Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
En kıymetli varlığı babasının İstiklal Madalyası
En kıymetli varlığı babasının İstiklal Madalyası
ATAUNİ’de ortak akıl istişaresi
ATAUNİ’de ortak akıl istişaresi
Erzurum’dan gönderilen 300 kg kaçak et imha edildi
Erzurum’dan gönderilen 300 kg kaçak et imha edildi
U16 Millî Takımı Erzurum’da toplanacak
U16 Millî Takımı Erzurum’da toplanacak
Erzurum ülke ortalamasını geçti
Erzurum ülke ortalamasını geçti
HABERLER>SPOR
21 Şubat 2013 Perşembe - 07:07

Güngör: ‘Çok Üzgünüz....’

ÖZEL-Arsinspor karşısında alınan şok yenilgiyi değerlendiren Erzurum Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, “Galibiyeti en çok isteyen taraftık, baskılı oynadık, pozisyon vermedik, golü arayan bizdik, ancak kaybettik. Çok üzgünüz” dedi.

Güngör: ‘Çok Üzgünüz....’

ERZURUM
Arsinspor karşısında alınan şok yenilgiyi değerlendiren Erzurum Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, “Galibiyeti en çok isteyen taraftık, baskılı oynadık, pozisyon vermedik, golü arayan bizdik, ancak kaybettik. Çok üzgünüz” dedi.
GÜNGÖR’DEN DEĞERLENDİRME
Arsinspor maçında yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerini, rakibin ise iki atağının golle neticelendiğini belirten Güngör, Büyükşehir Belediyesporlu futbolcuların maça mutlak üç puan parolasıyla çok hırslı ve istekli başladıklarını, yakalanan pozisyonların değerlendirilmemesi sebebiyle beklenmedik bir yenilgi aldıklarını kaydetti.
HİÇBİR YENİLGİYİ HAK ETMEDİK
Büyükşehir Belediyespor’un 22 maçlık periyotta hak ettiği tek bir yenilginin bulunmadığını ifade eden Büyükşehir Belediyespor Teknik patronu Güngör, Arsinspor maçının  deplasmanda 3-2 kaybedilen Kocaelispor maçı ile, Erzurum’da 2-1 kaybedilen Kahramanmaraş Belediyespor maçına benzediğini, sonucun taraftarları olduğu gibi teknik kadro ve futbolcuları da şok ettiğini vurguladı.
HEDEFE KİLİTLENMELİYİZ
En az taraftar kadar futbolcu ve teknik yönetimin de galibiyet istediğini, ancak futbolda bazen istenilenin değil hak edilmeyen sonuçların alındığını hatırlatan Güngör, “Hepimiz gurupta en azından Play Off’a kalmak için bu yenilginin şokunu üstümüzden atmalıyız. Yenilgiden çıkardığımız dersler var, bunları tekrarlamadan kalan dönemde, hedefe yürümeliyiz” diye konuştu.
HAK ETMEDİK
Erzurum Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, Arsinspor yenilgisiyle ilgili “Hak ettik mi, sualine cevap bulamıyorum. Rakibe üstünlük sağladığımız dakikalarda pozisyonları değerlendiremedik. Direkten dönen topumuz var. Rakip takım kalecisiyle karşı karşıya kaldığımız pozisyonları çok basitçe harcadık.” dedi
BİZE ÖVGÜ VARDI AMA..
“Arsin’de “Buraya gelen en iyi takım. İyi bir takım oluşturmuşsunuz” dediler. Takımımız büyük övgü topladı.” diyen Güngör, “Maalesef istediğimiz sonucu elde edemedik. Kalecimiz belki 3 defa yere yatmadı. Kalemizde çok az pozisyon gördük. Pozisyon vermedik diyebiliriz. Ama çok basit hatalarla kalemizde iki gol yedik. Adam dört futbolcu arasından sıyrılıp gol atıyor. Futbolcu buna müsaade etmemeli. Futbolun kuralları var. Orada döndürmeyeceksin. Futbol kuralları çerçevesinde geçit vermeyeceksin. Futbolcularımı hayatta suçlamam. Ancak biraz daha ince davranmak lazım. Yakaladığın pozisyonları profesyonelce değerlendireceksin.” dedi
POZİSYONLARI DEĞERLENDİREMEDİK
Güngör, “Rakip kalede ağırlığımızı koyduğumuz dakikalarda, pozisyonları iyi değerlendirecek olsaydık, şehrimize yine 3 puanla dönmüş olacaktık. Bir top direkten döndü. Karşı karşıya birkaç pozisyonumuz var. Yüzde 100 gol pozisyonları diyebileceğimiz pozisyon bunlar. Ama değerlendiremedik. Hepimiz çok üzgünüz.”
FUTBOLCU KADROSU YETERLİ
Ligin kalitesine göre eldeki futbolcuların yeterli olduğunu belirten Güngör, “Dediğim gibi daha dikkatli olmamız gerekiyor. Sahada daha atak bir futbolumuz var. Bunu sonuca yansıtmalıyız. Bu ligde etkili sporcular var elimizde.”
HEDEFTEN SAPMAK YOK
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un her şeye rağmen hedefinden sapmadığının altını çizen Teknik Direktör Taşkın Güngör, “Play offa kalmak için sıralamada önümüzde bulunan takımlarla aramızdaki puan farkını yakalamak zorundayız. Hedefimiz gurupta ilk beşte yer almak. Önümüzde daha 12 maç var. Keçiören’le 11, Kahramanmaraş Belediyespor’la 10, Gümüşhanespor’la ise aramızda 6 puanlık fark oluştu. Artık tek hedefimiz üstümüzdeki takımları yakalayarak ilk beşte yer almak” dedi.
TARAFTARA ÖVGÜ
Açıklamasında Erzurum Büyükşehir Belediyespor taraftarına da seslenen Güngör, ligin uzun soluklu bir maraton olduğunu, taraftarı, teknik yönetimi ve futbolcusuyla mavibeyazlı ekibin belirlenen hedefe ulaşması için birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini ifade etti. Güngör, “üstüne basa basa söylüyorum, bizim en büyük gücümüz fedakar taraftarımızdır. 12’inci adam olmadan, onların desteğini hissetmeden başarılı olmak mümkün değil. Biz fedakar bir taraftar kitlesine sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Onlardan alacağımız güçle, bu süreci geçecek ve ilk beşte yer alacağız” dedi.

 

 
Araç az, trafik yetersiz..
 
Ekonomiye cemre düştü
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
konuk 24 Şubat 2013 Pazar 11:56

2.lig olacak yanlis yazdim

Yorumu oyla      6      4  
konuk 24 Şubat 2013 Pazar 11:22

yılmaz Bursaspor süper ligde erzurumbb spor 3.ligde birinci ayrım bu 3.ligde erzurumbb spora verilen destek diğer 3.lig takımlarından yoktur veya daha azdır Her yıl bu takımı bir üst lige çıkaracağız diyorlar ama takım bir türlü 3.lige çıkamıyor .Çoğu hafta iddasız takımlara puanlar veriyor ondan dolayıda ilk beşe bile giremiyor(Yozgat ,arsin , emrespor vb) Kendinin üstündeki takımları bile yenemiyor. Haftaya Gümüşhane arsinle oynayacak en kötü ihtimalle beraberlik alır büyük bir olasılıkla da yener senin takımın ne yaptı Bursaspor alt sıralarda olsun bak taraftarın nasıl sesi çıkıyor büyük takımlarda bile ses çıkarken Sonuç olarak Erzurum gereken desteği veriyor ama futbolcular ve diğerleri kendilerini bir zahmet yorup bir maçı alamıyorlar .Koca koca şehirler takımlardaki ekonomik krizden dolayı oyunculara para bile zor verirken bunlar paralarını alıyorlar bunlardan istenen sadece maçları kazanmaktır onuda yapmak istemiyorlar

Yorumu oyla      7      4  
yılmaz 24 Şubat 2013 Pazar 01:39

ben istanbulda yaşayan bir erzurum sevdalısı dadaş olarak erzurumluların futbolla ilgilenen kesimi için şunları söylemek istiyorum;ya her kafadan bir ses çıkıyor ve adam akıllı şu takıma destek vereni göremedim,bir kaç maça gitmekle taraftarlık olmuyor,gidin taraftarlığı bursasporlulara sorun yada bursa şehrini izleyin,gecelerce takımları için uykusuz kalanları bilirim,her şartta deplasmana giden binlerce bursalı taraftar bilirim.ankarada türkiye kupasında fenerbahçeden fark yiyen bursa takımını bursalılar alkışlarla soyunma odasına gönderdiler.şimdi kalkmış bana takımı yönetimi taşkın hocayı kötülemeyin,taşkın hocam karadeniz insanı hırslı ve zeki olur ben size güveniyorum...

Yorumu oyla      6      6  
cacik yapmak 22 Şubat 2013 Cuma 01:03

Herşey ortada valla hakki hukuku yok bu isin hele futbolun hiç yok bunu bizden cok sizin bilmeniz gerekir hocam. Eger hededli takimsan ki sezon basinda neler oldu kimler alinmadi ben yine diyorun kadro yeter de artar yani malzeme iyi kötü var en azindan Playoff oynayacak kadar is cacik yapmakta yani sizde hocam eger onu beceremezsen ne salatadan nede yoğurttan birsy olur bu takimi karıştırıp kaynastirmak cacik yapmaya benzerdi ama artik cok gec. İçerde Diyarbakır yen disarda elazigdan puan al zor ama sonra gel mardini yen içerde ne olacak... ERZURUMDA BI LAF VARDIR BİR GÜNEŞLE BAHAR GELMEZ.

Yorumu oyla      7      4  
erzurum sporlu 21 Şubat 2013 Perşembe 16:06

ilk beşe kalıp playofa bile cıksanız size nasıl güvenilir playofdada arsin ciksa yine iki göl yer geri dönersiniz işte sizin özetiniz allahdan korkun arsine yenilen takıma güvenmek hayal kurmaktam başka bir şey değil

Yorumu oyla      7      4  
misafir 21 Şubat 2013 Perşembe 09:11

mağlubiyetlerde eğer bu futbolculara ceza verilseydi o zaman para cezası yememek için bütün güçleri ile oynayıp o maçı alacaklardı fakat yönetim bunu yapmayıp hiçbir şey olmamış gibi tavranması bunların istedikleri maçlarda iyi oynayıp istemedikleri maçlarda iyi oynamamalarına neden oldu.Zaten önemli olan bu futbolcuları yönetebilmektir bir yönetim için adam bakıyor ki ne ceza var ne kınama yensemde farketmez yenmesem de ben paramı alıyorum ya .Yönetimin asıl görevi bunu değiştirmektir eğer bunu yapamıyorsan sen başarısız bir yönetimsin.Zaten bu başarısızlıktan dolayı sadece taraftar üzülür canı yanar ne futbolcusu ne hoca nın umurundadır.Çünkü onlar bir süre sonra gider paralarını alıp ama taraftar kalır .Bizim Erzurumdan futbolcular seçilse bunlardan daha iyi oynarlar ve ilk beşin içinde olurlar belki de lig lideri olurlardı .

Yorumu oyla      7      4  
ZAFER 21 Şubat 2013 Perşembe 09:08

Hocam boş laflara karnımız tok **kimseyide suçlama sen istedin bu topcuları yönetimde aldı ***

Yorumu oyla      7      4  
21 Şubat 2013 Perşembe 08:37

Futbolcu kadrosu yeterli olsaydı buralarda olmazdık ** adamlar gidip ikinci ligin şampiyonluğa oynayan takımından futbolcular alırken biz ise gidip ikinci ligden düşme seviyesine gelmiş veya 3.ligin sonlarında olan takımlardan futbolcular aldık .Tabii ki futbolcu alımında sadece senin suçun yok yönetimde Erzurumun en iyileri denildi fakat en iyi futbolcuyu alabilmek için paralarını ceplerinden çıkartamadılar .Eğer sen şampiyon olmak istiyorsan en kalitelisini alacaksın bunun yanında parana da kıracaksın.Üzgünüm demekle olmuyor taşkın hoca bu taraftar her şekilde seni ve futbolcularını destekledi sizden tek isteği bu takımı b ir üst lige çıkartmaktı fakat siz bunu yapmak istemediniz veya yapamadınız.sizin bu taraftarı üzmeye hakkınız yok hem paraları alın hem de üzün .

Yorumu oyla      8      4  
muratsina 21 Şubat 2013 Perşembe 08:35

*** övgüyle puan alınmıyor arsin maçını izledim resmen dökülüyor senin bi kere takımının futbolcuları seni dinlemiyor ki maça başlanacak çıkmış biri telle konuşuyor biri bi yeri tarif ediyor bu nasıl kadro siz hep böyle mi yapıyorsunuz aldığınız mağlubiyetler haklı çünkü takım atarsak atarız atamazsak bişe yok havasında

Yorumu oyla      8      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ruslar Erzurum kampında
Yaz sezonunda Erzurum’da Milli takımda da görev yapan Ruslar’ın deneyimli ...
Dağ Kayağı Dünya Şampiyonası 22 Şubatta
Ergan Dağı'nda 22-24 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan Dünya ...
Öğrenciler masa tenisinde ter döktü
Erzurum GHSİM tarafından düzenlenen Küçükler Masa Tenisi İl Birinciliği müsabakaları yapıldı.
 
Hedefleri Bölge şampiyonluğu
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ...
Taraftar kırgın, futbolcular suskun..
Hafta sonunda Arsinspor’a sürpriz bir şekilde yenilen ve taraftarını hayal ...
Yakutiye taraftarıyla barışmak peşinde
Bölgesel amatör Lig 1’inci gurupta, Baybutspor yenilgisi sonrasında zirve ...
 
Hentbol’da Spor Lisesi başarısı
Erzurum’u Hentbol Bölge Şampiyonası’nda temsil eden Erzurum Spor Lisesi, grup şampiyonu oldu.
Krosta Erzurum fırtınası
Türkiye Atletizm Federasyonu faaliyet programında yer alan ve Kocaeli’nde ...
Süper minikler eskrimde yarıştı
Eskrim Teşvik Müsabakaları yapıldı. Dereceye giren sporculara madalya ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri