Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
ATAUNİ’de araştırma Hastanesi gündemi
ATAUNİ’de araştırma Hastanesi gündemi
Oltu 'merhamet'i konuştu
Oltu 'merhamet'i konuştu
Tarımda Halk Elinde Küçükbaş Hayvan Islahı Projesi
Tarımda Halk Elinde Küçükbaş Hayvan Islahı Projesi
 ER-VAK kadın komisyonundan eğitime destek
 ER-VAK kadın komisyonundan eğitime destek
Şehit polisler mevlitle anıldı
Şehit polisler mevlitle anıldı
HABERLER>SAĞLIK-YAŞAM
6 Temmuz 2012 Cuma - 17:13

Konuk öğrenci tedavi altında

Seyyah Ulu Çınar’ın İzinde Projesi kapsamında Erzurum’a gelen Vanlı öğrenci Yusuf Aydın(21), merdivenlerden kayması sonucu düşerek beyin kanaması geçirdi. Genç öğrenciyi hastanede ziyaret eden Vali Yardımcısı Özgür Aslan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Aydın’ın durumu hakkında doktorlardan bilgi aldılar.

Konuk öğrenci tedavi altında

ERZURUM (İHA) - Seyyah Ulu Çınar’ın İzinde Projesi kapsamında Erzurum’a gelen Vanlı öğrenci Yusuf Aydın(21), merdivenlerden kayması sonucu düşerek beyin kanaması geçirdi. Genç öğrenciyi hastanede ziyaret eden Vali Yardımcısı Özgür Aslan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Aydın’ın durumu hakkında doktorlardan bilgi aldılar.
Kaza sonrası görevliler tarafından Yakutiye Araştırma Hastanesine kaldırılan Yusuf Aydın, hemen tedaviye alındı. Beyin Cerrahi Servisinde hemen yoğun bakıma alınan Yusuf Aydın’ın beyin kanaması geçirdiği belirtildi. Tedavisi Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nde tüm hızla devam eden Yusuf Aydın’ın sağlık durumu her geçen gün iyiye giderken, bilincinin açık olması da hem doktorları, hem ailesini hem de yetkilileri sevince boğdu.
21 yaşındaki genci hastanede bir an olsun yalnız bırakmayan Vali Yardımcısı Özgür Aslan ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, gencin durumu hakkında doktorlardan bilgi alırken, ailesine de yakın bir ilgi gösterdiler. Vali Yardılmcısı Özgür Aslan, “Yusuf Aydın’ın eski sağlığına kavuşması için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Zaten doktorların bizlere sevindirici haber vermesi de bizleri mutlu etti. Her zaman Yusuf Aydın ve ailesinin yanında olacağız” dedi. Büyük bir keyifle Seyyah Ulu Çınar’ın İzinde projesi kapsamında Erzurum’a gelen Yusuf Aydın, görünmüz kaza ile karşılaşında kendisini hastanede buldu. Yusuf Aydın, gözünü açtığı anda ilk sözü “Sınavlarım ne olacak” dedi. KPSS’ye girmesi gerektiğini belirten Yusuf Aydın’a, her türlü kolaylığın sağlanacağını belirten Vali Yardımcısı Özgür Aslan, “Sen hiç merak etme, öncelikle bir sağlığına kavuş, biz KPS Sınavına girmeni sağlarız” dedi.
Vali Yardımcısı Özgür Aslan’ın açıklamaları Yusuf Aydın ile babası Abid ve annesi Fadile Aydın’ı da umutlandırdı. Devletin Şefkatli elinin bu tür durumlarda hep uzandığını belirten Vali Yardımcısı Özgür Aslan, “Yusuf’un eski sağlığına kavuşması için her türlü fedakarlığı yapacağız. Zaten kendisinin sağlık durumunun her geçen gün iyiye gitmesi, bizleri de sevindiriyor” dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’da Yusuf Aydın’ı talihsiz kazayı yaşadığı andan itibaren hiç yalnız bırakmadıklarını belirterek, “Gerek doktorlardan, gerekse ailesinden her zaman bilgi aldık. Hastaneye gidip geldik. Şu anda Yusuf’u konuşurken görmek ve bilincinin yerinde olmasına tanıklık etmekten dolayı çok mutluyuz” dedi. Yusuf Aydın’ın babası Abid Aydın ile annesi Fadile Aydın’da Vali Yurdımcısı Özgür Aslan ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’a teşekür etti. Aydın ailesi, “Devletimize minnet borçluyuz. Kazanın olduğu günden beri bizi hiç yalnız bırakmıyorlar” diye konuştu.

 
80 sporcu Futbol Köyü’nde
 
Başarılı öğrencilere polis ödülü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karaçoban’da içme suyu sevinci
Karaçoban ilçesinde yıllardan beri devam eden içme suyu sıkıntısı belediyenin ...
ÇOKAB’tan çevre atılımı
Erzurum ve Artvin illerine bağlı 21 ilçe ve belde belediye başkanlığının ...
Köylü kadınlara özendiler
Dutlu köyüne giden Avrupalı turist kafilesindeki bayanlar, derede yün ...
 
Çelik’ten atletizme destek
Yakutiye Kaymakamı Yüksel Çelik, Curling Arena’da atletizm yapan sporculara ayakkabı hediye etti.
Engellilere çağdaş yaklaşım
Palandöken Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Plan ve Proje Müdürlüğü'nün ...
Yaz ortasında kış
Erzurum’da öğle saatlerinde etkili olan dolu hayatı durma noktasına getirdi. ...
 
Şifa'da motivasyon yaklaşımı
Özel Erzurum Şifa Hastanesi çalışanları, moral motivasyon programları ...
Otomobil Aras’a düştü: 1 ölü
Kaza, bugün Sarıkamış-Erzurum karayolunun 33’ncü kilometresi, Karakurt mevkiinde meydana geldi.
Görgün sigaranın zararlarını anlattı
Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık’ın talimatıyla Erzurum Bölge ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri