Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’un araç varlığı 150 bin eşiğinde
Erzurum’un araç varlığı 150 bin eşiğinde
Erzurum Mart ayı 2. El Taşıt verileri açıklandı
Erzurum Mart ayı 2. El Taşıt verileri açıklandı
TCMB faizi sabit tuttu
TCMB faizi sabit tuttu
Gazze’de can kaybı 34 bin 305’e yükseldi
Gazze’de can kaybı 34 bin 305’e yükseldi
‘Kadına şiddeti normalleştirmeyeceğiz’
‘Kadına şiddeti normalleştirmeyeceğiz’
HABERLER>BÖLGEDEN
19 Eylül 2021 Pazar - 16:04

Doğu Anadolu'dan Gazilere Vefa

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Gazilik unvanının verilişinin 100’üncü Yılı ile 19 Eylül Gaziler Günü tüm yurtta olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesi illerinde de mili coşku ve minnettarlıkla kutlandı.

Doğu Anadolu dan Gazilere Vefa

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Gazilik unvanının verilişinin 100’üncü Yılı ile 19 Eylül Gaziler Günü tüm yurtta olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesi illerinde de mili coşku ve minnettarlıkla kutlandı.

AĞRI’DA GAZİLER GÜNÜ'NDE ŞEHİTLERİN KABİRLERİ ZİYARET EDİLDİ

Ağrı'da 19 Eylül Gaziler Günü etkinlikleri kapsamında şehitlerin kabirleri ziyaret edilerek, il protokol üyeleri şehit ve gazi aileleri ile birlikte yemek yedi.

19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Abide Meydanı'nda düzenlenen program, şehit ve gazilerin anısına saygı duruşunda bulunulması ve Atatürk büstüne çelenk sunulmasıyla başladı. Ağrı Valisi Dr. Osman Varol ve Ağrı Belediye Başkan Vekili Nesim Zengin’in Atatürk büstüne çelenk bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu. Protokol üyelerinin Hava Şehitleri Anıtı’na karanfil bırakmasıyla buradaki tören sona erdi. Daha sonra program kapsamında Vali Varol ve il protokol üyeleri Askeri Şehitliği ziyaret etti. İl Müftüsü Tandoğan Topçu’nun yaptığı duanın ardından şehitlerin kabirleri tek tek ziyaret edilerek karanfil bırakıldı. Şehitlerin kabri başında dua eden aileler ile bir araya gelerek sohbet eden Vali Varol, şehit ailelerine minnettar olduklarını belirterek metanet diledi. Şehitlik ziyaretinin ardından Burçin Uysal Öğretmenevi'nde il protokol üyeleri şehit ve gazi aileleri ile birlikte yemek yedi.

Düzenlenen yemekte vatan toprakları, istiklal ve istikbal uğruna canlarını hiç düşünmeden ortaya koyan şehitlere ve gazilere minnettar olduklarını belirten Vali Varol, konuklarla yakından ilgilendi. Gaziler Günü programına Vali Dr. Osman Varol’un yanı sıra 12. Mekanize Piyade Tugay Komutan V. Piyade Albay Yaşar Aydın, Belediye Başkan Vekili Nesim Zengin, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, vali yardımcıları, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İsmail Sıkı, İl Emniyet Müdür Vekili Sinan Çankal, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gaziler ve şehit aileleri katıldı.

BİTLİS’TE 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

Bitlis’te 19 Eylül Gaziler günü düzenlenen programla kutlandı.

Atatürk Mahallesinde bulunan Cumhuriyet meydanında gerçekleştirilen program Atatürk anıtına çelenklerin sunulması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma İl Jandarma Komutanlığında görevli üsteğmen Ayşe Bakan tarafından yapıldı. Daha sonra Gaziler Derneği Başkanı Medeni Solmaz tarafından kısa bir konuşma yapıldı.

Program asker ve öğrencilerin okuduğu şiirlerin ardından sona erdi.

Bitlis Valisi Oktay Çağatay, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İbrahim Güven, Bitlis Belediye Başkan Vekili Maşallah Kara, İl Emniyet Müdürü Celal Özcan, Cumhuriyet Başsavcısı Ali İhsan Akdoğan, Kurum amirleri ve gaziler katıldı.

ERZİNCAN’DA 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI

19 Eylül Gaziler Günü, Erzincan’da düzenlenen resmi törenle kutlandı. Belediye Sarayı önünde düzenlenen törende Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

19 Eylül Gaziler Günü Erzincan Belediyesi önünde düzenlenen törenlerle kutlandı.

Törende sırasıyla Erzincan Valiliği, 3. Ordu Komutanlığı, Erzincan Belediyesi ve Muharip Gaziler Derneği Erzincan Şubesi çelenklerinin sunumu yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam eden törende Muharip Gaziler Derneği Erzincan Şube Başkanı Sabri Taş, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaparak; “19 Eylül Gaziler Günü, bu toprakların vatan olmasında ve bekası uğrunda canlarını adayanların gurur ve şerefle hatırlandığı ve anıldığı bir gündür” dedi.

Muharip Gaziler Derneği Erzincan Şube Başkanı Sabri Taş konuşmasının devamında şunları kaydetti;

“19 Eylül gaziler günü, gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, TBMM tarafından gazi unvanı ile taçlandırdığı gündür. 19 Eylül gaziler günü, bedeli kanla ve canla ödenmiş, bu toprakların vatan olmasında ve devletimizin bekası uğrunda canlarını adayanların, gurur ve şerefle hatırlandığı ve anıldığı bir gündür. 19 Eylül; Kurtuluş Savaşı’nda, Kore’de, Kıbrıs’ta savaşan muharip gazileri ile Türkiye Cumhuriyeti’nin rejimi, üniter yapısı ve toprak bütünlüğü uğrunda, vatan hainlerine, terör örgütlerine karşı kahramanca mücadele eden asker, polis, güvenlik korucuları ve 15 Temmuz’da meydana gelen hain darbe girişiminde vücutlarını siper eden tüm malul gazilerin şeref günüdür. Türk’ün Anadolu’daki 1000 yıllık varlığını sona erdirmek isteyen emperyalist güçler, 1. Dünya Savaşı sonunda ülkemizi dört bir yandan işgal ettiler. Bu işgal ile yetinmeyip, vatanımızı parçalamayı amaçlayan Sevr Anlaşmasını milletimize zorla kabul ettirmek üzere yunan ordusunu 15 Mayıs 1919 tarihinde İzmir’den Anadolu’ya sürdüler. Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Türk ordusu, Yunan ordusunu Polatlı yakınlarında Sakarya’da, 22 gün ve 22 gece süren, dünyanın en uzun ve en kanlı meydan muharebesinde yenerek bozguna uğrattı. Çareyi kaçmakla bulan yunan ordusu, bir sene sonra Dumlupınar’da aynı akıbete uğratılarak 9 Eylül 1922 de topraklarımızdan tamamen atıldı. Sakarya meydan muharebesi, türkün ateşle imtihanı ve Anadolu halkının ölüm-kalım mücadelesi olmuştur. Yaklaşık 238 yıldır Avrupa’dan geri çekilen Türk ordusunun son savunma savaşı olmuştur. Sakarya meydan muharebesi, kurtuluş savaşının seyrini ve kaderini değiştirmiş, kısacası Anadolu’nun düşmandan kurtuluşu için bir kırılmadır. Türk milleti adına TBMM’si 19 Eylül 1921 tarihinde bu emsalsiz zaferin anısına, zaferin mimarı, başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’e gazilik unvanı ile mareşallik rütbesini tevcih etmiştir. Üzerinde yaşadığımız toprakların bizler için vatana dönüşmesi, bayrağımızın özgürce dalgalanması, şehitlerimizin ve gazilerimizin emsalsiz fedakârlıklarının eseridir. Tarihin her döneminde hür yaşamayı, bağımsızlık ve istiklalini canı pahasına korumayı ilke edinen aziz milletimiz, bu uğurda şehit ve gazi olmayı büyük onur ve gurur kaynağı saymıştır. Ülkemizde şehidi ve gazisi olmayan aile yok gibidir.  Hiç düşünmeden ve geriye bakmadan vatan, millet, bayrak için yediden yetmişe emperyalist devletlerin topyekûn saldırılarına karşı mücadele ederek bize bu cennet vatanı emanet eden şehitlerimiz ile ulu önder gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşlarını ve ebediyete intikal eden tüm gazilerimizi, gaziler günü münasebetiyle rahmetle minnetle anıyor, hayatta olanlara sağlık ve mutluluklar diliyorum.”

ELAZIĞ’DA 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ ETKİNLİKLERİ
Elazığ'da 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla valilik önünde tören düzenlendi. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Elazığ Şube Başkanı Mehmet Nemık Bulut, "19 Eylül Gaziler Günü, bedeli can ve kanla ödenmiş bu toprakların vatan olmasında ve devletimizin bekası uğrunda canlarını adayanların gurur ve şerefle hatırlandığı bir gündür" dedi.
Tüm yurtta olduğu gibi Elazığ’da da 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle etkinlik düzenlendi. Valilik önünde düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Törene Vali Erkaya Yırık, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, FÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, 8. Kolordu Komutan Vekili Sadettin Alp Ergin, İl Jandarma Komutanı Albay Ali Yıldız, İl Emniyet Müdürü Celal Sel, Muharip Gaziler Derneği Elazığ Şube Başkanı Mehmet Namık Bulut, protokol üyeleri, gaziler, askeri erkan ve vatandaşlar katıldı.
19 Eylül Gaziler Günü'nün önemine vurgu yapan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Elazığ Şube Başkanı Mehmet Nemık Bulut, "19 Eylül Gaziler Günü, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından gazi unvanı ile taçlandırıldığı gündür. 19 Eylül Gaziler Günü, bedeli can ve kanla ödenmiş bu toprakların vatan olmasında ve devletimizin bekası uğrunda canlarını adayanların gurur ve şerefle hatırlandığı bir gündür. 19 Eylül Kurtuluş Savaşı'nda, Kore’de, Kıbrıs’ta savaşan muharip gaziler ile Türkiye Cumhuriyeti'nin rejimi, üniter yapısı ve toprak bütünlüğü uğrunda vatan hainlerine terör örgütlerine karşı kahramanca mücadele eden asker, polis, güvenlik koruyucuları ve 15 Temmuz'da meydana gelen hain darbe girişiminde vücutları siper eden tüm malul gazilerin şeref günüdür. Türk’ün Anadolu’daki bin yıllık varlığını sona erdirmek isteyen emperyalist güçler, 1. Dünya Savaşı sonrası ülkemizi dört bir yandan işgal ettiler. Bununla yetinmeyip vatanımızı parçalamayı amaçlayan Sevr Antlaşması'nı milletimize zorla kabul ettirmek üzere Yunan ordusunu 15 Mayıs 1919 tarihinde İzmir’den Anadolu’ya sürdüler. Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Türk ordusu Yunan ordusunu yenerek bozguna uğrattı. 1 sene sonra Dumlupınar’da da aynı akıbete uğratılarak 9 Eylül 1922'de tamamen topraklarımızdan atıldı. Sakarya Meydan Muharebesi Türk’ün ateşle imtihanı ve Anadolu halkının ölüm kalım mücadelesi olmuştur. Türk milletti adına Türkiye Büyük Milet Meclisi 19 Eylül 1921'de bu emsalsiz zaferin anısına zaferin mimarı başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’e gazilik unvanı ile mareşallik rütbesini vermiştir. Üzerinde yaşadığımız toprakların bizler için vatana dönüşmesi, bayrağımızın özgürce dalgalanması şehitlerimizin ve fedakarlıklarının eseridir” dedi.

HAKKARİ’DE 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

Hakkari’de '19 Eylül Gaziler Günü' münasebetiyle bir program düzenlendi.

Valilik önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Garnizon Komutanı Yüksekova 3'üncü Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Muammer Alper ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Hakkâri İl Temsilcisi İbrahim Adıyaman tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

Garnizon komutanlığı tarafından belirlenen personelin günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından program sona erdi. Vali Akbıyık ve beraberindekiler gazi ve aileleri ile yakında ilgilenerek gaziler günün gününü kutlayıp birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. Programa, Vali yardımcıları Mustafa Emre Kılıç, Tevfik Kumbasar, Mustafa Berat Kasımoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Kavukçu, Hakkari Cumhuriyet Başsavcı Vekili Sefa Karadeniz , Durankaya Belde Başkanı İsmail Demirci, şehit aileleri, gazi ve gazi aileleri, siyasi parti temsilcileri ve bazı kurum amirleri katıldı.

SARIKAMIŞ’TA 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü düzenlenen törenle kutlandı.

Sarıkamış Hükümet Konağı önündeki tören alında başlayan program Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulması saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Törene, Sarıkamış Kaymakamı Doğan Kemelek, Sarıkamış Tugay Komutanı Yardımcısı Albay Haluk Albayrak, Sarıkamış Belediye Başkan Vekili Osman Zekeriya Gül, gaziler, daire amirleri, askeri erkan, siyasi parti ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Sarıkamış Şubesi Temsilcisi Beyaz Reçber her yıl kutlanan 19 Eylül Gaziler Günü’nün bir kahramanlık günü olduğunu dile getirdi.

Ardından 9’uncu Komando Tugay Komutanlığı personelinden Piyade Teğmen Mehmet Kağan Pehlivan, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.

Program protokol üyeleri ve katılımcıların ilçedeki şehitlikleri ziyaret ederek dua okumasıyla devam etti daha sonra Kaymakam Kemelek’in günün anısına Gazilere ve protokola yemek vermesiyle sona erdi.

ARDAHAN'DA GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

Ardahan'da 19 Eylül Gaziler Günü düzenlenen törenle kutlandı.

Valilik önündeki Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başlayan Ardahan'daki törenler, öğrencilerin şiir okumasıyla devam etti. Ardahan Valisi Hüseyin Öner, gazilerin Türk milleti nezdinde önemli yeri olduğunu ifade ederek, "Bizler şehitlerimiz ve gazilerimizle gurur duyuyoruz. Onlarla övüneceğiz, övünmeye devam edeceğiz" dedi.

Ardahan Gaziler Derneği Başkanı Yener Göydemir de Türk milletinin canı pahasına da olsa aziz vatanı korumasını bildiğini söyledi.

Göydemir, ''Ülkemizin toprak bütünlüğü uğrunda vatan hainlerine karşı kahramanca mücadele eden asker, polis, sivil ve tüm Malul Gazilerin Şeref Günüdür, Vatan savunmasında Şehitler nurlanmış, gaziler onurlanmış askerdir. Şehit ve Gaziler toprağı vatan, insanı ulus yapan değerlerimizdir. 19 Eylül, Bu aziz vatana canını adayan kahramanların günüdür, bu anlamlı gün Gaziler Günü olarak kutlanıyor, bu da devletimizin ve milletimizin gazilere verdiği önemin bir ifadesidir'' dedi.

Törene, Vali Hüseyin Öner'in yanı sıra Garnizon Komutanı Tuğgeneral Berat Acar, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir ve gaziler katıldı. Katılımcılar, daha sonra İl Özel İdaresi binasındaki Ardahan Gaziler Derneği'ni ziyaret etti.

IĞDIR'DA GAZİLER GÜNÜ ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle Belediye Meydanı’nda anma programı düzenlendi.

Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulması, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan program, Iğdır Şehit Aileleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Akdeniz'in konuşması ile devam etti.Program 1974 Kıbrıs Barış Harekatına Katılanlar Dayanışma Derneği Başkanı İsmet Tağal’ın ‘Gazilerimize’ adlı şiirin okunması ile son buldu.

Programa, Iğdır Valisi H. Engin Sarıibrahim,5. Hudut Alay Komutanı P. Albay Ramazan Sedat Baş, Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı, kurum müdürleri, Gaziler, Şehit ve Gazi aileleri ve vatandaşlar katıldı.

MUŞ’TA 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ TÖRENİ

Muş’ta 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtı'na valilik, belediye ve gaziler derneği tarafından çelenk bırakılarak, saygı duruşu sonrası İstiklal Marşı okundu. Törende günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Piyade Üsteğmen Eren Başak, bugün her karışı şehit kanıyla sulanmış mukaddes vatan topraklarının savunması uğruna hayatlarını feda etmeyi göze alarak gazilik onuruna erişen kahramanların kıvanç gününü kutlamanın derin heyecanı içerisinde olduklarını söyledi.

Törene Muş Valisi İlker Gündüzöz, Belediye Başkanı Feyat Asya, İl Jandarma Komutanı Albay İlhan Şen, İl Emniyet Müdür Vekili Mehmet Elitok, siyasi parti temsilcileri, gaziler, polis ve askeri erkan ile katıldı. Tören yapılan konuşmanın ardından sona erdi.

VAN ERCİŞ’TE 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ PROGRAMI DÜZENLENDİ

Van'ın Erciş ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

Erciş Kaymakamlığı önünde Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Erciş Muharip Gaziler Derneği Başkanı M. Hanifi Yavuz tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. Yavuz, “Canlarını feda ederek aziz topraklarımızı vatan olarak bizlere hediye eden mukaddes şehitlerimizi gözü yaşlı gönülleri yaşlı şehit anaları şehit babaları ve şehit çocukları istiklal savaşımızın yiğit evlatları torunları gazi çocukları insanlık uğuruna birleşmiş milletler saflarında Kore’de destanlar yazan şanlı Kore gazileri. Kıbrıs’ı Kıbrıs yaparak aziz soydaşlarımızı kurtaran ve onlara bir Cumhuriyet hediye eden Kıbrıs Barış Harekâtı gazileri. Ben bir gazi olarak sizlere hitap etmenin onurunu 19 Eylül Gaziler Günü olarak kutlanmasının coşkusunu yaşıyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Kaymakamlık Protokol Salonu'nda resepsiyon düzenlendi. İlçedeki tüm gazilere ve şehit ailelerine burada hediye takdiminin ardından "19 Eylül Gazileri Anma Günü" programı sona erdi. Törene Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, İlçe Garnizon Komutanı Albay Murat Kandur, Erciş Cumhuriyet Başsavcısı Suat Arslan, ilçemizdeki kurum amirleri, STK ve siyasi parti temsilcileri, şehit aileleri ve gaziler ile askeri erkan katıldı.

BAŞKALE'DE 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ PROGRAMI DÜZENLENDİ

Van'ın Başkale ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda tören düzenlendi.

Başkale ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulmasıyla başlayan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Daha sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Piyade Yarbay Zafer Ersan Erhan yaptı. Düzenlenen törene Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak, Başkale 6. Hudut Tugay Komutanı Vekili Piyade Albay Günal Budak, İlçe Emniyet Müdürü Veyis Emre Yeşilırmak ve kamu kurum müdürleri katıldı. Daha kaymakam Solak ve beraberindeki ilçe protokolü, ilçede ikamet eden ve vatanı görevini yaparken gazi olan Rıdvan Güler'i evinde ziyaret ederek Gaziler Gününü kutladı. Programın ardından Kaymakam Solak, ilçede ki gazi ve gazi yakınları ile Başkale Öğretmenevinde yemekte bir araya geldi. Konuşmasında gazilere ayrı ayrı hitap eden Kaymakam Solak, “Değerli gazilerimiz, sizler vatanın birlik ve bütünlüğü için vermiş olduğunuz mücadelenin izlerini bedeninizde taşıyorsunuz. Gözünüzü kırpmadan göstermiş olduğunuz cesaret ve fedakârlık her zaman gurur, saygı ve kahramanlık nişanesi olarak kalacak. Vatanımız için çarpışıp, hayatlarını ortaya koyan tüm Gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.
 

 
‘PKK alıp Amerika’ya askerlik yaptırıyor
 
Erzurum aşı oranı yüzde 76.9’a ulaştı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aziziye’de gençlik yatırımı
Aziziye Belediyesi ‘’Sağlıklı Yaşam, Bisiklet Yolu ve Trafik Eğitim Parkı‘’ ...
MHP’den Tekman Buluşması
MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş Tekman ilçesine teşkilatıyla çıkarma ...
Oltu Belediyesinden kırsalda altyapı seferberliği
Oltu Belediyesi bir taraftan ilçe merkezinde yol ve altyapı çalışmalarını ...
 
Palandöken Belediyesi’nden büyük yatırım serisi
Palandöken Belediyesi 50 Milyon TL’yi bulan yeni yatırımlarının temelini ...
Aziziye Belediyesi, yatırımlarının ilk perdesini açıyor
Aziziye Belediyesi, yatırımlarının ilk perdesini Sağlıklı Yaşam-Bisiklet ...
Tarih üstünde gün batımı
Bitlis'in Ahlat ilçesinde bulunan ve UNESCO Dünya Kültür Mirası Geçici ...
 
Tekman Kaymakamı Çimşir görevine başladı
Son Mülki İdare Amirleri kararnamesi ile Bayburt Vali Yardımcılığı’ndan ...
Oltu Kaymakamı Bakkal görevine başladı
Oltu Kaymakamı Cevdet Bakkal, Oltu’daki yeni görevine başladı.
DAP BKİ Bölgede bin 500 sağım makinası dağıttı
DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Prof. Dr. Osman Demirdöğen, İdare olarak, ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri