Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 5 - Yeni Malatyaspor: 1
Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 5 - Yeni Malatyaspor: 1
Atatürk Üniversitesi yeni döneme hazır
Atatürk Üniversitesi yeni döneme hazır
Aziziye'ye kapalı semt pazarı ve otopark yatırımı
Aziziye'ye kapalı semt pazarı ve otopark yatırımı
Yerlikaya 8 aylık operasyon verilerini paylaştı
Yerlikaya 8 aylık operasyon verilerini paylaştı
 ‘1'inci Türk Dünyası Yazarlar Buluşması'
 ‘1'inci Türk Dünyası Yazarlar Buluşması'
HABERLER>SPOR
19 Ocak 2016 Salı - 12:49

Erzurumspor’dan bağış kampanyası

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a destek kampanyası çerçevesinde SMS ile ‘Senin şehrin senin takımın, takımına destek ol’ 8925’e bir SMS’de sen at’ sloganı ile 5 TL’lik bağış kampanyası başlattı.

Erzurumspor’dan bağış kampanyası

Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden B.B. Erzurumspor’da gözler yeniden şampiyonluğa çevrilirken, kulüp için SMS ile destek kampanyası başlatıldı.
B.B. Erzurumspor tesislerinde düzenlenen basın toplantısına Asbaşkan Zafer Aynalı, basın sözcüsü Bülent Taşkesenligil, teknik direktör Ahmet Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. İkinci yarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan B.B. Erzurumspor Basın Sözcüsü Bülent Taşkesenligil, şampiyonluk için kamuoyunun kendilerine güvenmelerini istedi. Birlik ve beraberlik içerisinde şampiyonluğu kucaklamak istediklerini ifade eden Taşkesenligil, “İkinci yarıya yeni hocamızla, yeni transferlerle, yeni yönetimle sıfırdan başlangıç yaptık. İkinci yarıya başlarken tüm yönetim kurulu olarak kulüpteki tüm çalışanlara kadar bir bütün olarak kenetlenmiş bir vaziyette şampiyonluğa hedeflendik. Biz buna inandık. İstiyoruz ki tüm kamuoyu bize inanıp güvensin. Şimdiye kadar geçmiş dönemde yaşadığımız olumsuzlukları bir kenara bırakarak yeni bir sayfa açıp önümüzdeki dilimde şampiyonluğu kucaklayalım. Birlik ve beraberlik sağlandığı sürece şampiyonluk gelir. Aksi halde bu şampiyonluğu yakalayamayız. Biz bunun bilincindeyiz. Sezon sonunda şampiyon olduğumuz zaman bunu kutlamanın tadına varalım diye düşünüyoruz” dedi.
“8925 SMS KAMPANYASI BAŞLATTIK”
Kulüp için sms kampanyası başlattıklarını açıklayan Taşkesenligil, “Biz kulüp olarak sms yardım kampanyası başlattık. Bütün operatörlerden 8925’e bağış yazıp bir sms göndermekle 5 TL kulübümüze yardımda bulunulacaktır. Taraftarımıza ‘Takımına Sen de Destek Ver’, ‘Şimdi Destek Zamanı’ diyoruz” diye konuştu.
Futbolcular üzerine şampiyonluk adına olumsuz baskının olduğunu vurgulayan Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, “Sezon başından beri oyuncular baskı altında. Çünkü şampiyonluk hedefi bağlamında herkesin baskısı var. Bu da ister istemez oyunculara olumsuz baskı yapıyor. Oyuncuları fazla baskı altına almadan şampiyonluğa ulaşacağız” dedi. Kozan Belediyespor maçında alınan galibiyetle baskıyı hafiflettiklerini belirten teknik adam, “Bu maçı kazanarak baskıyı atlattık. Gidişatımız iyi. Bizim oyun anlayışımız mücadele eden oyunculara forma şansı vermekten geçiyor. Bu kadar beklentiye karşı yüreğini sahaya koyan arkadaşlarla devam edeceğimizi söylemiştik” ifadelerini kullandı.
 

 
DAP’ta Et Borsası gündemi
 
Yıldırım’, ‘Düşüncenin Bunalımı’nı anlattı
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
BAŞKA BİR ŞEY DEMİYORUM 19 Ocak 2016 Salı 14:55

Kampanya yanlışsa bu takımlar neden yapsın biri süper ligin takımı diğeri ptt 1.lig de yer alan takım.Senin düşüncen baştan yanlış kardeş.Demek ki Beşiktaş ve Adana demir küçük düştü şimdi.Koca takımları küçük düşürdün ya başka bir şey demiyorum sana.Bu haberleri oku ;Başkan Orman Taraftarlarımız ilk kez tek bir SMS ile takımına destek olabiliyor. Bugüne kadar 650 bin taraftarımız Vodafone KaraKartal aracılığıyla Beşiktaş’a destek verdi. Bu sayede Beşiktaşımız için 1.5 milyon TL destek toplandı.Bunun dışında Adana Demir başkanı geçmişte şöyle bir açıklama yapmıştı :Ali Yücel, "Kulübümüze destek vermek isteyenlerin katılacağı SMS kampanyamızda, taraftarlarımız ADS yazarak 1940'a attıkları her mesaj için Demirspor'a 5 TL katkı sağlayacaklar" dedi.

Yorumu oyla      6      4  
İSTEYEN VERİR İSTEYEN VERMEZ 19 Ocak 2016 Salı 14:47

Ben sizin gibi görmemezlikten gelemem olan biteni.Eğer olumlu şeyler gerçekleşiyorsa bunu söylerim aynı şekilde olumsuz gelişen durumda varsa onu da yazarım .Ben şimdiye kadar o stadın kışın yeşil kaldığını görmedim .Sivasın stadı yeşil kalırken erzurumun stadınının yeşil olması için bir başkan çalışıyorsa onu ayakta alkışlarım kim olursa olsun.Kimse tarafgirlik yapmıyor herkes gerçekleri görüyor kimsede erzurumspordan soğumuyor tam tersine bir bütün olarak destek veriyor ancak senin gibiler destek vermez .Alışmışsınız devlet dairelerinde çalışan insanları zoraki başkan yapmaya.Şu takıma destek verene köstek olmayın .Para toplamayla herkes yapar diyorsun ama erzurumsporun son zamanlarında da bir başkan para topladı ama işi yürütemedi yani bunu herkes yapamaz.Saim özakalının transferleri ortada, bir hocayı iki kere takımın başına getirmek nedir acaba ?Taraftarın takımına destek vermesi kadar normal bir şey yok.Zorlada kimse destek verin demiyor .İsteyen verir isteyen vermez .

Yorumu oyla      6      4  
destek ver''e 19 Ocak 2016 Salı 14:26

hakikaten böyle yandaşlık aklınızda tutulmaya yol açmış. Saim bey görevi bırakırken kasada para da bıraktı bir. İkincisi Gençlik Hizmetleri ve Spor il müdürlüğü maarifetiyle Spor bakanlığı yeniledi o alttan ısıtmayı. Allahını kitabını seviyorsan, git bir sor. üçüncüsü böyle tarafgirlik yapıp insanı erzurumspordan soğutmayın. Ayıptır. Futbolcu transferine gelince işte hepsi ortada. Biz Demirhan kötüdür yada gitsin demiyoruz, ama kampanya işi çok yanlıştır diyoruz. Erzurumsporu küçük düşürür diyoruz. Başkanlığı gelip talip olup alan o. kimse zornan vermedi. Para toplamayla herkes bu işi yapar. Takım tam potadayken bu yardım işi çok yanlıştır, futbolcuyu oynatamazsınız. sadece bunu diyoruz. Yoksa ne pekmez satıyoruz ne bal alıyoruz kardeş.

Yorumu oyla      7      4  
DESTEK VER KÖSTEK OLMA 19 Ocak 2016 Salı 14:07

Kazım Karabekir Stadı’nın alttan ısıtma sistemini yeniledi. Yenilenen sistem sayesinde staddaki yeşil sahanın kışın da yeşil kalması sağlanacak.Bu durum hangi başkan zamanında oldu acaba ?Nüfus cüzdanın da Erzurum yazanların bile yardım etmediği bir erzurumspora süper lig takımından bir oyuncunun masraflarını karşılayıp getiren kim acaba ?Ali Demirhan'a destek vermek gerek köstek olmaya gerek yok

Yorumu oyla      6      4  
GERÇEKLERİ KONUŞUYORUM 19 Ocak 2016 Salı 13:50

Demirhan bu takıma süper ligden oyuncu getirdi hem de bunu parasını kendi cebinden vererek yaptı.Eğer ki Erzurumspor için canını vermese bunu yapmazdı.Bende sade bir taraftarım ne demirhanı ne de Özakalını tanırım ama görünen köy kılavuz istemez adam Erzurumspor için çalışıyor.Şu kazım Karabekir stadyumu bir gün yem yeşil olmamıştı şimdiye kadar ama geçen pazar günü yemyeşildi .Süper lig de bile kardan dolayı maçlar oynanmazken Erzurum da maç oynandı.Geçen yıllar oyuncular karın üstünde zar zor maç oynamak zorunda kalıyorlardı ama bu yıl değişti bu durum .

Yorumu oyla      6      5  
YARDIM ALDI, MENAJER GİBİ KONUŞMA 19 Ocak 2016 Salı 13:20

Destek almak başkadır, yardım bağış toplamak başkadır. Özakalını tanımam sade bir taraftarım, ama akla kara belli oluyor, ben vicdanımın sesiyle yorum yaptım. Demirhan'ın takımı bir yılda yardımlık hale getirmesine üzüldüm sadece.

Yorumu oyla      7      4  
YARDIM ALDI 19 Ocak 2016 Salı 13:16

Özakalın bir çekirdek kadar yardım almadı diyorsun ama bu haberi iyi oku o zaman :Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) ve Erçimsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, Erzurum’un profesyonel futbol liglerindeki tek temsilcisi olan Büyükşehir Belediyespor’a 100 bin lira destekte bulundu.

Yorumu oyla      6      4  
Özakalını savunmayın 19 Ocak 2016 Salı 13:07

Özakalın ne başarısı var acaba ?Takıma iki kere başarısız olan taşkın güngörü getirmesi büyük bir hata .Özakalının arkasında belediye olmasaydı bakalım ne yapabilirdi .

Yorumu oyla      6      4  
yönetim hakkında 19 Ocak 2016 Salı 13:04

Taraftarın görüşünü dikkate almayıp forvet transferi yapmayan ali demirhan ve yönetimini kınıyorum.Bir taraftar olarak takımın ilerde zorluk çekmemesi için görüş önerilerinde bulunuyoruz ama dikkate alan yok maalesef.'Tek gülle bahar gelmez'diye bir atasözü var.Mehmet her maçta gol mü atacak.Allah korusun bir maçta sakatlansa veya cezalı duruma düşse ne olacak ?Ali demirhan çıkıp kendisi mi gol atacak galiba.

Yorumu oyla      9      4  
Özakalın bunu yapmadı 19 Ocak 2016 Salı 12:52

Özakalın bu kulübü kaç sene yönetti de bir çekirdek kadar bile yardım almadı, kampanya yapmadı. Fedakarlık etti, kalp hastası oldu. Sizde dolapta kıyma var zannettiniz. Daha bir yıl olmadan Erzurumsporu fukara ettiniz. Helal olsun

Yorumu oyla      9      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Minik sporculardan nefes kesen gösteri
Oltu Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan taekwondo kursu ...
Erzurumspor’da Tekirdağ hazırlığı başladı
Yavuz TOPAL-Cizre maçının ertelenmesi sebebiyle haftayı bay geçirecek ...
Yıldırım: ‘Kazanmaya devam edeceğiz’
Spor Toto 3 Lig 1. Grupta BB Erzurumspor’da Kozan Belediyespor’dan alınan ...
 
14 saat yol gidip maça çıktılar
Hava muhalefeti nedeniyle 14 saatlik yolculuğun ardından Eskişehir’e ulaşan ...
Palandöken’den zirvede kayak eğitimi
Palandöken Belediyespor Kulübü tarafından 6 ile 8 yaş arası çocuklar için ...
B.B. Minikler Basketbol Ligi başladı
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Minikler Basketbol Ligi açılış töreni gerçekleştirildi.
 
Erzurumspor kazandı ama...!
RECEP DAĞ-6 hafta sonunda evinde Kozan Belediyespor’u zorda olsa yenme ...
Erzurumspor 6 hafta sonunda kazandı
Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci gurupta 21’inci hafta karşılaşmalarında 18 gol kaydedildi
Aydemir’den Palandöken’e tribün desteği
Palandöken Belediyespor Hatay Büyükşehir Belediyespor’u 3-1 mağlup etti.AK ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri