönümü Posof’ta düzenlenen törenlerle kutlandı.

Hükümet konağı önünde yapılan kutlama saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmayı Piyade Uzman Çavuş Ahmet Öğrünç tarafından yapıldı. Posof çok programlı Anadolu Lisesi öğrencisi Mustafa Işık tarafından da günün anlam ve önemi ile ilgili şiir okunduktan sonra Posof kaymakamı Hüseyin Şamil Sözen makamında kutlamaları kabul etti.

Törene Posof mülki ve idari amirlerle beraber askeri komutanlar ve gaziler de katıldılar. Kaymakamlıktaki kutlamadan sonra Posof şehitliğine gidilerek dualar edildi ve program sona erdi.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI, IĞDIR’DA COŞKUYLA KUTLANDI

30 Ağustos Zafer Bayramının 102. yıldönümü Iğdır'da düzenlenen törenlerle kutlandı.

Program ilk olarak Iğdır Belediyesi önünde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı. Ardından Zübeyde Hanım Bulvarı'nda program devam etti. Burada 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın anlam ve önemine dair konuşma gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajının da okunduğu tören; Kafkas gösterisi, Halk oyunları, spor gösterisi ve tören geçişi ile son buldu. Tören geçişi sırasında vatandaşlarda ellerinde Türk bayrakları ve alkışlarla destek verdi.

MALATYA'DA 30 AĞUSTOS COŞKUSU

30 Ağustos Zafer Bayramı, deprem bölgesi Malatya'da coşkuyla kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında ilk olarak Kanalboyu'nda bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu gerçekleştirildi. Buradaki törenin ardından Malatya Valiliğinde resmi kabul töreni gerçekleştirildi. Sümer Park önündeki kutlama alanında Malatya Valisi Seddar Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ve 2. Ordu Komutanı Orgeneral Levent Ergün'ün askeri araçla halkı selamlaması ile kutlama programı başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam eden kutlama programda Binbaşı Deniz Esat Martı TSK adına günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yaptı. Konuşmanın ardından geçit törenine geçildi. Katılımın yoğun olduğu törende askeri geçit töreni halk tarafından ilgi ile takip edildi. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yanı sıra polis, jandarma ve diğer kurumların da katıldığı geçit töreni sonrası tören son buldu.

BULANIK'TA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLANDI

Muş'un Bulanık ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı düzenlenen törenle kutlandı.

Kent meydanında düzenlenen tören, Atatürk heykeline çelenklerin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Kübra Kistik'in günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından Bulanık Kaymakamı Ömer Övünç Koşansu tebrikleri kabul etti. Ardında Şehit Öğretmen M. Sait Korkmaz'ın mezarı ziyaret edilerek duaların okunmasının ardından program sona erdi.

Törene; Bulanık Kaymakamı Ömer Övünç Koşansu, İlçe Garnizon Komutanı Üsteğmen Kazım Tüysüz, İlçe Emniyet Müdür Vekili Cem Tağma, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın Tunçel, sivil toplum örgütleri ile siyasi parti temsilcileri, kamu kurum amirleri katıldı.

TUNCELİ'DE 30 AĞUSTOS KUTLAMALARI

Tunceli'de, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıldönümü nedeniyle kutlama programı gerçekleştirildi. Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, program kapsamında tebrikleri kabul etti.

Tunceli'de, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıldönümü etkinlikleri kapsamında valilik önünde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu gerçekleştirildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Vali Bülent Tekbıyıkoğlu ile 1. Ordu Harekat Kurmay Başkanı Tuğgeneral Ali İhsan Bulut, valilikte tebrikleri kabul etti.

Programa, Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, 1. Ordu Harekat Kurmay Başkanı Tuğgeneral Ali İhsan Bulut, Tunceli İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Bülent Baykal, Belediye Başkan Yardımcısı Ümit Kaya, Cumhuriyet Başsavcısı Ebru Cansu, kurum amirleri, askeri ve mülki erkan, siyasi parti temsilcileri ile gaziler katıldı.

VAN’DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLANDI

Van’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102’nci yıl dönümü düzenlenen törenle kutlandı.

Valilik bahçesindeki Atatürk heykeline çelenk sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören, daha sonra Cumhuriyet Caddesi üzerinde devam etti. Piyade Üsteğmen Burak Kocabıyık’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından jandarma bandosunun mini konseri ile devam etti. Şiirlerin okunması ve halk oyunları gösterisi ile süren kutlamalar, resmi geçit töreni ile sona erdi.

Törene Vali Ozan Balcı, NATO Müttefik Kara Komutanlığı Kurmay Başkanı Korgeneral Mustafa Oğuz, Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fuat Yaşar Atan, Cumhuriyet Başsavcısı Harun Karahan, Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, vali yardımcıları, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri, oda başkanları ve askeri erkan katıldı.

ARDAHAN'DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Tüm Türkiye'de olduğu gibi 30 Ağustos Zafer Bayramı Ardahan‘da da coşkuyla kutlandı.

Ardahan'da 30 Ağustos Zafer Bayramının 102. yıldönümü törenle kutlandı. Valilik önünde düzenlenen törende Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başladı. Daha sonra Kongre caddesinde devam eden törende Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Belediye Başkanı Faruk Demir, Ardahan Garnizon ve Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Cihanoğlu, AK Parti Milletvekili Kaan Koç, CHP Milletvekili Özgür Erdem İncesu, İl Emniyet Müdürü Gökalp Şener, kurum müdürleri ile gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Vali Hayrettin Çiçek, Belediye Başkanı Faruk Demir, Tugay Komutanı Mehmet Cihanoğlu'nun alanı selâmlaşmasından sonra günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yapıldı. Daha sonra tören, halk oyunları gösterisi askerleri birliklerin geçidi ile sona erdi.

KARS'TA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUSU

Kars'ta 30 Ağustos Zafer Bayramının 102. Yıldönümü düzenlenen törenle kutlandı.

Tören; Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk anıtına Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı'nın çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Vali Ziya Polat, Milletvekilleri Adem Çalkın, İnan Akgün Alp, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Şahin Yenilmez ve Belediye Başkanı Prof. Dr. Ötügen Senger, tebrikleri kabul etti.

Hükümet Konağı önünde devam eden kutlama programı kapsamında, Vali Ziya Polat, 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Şahin Yenilmez ve Belediye Başkanı Prof. Dr. Ötüken Senger ile birlikte törene katılanların ve halkın bayramını kutladı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu, mahalli ve Kafkas halk oyunları gösterisi yapıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerine katılan Kağızman Jandarma Komando Tabur Komutanlığı'nın gösterisi nefesleri kesti. Jandarma komandoların gösterileri vatandaşlar tarafından beğeniyle izlendi.

30 Ağustos Zafer Bayramı programı resmi tören geçişi ve araç korteji ile son buldu.

AĞRI'DA BÜYÜK TAARRUZ'UN 102'NCİ YILI COŞKUYLA KUTLANDI

Ağrı'da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102'nci yılı düzenlenen törenle kutlandı.

Ağrı'da, Cumhuriyet'in kuruluşunun 102'nci yıl dönümü kutlamaları Abide Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başladı. Çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile Türk bayrağı göndere çekildi. Kutlama programı Ağrı Valiliğinde düzenlenen Tebrikleşme Töreni ile sürdü. Vali Mustafa Koç tarafından gerçekleştirilen törene il protokol üyeleri, gaziler ve şehit aileleri katıldı.

Ağrı Adalet Sarayı önünde süren kutlama programı Vali Mustafa Koç'un törene katılan protokol üyelerinin, vatandaşların ve tören birliklerinin bayramını kutlamasıyla devam etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajının okunması ile süren program halk oyunları gösterisinin ardından askeri birliklerin geçit töreninin ardından sona erdi. Törenin ardından şehitliği ziyaret eden Vali Koç ve protokol üyeleri burada şehitlerin mezarına karanfil bırakarak dualar etti.

 
'Büyük Zaferi heyecan ve iftiharla kutluyoruz’
 
‘30 Ağustos ilham kaynağımız’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Memiş deprem tatbikatlarını değerlendirdi
Erzurum’un da bulunduğu 7 ilde gerçekleşen Bingöl Bölge Düzeyi Deprem ...
Bingöl’de bölgesel deprem tatbikatı başladı
Bingöl’de beklenen olası 7 ve üzerindeki depremler için çevre illerin ...
İspir'de orman yangını
Erzurum'un İspir ilçesinde orman yangını çıktı. Ekiplerin yangına müdahalesi sürüyor.
 
Vali Çiftçi, muhtarlar ile bir araya geldi
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi; Palandöken ve Aziziye ilçelerinde görev ...
Uçar’dan üniversite-belediye iş birliği vurgusu
Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. ...
ATAUNİ’den yerel yönetimlere destek
Köprüköy Belediye Başkanı Nevzat Karasu ile Horasan Belediye Başkanı Hayrettin ...
 
Orman yangını büyümeden söndürüldü
Bingöl merkeze bağlı bir köyde çıkan orman yangını, ekiplerin erken müdahalesiyle ...
72 yaşındaki Fikriye Ana köyüne muhtar oldu
Oltu ilçesinde İpekçayır köyü, yeni muhtarı 72 yaşındaki Fikriye Yavuz ...
Atatürk Üniversitesinden Malazgirt Ruhuna vefa
Atatürk Üniversitesi ailesi, Malazgirt Zaferinin 953. yıl dönümü kutlamalarına ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri