Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
HABERLER>SPOR
27 Ağustos 2011 Cumartesi - 01:42

Erzurum futbolu özledi

Süper Toto 3. Lig karşılaşmaları Pazar günü başlıyor. Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un, Anadolu Üsküdar'la karşı karşıya geleceği maç ise, saat 16.00'da başlayacak. Yeni Erzurum

Erzurum futbolu özledi

Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmadan Erzurum BBS'nin galibiyetle ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, taraftarların da, ligin ilk karşılaşmasına büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Süper Toto 3. Lig'de mücadele edecek olan Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un, üstün bir performans sergileyerek taraftarlarına futbol ziyafeti çekeceğini söyledi. Başkan Küçükler, iki hafta önce hazırlık maçında Gümüşhanespor'la karşılaşan Erzurum BBS'nin, lige galibiyetle başlayacağına inandığını belirterek, böyle bir sonucun elde edilebilmesinde taraftar desteğinin de büyük önem taşıyacağını ifade etti. Küçükler, Erzurum'un bir spor kenti olduğunu ve profesyonel ligde temsil edilmenin kent için büyük bir önem taşıdığına dikkati çekerek, "Erzurum'un sporun merkezi olabileceğine dair kanaatimiz her zaman tam oldu. Kaldı ki, Erzurum'u kış sporları merkezi haline getiren 2011 Kış Oyunları'nın gerçekleştirilmesi yönündeki en önemli adımı da, hükümetimizin ciddi desteğiyle yine bizler atmıştık. Büyükşehir Belediyesi olarak, oyunlara Erzurum'un aday gösterilişi, işte bu kanaat ve inancın bir eseriydi. Bugün aynı iddiamızı futbolda da sürdürüyoruz. Büyükşehir Belediyespor'un, Erzurum'un marka futbol takımı haline geleceğine inanıyoruz. Erzurum BBS'yi kurduktan sonra yaşadığımız süreç ve elde ettiğimiz tüm başarılar, bu husustaki haklılığımızı gözler önüne serdi. Şampiyonluk elde ederek, Bölgesel Amatör Ligi'nden 3. Lig'e yükseldik. Yükselişimiz bununla sınırlı kalmayacak, devam edecek" diye konuştu.

BAŞKAN KÜÇÜKLER'DEN FUTBOLSEVERLERE DAVET

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, açıklamasında taraftarlara ve futbolseverlere de çağrıda bulundu. Başkan Küçükler, Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un lige hızlı bir başlangıç yapabilmesi için herkesi Yeni Erzurum Stadyumu'na beklediklerinin altını çizerek, "Bu takım Erzurum'un takımı ve Erzurum'u temsil edebilmenin mücadelesini veriyor. Bu mücadele sürecinde en az oyuncular kadar, futbola gönül vermiş Erzurumlu taraftarlara da büyük görevler düşüyor. Bu nedenle Pazar günü çıkacağımız maçta yanımızda Erzurumlu taraftarları görmeyi çok istiyoruz. Bu destek ve beraberlik, inanıyorum ki takımımızın gücüne güç katacak." dedi.

Öte yandan Pazar günü çıkacağı Anadolu Üsküdar maçının hazırlıklarını sürdüren Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da, çalışmalara yarın da devam edilecek. Teknik Patron Hasan Çelik, Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un, yeni transfer edilen oyuncular sayesinde çok farklı ve daha etkin bir yapıya kavuştuğunu belirtti. Çelik, yaklaşık 10 gündür sürdürülen idmanların oldukça verimli geçtiğine dikkati çekerek, “Takım idmanlarda gerçekten göz doldurdu. Oyuncuların sergiledikleri performansın, Pazar günü futbol şölenine dönüşmesini bekliyoruz.” diye konuştu.

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Aydın ise, “Taraftarlarımızı ve tüm sporseverleri 28 Ağustos Pazar günü Yeni Erzurum Stadyumu’nda oynayacağımız maça bekliyoruz.” dedi.

 
Stadımız maça hazır
 
Ulaşımda bayram müjdesi
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
arif 28 Ağustos 2011 Pazar 19:56

hüsran bir

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Stadımız maça hazır
Erzurum Büyükşehir Belediyespor ile Anadolu Üsküdar 1908 maçı öncesinde ...
Minik cimnastikcilere durmak yasak
Gençlikspor Kulübü’nün yanı sıra Çelebispor Kulübü’nde de cimnastik faaliyetleri ...
Yüzme havuzu bayramda açık
Erzurum Spor İl Müdürlüğü’ne ait yarı olimpik ölçülere sahip Yüzme Havuzu ...
 
Bayıltan sınavlar son buldu
Atatürk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun (BESYO), Beden ...
Hentbol'de A.Ü. 'yü temsil edecekler
Yıllardır başarılı bir şekilde Aziziye Koleji forması ile Erzurum’u Birinci ...
Ankara Vizyon Erzurum’da kampta
Ankara Vizyon Buz Sporları Kulübü Buz Pateni Takımı, Erzurum’da kampa ...
 
Erzurum’da kamp başarı getiriyor
Kolombiya’nın ev sahipliğini yaptığı ve Brezilya’nın şampiyonluğu ile ...
Güreşte Erzurum üslubu
Türk sporunun madalya deposu durumundaki ata sporu güreşte, kalpleri geleceğin ...
Öğrenciler Yetenek Sınavında ter döküyor
Erzurum Atatürk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda (BESYO) ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri