Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Yılmaz: ‘Atatürk Üniversitesi, Bölgenin lokomotifi’
Yılmaz: ‘Atatürk Üniversitesi, Bölgenin lokomotifi’
KUDAKAF'25 tamamlandı
KUDAKAF'25 tamamlandı
Seyir halindeki tırda yangın çıktı
Seyir halindeki tırda yangın çıktı
Yılmaz: ‘Erzurum bir medeniyet şehridir’
Yılmaz: ‘Erzurum bir medeniyet şehridir’
Yıldırım Erzurum’un önemini anlattı
Yıldırım Erzurum’un önemini anlattı
HABERLER>EĞİTİM
14 Ocak 2016 Perşembe - 13:42

‘Herkes ayağını denk alsın’

Güneş Vakfı Genel Başkanı Prof. Dr. Alpaslan Ceylan, yaptığı açıklamada ile bir grup akademisyenin yaptığı ortak bildiriye sert tepki gösterdi.

‘Herkes ayağını denk alsın’

Güneş Vakfı Genel Başkanı Prof. Dr. Alpaslan Ceylan, yaptığı açıklamada ile bir grup akademisyenin yaptığı ortak bildiriye sert tepki gösterdi.

HESAP SORULSUN

Son zamanlarda ülkemize yönelen hain ve yıkıcı emellerin üniversitelerimize kadar uzandığını söyleyen Prof. Dr. Ceylan, “Sözde kendine aydın diyen karanlık yüzler, bir bildiri yayınlayarak PKK terör örgütüne destek vermişlerdir. Akademisyenlik adı altında örgütcülük yapan ve ne yazık ki Atatürk Üniversitesi gibi Türkiye’nin sayılı bilim yuvalarından birinde de bu hain bildiriye destek veren insanların olması Erzurum adına gerçekten çok üzücü bir durumdur. Böyle insanların üniversitenizde bilim yapıp Türkiye’nin geleceği için aydın insan yetiştirecekleri yerde; teröre kalemleri ile destek vermeleri kabul edilebilir bir şey değildir. Bu ülkenin ekmeğini yiyip hainlik edenlerden hesap sorulması en büyük dileğimizdir” dedi.

HERKES AYAĞINI DENK ALSIN

“Güneş Vakfı öğretim üyeleri olarak bu tür insanların üniversitemizde barınmalarını asla kabul edemeyiz” diyen Prof. Dr. Ceylan, “Milyonlarca şehidin kanıyla sulanmış bu mübarek vatan için hain emel besleyenler er yada geç hak ettikleri cezayı bulacaklardır.

Son olarak bu konuda herkesi duyarlı olmaya ve bu topraklar için sadakat beslemeye davet ediyoruz. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Herkes ayağını denk alsın Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin gücü bu hainler ile yıllardan beri mücadele etmektedir ve etmeye de devam edecektir.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk Milleti’nin sabrıyla kimse fazla oynamasın. Hele hele Erzurum gibi hassas şehirlerimizde asla bazı şeyler için alt yapı çalışmaları yapılmasın. Aksi takdirde terör ve onu besleyen hain emeller çok sert duvarlara çarpacaklardır.”

 
ASİMDER’den CHP’li Tanrıkulu’na tepki
 
‘Herkes safını belirlemek durumundadır’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ATAÜNİ Senato’sundan tarihi karar
Atatürk Üniversitesi Senatosu terör olaylarını telin etti ve bir gurup ...
Vanlı akademisyenlerden ortak tepki
Akademisyenler Derneği, son günlerde akademisyenler tarafından yayınlanan ...
Fırat Üniversitesi’nden milli duruş
Fırat Üniversitesi’nden bir grup akademisyen, Barış İçin Akademisyenler ...
 
100. Yıl: ‘Kara Propaganda’
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Senatosunca yapılan açıklamada, “Barış’ ...
MŞÜ: ‘Bunun adı akademik özgürlük değil’
Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, ...
Dadaş Bilim adamından sert tepki
Genetik dalında Türkiye’nin önde gelen bilim adamlarından biri olan Erzurum ...
 
Çocuk Akademisi’nden pratik eğitim
Şehir ve Kültür Araştırmaları Derneği’nin (ŞEHİRDER) Türkiye’de ilk defa ...
Aile Eğitiminde kurumsal işbirliği
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Palandöken Belediyesi arasında ...
ÖĞ-DER II. Eğitim-Gençlik Şurası yapıldı
ÖĞ-DER tarafından organize edilen Eğitim Şurası toplantısı Erzurum’da gerçekleştirildi.
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Bağlantılı İlişkiler
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Bir yumrukta çürüyen vicdan
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Asansör Takım Olmanın Alemi Var mı? Ve Erzurumspor Gerçeği
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Dadaş Tahsin Bayramoğlu’nun ardından
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Türk Milleti: Medeniyetin Evrensel Mimarları
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’un Dirilişi yahut 107 Yılın Çığlığı
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri