Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
434 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı
434 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı
Kaçakçılara darbe
Kaçakçılara darbe
‘Nemrut’un Develeri’ görsel şölen oluşturdu
‘Nemrut’un Develeri’ görsel şölen oluşturdu
8 kilo uyuşturucu ele geçirildi
8 kilo uyuşturucu ele geçirildi
Jandarmadan terör operasyonu
Jandarmadan terör operasyonu
HABERLER>KÜLTÜR-SANAT
14 Eylül 2022 Çarşamba - 16:20

Kocaeli’den Erzurum’a dadaşlık köprüsü

Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Yönetimi tarafından organize edilen ve beraberinde Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyelerinin de bulunduğu kalabalık bir heyet grubu Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral’a ziyarette bulundular.

Kocaeli’den Erzurum’a dadaşlık köprüsü

Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Yönetimi tarafından organize edilen ve beraberinde Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyelerinin de bulunduğu kalabalık bir heyet grubu Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral’a ziyarette bulundular.
Bir dizi program ve ziyaretlere katılmak üzere Erzurum’a gelen Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Yönetim Kurul Başkanı Ahmet Önal ve beraberinde bulunan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan ile Üyelerinin bulunduğu heyet Erzurum’da ziyaretlerine başladı. Bugün Erzurum Ticaret Borsasına bir ziyaret düzenleyen heyeti , Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral Borsa Hizmet binasında karşıladı. Ziyarette Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyeleri Yalçın Meral ve Yavuz Sarı’da hazır bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral, Kocaeli’de bulunan Erzurumlu hemşehrileri şehirde ve Borsa da ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. Başkanı Oral daha sonra Borsanın çalışmaları, projeleri ve faaliyet alınları ile ilgili bilgiler verdi.
BAŞKAN ORAL : BU TÜRLÜ ZİYARETLER GURBETLE SILAYI BULUŞTURMA AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ
Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral, Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Yönetimi tarafından ilimize düzenlenen ziyaret ve faaliyetlerinin iller ve hemşehriler arasında birlik ve bütünlüğün sağlanması ve gurbet ile sılayı buluşturması açısından büyük önem taşıdığını belirtti. Başkan Oral, çok sayıda Erzurumlu hemşehrimizin yaşadığı Kocaeli’nde, Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı tarafından yapılan çalışma faaliyetlerin de bu anlamda çok önemli olduğunu söyledi. Başkan Oral daha sonra Erzurum Ticaret Borsası tarağından hayata geçirilen Soğuk zincir Süt kurulumu Projesi ile Erzurum Çarşı Pazar - E Ticaret Sitesi hakkında heyete detaylı bilgiler verdi. Başkan Oral, “E- Ticaret Sitemiz bünyesinde hiçbir komisyon almadan, özellikle esnafımıza destek olmak ve ilimiz ile özdeşleşmiş coğrafi İşaretli ürünler başta olmak üzere tüm sektörlerde hizmet vermekteyiz. Bu anlamda Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfımızdan da ilimiz adına hizmete soktuğumuz E-Ticaret sitemize destekte bulunmalarını istiyorum” dedi.
Başkan Ahmet Önal : STK’larla İşbirliğine Önem veriyoruz
Sivil Toplum Kuruluşları ile koordinasyon içerisinde çalışmaya her zaman büyük önem verdiklerini dile getiren Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Önal, “Cumhuriyetin temellerinin atıldığı ve doğduğumuz bu topraklarda ziyaretler düzenleyerek, Erzurumlular arasında işbirliği, dayanışma ve yardımlaşmayı daha da pekiştirerek, tarihimizi, kültürümüzü, gelenek sürdüreceğiz ve bağlarımızı koparmayacağız. Bugün burada bizleri misafir ederek, onurlandıran Erzurum Ticaret Borsası Başkanı Hakan Oral ve Yönetime göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Başkan ve ekibinin özellikle yaptığı projeleri yakından takip ediyorum. Erzurum Çarşı Pazar .Com E-Ticaret Sitesi ile Soğuk zincir süt kurulumu projesinin bu şehir ve bölge için ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Bu anlamda Erzurum Çarşı Pazar.Com E-Ticaret Sitesi için bizler ve üyelerimiz desteklerimize hazırız. Özellikle lojistik anlamında sizlere destek vermek istiyoruz. Daha sonra ise Kocaeli ve ilçelerinded Erzurum’a özgü coğrafi işaretli ürünleri satacağımız bir mağazayı hep birlikte hizmete açmak içinde sizlerle birlikte çalışmaktan memnuniyet duyacağımı ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.
Öte yandan Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral, ziyaretin anısına Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Yönetim Kurul Başkanı Ahmet Önal ve beraberinde bulunan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan’a üzerinde Erzurum Ticaret Borsası logosu bulunan bakır işlemeli plaket takdim ederken, Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Yönetim Kurul Başkanı Ahmet Önal ise Başkan Oral’a üzerinde İzmit Saat Kulesi bulunan cam bir plaket takdiminde bulundu.
Heyetler daha sonra toplu fotoğraf çektirdiler.

 
Aydemir: ‘Ahilik ilkeleri kırmızı çizgimizdir’
 
ATAUNİ Kocaeli’deki dadaşları ağırladı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ertuğrul Gazi'ye vefa
741. Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Söğüt Şenlikleri milli coşku içinde gerçekleştirildi. ...
Oktay’dan irfan bayrağı vurgusu
Oktay, “Dilimizi, değerlerimizi ve ilim aşkımızı atayurdumuzda yaşatanlarsınız. ...
Türkiye’nin barışa yönelik çabaları kitaplaştırıldı
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından hazırlanan “Türkiye’nin ...
 
Müzisyen Kurt’a uluslararası festivalde ödül
Erzurum’un tanınmış müzisyenlerinden Sezer Kurt, dünyanın sayılı organizasyonlarından ...
Koruma altındaki çocuklara görkemli sünnet şöleni
Erzurum'da devlet korumasındaki çocuklar için düzenlenen sünnet töreni ...
Erzurum Kültürel Miras 2021 verileri açıklandı
ERZURUM GAZETESİ - ÖZEL - Erzurum’da 3 müzenin bulunduğu, bu müzelerde ...
 
‘Bir Bayram Sabahı’ yoğun ilgi gördü
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun başarılı eserlerinden ...
Hayme Ana’ya vefa
Kütahya’nın Domaniç ilçesine bağlı Çarşamba köyünde düzenlenen Hayme Ana'yı ...
‘Halk Kültürümüzü Geleceğe Taşıyoruz’
Bitlis’in Ahlat ilçesinde hayata geçen “Halk Kültürümüzü Geleceğe Taşıyoruz” ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri