Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’a 2. güneş enerjisi santrali kurulacak
Erzurum’a 2. güneş enerjisi santrali kurulacak
En kıymetli varlığı babasının İstiklal Madalyası
En kıymetli varlığı babasının İstiklal Madalyası
ATAUNİ’de ortak akıl istişaresi
ATAUNİ’de ortak akıl istişaresi
Erzurum’dan gönderilen 300 kg kaçak et imha edildi
Erzurum’dan gönderilen 300 kg kaçak et imha edildi
U16 Millî Takımı Erzurum’da toplanacak
U16 Millî Takımı Erzurum’da toplanacak
HABERLER>SPOR
22 Ocak 2013 Salı - 01:39

Güngör ERZURUM’a konuştu

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, ‘Maltepespor maçını kazanmak için her türlü yolu denedik, futbolcularımız özveri sergiledi, ancak şanssızdık’ dedi.

Güngör ERZURUM’a konuştu

ERZURUM gazetesi
Erzurum Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, ‘Maltepespor maçını kazanmak için her türlü yolu denedik, futbolcularımız özveri sergiledi, ancak şanssızdık’ dedi.
İYİ OYUNU SONUCA YANSITAMADIK
Maltepespor maçını ERZURUM Gazetesi’ne değerlendiren Büyükşehir Belediyespor Teknik Patronu Taşkın Güngör, Maltepespor maçının iki takım için de önemli bir karşılaşma olduğunu vurgulayarak, “Bizim için de Maltepe için de önemli karşılaşmaydı. İlk yarı iki takımda iyi mücadele etti. İkinci yarı tamamen bizim üstünlüğümüzde geçti. Gol atmakta sıkıntı yaşadık. Direkten dönen toplarımız var.
Futbolcularımız ilk yarıda ve özellikle İkinci yarıda gösterdikleri performans çok iyiydi. Ancak bunu
sonuca yansıtamadık.” diye konuştu.
GÜMÜŞHANESPOR MAÇI DÖNÜM NOKTASI
Bu hafta oynanacak Gümüşhanespor maçıyla ilgili bir değerlendirme yapan Güngör, maçı sansızlığı kırma maçı ve dönüm noktası olarak gördüklerini kaydetti. Güngör, “ Futbolcularımız her maçta olağanüstü çaba gösteriyor, özveri sergiliyor. Hepsi de istekli ve mücadeleci. Futbol şansı yanımızda değil. Direkten dönen toplarımız var. Bu kadar özveri ve mücadeleden istediğimiz puanı alamıyoruz. Takım futbol oynamasa çare arayacağız, ancak takım futbol oynuyor.  Her futbolcumuz, her maça kazanmak için hırsla çıkıyor.” dedi.
GALATASAR ÖRNEĞİ
Büyükşehir Belediyespor’un ligdeki durumuyla ilgili olarak görüşlerini belirten Güngör Galatasaray örneklemesi  yaparak, “Süper lige bakın, Galatasaray ilk yarıyı 33 puanla lider kapattı. Biz 30 puan topladık. Bu önemli. Biraz şans yanımızda olsaydı çok daha farklı durum ve sırada ilk yarıyı bitirebilirdik.” vurgusunu yaptı.
TARAFTARDAN TAKIMA VE GÜNGÖR’E ÖVGÜ
Öte yandan Maltepespor maçı sonrası tribünden destek veren dadaşlar, Büyükşehir Belediyespor’un disiplinli ve özverili bir oyun sergilediğini, maçın ikinci yarısında tek kale top oynadıklarını belirterek, Büyükşehir Belediyespor’un maçta iki puan kaybeden taraf olduğunu dile getirdiler. Teknik Direktör Taşkın Güngör’ün maç boyunca sinerji ve bilgisini sahaya yansıttığını, kurduğu takımı beğeniyle izlediklerini bildiren taraftarlar, Büyükşehir Belediyespor’un Gümüşhanespor maçından galibiyetle ayrılarak, yükselişe geçeceğine inandıklarını ifade ettiler.

 

 
Kaçakçılık örgütü çökertildi
 
İbre 100 bine vurdu..
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
24 Ocak 2013 Perşembe 12:22

Bir puan bir puan diye diye anamiz agladi yenersin 4 5 hafta sonra alirsin bi beraberlik dersin tamam eyvallah ama sen bir bir nereye kadar bu hedefe 1 puanlarla ulasamazsin ati alan Üsküdari geçti yada bir baska degisle kaplumbaga misali bide bulundugunuz lig ve takimin yerini bilmenizde fayda var biz galatasaray degiliz galatasaray yeniliyor kredisini kullaniyor yine lider senin ne kredin var.

Yorumu oyla      8      4  
gurbetçi 23 Ocak 2013 Çarşamba 19:14

Benim anlamdigim bu takim sampiyonluk hayaliyle kuruldu liderin 13 puan gerisindeyiz ne hikmetse bizim takim icin hic umut isigi sunmuyor taskin hocaya gore ama isigimizive umidimizi çoktan yitirdik kimse kimseyi kandirmasin bu is böyle olmaz rakiplerinden kimi yendin de bu kadar rahatsin hani biz büyük takimdik hani biz büyük maçları severdik bunlar rüya sözler ancada rüyanizda görürsünüz zaten. yazik

Yorumu oyla      9      4  
yılmaz 22 Ocak 2013 Salı 21:19

arkadaşlar ben taşkın güngör hocayı çok begeniyorum,sene başından beri bu takımı takip ediyorum,istansulda yaşayan bir dadaş olarak tüm dadaşları hocamıza ve takımımıza sahip çıkmaya davet ediyorum...taşkın hoca çok haklı bu takım 2. lig kalitesinde oynuyor ama birçok maçta oldugu gibi bu maçtada şanssızlık galibiyeti engelledi...

Yorumu oyla      7      5  
22 Ocak 2013 Salı 16:41

yönetim inat etme gel bir forvet al da bari ilk beşe gir .Yönetim beni söyledikleri mi dinle

Yorumu oyla      8      4  
misafir 22 Ocak 2013 Salı 10:45

Eskiden oyuncular paralarını alamadıklarında daha iyi başarılar geliyordu şimdi ise paralarını istedikleri gibi alıyorlar ama sonuç başarısızlık .

Yorumu oyla      10      5  
HAS DADAŞ 22 Ocak 2013 Salı 09:56

GALATASARAY NE ALAKA GÜNGÖR HOCA.GALATASARAY SÜPER LİG'DE 33 PUAN TOPLADI SEN 3.LİGDE.ARAMIZDA 2 LİG VAR.TESELLİMİ BU ŞİMDİ.BİZ BU KADRO İLE SÜPER LİG DE OLSAK 31 PUANI ALABİLECEKMİYDİN?

Yorumu oyla      11      4  
... 22 Ocak 2013 Salı 09:10

Anladım ki bu takım uzun bir süre bu ligde yer alacak.Takımın dengesi bozulur diye adam akıllı transfer yapılmıyor.Bu mantıkla başarı zor.

Yorumu oyla      8      4  
misafir 21 Ocak 2013 Pazartesi 23:03

Hep şansızlıktan yakınıyorsun hoca .Yozgat maçındada aynı , Maltepe maçındada aynı ve diğer maçlardada aynı dertten yakındın.Bu takıma forvet lazım .Bir tane iyi bir forvet alın .Yeter artık her yıl bir üst lige çıkacak diyorsunuz ama hiç bir yıl da çıkartamıyorsunuz şu takımı .

Yorumu oyla      11      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dönmez, Judo’da başarının adı
15 yaşındaki lise öğrencisi, milli judocu DÖnmez'in hedefi 2016 olumpiyatları.
Özak’tan şok açıklamalar
Eski Bayındırlık ve İskan, Gençlik ve Spor Bakanı Trabzon Milletvekili ...
Palandöken galip döndü
Erzurum’u bu sezon Horasan Gençlikspor ile birlikte Bölgesel Amatör Lig’de ...
 
Hentbolda Şampiyonun adı: Spor Lisesi
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü(GHSİM) tarafından düzenlenen ...
Korkmaz Türkiye şampiyonu
Erzurum’un kros liglerinden sonra salon atletizm pistlerinde de yüzü gülüyor. ...
Diyarbakırspor puansız başladı
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un yer aldığı Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta ...
 
Palandöken’de hafta sonu coşkusu
Kar kalınlığının bir metreye yaklaştığı Palandöken Kayak Merkezi'nde yerli ...
Büyükşehir 7’incilikte kaldı
Büyükşehir Belediyespor üç puan için gittiği İstanbul deplasmanından bir ...
24 il Alp Disiplininde yarıştı
Türkiye Kayak Federasyonu tarafından Erzurum'da düzenlenen Alp Disiplini ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri