Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Futsal kadınlarda Gümüşhane şampiyon
Futsal kadınlarda Gümüşhane şampiyon
Atatürk Üniversitesinde öncelik kalite
Atatürk Üniversitesinde öncelik kalite
ETÜ – Büyükşehir sanayi iş birliği
ETÜ – Büyükşehir sanayi iş birliği
Olur Belediyesinde tebrik gündemi
Olur Belediyesinde tebrik gündemi
Erzurum’da konut satışları düştü
Erzurum’da konut satışları düştü
HABERLER>SPOR
17 Nisan 2021 Cumartesi - 17:34

Kutlu Erzurumspor maçını değerlendirdi

Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, kadro derinliklerinin olamadığın ve istifa konusunda kimseyle görüşmediğini belirterek, "Oyun planı oyuncu değiştirme aşamasına gelmeden önce tutuyor" dedi.

Kutlu Erzurumspor maçını değerlendirdi

Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, kadro derinliklerinin olamadığın ve istifa konusunda kimseyle görüşmediğini belirterek, "Oyun planı oyuncu değiştirme aşamasına gelmeden önce tutuyor" dedi.

Denizlispor, Süper Lig’in 35. haftasında BB Erzurumspor’a 3-2 mağlup oldu. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, ön liberoda sakatlıklardan dolayı oyuncu eksik olduğunu ve taktiklerinin değişimden sonra bozulduğunu belirterek, "Çok önemli bir maç kaybettik. Bizim ve Erzurum adına final niteliğinde bir maçtı. Oyunun aslında başlangıcında oyuncu değiştirme zorunluluğu doğmama öncesindeki formatta oyun planladığımız gibi gidiyordu. Oyuna başlama planlarımız hem Alanya maçında hem de bu maçta istediğimiz şekilde ilerliyordu. Ama oyuncu değiştirme aşamasına geldiği zaman ilerleyen dakikalar ve sakatlıklardan dolayı oyuncu değiştirme zorunda kaldığımız zaman kadro derinliğini açısından her iki maçta da sıkıntı yaşadık. Alanya ve bu maçta özellikle ön liberolarımızın sakatlanmış olduğu pozisyonlardan ötürü Alanya maçında Bakalorz ve Murawski o maçta görev alamamıştı. Mix’in ve Bakalorz’un sakatlığından dolayı özellikle o bölgelere soktuğumuz oyuncular ki o mevkiinin oyuncuları değil. Hem sol açık oyuncusu mecburen ön liberoda oynatmak zorunda kaldık. Stoperi de yine Alanya maçında ve bu maçta Fabiano’yu ön liberoya almak zorunda kaldık. Mevki anlamında oyuncularımız o bölgeye geçtiklerinde sıkıntı yaşadılar. Oyun planı oyuncu değiştirme aşamasına gelmeden önce tutuyor. İki maçtır özellikle sakatlıklardan dolayı gerçekten oyunu tutamama ve rakibe üstünlük verme gibi sıkıntılar oldu" şeklinde konuştu.

"MURAWSKİ BU HAFTADA FEDAKARLIK YAPARAK OYNADI VE SAKATLIĞI TEKRAR ETTİ"

Oyuncu sakatlığından ve eksiklerinden dolayı Murawski’nin sakat olmasına rağmen fedarlık yaparak oynadığını belirten Kutlu, “Bugün ön liberoya Murawski ve Mix sakatlandıktan sonra kadro derinliğinde başka ön libero oyuncumuz yok. Kubilay stoper, Fabiano’yu defansın içerisinden tekrar stopere oyuncusunu ön liberoya koymak zorunda kalıyoruz. Hasan sol açık ve 3’lü liberomuzu bu şekilde yapmak zorunda kaldık. Rakibimiz bizim dezavantajımızı değerlendirdi. Diyecek bir şey yok. Matematiksel şansı devam ettikçe Denizlispor bu işi kovalayacaktır. Murawski zaten geçen hafta Alanyaspor maçında oynamamıştı. Bu haftada fedakarlık yaparak oynadı ve sakatlığı tekrar etti. Şu anda sakatlığı hakkımda net bir bilgim yok ama 2 ile 3 hafta süreceğini düşünüyorum. Kasığında yırtık vardı, bugünde takımdaki eksik oyuncular sebebiyle büyük bir fedakarlık yaparak oynadı" ifadelerini kullandı.

"ŞU AN KİMSEYLE BU HAKKINDA KONUŞMAM OLMADI"

Kötü gidişatın ardından istifa dedikodularına cevap veren Kutlu, "Sorumlu aramaktansa ben geldiğim günden beri sorumlu bulsam birçok şeye sığınabilirdim. Bugünde sığınmayacağım. Oyuncularla, yönetimle, kulüple ve kendimle ilgili konuşurum ama biz geldiğimiz günden beri kamuoyuna küçük düşürecek bir şey söylemedik. İstifa konusunda başkanımız ve yönetim kurulu konuşur ne gerekiyorsa onu yaparız. Şu an kimseyle bu konu hakkında konuşmam olmadı” açıklamasını yaptı.

 
Erzurumspor 10 hafta sonra kazandı
 
Vural: ‘Lig bitince tek tek konuşacağım’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurumspor 10 hafta sonra kazandı
Süper Lig’in 35. haftasında Yukatel Denizlispor, BB Erzurumspor’u ağırladı. ...
Erzurumspor – Denizli maçını Meler yönetecek
Süper Lig’in 35. haftasında yarın ve pazar günü oynanacak müsabakaların ...
Erzurumspor 20 bin 120 habere konu oldu
Erzurumspor mart ayında yazılı basında 2 bin 677, internet medyasında ...
 
PFDK’dan Erzurumspor’a 62 bin TL ceza
PFDK, Erzurumspor’a Beşiktaş maçında protokol tribününe fazla kişi alınmasından ...
Aatıf, Costa, Darri ve El Kabir kadro dışı
BB Erzurumspor’da Beşiktaş maçı sonrası Teknik Direktör Yılmaz Vural, ...
Erzurumspor ve Düzgün PFDK’ya sevk edildi
Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği ceza istemiyle Erzurumspor ...
 
 Süper Lig'de 35. hafta heyecanı
Süper Lig'de 35. hafta heyecanı yarın oynanacak 4 karşılaşma ile başlayacak. ...
Büyükşehir’den Amatör Futbol kulüplerine destek
Erzurum'da bulunan 16 amatör futbol kulübünün yöneticileriyle bir araya ...
Çebi’den K.K. Stadyumu zemini açıklaması
Cenk Tosun’un Erzurum’da sakatlanmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri