Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurumspor iç saha yenilmezlik serisini sürdürdü
Erzurumspor iç saha yenilmezlik serisini sürdürdü
ATAUNİ’de araştırma Hastanesi gündemi
ATAUNİ’de araştırma Hastanesi gündemi
Oltu 'merhamet'i konuştu
Oltu 'merhamet'i konuştu
Tarımda Halk Elinde Küçükbaş Hayvan Islahı Projesi
Tarımda Halk Elinde Küçükbaş Hayvan Islahı Projesi
 ER-VAK kadın komisyonundan eğitime destek
 ER-VAK kadın komisyonundan eğitime destek
HABERLER>SİYASET
26 Temmuz 2012 Perşembe - 03:55

Hurdacılar Sitesinde sona doğru

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, inşaatını tamamladığı Hurdacılar Sitesi’nin altyapısı için düğmeye bastı. Kanalizasyon ve içme suyu şebekesinin yanı sıra, çalışmalar kapsamında iletişim ve enerji gibi altyapı gereksinimleri de ortadan kaldırılacak olan Hurdacılar Sitesi, çevre düzenlemesinin ardından Erzurum’un hizmetine sunulacak.

Hurdacılar Sitesinde sona doğru

ERZURUM (İHA) - Erzurum Büyükşehir Belediyesi, inşaatını tamamladığı Hurdacılar Sitesi’nin altyapısı için düğmeye bastı. Kanalizasyon ve içme suyu şebekesinin yanı sıra, çalışmalar kapsamında iletişim ve enerji gibi altyapı gereksinimleri de ortadan kaldırılacak olan Hurdacılar Sitesi, çevre düzenlemesinin ardından Erzurum’un hizmetine sunulacak.
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Erzurum’da çeşitli iş ve meslek kollarında faaliyet gösteren esnaf için başlatılan yatırım seferberliğinin, ‘Hurdacılar Sitesi’ ile devam ettiğini söyledi. Başkan Küçükler, Büyükşehir Belediyesi’nin Hurdacılar Sitesi’ndeki yapım çalışmalarını tamamladığını belirterek, temeli geçtiğimiz yıl atılan yatırımın kısa bir süre sonra hurdacılık yapan esnafın hizmetine sunulacağını bildirdi. Sitenin son olarak altyapı ihtiyaçları için harekete geçildiğini kaydeden Başkan Küçükler, sitede su, kanalizasyon, enerji ve iletişim gibi altyapı ağlarının oluşturulmasına başlandığını dile getirdi.
20 bin metrekare alan üzerinde projelendirilen Hurdacılar Sitesi’nin yapımına geçen yıl başlandığını ve bu yıl tamamlandığının altını çizen Küçükler, “Projemizin ihalesini geçtiğimiz yıl yapmış ve temelini atmıştık. İnşaat çalışmalarına yeni sezonla birlikte hız verdik. Sitenin fiziki manada yapılanması süreci tamamlandı ve inşaatı bitti. Altyapı ve çevre düzenleme çalışmalarının ardından hurdacılık yapan esnafımız, her türlü ihtiyaçlarının düşünülerek tasarlandığı bu site içerisinde artık hep bir arada olacak.” diye konuştu.
GÜNEY ÇEVRE YOLU’NU HAREKETLİ GÜNLER BEKLİYOR…
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, söz konusu yatırımın, Güney Çevre Yolu’nu da hareketlendireceğinin altını çizdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, “Güney çevre Yolu üzerinde Sebze Hali bulunuyor. Sebze Hali’nin hemen yanında Nakliyeciler Sitesi, Kamyon ve Tır Parkımız var. Hurdacılar Sitesi’ni de bu noktada konuşlandırarak, yatırımlarımızın bulunduğu bu bölgeye ticari manada bir hareketlilik kazandırmış olacağız” dedi.
Öte yandan Başkan Küçükler, Erzurum’da hurdacılık yapan esnafın, Hurdacılar Sitesi’nin hizmete gireceği günü iple çektiklerine işaret ederek, “Esnafımız, bu yatırımı çok önemsiyor. Çünkü modern şehirciliğin gereklerinden birisi olduğu kadar, hurdacılık yapan esnafımız da, şehir dışında faaliyet göstermeyi arzu ediyor. Kaldı ki, bu site sayesinde Erzurum’da geri dönüşüm hizmetlerine de kurumsal bir kimlik kazandırılmış olunacak. Esnafımıza bu vesileyle geri sayımı başlattığımızın müjdesini de vermek istiyorum” ifadelerini kullandı.

 
Genç Millilerden Pasinler çıkarması
 
Tortum Müftülüğünden örnek uygulama
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Yildirim Denizli 29 Temmuz 2012 Pazar 14:00

Bu haberi bir defa okudum, pesinden bir defa daha okudum, ama yinede isin icinden cikamadim.Erzurum un eti neki, budu ne olsun, diyede düsünmeden alamadim kendimi.Hurda,atik, geri dönüsüm v.s konularinda Erzurum nasil bir potansiyele sahip ki, böyle bir yatirimi gerektiriyor? Yanlis hesap Bagdat tan döner, acaba " HIRDAVATCILAR SITESI " olmasin ? Y. Denizli

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yavilioğlu mesaj yayımladı
AK Parti Milletvekili Cengiz Yavilioğlu, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla ...
Yılmaz, sorun dinliyor
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin tatile girmesinden sonra Erzurum’a gelen ...
Aziziyeli hizmetleri değerlendirdi
Aziziye İlçesi’nin nüfus yoğunluğu ve hizmet alanı bakımından en büyük ...
 
5 bin aileye kumanya desteği
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan sürprizi ...
Aksak’tan Milli Birlik mesajı
Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, 23 Temmuz 1919’da gerçekleştirilen ...
Aziziye’de asfaltlama rekoru
Aziziye Belediyesi asfalt çalışmalarında hız kesmiyor. Asfaltsız mahalle ...
 
ASİMED’ten şok tespit
Asılsız Soykırım İddialarıyla Mücadele Derneği Başkanı Yrd.Doç. Dr. Savaş ...
Karaçoban yenileniyor..
Karaçoban ilçesinde belediye çalışmalarına hız verildi.
Aksak, “Ramazan Kur’an ayıdır”
Milletvekili Muhyettin Aksak, Ramazan ayı öncesinde bir kutlama mesajı yayınladı.
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri