Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Göztepe, Süper Lig'e yükseldi
Göztepe, Süper Lig'e yükseldi
Kene can aldı
Kene can aldı
Son sözü Kaptan Yumlu söyledi: 2 -1
Son sözü Kaptan Yumlu söyledi: 2 -1
Gazze’deki çığlığı tuvale yansıttılar
Gazze’deki çığlığı tuvale yansıttılar
Yaşlı Destek Programı  başvuruları başladı
Yaşlı Destek Programı başvuruları başladı
HABERLER>SPOR
22 Şubat 2024 Perşembe - 06:15

Erzurumspor TRENDYOL 1. Ligde yükselen değer

6 haftalık süreçte kalesinde gol görmeyen, 4 galibiyet ve 2 beraberlikle 14 puan toplayarak TRENDYOL 1. Ligin yükselen değeri haline gelen Erzurumspor Boluspor deplasmanından puan veya puanlarla ayrılmayı hedefliyor.

Erzurumspor TRENDYOL 1. Ligde yükselen değer

Erzurumspor’un deplasmanda Pazar günü oynayacağı Boluspor karşılaşmasının başlama saati 13.30 olarak değiştirildi. Mavi Beyazlı ekip karşılaşmaya cezalı olan Eren Tozlu ve Celal Hanalp ile sakat olan Batuhan ve Ufuk Budak’tan yoksun bir kadroyla çıkacak.

6 haftalık süreçte kalesinde gol görmeyen, 4 galibiyet ve 2 beraberlikle 14 puan toplayarak TRENDYOL 1. Ligin yükselen değeri haline gelen Erzurumspor Boluspor deplasmanından puan veya puanlarla ayrılmayı hedefliyor. 9’uncu sıradaki Gençlerbirliği’nden 2, Boluspor’dan 6 puan geride olan Mavi Beyazlı ekip maçı kazanması halinde playoff sıralamasına girecek. Maçın beraberlikle bitmesi durumunda ise ekip playoff iddiasını sürdürecek.

Erzurumspor’un Boluspor karşısında en büyük avantajı ligin en kaliteli defansına sahip olması. Boluspor karşısında takımın dinamosu Sefa Akgün, performansı ile dikkatleri üzerinde toplayan Süleyman Koç, Süper Ligde de başarılı oyunuyla ilgi odağı olan Muhammed Furkan Özhan, kanatlardan taşıdığı toplarla rakip takımların korkulu rüyası olan Mikhail Kenro Rosheuvel’e çok iş düşecek.

ERZURUMSPOR, KALESİNİ GOLE KAPADI

Erzurumspor, Trendyol 1. Lig'de çıktığı son 6 maçta kalesinde gol görmedi.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor, ligde son 6 maçta sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekiyor. Hakan Kutlu yönetimindeki mavi-beyazlı takım, ligin ikinci devresinde kalesinde hiç gol görmezken, rakip fileleri 6 kez havalandırdı. Erzurum ekibi, yaptığı son 6 müsabakadan 14 puan çıkardı. Ligde oynadığı 23 maçta 8 galibiyet, 9 beraberlik ve 6 mağlubiyetle 30 puan toplayan Erzurumspor, puan cetvelinde 10. sırada yer alıyor.

TAŞDEMİR: "SAKAT VERMEDEN YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ"

Trendyol 1. Lig'de kalan maçların zor olacağını belirten Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, "Her şeyi barındıran konumdayız. 1-2 mağlubiyette play-off’un dışına çıkma şansımız da yüksek, 1-2 galibiyetle ilk ikiye oynama şansımız da yüksek. Bunu zaman ve maçlar gösterecek" dedi.

Bodrum FK, Trendyol 1. Lig'in 24. haftasında 24 Şubat Cumartesi günü saat 13.30'da deplasmanda Çorum FK’ya konuk olacak. Yalıçiftlik İsmail Altındağ Tesisleri'nde zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekip, play-off hattındaki çıkışını sürdürmek için galibiyete kenetlendi. Bodrum temsilcisinde, sakatlıkları bulunan Erkan, Süleyman ve Ali Eren maçta forma giyemeyecek. Bodrum FK, ligde play-off hattında 42 puanla 4. sırada bulunuyor.

"Sakat vermeden yolumuza devam edeceğiz"

Antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, "İyi bir gidişat var ama oynanmamış daha 11 maç var. Özellikle zorlu maçların başladığı periyottayız. Bizim için her maç zor, her maçın üstesinden gelmek için uğraşıyoruz. Sakatlarımızdan Kenan geri döndü, kalecimiz Sousa idmanlara başladı. Süleyman, Erkan ve Ali Eren’in sakatlıkları devam ediyor ve 1-2 hafta daha aramızda olamayacaklar. İnşallah sakat vermeden yolumuza devam ederiz. Çünkü zorlu haftalara giriyoruz. Çorum deplasmanı zor olacak. Çorum FK, çıktığı ilk senesinde doğru işler yapan çok iyi yerlere gelen bir takım. Son 2-3 haftadır biraz ritim kaybettiler. Zorlu bir rakibe karşı oynayacağız, ona göre hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bizim eksikleri kendi içimizde giderme gibi bir misyonumuz oluştu. Arkadaşlarımızın ekstra performansları eksik kaldığımız yerlerde devreye girdi" diye konuştu.

"Aldığınız skora göre hedef değişiyor"

Ligde galibiyet ve mağlubiyete göre konumlarının değişebileceğini söyleyen Taşdemir, "Baktığımız zaman Gökdeniz dalgalı bir performans sergiledi. Geçen verdiği etkiyi bu sene ilk yarı itibariyle verememişti. İkinci yarıya iyi başladı ve iyi devam ediyor. Gökdeniz Bayrakdar için herkes farklı şeyler bekliyor ama daha 2001 doğumlu genç bir arkadaşımız. Gökdeniz’in her geçen gün daha iyiye gideceğini düşünüyorum. Pedro sakatlığından sonra iyi geldi. Takıma yeni katılan genç arkadaşlarımız uyum sağladı ve işin içerisine girmeye başladı. Arkadaşlarımız her geçen gün o açığı kapatıyor. Futbol öyle bir şey ki aldığınız skora göre hedef değiştirebiliyorsunuz. Dolayısıyla şu anda bulunduğumuz konum itibariyle herkes ikincilik, üçüncülük hedefleri kovalamaya başladı. İşin kötü tarafı 2 mağlubiyet aldığında 36 puandaki rakip seni yakaladığında belki de play-off dışında kalma riski oluyor. Her şeyi barındıran konumdayız. 1-2 mağlubiyette play-off’un dışına çıkma şansımız da yüksek, 1-2 galibiyetle ilk ikiye oynama şansımız da yüksek. Bunu zaman ve maçlar gösterecek" ifadelerini kullandı.

Takımın tecrübeli oyuncularından Ondrej Celustka ise, "Takımın bulunduğu konum için inanılmaz mutluyum ve gururluyum bunu hep beraber başardık. Çok çalışıyoruz, emeğimizin karşılığını aldığımız için bu konumdayız. Bireysel performans konuşmayı sevmem, bu tamamen takım başarısıdır. Gol denemeleri yapmak da işlerimizden biri, son maçta kaçırdım. İnşallah bir sonraki maçlarda gol atarım" şeklinde konuştu.

GÜRSEL: "İYİ OYNAYAN VE SONUCU ALAN BİR TAKIM HALİNE GELMEMİZ LAZIM"

Yeni takımı Kocaelispor ile ilk antrenmanına çıkan Teknik Direktör Mustafa Gürsel, "İyi oynayan ve sonucu alan bir takım haline gelmemiz lazım" dedi.

Ertuğrul Sağlam ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Trendyol 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor teknik direktörlük görevine Mustafa Gürsel'i getirdi. Gürsel, imzayı attıktan sonra dün ilk antrenmanına da çıktı.

 

"Sonuca gitmek için ne gerekiyorsa yapacağız"

Antrenmanda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Mustafa Gürsel, takımın enerjisini yüksek bulduğunu söyleyerek, "Takım zaten belli bir konuma gelmişti. Artık bundan sonraki süreçte hep beraber hedefe kitleneceğiz. Hedefe giderken bütün iş sahanın içinde yaptıklarımızdan geçiyor. Bu antrenmanımızla 'Bismillah' diyerek başladık. Sonuca gitmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Bütün iş çalışmaya kaldı" dedi.

"Hiçbir maçın garantisi yok"

Keçiörengücü maçını değerlendiren Gürsel, "Bu ligde her takım her takımı yenebiliyor. Sürpriz sonuçlar çıkabilen bir lig, hiçbir maçın garantisi yok. Zaten keyfi de orada. Ligde hedefler bitmiyor. İlk iki hedefi var. Finale kalma mücadelesi veren takımlar var. Sahaya çıktığımız her maç bir anlam ifade ediyor. Her takım için de farklı anlamlar ifade ediyor. Oynayacağımız maçta öyle maçlardan biri. Rakibimize baktığımızda son 2 maçını kazandı. Her maç önemli. Bu maçta kendi içinde bizim için farklı bir önem taşıyor. Gerekli hazırlıkları yapıp kazanmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız" şeklinde konuştu.

"İyi oynayan ve sonucu alan bir takım haline gelmemiz lazım"

Oturtacakları oyunu kalıcı hale getirmek istediğini vurgulayan Mustafa Gürsel, "Enerji ile bir veya iki maç gidebilirsiniz. Bu takıma bir şey katmazsak, bir şeyler ortaya koymazsak dediğimiz gibi enerji bir veya iki maçta gidebilir. Takımın değerini ve oyun gücünü yükselterek bunu daimi hale getirmemiz lazım. Sezon sonuna kadar kalıcı bir şekilde iyi oynayan ve sonucu alan bir takım haline gelmemiz lazım" ifadelerini kullandı.

SAKARYASPOR, EYÜPSPOR MESAİSİNDE

Sakaryaspor, Trendyol 1. Lig’in 24. haftasında konuk olacağı Eyüpspor müsabakasının hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.

Rüstemler Tesisleri'nde Teknik Direktör Tuncay Şanlı yönetimindeki antrenman, dinamik ısınma ile başladı ve istasyon çalışması ile devam etti. Antrenman taktik ve şut çalışmalarıyla sona erdi.

Yeşil-siyahlılar, 25 Şubat Pazar günü saat 19.00’de deplasmanda Eyüpspor ile karşılaşacak. Sakarya ekibi, bu karşılaşmadan 3 puan almayı hedefliyor.

 
Dede Korkut diyarında milli coşku
 
Erzurum sağlık giderleri açıklandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bak sportif yatırımları paylaştı
Bak, ‘Sporda devrim gibi bir süreç yaşanıyor. Son 22 yıldır dünyada spora ...
Ciritte kazanan dostluk oldu
Ata sporu ciritin yaşatıldığı illerden biri olan Bayburt’ta kurtuluş günü ...
Boluspor’da Erzurumspor mesaisi
Trendyol 1. Lig'in 24. haftasında Boluspor, evinde oynayacağı Erzurumspor ...
 
Futbol camiası Erzurumspor’u konuşuyor
ERZURUM GAZETESİ ÖZEL HABERİDİR - TRENDYOL 1. Ligde Erzurumspor son 6 ...
Biathlon’da Erzurum gündem oluşturdu
Niğdeli milli sporcu Ebru Tuncer 14-16 Şubat 2024 tarihleri arasında Erzurum’da ...
Her maça 60 öğrenci götürecekler
Palandöken Kaymakamlığı öğrencilere yönelik örnek bir çalışmaya imza attı.
 
Trendyol 1. Lig: Gençlerbirliği: 0 - Bandırmaspor: 1
Trendyol 1. Lig’in 23. haftasında Gençlerbirliği, sahasında karşılaştığı ...
ETÜ Ringlerde farkını gösterdi
Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ...
Çiftçi Erzurumspor’un coşkusunu paylaştı
Vali Mustafa Çiftçi Erzurumspor’un Adanaspor’u 1-0 mağlup ettiği maçı ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri