Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Kent Meydanında 1 Mayıs kutlaması
Kent Meydanında 1 Mayıs kutlaması
Erzurum’dan 3 ayda 21.3 milyonluk dış ticaret
Erzurum’dan 3 ayda 21.3 milyonluk dış ticaret
1. Ligde Erzurumspor özel sinerji oluşturdu
1. Ligde Erzurumspor özel sinerji oluşturdu
TRENDYOL 1’inci Ligde 33. Hafta mesaisi
TRENDYOL 1’inci Ligde 33. Hafta mesaisi
Hakem Akademisinden, 81 İlde Eğitim uygulaması
Hakem Akademisinden, 81 İlde Eğitim uygulaması
HABERLER>SPOR
3 Mart 2024 Pazar - 18:55

Erzurum'un Yıldız Kayakçıları zirvede buluştu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Erzurum'un Yıldız Kayakçıları Zirvede Buluşuyor" programı çerçevesinde Palandöken Konaklı bölgesinde çocuklarla ve gençlerle bir araya geldi.

Erzurum un Yıldız Kayakçıları zirvede buluştu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Erzurum'un Yıldız Kayakçıları Zirvede Buluşuyor" programı çerçevesinde Palandöken Konaklı bölgesinde çocuklarla ve gençlerle bir araya geldi.
Kış sporlarının merkezi Erzurum, genç yeteneklerin keşfedilip desteklendiği "Erzurum'un Yıldız Kayakçıları Zirvede Buluşuyor" projesine ev sahipliği yaptı. Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen bu önemli proje, sadece bir spor etkinliği değil, aynı zamanda gençlerin fiziksel, psikososyal ve kişilik gelişimlerine katkı sağlayacak bir dönüm noktası olarak ön plana çıkıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, projeyi yakından görmek ve sporcularla buluşmak üzere Erzurum programı çerçevesinde Palandöken Konaklı Kayak Merkezi’ni ziyaret etti. Burada çocuklarla ve gençlerle yakından ilgilenen Bakan Göktaş, başarılı sporculara ödül verdi, kızak kayan çocuklarla bir araya geldi. "Erzurum'un Yıldız Kayakçıları Zirvede Buluşuyor" projesi çerçevesindeki etkinlikte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Vali Mustafa Çiftçi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen birer konuşma yaptı.
"5 binden fazla sporcumuz var"
"Erzurum'un Yıldız Kayakçıları Zirvede Buluşuyor" projesinin anlamının çok büyük olduğunu ifade eden Bakan Göktaş, "Bu projeyle, koruma ve bakım altındaki çocuklara yeteneklerini geliştirmeleri için destek oluyoruz. Her birinin profesyonel birer sporcu olarak alanında kendilerini ifade edebilecekleri bir platform sunuyoruz. Tıpkı bu projede olduğu gibi kuruluşlarımızda kalan ve aralarında milli, lisanlı ve amatör sporcuların da yer aldığı 5 binden fazla çocuğumuz bulunuyor. Çocukların gösterdiği bu başarı bizleri çok mutlu ediyor. Daha fazla çocuğun ulusal ve uluslararası müsabakalarda yer almasını teşvik etmek için tıpkı Erzurum’da başlattığımız bu projeler gibi yeni ve başarılı çalışmaları önemsiyoruz" diye konuştu.

"Çocuklarımıza sıcak birer yuva sunuyoruz"
Sadece sporda değil, kültür, sanat, teknoloji ve bilişim alanlarında da çocukların yeteneklerini geliştirecek programlara katılmaları için destek olmaya devam edeceklerini vurgulayan Bakan Göktaş, "Bir söz vardır; 'Çocuğun kalbi ekilmemiş tarlaya benzer; ne eksen tutar.' O tarlaya sevgi tohumlarını ekmek, merhamet çiçeklerini yetiştirmek en asli vazifemizdir. Bu kapsamda çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmeleri için gerekli her türlü çalışmayı eksiksiz olarak yürütüyoruz. Korumamız altında olan tüm çocuklarımıza aile ortamında büyüyecekleri sıcak bir yuva sunuyoruz. Her bir çocuğa yeri geldiğinde anne, yeri geldiğinde baba oluyoruz. Abi, abla, kardeş oluyoruz. 'Çocuğun üstün yararı' ilkesini gözeterek çocuklarımızı her türlü istismardan, şiddetten ve kötü alışkanlıklardan korumak için üstün bir çaba sarf ediyoruz" dedi.

"Onlar ülkemizin ve milletimizin geleceği"
Eğitimde, sağlıkta, kültürde, sporda sosyal hayatın her alanında çocukların ve gençlerin yanında yer almaya gayret ettiklerini belirten Bakan Göktaş, sözlerini şöyle sürdürdü:
"İyi eğitim almaları, bir iş ve meslek sahibi olmaları, ülkemize ve milletimize yararlı bireyler haline gelmeleri için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Çünkü şunu çok iyi biliyoruz; özgür ve güçlü bir toplumun temeli ancak çocukların özgün ve nitelikli yetiştirilmeleri ile mümkün olabilir. Çocuklar istikbalimizdir. Çocukların, milli ve manevi değerlere sahip, kendine güvenen, eğitimli ve sağlıklı birer fert olarak yetişmeleri demek, ülkemizin ve milletimizin istikbalini güvence altına almak demektir. 'Erzurum'un Yıldız Kayakçıları Zirvede Buluşuyor' projesi bu güvenceyi sağlayacak çalışmalarımızdan sadece bir tanesidir."

 
Kış Olimpiyatı’nda ilk madalyalar verildi
 
Trendyol 1.Lig: Giresunspor: 0 - Adanaspor: 1
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kış Olimpiyatı’nda ilk madalyalar verildi
Erzurum’da düzenlenen 20. İşitme Engelliler Kış Olimpiyat Oyunları’nın ...
20. İşitme Engelliler Kış Olimpiyatı başladı
Erzurum’da başlayan 20. İşitme Engelliler Kış Olimpiyat Oyunları’nın (DEAFLYMPİCS) ...
Trendyol 1. Lig: Sakaryaspor: 2 - Manisa FK: 0
Trendyol 1. Lig’in 25. haftasında Sakaryaspor, sahasında karşılaştığı Manisa FK’yı 2-0 mağlup etti.
 
Gürsel: ‘İki takım için de hak edilen bir sonuç’
Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, berabere kaldıkları Erzurumspor ...
Kutlu sakatlıkları gündeme taşıdı
Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Kocaelispor maçı sonrası, ...
İşitme Engelliler Olimpiyatında heyecan dorukta
Erzurum’da düzenlenen 20. İşitme Engelliler Kış Olimpiyat Oyunları’na ...
 
Erzurumspor 1 puanla yetindi
Erzurumspor evinde oynadığı ve 5 eksiklikle çıktığı karşılaşmada lig üçüncüsü ...
Trendyol 1. Lig: Tuzlaspor: 1 - Ankara Keçiörengücü: 1
Trendyol 1. Lig’in 25. haftasında Tuzlaspor, konuk ettiği Ankara Keçiörengücü ...
Trendyol 1. Lig: Bodrum FK: 0 - Eyüpspor: 1
Trendyol 1. Lig'in 25. haftasında Bodrum FK, sahasında karşılaştığı Eyüpspor'a 1-0 yenildi.
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri