Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
ATAUNİ’de araştırma Hastanesi gündemi
ATAUNİ’de araştırma Hastanesi gündemi
Oltu 'merhamet'i konuştu
Oltu 'merhamet'i konuştu
Tarımda Halk Elinde Küçükbaş Hayvan Islahı Projesi
Tarımda Halk Elinde Küçükbaş Hayvan Islahı Projesi
 ER-VAK kadın komisyonundan eğitime destek
 ER-VAK kadın komisyonundan eğitime destek
Şehit polisler mevlitle anıldı
Şehit polisler mevlitle anıldı
HABERLER>GUNCEL
23 Kasım 2012 Cuma - 07:12

EDF vizyon büyüttü

Ankara Erzurum Dernekler Federasyonu yeni hizmet binasına taşındı. Hizmet Binasının açılışı Federasyon Genel Başkanı Ferudun Önal, Bayındırlık eski Bakanı Babüroğlu, Diyanet İşleri eski Başkanı Yılmaz ve Karayolları Genel Müdür Yardımcısı Altun tarafından gerçekleştirildi

EDF vizyon büyüttü

Süleyman GÜRAKSIN-ANKARA
Ankara Erzurum Dernekler Federasyonu yeni hizmet binasına taşındı. Hizmet Binasının açılışı Federasyon Genel Başkanı Ferudun Önal,  Bayındırlık eski Bakanı Selahattin Babüroğlu,  Diyanet İşleri eski  Başkanı Mehmet Nuri Yılmaz ve Karayolları Genel Müdür Yardımcısı Erol Altun tarafından gerçekleştirildi.
GÖRKEMLİ AÇILIŞ
Ankara Erzurum Dernekler Federasyonu yeni hizmet binası açılışına ANAP eski milletvekillerinden Necati Güllülü,  Eski Tapu Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı,  Türk Aydınlar Vakfı ve Sanayi Bakanlığı eski Genel Müdürü İsrafil Çelik,  Sayıştay 3. Daire üyesi Ahmet Kartal,  Erzurum eski milli eğitim müdürü Fevzi Budak, Karayolları 7. Bölge Müdürü Arif Çobanoğlu,  Erzurum Vakfı başkanı Süreyya Güngör,  İspir ve Pazaryolu Vakfı Başkanı Yaşar Yılmaz,  Ankara İl Genel Meclis üyesi Mehmet Nuri Emre, Müsiad eski başkanı Durmuş Akpınar ve Gazeteci Hasan Cengiz ile Ankara da yaşayan Erzurumlular ve çok sayıda bürokrat katıldı.
ÖNAL’IN SUNUMU
Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Önel, açılışta yaptığı konuşmada, Erzurumlular arasındaki birlik, beraberlik ve dayanışmanın Erzurum’un vizyonunda yeni bir sinerji oluşturduğuna dikkat çekti.  9-12 Mayıs tarihlerinde Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek olan 2’inci Ankara Erzurum Günleri’ne de değinen Önal, tanıtım etkinliğinin ile sosyo ekonomik faydalar taşıdığını vurguladı. Açılışa katılan ve Federasyon etkinliklerine destek veren tüm dadaşlara teşekkür eden Önal, Erzurumluların birlik ve beraberlik görüntüleriyle Ankara’da bir Erzurum Farkındalığı oluşturduğunu ifade etti.
Açılış törenine katılan Erzurum eski Milli Eğitim Müdürü Fevzi Budak Reyhani’den bir dörtlükle vefasızlık üzerine kısa bir konuşma yaptı.  Erzurum eski milletvekillerinden Bayındırlık ve İskan Bakanı Selahattin Babüroğlu da, göç olgusu üzerinde durdu. Erzurum Sevdası çerçevesinde gerçekleştirdiği hizmetler ve anılarından söz eden Babüroğlu’nun konuşması oldukça geniş ilgi buldu.
 

 
Palandöken 25, Yakutiye 50 dedi…
 
İğne yuttu, 1 hafta haberi olmadı
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Can DADAŞ 23 Kasım 2012 Cuma 23:18

Feridun bey, gayretli, çalışkan ve örnek bir Erzurumlu. Hizmet binası hayırlı olsun. Ankara da ki Erzurumluların hasret çektiği tüm aktivitelerin gerçekleşeceği mekan olur inşallah.

Yorumu oyla      6      4  
Gurbetteki Erzurumlu 23 Kasım 2012 Cuma 09:15

Ankara Erzurum Dernekler Federasyonu yeni hizmet binasına taşındı.Emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyorum.Ancak sadece açılış yapmaya dernek olunmaz,birazda oraya gelen ERzurumluyu görmye hasret kalan insanlara en azından bir hoş geldin diyebilirler.Ama ne yazıkki yaşları bir haylı ilerlemiş sözüm ona ERzurumlu abiler kağıt oyunundan,kafalarını kaldırıp bir merhabayı bile demezler,inşallah bu yormu okuyup,en azından oraya,gelen insanlara bir hoş geldin deme zahmetine katlanırlar.Sevgi ve saygılarımla

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Akdağ’dan önemli açıklamalar
Ağız ve diş sağlığı konusundaki farkındalığı artırmak için 2013 yılında ...
Konut işçileri istişare etti
Konut İşçileri Sendikası Erzurum Şubesi yöneticileri Pasinler’de bir kıraathanede ...
Adliye önünde eylem
Büro Memurları Sendikası (Büro Memur-Sen) Erzurum Şubesi, Adalet Bakanlığı’na ...
 
ERZURUM, Okuru’na soruyor
Düzenlediği anketlerle Erzurum’un sosyo ekonomik nabzını tutan gazeteniz ...
Bingül’den Koçak’a plaket
Erzurum Eğitim Merkezi Başkanı Hâkim Ünal Bingül, Atatürk Üniversitesi ...
Gençlikspor voleybolda ilk peşinde
Erzurum Gençlikspor Bayan Voleybol takımı, filede ilk galibiyetini Muş ...
 
Alkışlar Konuk için
Türkiye’de büyük ilgiyle izlenen, reyting rekoru kıran 80’ler Dizisinde, ...
10 yıllık başarıya kutlama
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nun AK Parti’li üyeleri 10 yıldır kesintisiz ...
Ayık yazılı savunma verdi
Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Dr. Özer Ayık, Erzurum Konaklı Kayak ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri