Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
ATAUNİ’de araştırma Hastanesi gündemi
ATAUNİ’de araştırma Hastanesi gündemi
Oltu 'merhamet'i konuştu
Oltu 'merhamet'i konuştu
Tarımda Halk Elinde Küçükbaş Hayvan Islahı Projesi
Tarımda Halk Elinde Küçükbaş Hayvan Islahı Projesi
 ER-VAK kadın komisyonundan eğitime destek
 ER-VAK kadın komisyonundan eğitime destek
Şehit polisler mevlitle anıldı
Şehit polisler mevlitle anıldı
HABERLER>BÖLGEDEN
3 Aralık 2012 Pazartesi - 01:52

Erzincan kazandı, Kars kaybetti

Erzurum Yakutiyespor gibi lige şampiyonluk parolasıyla başlayan, üst üste aldığı kötü sonuçlarla ligin alt sıralarında kalan Erzincanspor, BAL 1’inci gurubun iddialı takımlarından Karsspor’u kendi evinde 3-2 yenerek puanını 13’e yükseltti, Karsspor ise 17 puanda kaldı.

Erzincan kazandı, Kars kaybetti

COŞKUN MENEK
ERZİNCAN (İHA) –
Erzurum Yakutiyespor gibi lige şampiyonluk parolasıyla başlayan, üst üste aldığı kötü sonuçlarla ligin alt sıralarında kalan Erzincanspor, BAL 1’inci gurubun iddialı takımlarından Karsspor’u kendi evinde 3-2 yenerek puanını 13’e yükseltti, Karsspor ise 17 puanda kaldı.
Erzincanspor-Karsspor Bölgesel Amatör Lig 1’nci gurup futbol müsabakası büyük çekişmeye sahne oldu. Mutlak galibiyet parolası ile maça çıkan Erzincanspor, galibiyet golünü maçın 90’ncı dakikasında buldu ve sahadan 3-2’lik sonuçla ayrıldı.
13 Şubat Şehir Stadyumunda oynanan maçın ilk yarısına rakibi önünde baskılı bir futbol oynayarak başlayan Erzincanspor, aradığı golü maçın 5’nci dakikasında Mehmet Can’ın ayağından buldu ve 1-0 öne geçti. İlk yarı süresince her iki takımın karşılıklı atakları sonuca yansımadı ve kırmızı siyahlı ekip devreyi 1-0 öne kapattı. Maçın ikinci yarısı büyük bir çekişmeye sahne oldu ve adeta sahada gol düellosu yaşandı. İkinci yarıda rakip kale önünde daha fazla görülen konuk ekip, maçın 57’nci dakikasında Özgür’ün attığı golle skoru 1-1’e getirdi. Golden sonra oyunun kontrolünü eline almaya çalışan Erzincanspor maçın 67’nci dakikasında Ogün’ün golü ile maçta 2-1 öne geçti. Golden 6 dakika sonra maçın 73’ncü dakikasında oyunu bırakmayan Karsspor, Özgür’ün golü ile skoru tekrar beraberliğe taşıdı. Maçın son bölümlerinde rakip kale önünde galibiyet için baskı kuran Erzincanspor, maçın 90’ncı dakikasında tecrübeli futbolcusu Ahmet’in attığı golle skoru 3-2 yaptı ve maç bu skorla tamamlandı.
Erzincanspor'un Tecrübeli Teknik Direktörü Muammer Ayvaz, Erzincan 13 Şubat Şehir stadında seyirci karşısına galibiyet hedefiyle çıktıklarını ve galibiyet aldıkları için mutlu olduklarını belirtti. Teknik Direktör Ayvaz, Erzincan'da oynanan karşılaşmalarda tribünleri dolduran Erzincanlılara teşekkür ederek; "Geçen hafta Arhavispor'u deplasmanda şimdi Erzincan'da Karsspor'u karşısında aldığımız galibiyet moral kazanmamız açısından iyi. Önümüzdeki hafta Trabzon deplasmanında Düsyurtspor'u yenerek çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Zemini güzel ve futbola elverişli saha ve güzel bir havada oynadığımız karşılaşmada futbolcularımızın ortaya koyduğu özverili mücadelelerinden memnunum. Hedefi, rotası belli olan bir takımız. Tek hedefimiz ise şampiyonluktur. Erzincan halkı bize güvenmeli. Tek isteği olan şampiyonluk özlemini gerçekleştirmek, onların güvenine layık olmak için çalışıyoruz. Erzincan halkından takımlarına sahip çıkmalarını istiyor ve bekliyoruz." dedi.
 

 
Yakutiyespor 7’inciliğe yükseldi
 
Murat Nehrinde Kano keyfi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bayraktar Kuzeydoğu turunda
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, bir dizi gezi ve incelemelerde ...
Erzurum, EÜ’nün coşkusunu paylaştı
Erzincan Üniversitesi 2012-2013 Akademik Yılı açılış törenine vali Öztürk, ...
Büyükoğlu Lefkoşe’de uğurlanacak
Kıbrıslı Balon Pilotu Hüseyin Özkan Büyükoğlu’nun cenazesinin Lefkoşe’de ...
 
BDP’li başkan yardımcısı tutuklandı
Iğdır’da gerçekleştirilen KCK operasyonu kapsamında gözaltına alınarak ...
Kars’ta balon kazası: 1 ölü
Sarıkamış ilçesinde özel bir firmaya ait balon uçuşu kazayla sonuçlandı. ...
Erzurum'da yargılanacaklar
Iğdır’da KCK terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ...
 
‘Casusluk’ Davası Erzurum’da başlıyor
Iğdır'daki 'casusluk' soruşturmasının iddianamesi tamamlandı. İddianamede ...
Böbrek hastası kardeşlerin buruk sevinci
Erzincan'da 8 yıldır böbrek yetmezliği nedeniyle diyaliz tedavisi gören ...
Türkez İHA misyonunu anlattı
İhlas Haber Ajansı (İHA) Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez ve Türkiye ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri