Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Kutlu: 'Oyuncularımı kutluyorum'
Kutlu: 'Oyuncularımı kutluyorum'
Altıparmak: ‘Erzurumspor'u tebrik ediyorum’
Altıparmak: ‘Erzurumspor'u tebrik ediyorum’
Erzurumspor iç saha yenilmezlik serisini sürdürdü
Erzurumspor iç saha yenilmezlik serisini sürdürdü
ATAUNİ’de araştırma Hastanesi gündemi
ATAUNİ’de araştırma Hastanesi gündemi
Oltu 'merhamet'i konuştu
Oltu 'merhamet'i konuştu
HABERLER>EĞİTİM
23 Şubat 2012 Perşembe - 15:43

Mavi Gençlik Platformu toplandı

24-25 Aralık 2011 tarihlerinde Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Yusuf Tekin’in katılımları ile gerçekleştirilen ve Palandöken Kayak Merkezi’ndeki Kayak Eğitim Kamp Merkezi’nde yapılan Gençlik Çalıştayı meyvelerini vermeye başladı.

Mavi Gençlik Platformu toplandı

ERZURUM (İHA) - Erzurum’da 35 yıl aradan sonra gerçekleştirilen Bölgesel Gençlik Çalıştayı’nın yankıları tüm hızıyla sürüyor. 24-25 Aralık 2011 tarihlerinde Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Yusuf Tekin’in katılımları ile gerçekleştirilen ve Palandöken Kayak Merkezi’ndeki Kayak Eğitim Kamp Merkezi’nde yapılan Gençlik Çalıştayı meyvelerini vermeye başladı. Mayıs ayında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Ankara’da organize edilecek olan Büyük Gençlik Çalıştayı’na katılmaya hazırlanan gençlerin çalıştaya sunmak istedikleri raporlarda giderek yeşillenmeye başladı. Kendilerini mavi karaterli gençler olarak nitelendiren Mavi Gençlik Platformu, Cumhuriyet Caddesi’ndeki Gençlik Merkezi Müdürlüğü’nde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile bir istişare toplantısı yaptı. Toplantıya Gençlik Merkezi Müdürü Metin Günay da katıldı. Muhammet İkbal Bakırcı ile Burak Kazan öncülüğündeki Mavi Gençlik Platformu üyeleri, Yeni Sivil Anayasa’da gençliğin yerinin ne olması gerektiği konusunda da Büyük Gençlik Kurultayı’na rapor sunmayı hedefliyor.Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın gençliğe büyük bir önem verdiğinin altını çizen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Bakan Kılıç’ın başlattığı Bölgesel Gençlik Çalıştayları’nın meyvelerini vermeye başladığını belirterek, bunun hasadının ise Mayıs ayında Ankara’da yapılacak olan Büyük Gençlik Çalıştayı’nda toplanacağını söyledi.24-25 Aralık tarihlerinde yapılan Bölgesel Gençlik Çalıştayı’nda Erzurum’a gelen illerin sunumlarını yaptıklarını ve bu çalıştayın ardından da gençliğin sorunlarının yer aldığı dosyaların hazırlanarak, Büyük Çalıştaya’a sunucalacağını belirten Çintimar, Mavi Gençlik Platformu’nun da Bölgesel Gençlik Çalıştayı’nın önemli bir parçası olduğunu söyledi. TEKİN’İN SÖZLERİNDEN ETKİLENDİM Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Yusuf Tekin’in “Gençliğimiz geleceğimiz değil, Gençliğimiz bizzat bugünümüzdür” sözlerinin çok güzel bir söz olduğuna ve Bakan Yardımcısı Tekin’in bu sözlerinin çok önemli olduğunu belirterek, “Evet gençliğimiz bugünümüzdür. Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç da gençlik kelimesine büyük önem veriyor. Biz de diyoruz ki, Erzurum’daki Bölgesel Gençlik Çalıştayı’nda tarlaya tohumu attık. Bu tohumlar buğday oldu, biçtik, öğüttük ve un haline getirdik, şimdi hamur haline getirdik, artık tüm marifet ekmeği yapacak ustanın elinde. İnanıyorum ki, Gençliğimizin geleceğini hep birlikte kurtaracağız” dedi.

 
Aziziye’de Sosyal Denge adımı
 
Ardahan'da kurtuluş coşkusu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bilge, Aydın olayını değerlendirdi
Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, Huzur toplantısında yaptığı ...
Erzurum’a 638 öğretmen atandı
Erzurum’da yeni atamaları yapılan öğretmenler görevlerine başladı
Eğitimde A.Ü-Teksas işbirliği
ABD’nin Teksas Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. John ...
 
Erzurumlu öğretmenden örnek çağrı
Erzurum Burhan İlköğretim Okulu'nda görevli bir öğretmenin çağrıları üzerine ...
A.Ü.’den Ankara çıkarması
Erzurum Dernekleri Federasyonu tarafından Ankara`da düzenlenen "1.Erzurum ...
İspir MYO’dan iki proje
İspir Hamza Polat Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları tarafından hazırlanan ...
 
Eğitime kar engeli
Horasan ilçesine bağlı köylerinde eğitime bir gün ara verildi.
‘Öğretmenin Sınırı Yok’
“Öğretmenin Sınırı Yok Öğrenen Lider Öğretmen” projesi kapsamında öğretmenlere ...
Güler misin, ağlar mısın?
Ağır kış şartlarının yaşandığı Doğu Anadolu Bölgesi’nde zaman zaman Valilik, ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri