Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
HABERLER>SPOR
25 Ekim 2015 Pazar - 14:05

Erzurumspor’da Özyazanlar hüznü

Erzurumspor’da 2014 2015 sezonunda görev yapan Turhan Özyazanlar yaşamını yitirdi. Özyazanların vefatı Erzurumspor camiasında derin üzüntüyle karşılandı.

Erzurumspor’da Özyazanlar hüznü

Erzurumspor’da 2014 2015 sezonunda görev yapan Turhan Özyazanlar yaşamını yitirdi. Özyazanların vefatı Erzurumspor camiasında derin üzüntüyle karşılandı.

Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta Alpedo Kahramanmaraşspor ile karşılaştıkları müsabakanın 70'inci dakikasında rahatsızlanan Bandırmaspor'un teknik direktörü Turhan Özyazanlar’ın, ameliyata alındığı hastanede hayatını kaybetmesi görev yaptığıErzurum ve Diyarbakır’da derin üzüntü yarattı.

TFF MESAJ YAYIMLADI

Turhan Özyazanları’ın vefatı dolayısıyla TFF bir taziye mesajı yayımladı. Mesajde: ‘Bandırmaspor Teknik Direktörü Turhan Özyazanlar'ın, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Alpedo Kahramanmaraşspor ile oynanan maçın ikinci yarısında rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen vefat ettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Turhan Özyazanlar'a Allah'tan rahmet, ailesi, sevenleri ve Bandırmaspor camiasına başsağlığı dileriz.” İfadelerine yer verildi.

ÖZYAZANLAR HÜZNÜ

Amed SK ve Diyarbekirspor başta olmak üzere spor adamları ve sporseverler üzüntülerini paylaştı. Olayı yaşayan antrenörler Erdal Elgörmüş ve Ramazan Erin, 5 yıl mesai yaptıkları 60 yaşındaki spor adamı için gözyaşı döktü. Özyazanlar ile 2,5 sezon çalışan Amed SK Eski Başkanı Metin Kılavuz, sosyal medyada “Güzel İnsan Turhan Özyazanlar” başlığı ile bir yazı kaleme alarak, duygularını paylaştı.

Kılavuz, yazısında şu ifadelerde bulundu:

“Her ölüm gibi erken ve habersiz gitti yaşam gülüşünüz. İki dönem futbol A takımımızda teknik adam göreviniz ile sizinle çalışma onur ve şerefine nail oldum. Tıpkı yakın dostunuz Metin Kurt gibi erken oldu ayrılışınız. İkiniz, ‘Ülkemiz de futbol nasıl olmalı?’ sorusuna hem yaşam duruşunuzla hem de pratiğinizle örnek sahibi oldunuz. Milliyetçilik tohumlarının atıldığı ve yeşertildiği statlarda barışı ve halklarının kardeşliğini savunan beyaz güvercinlerin kanat çırpışıydınız. Futbolcular sizin yanınızda metalaşmış kişiliklerinden arınmış, futbol emekçileriydiler. ‘Futbol borsada değil arsada güzeldir’ sözünün sahibiydiniz. Statları arena sporcuları gladyatör gören kapitalist modernite değirmenine karşı Don Kişot'tunuz. Değerli insan, kadim şehir Diyarbakır alt ligleri hak etmiyor diye alın terinizi bu kadim şehrin şampiyonluk ve Play-Off sürecine katık ettiniz. Değerli hocam sizinle çalışma şerefine ve onuruna layık oldum. Size kendi ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımın, şampiyonluk hediye ettiğiniz şehrimin hakkı binlerce kez helal olsun. Ayrılığı yüreğimde derin iz bırakan ve hayatımda hep güzel anısı taze kalacak Turhan hoca sende hakkını bizlere helal et. Değerli eşiniz ve kızınıza sabırlar diliyorum. Acılarını yüreğimle paylaşıyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun. Yolunuz aydınlık ve açık olsun. Rahmetler içinde uyuyunuz.”

 
Taşkesenlioğlu Yağanlılara seslendi
 
Yaptırmış: “Türkiye 2 Kasım’da istikrara uyanacak”
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
DEFNEDİLDİ 27 Ekim 2015 Salı 05:21

Turhan Özyazanlar'ın cenazesi, İstanbul'da toprağa verildi. Turhan Özyazanlar için Üsküdar'da bulunan Şakirin Camisi'nde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Namaza Özyazanlar'ın ailesi, TFF Yönetim ve İcra Kurulu üyesi Ali Düşmez ve spor dünyasından çok sayıda kişi katıldı.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurumspor’da galibiyet coşkusu
Spor Toto 3 Lig 1. Grupta Şampiyonluk mücadelesi veren BB Erzurumspor’da ...
Buz dansında altın başarı
Türkiye Buz Pateni Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Ayhan Türkez, Alisa ...
Erzurumspor’da umutlar yeşerdi..
Erzurumspor, iç sahada 2’inci galibiyetini alarak taraftarının şampiyonluk ...
 
Offroadcular Artvin Kafkasör’de buluştu
Yarışlara Artvin'in yanı sıra Rize, Trabzon, Samsun, Sivas, Tokat, Ordu, ...
Termalspor'da çifte hedef
Türkiye Hentbol 1. Ligi’ne fırtına gibi başlayan Aziziye Belediyesi Termalspor ...
Erzurumspor galibiyete odaklandı
Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Cumartesi günü oynanacak Bursa Nilüferspor ...
 
Nilüferspor maçını Akkoçoğlu yönetecek
RECEP DAĞ-Erzurumspor’un cumartesi günü 18:00’de oynayacağı, zirve yarışı ...
‘Erzurumspor şampiyonluk rotasında’
Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkan Vekili Ünsal Kıraç, Mavi ...
Kaymakam Öz sportif başarıyı ödüllendirdi
Kaya’ya hediye veren Aziziye Kaymakamı Zafer Öz, “Sen bu başarınla gönlümüzde ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri