Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Kutlu: 'Oyuncularımı kutluyorum'
Kutlu: 'Oyuncularımı kutluyorum'
Altıparmak: ‘Erzurumspor'u tebrik ediyorum’
Altıparmak: ‘Erzurumspor'u tebrik ediyorum’
Erzurumspor iç saha yenilmezlik serisini sürdürdü
Erzurumspor iç saha yenilmezlik serisini sürdürdü
ATAUNİ’de araştırma Hastanesi gündemi
ATAUNİ’de araştırma Hastanesi gündemi
Oltu 'merhamet'i konuştu
Oltu 'merhamet'i konuştu
HABERLER>SPOR
9 Aralık 2011 Cuma - 09:17

Erzurum’dan Beşiktaş’a Başarı öyküsü

Erzurum'un Karayazı ilçesinde, kara lastik ayakkabılarla spora başlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ın elinden tutarak, atletizme kazandırdığı Tubay Erdal ile Gamza Boskurt, İl Özel İdarespor forması altında başarılı maçlar çıkartınca, Beşiktaş’a transfer oldular. Erzurum İl Özel İdarespor formasını giyen ve atletizmde aldığı başarılarla göz dolduran, 16 yaşındaki Tubay Erdal ile Gamze Bozkturt Beşiktaş’a transfer oldu. Son yıllarda Erzurum atletizmine önemli bir soluk kazandıran İl Özel İdarespor ise Beşiktaş gibi büyük bir kulübü iki sporcu transfer etmenin gururunu yaşıyor.

Erzurum’dan Beşiktaş’a Başarı öyküsü

AHMET AKBUĞA
ERZURUM (İHA) - Erzurum'un Karayazı ilçesinde, kara lastik ayakkabılarla spora başlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ın elinden tutarak, atletizme kazandırdığı Tubay Erdal ile Gamza Boskurt, İl Özel İdarespor forması altında başarılı maçlar çıkartınca, Beşiktaş’a transfer oldular.
Erzurum İl Özel İdarespor formasını giyen ve atletizmde aldığı başarılarla göz dolduran, 16 yaşındaki Tubay Erdal ile Gamze Bozkturt Beşiktaş’a transfer oldu. Son yıllarda Erzurum atletizmine önemli bir soluk kazandıran İl Özel İdarespor ise Beşiktaş gibi büyük bir kulübü iki sporcu transfer etmenin gururunu yaşıyor.
ALTINOK BAŞARI DİLEDİ
 İl Genel Sekreteri Selami Altınok, “Beşiktaş’a atletizmde iki sporcu vermemiz bizim için gurur verici bir gelişme, şimdiden Tubay Erdal ve Gamze Bozkurt’a başarılar diliyorum” dedi. 5 Yıl önce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile Gençlikspor Kulübü Başkanı Memduh Ceyhan tarafından spora kazandırılan, sonrasında ile kendisine kulüp olarak İl Özel İdarespor’u seçen Tubay Erdal ile Gamze Bozkurt, bundan sonra Beşiktaş Spor Kulübü’nün formasını giyeceği için çok mutlu. İki Milli atlet Beşiktaş formasını giyecekleri için şimdiden çok mutlu olduklanı ve Siyah-beyazlı kulübün forması ile koşacakları ilk yarışı merakla beklediklerini belirttiler.
BAŞARI SÖZÜ
Erzurum'da, beş yıldır İl Özel İdaresi Spor Kulübü forması giyen Tubay Erdal ile 4 yıldır Atletizm yapan Gamze Bozkurt, Beşiktaş forması altında başarılı olacaklarına inandıklarını söylediler.
Milli atlet Tubay Erdal, "Karayazı'da seçmelere katıldığım günü dün gibi hatırlıyorum. O günden sonra, benim buralara gelmemi sağlayan hocalarım, elimden tutmasaydı ben ne okula giderdim, ne de milli formayı giyerek uluslararası yarışlara katılabilirdim. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Özel İdaresi Spor Kulübü sayesinde, önemli başarılar elde ettiğime inanıyorum. Şimdi sıra, Beşiktaş formasıyla daha güzel başarılar elde etmek. Bana duyulan güveni boşa çıkartmayacağım. Bana güvenerek destek olan herkese teşekkür ederim” dedi.
BEŞİKTAŞ’A GELMEYİ HAK ETTİM
Karayazı ilçesinde düzenlenen seçmelere kara lastik ayakkabılarla katıldığını belirten Erdal, spora ilk başladığı günden bugüne kadar, karşılaştığı güzellikleri saymakla bitiremeyeceğini dile getiren Erdal, şunları kaydetti: "Beşiktaş'a transfer olmak, kelimelerle anlatılmayacak kadar güzel bir duygu. Ben her zaman daha iyi yerlere geleceğime inanıyordum. Hocalarımın desteğini hep arkamda hissederek bugünlere geldim. Bugüne kadar, İl Özel İdaresi Spor Kulübü formasını terlettim bundan sonra Beşiktaş'ın formasını terleteceğim. Beşiktaş formasıyla katılacağım ilk yarışta, hedefim birinci gelebilmek. Katılacağım ilk yarışta birinci olmalıyım ki, insanlar 'Beşiktaş'a gelmeyi hak etmiş' desin.”
ANTRENÖRLERİN GURURU
Erdal'ın antrenörü Orhan Güngör ile Yavuz Bayram amaçlarının Tubay Erdal gibi ilçelerde ve köylerde bulunan yetenekli sporcuları keşfederek, Türk sporuna kazandırmak olduğunu ifade ettiler. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Özel İdaresi Spor Kulübü tarafından sporculara sunulan imkanların sınırsız olmasının, elde edilen başarıların ortaya çıkmasına zemin hazırladığını belirten Atletizm Antrenörleri Orhan Güngör ile Yavuz Bayram, " Bizlerin tek bir amacı var, Tubay ve Gamze gibi gençlerin elinden tutarak başarılı bir sporcu olmalarını sağlamak. Köylerimizde, ilçelerimizde yetenekli olan çok genç var. Bu gençlerin elinden tutarsak, inanıyorum ki hepsi Tubay gibi bir gün çok iyi yerlere gelir. Şu anda resmi işlemler tamamlanmak üzere. Tubay ve Gamze bundan sonra Beşiktaş formasıyla yeni başarılara imza atacak. Dün olduğu gibi bundan sonra da bizler kendisine olan desteklerimizi sürdüreceğiz” diye konuştular.

 
Ekvator çocukları buzla tanıştı
 
Erzurum’da derby coşkusu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ekvator çocukları buzla tanıştı
Erzurum Özel Aziziye Eğitim Kurumları'nda eğitimlerini sürdüren Somali ...
Madalya için kulaç atacaklar
Erzurumlu yüzücüler Trabzon’da yapılacak olan grup yarışları için bu ile gitti.
U19’da Yakutiye Damgası
Yakutiyespor, U19 Liginin son maçında Büyükşehir Belediyespor’u 5-1 yenerek şampiyon oldu.
 
“Tarafsızlığımı koruyacağım”
Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Gençlikspor, Kağıtspor ...
Erzurum, Gençlik Zirvesi’ne hazırlanıyor
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlükleri Bünyesi’nde hizmet veren Gençlik ...
Gör, Palandöken’in gururu oldu
-4 Aralık tarihlerinde Ankara’da Atatürk Spor Salonu’nda yapılan Türkiye ...
 
Erzurum’da okçuluğa ilgi artıyor
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğini yaptığı ...
Akdağık, B.Belediyespor maçını değerlendirdi
Spor Toto 3. Lig 3. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Tarsus İdmanyurdu'nun ...
Topaloğlu bir ilke imza attı
Erzurum ve Türk kayağı için Avustarya’da önemli bir gün yaşandı.
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri