Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’da 'Narkoçelik-14' operasyonu
Erzurum’da 'Narkoçelik-14' operasyonu
Aranan 2 hükümlü yakalandı
Aranan 2 hükümlü yakalandı
Kaymakam Taşkın muhtarları dinledi
Kaymakam Taşkın muhtarları dinledi
Short Track Türkiye şampiyonası başladı
Short Track Türkiye şampiyonası başladı
Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik 
Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik 
HABERLER>SPOR
5 Şubat 2024 Pazartesi - 12:50

Erzurumspor ezberleri bozmayı sürdürüyor

ERZURUM GAZETESİ ÖZEL HABERİDİR - Erzurumspor 21. Haftada Şanlıurfaspor’u evine puansız gönderirken, aynı zamanda sezon içinde kendi rekorunu kırarak ikinci yarıda sadece 2 puan kaybıyla 10 puan topladı.

Erzurumspor ezberleri bozmayı sürdürüyor

Erzurumspor 21. Haftada Şanlıurfaspor’u evine puansız gönderirken, aynı zamanda sezon içinde kendi rekorunu kırarak ikinci yarıda sadece 2 puan kaybıyla 10 puan topladı. Sezonun 2. Yarısında çıktığı 4 maçın 3’ünü kazanan 1 maçı ise beraberlikle sonuçlandıran ekip 5 maçında 5 gol kaydederken kalesini de gole kapattı.

ERZURUMSPOR EZBERLERİ BOZDU

Sezonun ikinci yarısında gerçekleştirdiği çıkışla Trendyol 1. Ligde tüm ezberleri bozan Erzurumspor elde ettiği başarıyı transfer yapamadan, sahada elde ettiği 3 puanı silinerek elde etti. İşine saygılı, formasına sadık futbolcular, takımı her türlü olumsuzluğa rağmen desteklemekten yılmayan taraftar ve takımıyla bütünleşen Teknik Direktör Hakan Kutlu 4 haftalık başarı sürecinin mimarı oldular.

PUAN SİLMEYE İNANCIN DİRENİŞİ

Erzurumspor ortaya koyduğu yüksek performansla ligde tüm dikkatleri üzerinde topladı. Lisans kurulunun 3 puanını sildiği, transfer yapamadığı için hep aynı ekiple sahaya çıkmak zorunda kalan Erzurumspor Kaleci Göktuğ’dan Golcü Eren Tozlu’ya, Başkanından taraftarına, görülmemiş bir bütünleşme sağlayarak inancın zaferine ulaştı.

DAL VE KUTLU ERZURUMSPOR TARİHİNE GEÇTİ

Süreçte kongre krizleri yaşayan, transfer tahtasını bir türlü açamayan, önceki sezonlardaki destekleri görmeyen, mali sıkıntıların zirve yaptığı dönemde Erzurumspor, kadrosunda yer alan, iş ahlakı yüksek futbolcuları, takımını her türlü olumsuz koşulda dahi yalnız bırakmayan Kulüp Başkanı Ahmet Dal, Kenar yönetimindeki başarısıyla, tüm ligler kaydında tüm dikkatleri üzerinde toplayan Hakan Kutlu Erzurumspor tarihine geçti.

FUTBOLUN MAVİ BEYAZ YILDIZLARI

Erzurumspor ligde kalmak adına ciddi ve tarihi bir direnişin adı oldu. Defansında futbol duayenleri kaptan Mustafa Yumlu, Mustafa Akbaş, Orhan Ovacıklı’yla ligdeki tüm takımlar içinde en mükemmel performansı sergileyen Mavi Beyazlılar, Celal Hanalp’ın takdir toplayan performansı, Ufuk Budak’ın muhteşem dönüşü, Sefa Akgün’ün tükenmek bilmeyen eforu ve dinamizmi, Eren Tozlu’nun yüksek futbol zeka ve aklı, Muhammed Furkan Özhan’ın ortaya koyduğu Erzurumsporluluk ruhu, Hasan Batuhan Artarslan’ın Erzurumspor için ortaya koyduğu samimiyet, Süleyman Koç’un futbola saygısıyla ekip ligde bir destan, Erzurumspor için de bir tarih yazdı.

YEDEKLER SAHADAKİLERE DESTEK OLDU

Mavi Beyazlıların 4 haftalık başarı sürecinde, kenarda bekleyen Rıdvan Oğuzhan Yağcı, Yakup Kırtay, Hasan Batuhan Artarslan, Hüseyin Mevlütoğlu, Alican Özfesli, Muhammed Emin Yavaş, Mikhail Kenro Rosheuvel, Herolınd Shala, Enes Yiğit, Mustafa Gürkan Varlık da önemli rol oynadı. İlk 11’de yer almamalarına rağmen yedek bekleyen futbolcular sahadaki arkadaşlarına moral motivasyon sağlayarak tam manasıyla bir ekip ruhu ortaya koydular.

‘HER ŞEY PARA DEĞİL’

Erzurumspor 4 haftalık periyotta ligin aslında en iyi takımı olduğunu da kanıtladı. Milyon dolarlık transferlerin yapıldığı ligde, Erzurumspor formasını sahipsiz bırakmayan, içtenlikle sahada mavi beyazlı ekibin başarısı için ter döken futbolcular, aynı zamanda tüm futbol camiasına ‘Her şey para değil’ mesajını verdiler, işlerine saygıyı ortaya koydular.

TARAFTAR

Erzurumspor’un son dönemde elde ettiği başarıda taraftar – takım bütünleşmesi de etken rol oynadı. Çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu taraftar camiası her maçta Mavi Beyazlı ekiple birlikte oldu. Başarıyı alkışladı, başarısızlıkta moral verdi. Taraftar Erzurum’a gelen rakip takımları da alkışlarla karşılayarak Erzurum’dan tüm futbol dünyasına mesaj gönderdi.

 

 
Giresunspor haftanın, Erzurum ayın takımı
 
Kutlu’yla gelen Mavi Beyazlı başarı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Giresunspor haftanın, Erzurum ayın takımı
ERZURUM GAZETESİ ÖZEL HABERİDİR - Haftanın takımı evinde lidere galibiyet ...
Salon Atletizminde Aşkale başarısı
Bursa'da düzenlenen Türkiye salon atletizm yarışmalarında Aşkaleli sporcu ...
Vali Çiftçi’den Erzurumspor’a tribün desteği
Erzurumspor FK’nin iç saha maçlarını yakından takip eden Vali Mustafa ...
 
Kutlu: 'Taraftarımızı çok seviyoruz'
Kutlu, “Geldim geleli söylüyorum, çok önemli bir futbolcu grubu var. Kısıtlı ...
Buz: ‘Erken gol yedik’
Trendyol 1. Lig’in 21. haftasında oynanan Erzurumspor FK- Şanlıurfaspor ...
Erzurumspor taraftarını rahatlattı
Erzurumspor 6 puanlık maçta Şanlıurfaspor’u ilk yarıda bulduğu 2 golle ...
 
Trendyol 1. Lig: Ümraniyespor: 1 - Bodrum FK: 2
Trendyol 1. Lig’in 21. haftasında Ümraniyespor, evinde karşılaştığı Bodrum ...
Trendyol 1. Lig: Ankara Keçiörengücü: 1 - Boluspor: 2
Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında Ankara Keçiörengücü, sahasında karşılaştığı ...
PFDK’dan 3 kulübe ceza
TFF Profesyonel Disiplin Kurulu 3 1. Lig ekibine cezalar verdi. Tuzlaspor, ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri