Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik 
Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik 
Hainlere ait EYP ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi
Hainlere ait EYP ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi
Erzurum’un şirketleşme performansı düşüşte
Erzurum’un şirketleşme performansı düşüşte
MEB’den Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli
MEB’den Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli
Hainler Avrupa’nın başına bela oldu
Hainler Avrupa’nın başına bela oldu
HABERLER>SPOR
9 Şubat 2024 Cuma - 02:24

‘En iyi kadro Erzurumspor’da’

Büyükşehir Başkanı Sekmen’in 2024 – 2025 sezonuna yönelik transfer tahtasının açılacağı müjdesini değerlendiren taraftarlar, Erzurumspor’un mevcut kadrosunun ligin en iyisi olduğunda hemfikirler.

‘En iyi kadro Erzurumspor’da’

TRENDYOL 1. Lig’de Altay da dahil olmak üzere tüm takımlar transfere yoğunlaşırken, Erzurumspor sezonu mevcut kadro ile tamamlayacak. Büyükşehir Başkanı Sekmen’in 2024 – 2025 sezonuna yönelik transfer tahtasının açılacağı müjdesini değerlendiren taraftarlar, Erzurumspor’un mevcut kadrosunun ligin en iyisi olduğunda hemfikirler.

Kaleci Göktuğ’dan Mustafa Yumlu’ya, Celal Hanalp’tan Furkan Özhan’a, Sefa Akgün’den Eren Tozlu’ya ligin en istikrarlı, uyumlu ve mükemmel kadrosunun Erzurumspor’da olduğunu vurgulayan taraftarlar, ‘Transfer yapan takımların hali ortada. Erzurumspor ise tecrübeli futbolcularıyla tarih yazıyor’ kaydında görüş bildirdiler.

SAĞLAM:"ŞAMPİYONLUK MÜCADELEMİZE DEVAM EDECEĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM"

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, takımla yollarını ayıran Douglas Tanque'nin gidişine ilişkin, "İnşallah yarın akşama kadar o mevkide yine önemli bir oyuncuyu kadromuza katmak istiyoruz. Tanque'nin gitmesi bizim için bir olumsuzluk değil. Bence olumlu şekilde geri dönüşü olacak" dedi.

Trendyol 1. Lig'in 22. haftasında Pazar günü deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak Kocaelispor'da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, antrenman öncesi basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu. Boluspor deplasmanının her dönem zor olduğunu söyleyen Sağlam, "Boluspor'un ligdeki sıralaması ne olursa olsun her dönem Bolu deplasmanı zor olmuştur. Bir de tabii rakibimizin son haftalardaki çıkışını ve play-off iddiasını da eklersek, gerçekten bizi orada güzel bir maç bekliyor. Tabii rakibin bu iddiası varken, bizim de binlerce, on binlerce insanı mutlu edecek, o kadar insanın yaklaşık 14 yıllık hayaline son verip, mutlu edecek çok güzel bir hedefimiz var. Bu hedef doğrultusunda artık hata yapıp, geride kalmak istemiyoruz" dedi.

"Şampiyonluk mücadelemize devam edeceğimizi düşünüyorum"

Ertuğrul Sağlam, sözlerini şöyle sürdürdü: "Oyuncularımızla ilk Manisa maçından sonra şunu konuşmuştuk; her maç bizim için final, her maç şampiyonluk maçı. Bu doğrultuda da 3 maçlık bir seri oluşturduk. Bu galibiyet serisini olabildiğince uzatmak istiyoruz. Her maça galibiyet, 3 puan parolasıyla çıkıp, o maçı kendi özelinde ayrı ayrı yaşayıp, hedefimize ulaşmak istiyoruz. Boluspor'un öne çıkan özellikleri, zaafları var. Onlara çalışıyoruz, analizlerimizi yapıyoruz. Antrenmanda da çalışacağız. Oyuncularımız gerçekten çok hırslı. Artık olayın ciddi anlamda idrakı içerisindeler. Hafta sonu bizim çocuklar çıkacaklar, gerekeni yapacaklar, sorumluluk alacaklar. Güzel bir galibiyetle şampiyonluk mücadelemize, yarışımıza fire vermeden devam edeceğimizi düşünüyorum."

"Tanque problemi yaşadık, ayrıldı"

Antalya kampında sakatlanan Oğuz Ceylan'ın bir süredir takımla beraber olamadığını hatırlatan Sağlam, "Dünkü U19 takımımızla oynadığımız maçta kendisini oynattık. Allah'a şükür herhangi bir sakatlık yaşamadı. Onun da aramıza katılması bizi ayrıca mutlu ediyor. Bunun dışında Giorgi'nin aramıza katılması bizim uzun zamandır beklediğimiz orta sahadaki eksikliğimizi inşallah giderecek. Tabii bu eksiliğimizi giderirken, diğer taraftan Tanque problemi yaşadık, ayrıldı. Tabii geleceğe umutla bakmak zorundayız" ifadelerini kullandı.

"Önemli bir oyuncuyu kadromuza katmak istiyoruz"

Sağlam, 'Douglas Tanque'nin gidişi uzun vadede problem oluşturur mu?' sorusunu ise, "İnşallah yarın akşama kadar o mevkide yine önemli bir oyuncuyu kadromuza katmak istiyoruz. Bir oyuncu alacağız. Ben bu gibi durumların, krizlerin fırsata dönüştürülmesi açısından bunu olumlu değerlendireceğimizi düşünüyorum. Tanque'nin gitmesi bizim için bir olumsuzluk değil. Bence olumlu şekilde geri dönüşü olacak, öyle düşünüyorum. Zamanlaması tabii kötü oldu ama bu gibi durumları krize dönüşmeden, kendi lehimize çevirebileceğimiz fırsat olarak kullanmamamız gerekecektir. Dava insanları, hedefe kilitlenmiş insanlar, bu gibi durumları kendi lehlerine kullanmayı becerebilendir. Biz de bunu yapacağız, kimse merak etmesin. Hafta sonu da o mevkide kullanacağımız arkadaşlarımız var. Herkes sorumluluğun farkında. 1 koşacaklarsa 3 koşacaklar ve kısa vadede bu durumdan bir defa olumsuz etkilenmeden bu haftayı geçip, ondan sonrası bizim için inşallah çok daha iyi olacak" şeklinde yanıtladı.

KHARAİSHVİLİ: "OYNAMAK İÇİN HAZIRIM"

Kocaelispor'un yeni transferi Giorgi Kharaishvili, pazar günü oynanacak Boluspor karşılaşması için hazır olduğunu belirterek, "Gelen şansı değerlendirmek istiyorum. Hem mental hem de fiziksel olarak bu karşılaşmaya hazırım" dedi.

Trendyol 1. Lig'in 22. haftasında pazar günü deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak olan Kocaelispor, bu maçın hazırlıklarını Körfez Brunga Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Kocaelispor'un yeni transferi orta saha oyuncusu Giorgi Kharaishvili, antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Takımın yüksek bir motivasyona sahip olduğunu ifade eden Kharaishvili, "Her zaman en iyi sonuçları almaya çalışan bir takım. Ayrıca kulübün ve taraftarın büyüklüğünü de gelmeden önce öğrendim. Bu ailenin bir parçası olduğum için de çok mutluyum. Bundan sonraki süreçte de sahada en iyisini sergileyerek, istediğimiz sonuçlara ulaşmak için elimden geleni yapacağım" dedi.

 

"Benim için de buraya gelmek iyi bir karar olacaktı"

Gelmeden önce Giorgi Beridze ile görüştüğünü söyleyen Gürcü futbolcu, "Bazı arkadaşlarım da Türkiye'de forma giydi, hala forma giyenler de var. Onlarla da görüştüm. Onlar da buradaki futbol seviyesinin üst düzeyde olduğunu söyledi. Benim için de buraya gelmek iyi bir karar olacaktı. Bende buraya gelmeyi seçtim çünkü seviye iyi olduğu için ilerlemeniz daha kolay oluyor, onun için burayı seçtim. En iyisini sergileyip, takımıma yardımcı olacağım" şeklinde konuştu.

BOLUSPOR'DAN FORVETE TAKVİYE

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Boluspor, Sırp golcü Petar Gigic ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Trendyol 1. Lig ekiplerinden Boluspor, aradığı golcüyü Sırbistan’da buldu. Boluspor, Sırp futbolcu Petar Gigic ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Gigic, kırmızı-beyazlılarda 9 numaralı formayı giyecek.

Petar Gigic kimdir?

Petar Gigic, 7 Mart 1997 yılında Sırbistan’da doğdu. Sırp futbolcu, kariyerinde 184 karşılaşmada görev alırken, 38 kez gol sevinci yaşadı, 14 de asist yaptı.

BOLUSPOR PERSONELİNİN MALİYETLERİNİ İŞ İNSANLARI KARŞILAYACAK

Ekonomik anlamda zor zamanlar geçiren Trendyol 1. Lig ekiplerinden Boluspor'da yeni bir proje hayata geçirildi. Proje kapsamında Bolu'da faaliyet gösteren her bir firmanın, bir personelinin maaş ve giderlerini karşılaması hedefleniyor.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Boluspor, son zamanlarda icra ve giderler karşısında zor zamanlar geçiriyor. Geçtiğimiz günlerde Başkan Savaş Abak, Boluspor’un borç yükünün çoğunu karşıladığını ifade ederek, yaklaşık 80 milyon TL borç ödediğini açıklamıştı. Kırmızı beyazlı takım, profesyonel A takım olmasa bile 80 kişinin maaşını ödemekle yükümlü.

Boluspor hayata geçirdiği projeyle, kentte bulunan büyük firmaların desteğini almayı hedefliyor. Kulüp, her ay bir personelinin giderlerinin karşılanması konusunda firmalardan destek isteyecek. Bu kapsamda harekete geçen Boluspor Başkanı Savaş Abak, yönetim kurulu üyeleri Ergün Söbütay ve Muhterem Hevesker, ilk olarak nakliye ve inşaat şirketi sahibi iş insanı İlhan Bilen ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öztürk’ü iş yerinde ziyaret etti. Ziyarette Öztürk, her ay Boluspor’da görev alan bir personelin maaşını karşılayacağının sözünü verdi.

TAŞDEMİR: "PLAY-OFF’TAKİ YERİMİZİ SAĞLAMLAŞTIRMANIN DERDİNDEYİZ"

Trendyol 1. Lig'in 22. haftasında Sakaryaspor'u ağırlayacak Bodrum Futbol Kulübü'nde teknik direktör İsmet Taşdemir, "Play-off’taki yerimizi sağlamlaştırmanın derdindeyiz. En kötü ihtimalle geçen sene yaşadığımız o coşkuyu tekrar yaşamak istiyoruz" dedi.

Trendyol 1. Lig'in 22. hafta karşılaşmasında Bodrum FK, 10 Şubat Cumartesi günü saat 13.30’da sahasında Sakaryaspor’u konuk edecek. Yalıçiftlik İsmail Altındağ Tesisleri'nde mücadelenin hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekipte, sakatlıkları bulunan Kenan Özer, Süleyman Özdamar ve kaleci Diogo Sousa maçta forma giyemeyecek. Ligde Gençlerbirliği’ni 1-0, Ümraniyespor’u 2-1 yenerek galibiyet serisi yakalayan yeşil-beyazlı ekip, taraftarı önünde Sakaryaspor’u da yenerek çıkışını sürdürmek istiyor. Bodrum FK, play-off hattında 38 puanla 4. sırada bulunuyor.

"Play-off’taki yerimizi sağlamlaştırmanın derdindeyiz"

Zorlu bir rakibe karşı mücadele edeceklerini ancak zorluklarla mücadele edebilmeyi öğrendiklerini söyleyen Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, "Galibiyet serisinin ikisi yakalandı ama her geçen hafta daha da zorlaşıyor. Ligin gidişatı bizim açımızdan ve her takım açısından çok farklı. Özellikle Eyüpspor’un, Giresunspor’a puan kaybetmesiyle bu ligde her şeyin olabileceğini bir kere daha gördük. Dolayısıyla biz de bu ligde var olmaya çalışıyoruz. Şampiyonluk şarkıları bizim için daha erken, biz birazcık daha gerçekçi bakıyoruz. Play-off’taki yerimizi sağlamlaştırmanın derdindeyiz. En kötü ihtimalle geçen sene yaşadığımız o coşkuyu tekrar yaşamak istiyoruz. Alttan da takımlar geldi, Bolu eklendi. Diğer haftalarda sürpriz bir takım da çıkış yakalayabilir. İçeride üst üste 2 maç oynuyoruz. Zor maçlar. Sakarya iyi bir takım ve her sene şampiyonluk kovalayan bir takım. Her maç bizim için zor. Zorluklarla boğuşmasını öğrendik. Daha da geliştirmeye devam edeceğiz. Her skora açık bir maç. İnşallah bütün doğruları yapıp, kazanan taraf oluruz. Kenan’ın hem sakatlığı var hem de cezalı durumda. Süleyman Özdamar’ın bir sakatlığı var 3-4 maçta bizimle olmayacak ve Diogo’da sakat, o da 3-4 hafta bizimle olamayacak" dedi.

Bodrum FK’nın genç futbolcusu Ege Bilsel ise, "Yuvama döndüğüm için çok mutluyum, alt yapıdan beri bu kulüpteydim. Kendimi ispatlayıp Antalya’ya gittim. Tekrar buraya geldim. Takım çok iyi. Süper Lig'e çıkmaya oynuyoruz ve buna inanıyoruz. Zorlu bir maçımız var. inşallah Sakaryaspor’u yenip yolumuza güzel devam edeceğiz" diye konuştu.

ALTAY, 2006 DOĞUMLU GALİP SEMİH MENDEŞ İLE PROFESYONEL SÖZLEŞME İMZALADI

Altay, altyapısından yetişen 2006 doğumlu file bekçisi Galip Semih Mendeş ile 3 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı.

Trendyol 1. Lig’de eski oyuncularının alacakları nedeniyle 2 sezondur transfer yasağı bulunan ve birçok oyuncusu ile yollarını ayıran Altay, bu süreçte altyapıdan oyuncu çıkartmaya devam ediyor. İzmir ekibi, son olarak bir süredir A takımla antrenmanlara çıkmaya başlayan Galip Semih Mendeş ile 3 yıllık profesyonel sözleşme imzalandığını açıkladı. Gaziemir Vali Kutlu Aktaş Tesisleri’nde konuşan 17 yaşındaki kaleci Galip Semih Mendeş, akademide oynayan her genç oyuncunun A takıma yükselmenin hayalini kurduğunu belirterek, "Bugün bu hayalimi gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Umarım uzun yıllar formamızı başarıyla giyer, Büyük Altay’ı temsil ederim. Bana değer veren kulübümüze, başkanımıza, yönetim kurulumuza, teknik ve idari kadromuza, tüm hocalarımıza, altyapı hocalarıma, futbolcu abilerime, altyapımızda bulunan tüm futbolcu kardeşlerime, kulüp personellerimize üzerimde emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

GÖZTEPE’YE BREZİLYALI FORVET

Göztepe, Brezilya ekiplerinden Club Athletico Paranaense forması giyen 22 yaşındaki forvet oyuncusu Romulo Cardoso’yu kadrosuna kattı.

Trendyol 1. Lig’de 42 puanla ikinci sırada bulunan Göztepe, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Ramon-Pascal Lundqvist, Heliton ve Turgay Gemicibaşı’yı transfer eden sarı-kırmızılılar, kadrosuna bir takviye daha gerçekleştirdi. İzmir ekibi, Brezilya ekiplerinden Club Athletico Paranaense forması giyen 22 yaşındaki forvet oyuncusu Romulo Cardoso’yu satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna kattı. Konuyla ilgili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "2002 doğumlu hücum oyuncusu Romulo Cardoso ve kulübü Club Athletico Paranaense ile oyuncunun satın alma opsiyonlu geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Romulo Cardoso'ya Göztepe'mize hoş geldin diyor, şanlı formamızla başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

GÖZTEPE, 5 MAÇ SONRA KALESİNİ GOLE KAPATTI

Göztepe, Altay maçıyla birlikte ligde 5 maç sonra gol yemeden müsabakayı tamamlamadı.

Trendyol 1. Lig’de bu sezon oynanan birçok maçta savunmasıyla ön plana çıkan Göztepe, ligin ilk devresinde oynadığı 17 maçın 10’unu kalesinde gol görmeden tamamlamayı başardı. Daha sonra bu istikrarını kaybeden sarı-kırmızılılar, ligin 14. haftasındaki 3-0’lık Gençlerbirliği galibiyetinin ardından oynadığı 5 maçta da kalesini gole kapatmadı. Bu kötü seriyi sonlandırmak için savunma yönüne ağırlık veren İzmir ekibi, geçtiğimiz hafta sonu oynanan Altay maçında rakibini 4-0 mağlup ederek 5 maç sonra kalesini gole kapadı. Sarı-kırmızılılar, bu sezon oynadığı 21 maçın 11’inde gol yemeden müsabakayı tamamladı.

Öte yandan Göztepe, Bodrumspor’la (15) birlikte ligin en az gol yiyen takımı konumunda bulunuyor.

OFKİR'İN 4 HAFTA SAHALARDAN UZAK KALACAĞI AÇIKLANDI

Trendyol 1. Lig'de Tuzlaspor maçında sakatlanan Manisa FK'nın yeni transferi Mohamed Ofkir’in yaklaşık 4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Tuzlaspor karşılaşmasında sakatlanan Manisa FK'nın yeni transferi Norveçli Mohamed Ofkir’in çekilen MR ve yapılan tetkiklerinde sağ diz iç yan bağlarında esneme tespit edildiği açıklandı. Kulüpten yapılan açıklamada, Ofkir'in tedavisine sağlık ekibi tarafından başlandığı ve yaklaşık 4 hafta sahalardan uzak kalması beklendiği bildirildi.

Giresunspor hazırlıkları devam ediyor

Manisa Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig 22. hafta karşılaşmasında Giresunspor’u konuk edecek. Manisa FK, 11 Şubat Pazar günü saat 19.00’da Manisa 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak mücadelenin hazırlıklarına dün başlarken, futbolcular Fikri Bayrıl Tesisleri’nde Teknik Direktör Mustafa Dalcı yönetiminde antrenmanlarını sürdürüyor.

 
Gazze’de can kaybı 27 bin 840’a yükseldi
 
Erzurum Ticaret sektörü büyüyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ÜNİLİG Judo'da ETÜ farkı
Şampiyonaya ETÜ adına katılan Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi ...
Sekmen’den Erzurumspor açıklaması
Sekmen, 'Bu yıl takımımız iyi. Yapısını bozmayacağız. Takım önümüzdeki ...
Erzurumspor 23'üncü haftada Adana'yı ağırlayacak
Trendyol 1. Lig 23. hafta programı açıklandı
 
Altay ligin en az gol atan ekiplerinden
Erzurumspor’un bu hafta deplasmanda karşılaşacağı Altay, son 3 maçında ...
Altay’da kaleci belirsizliği
Göztepe’yle oynanan İzmir derbisinde kasık sakatlığı yaşayan Altay’ın ...
ÜNİLİG’de buz hokeyi heyecanı
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Erzurum’da organize ...
 
Salon Atletizminde Aşkale farkı
Atletizmde aldığı başarılarla isminden söz ettiren Türkiye şampiyonu atletizm ...
Skyroad Kayak Merkezleri ilk 10’u açıkladı
Seyahat ve kültür dergisi Skyroad dergisi okuyucuları tarafından belirlenen ...
 ETÜ’lü sporcular kayaklı koşuya damga vurdu
Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri